1712
Dakar 2014
Argentina - Bolivia - Chile
2014 January, from 4th to 18th
-
#712 bizots elmennék innen Dél-Nógrádból vagy 2-3napra:D -
DJ BP #711 na ez már valami -
#710 [URL=http://www.hirado.hu/cikk.php?id=254393]Nem tréfa! Áprilisban "pót-Dakar-rali" lehet![/URL]
Egy áprilisi magyarországi "pót-Dakar-rali" megrendezéséről tárgyalnak Budapesten a francia Amaury Sport Organisation (ASO) vezetői a magyar kormány képviselőivel - értesült a Népszabadság.
-
#709 A trafipaxos részek is beleszámítanak az össz időbe vagy azokat kiveszik? -
#708 Pontosan. Tehát azért nem egyszer fenyegették meg a dakart és a mezőnyt az elmúlt évek során. -
#707 Mindamellett,hogy sajnálom őket azért azt ne feledjük,hogy a csapatok túlnyomó többsége mögött kőgazdag milliomos áll és ez nekik csak egy hobbi.Pont Palik sír aki sok éve is ML55 AMG-vel közlekedett... -
#706 Annak aki nem 1szer már végig szenvedte a Dakart az elmult években van a legnagyobb tapasztalata abban h milyen veszélyek vannak ott, vagyis a versenyzőknek. Mivel ez az életük, teljesen tisztában vannak a veszélyekkel, Palik és bukott olyat h otthagyhatta volna a fogát, és még nagyon sokan, de évről évre ott vannak. Palik mókás ember tud lenni, amikor pörög akkor is, most láthattuk milyen amikor pörög és mérges, amugymeg a repülőtéren persze h sík ideg volt és igy reagálta le még ha "paraszt" módon is, azóta sok helyen nyilatkozott normálisan. -
#705 Ebbe igazad van. Engem is irittál, de ha engednek a fenyegetésnek soha többet nem lesz dakar! -
DJ BP #704 Palik kiakadva
"..nem mentőhelikopter hozott haza. nem lőtték szét valamelyik kollégám lábát,kezét,fejét..."
Azért ez egy paraszt megjegyzés volt, és ha elmennek, és úgy járnak, mint a francia túristák, az jobb lett volna, ha azért kell hazajönni. F*sza
Csakhogy Mr. Palik elégedett legyen. Bocs, de sokban irritál ez a faszi -
#703 francnak adják ilyen korán -
#702 pedig most voltak a sporszerűtlen slesszerek akik feltartották maszuókát -
#701 Ezt a mait pont lekéstem :( -
#700 Vagy 8-11-ig. Valamilyen bajnokság, élőben megy. Minden esetre csúnyán néztem amikor megtudtam. -
#699 Hát nekem úgy tűnik, hogy a Snooker jött be elé, ami 2 óra hosszás. 9-11-ig. -
#698 nem lehet,hogy a Darts VB döntője miatt csúszott? -
#697 Rohadjanak meg, mától áttették este 10-ről 11-re a visszatekintőket a Eurosporton. -
#696 Amikor még ugy tudták hogy...
És amikor megtudták hogy...
-
#695 Jogos! De tudod nekem ezekkel a dolgokkal mindig az a bajom, hogy kell valami különleges dolog (halál eset, vagy egy eltörölt verseny) hogy valakivel vagy valamivel foglalkozzanak. Nem értem miért nem lehet akkor is amior még az illető él vagy a verseny megy? -
mentos-boy #694 Szerintem pont jó így hogy kerek (30.) évforduló van, bár az igaz hogy leadhatták volna ezt vmikor máskor is, de szerintem valószínű hogy idén le is akarták egyébként is!
Bár nem tudom hol, hogy tárolták ezeket a régi felvételeket, de azért szerintem ha semmit nem készülltek volna egy ilyen visszaidézésre, akkor azért 1 nap alatt nem feltétlenül tudtak volna összerakni 7év eseményeiből egy ilyen műsort.
Csak arra a 1979-85-ig a Dakarokról szóló 1. napi összefoglalóra gondolok.
És már tulajdonképp a 0. napon, a gépátvétel napján tudták hogy ez lesz 2008-as Dakar helyett, és egy 5 perces előzetest be is mutattak... -
#693 Sok minden lehetne... én nagyon örülök h nézhetem a csatornán a WRC-t, IRC-t a WTCC-t, GP2, Porsche Supercopa, Motogp-t meg még ami jön alkalmadtán. -
#692 Igen erről van szó. Nem hiszem hogy az afrika 20-ad rangú futball bajnokságra van idő élőben közvetiteni. De nincs mondjuk hetente fél óra a régi versenyekre egy magazin műsorban. -
#691 Sorry, de már csak ritkábban tok képeket rakni!:S -
DJ BP #690 de miért nem adták ezt le máskor? Vagy egyéb régi autóversenyeket, lehetne magazin is ilyenekből -
#689 Mert előre megvan a műsorterv és ki kell tölteni ezeket az űröket, és ha már dakar lett volna akkor legyen azért dakar... -
#688 Jók ezek az összefoglalok a régi dakarokról az eurosporton. Egy bajt viszont látok.. Miért kell ehhez egy lefujt Dakar? Miért nem lehet ezt mondjuk akármikor leadni? Szerintem tutti sok embert érdekelne! -
#687 háhá azért nem semmi hogy sokan több 10 20 milliokat vesztettek nem beszélve az olyanokrol akik mindenüket pénzzé téve, hitelt felvéve mtudtak csdak elindulni? -
#686 Bas**ák meg...:_(
Remélem 09-ben már lesz. A Dakar rally már egy szimbólum, hagyomány, világ szinvonalú sport esemény, kár hogy ez lett. -
#685 1 nappal a rajt elött:D 4-én dél körül. Mindenki arra várt hogy rajtoljon erre bejelentették. Sőt hallottam olyan dolgot is, hogy a gép átvételt szakitották meg és utánna jelentették be.
Hát az az igazság hogy ezek után én igen csodálkoznék ha 2009-ben lenne Dakar. -
#684 január 4. 13óra körül asszem!:S -
#683 Konkrétan mikor lett lefújva a dakar? -
#682 3 milla egy főre a nevezés -
#681 Dakar 2007 4szakasz Er Rachidia - Ouarzazate:
-
#680 ok!
köszi!
-
karajjj #679 baloldalt kattints a képre, utánna meg már a galériában vagy... -
#678 Azé rakhatok képeket?
Am a kamazmaster.com oldaon hol vannak a képek? mert nem nagyon vágom az oroszt:D -
#677 Slagerradio Bumerang c. Műsorában Palik Lacit felhívták.. -
karajjj #676 most belgondoltam, hogy képes lennék mindenemet rákölteni egy ilyen versenyre... és ha velem ezek után közölnék, hogy bocs de nem lesz.. hát esküszöm puszta kézzel végeznék a szervezőkkel :D -
#675 Sziasztok!
Hát kész vagyok én is.. Komolyan mondom hogy még mindig nem tudom elhinni. Valahogy olyan érzésem van mintha elvontak volna valamit ami az egész világnak fontos. És ezzel az a baj hogy a teroristák (vagy a politikusok, hogy alátámasszák a terrorizmus elleni Iraki stb háborut) elérték amit akartak.. A világ egyik "csodáját" torpedózták meg.
És nem csak ez a baj.. Hanem az amit pl Szalay mondott a riportban. Vannak olyan versenyzők akik évek óta sporolnak szervezkednek, hogy életükben egyszer és utoljára kijussanak hiteleket vettek fel, olyan igéreteket tettek sponzoroknak stb amiket nem tudnak betartani. Rengeteg ember csapat fog tönkremenni ebbe a döntésbe. Az biztos, hogy a nagy csapatoknak ez nem olyan nagy gon (persze ők is buknak több milliot), de a kicsik, az egy személyes motor versenyzők. Azoknak vége..
Na de az a lényeg, hogy bizzunk abba, hogy jövőre nem fenyegetik meg a Dakart. (ami szinte kizárt ezek után hogy megfutamodtak)
Remélem lesz még Dakar. -
Bullitt #674 ÁÁ csak dühös leszek a képektől. Annyira kár, hogy nincs idén...Mondjuk jó a régiket nézni a eurosporton, de akkor is...R.I.P. Dakar 2008 :( -
#673 Dakar 2007 3szakasz Nador - Er Rachidia: