1712

Dakar 2014

Argentina - Bolivia - Chile

2014 January, from 4th to 18th

• Istencsászár
    Akkor ne nézd... sajnos igy alakult, nem lehet ezellen tenni, ha jövőre is ott tartanák meg megint lehet h le lenne fújva.. igy a biztos, lesz Dakar az a lényeg, új helyszíneken, izgalmasnak igérkezik.
  • Istencsászár
    Az a jó:) ne is legyen könnyű.
  • desigo
    Már tart a pályabejárás
    Erdélyben vagy fél méter hó van vagy iszaptenger.
    Fognak rendesen szívni a versenyzők...
  • Bullitt
    Köze nem lesz az egésznek a Dakar-hoz. Az már nem lesz Dakar, max csak a neve. A Dakar Európától Afrikáig tart, nem EU-tól Dél-Amerikáig. Mindent átvisznek a nyugati féltekére, elegem van ebből..
  • desigo
    RTLklub fókusz
  • gordon 24
    Vannak! Robby Gordon szokott is indulni ilyen futamokon. Onnan ez a Dakar örület náli is. Kell ásni is stb. Persze nem olyan mint a Sahara!
  • karajjj
    meglehetősen érdekes lesz... szerintem köze sem lesz a régi hangulathoz :S
  • DJ BP
    vannak arrafele dűnék egyáltalán? Sztem nincsenek, bár nem mondom biztosra :) Hiányoznának
    És mi lesz a neve így?
  • desigo
    Kell egy kis újítás
    nem baja az...
  • mentos-boy
    Mit szóltok hozzá hogy 2009-ben "megyünk" Dél-Amerikába?
    Szerintem jó móka lesz. Gordon papának kicsit lecsökkennek a költségei majd...
  • S8DJ
    A végén meg az lesz hogy az ukránok megfenyegetnek minket :DDD
  • desigo
    komoly !
    Én is szovátán voltam nyáron :)
  • karajjj
    áááááááááááááá el se hiszem

remélem a ruszkik is jönnek a kamazzal :DDDD
  • Bandee1987
    A közép-európai dakar honlapja

Magyarország ad otthon a Dakar series első fordulójának

Az útvonal

A Közép-Európa Rali első állomása április 19-én Budapestről indul és négy magyarországi, valamint három romániai szakasz után április 26-án Balatonfüreden fejeződik be.
  • desigo
    Kár,hogy ma már nem lesz ismétlés :(
  • lippet
    jaja a Bakonyba tervezik!
    #710 hsz.
  • gordon 24
    Igen! 20:2x-től.. Szerintem ma már nem adják le.
    A 2007-es összefoglaló volt. Nem is volt hosszu igazán látványos sem, de beszéltek a fö muftival azt mondta hogy 2008-ban rendznek egy olyan kárpótlás fajta rally-t Részleteket nem mondott. 2009-ben lesz Dakar!!
  • desigo
    a mai volt már ?
  • gordon 24
    Jaja. Nemsokára ujra kezdődik! Rally, Nascar. Ez az első lépés Februárban!
  • Istencsászár
    Remélhetőleg addig is jön a 2008as motorsport szezon hamarosan.
  • gordon 24
    Lehet! Minden esetre. Lesz jövőre Dakar!
  • Istencsászár
    Mert lehet h szerződésbe van az... kitudja, a Dakar most csak egy felvételről nyomott dolog az ő 5letük alapján.
  • gordon 24
    Hát wazz. A tököm kivan ezzel az Eurosporttal. Nem hiszem el van 3 csatornájuk mi a frászért irja ki ha nem tudja leadni? Egész héten csuszik van amikor 2-órát. Összevissza adják. De hogy minek leadni egy snokker mecset élőbe arra senki nem tud válaszolni..
  • mentos-boy
    elvileg 8tól van írva Dakar ma
  • gordon 24
    Ma mikor lesz? Ma lesz a Snooker döntő, remélem nem utánna mert a döntő kb 1000x hosszabb lesz! Nincs valakinek pontos infoja?
  • mentos-boy
    tegnap éjjel óta azt próbálom basszus, de semmi használható...
    nem vágom ilyen félévvel ezelőtti minden biz-baszt megtalál, csak a tegnap letöröltet nem...

meg a videókat érdekesen kezeli le a cucc, mert egy kb. 1órás klippben van aztán minden fajta felvétel...
    szal így egy az egyben visszaállítani lehetetlennek tűnik, de hogy miért azt nem értem...nevetséges...
  • desigo
    GetDataBack-el próbáld visszarakni...
  • mentos-boy
    Üdv mindenkinek!
    Van netán köztetek olyan aki felvette valamilyen médiára /VHS, DVD, sz.gép/ a tegnapi, 19.-ei 2006-os összefoglalót???

Ugynis én az összes eddigi részt felvettem gépen, de sajnos a tegnapit véletlenül letöröltem, pedig magam sem láttam.
    Szóval ha valaki felvette, akkor szeretnék vele tárgyallni, hogy hogy juttathatná el hozzám...

Köszöntem!
  • desigo
    sajnos ez ezzel jár :(
  • gordon 24
    Jaja! Hála Stephen Lee-nek:D Leverte az Azsiai faszit Snokkerbe.

2 év alatt 3 nagy motoros stár! Meoni Seint (igaz ő a Pharaon) Caldecott.. Ezt ki kéne hagyni ebből a sportból! Kár értük.
  • desigo
    ma még előbb kezdték

Hummer
  • gordon 24
    Basszus tegnap lemaradtam róla. Pedig megnéztem volna.
  • desigo
    lassan kezdődik a mai
  • desigo
    595 induló volt 2004-ben
  • desigo
    váó
    még éjfél előtt elkezdődött :)
  • desigo
    kétszer adták le a dakar összefoglalót egymás után :)
  • gordon 24
    Ja ott már alakult a létszám:D Viszont hogy Meoni hogy fejezte be azt nem tudom elhinni:D Szétment azn a motoron minden amit eltudsz képzelni, és mégis. Sőt nem is rossz helyen zárt.
  • gordon 24
    Hát azt hittem sose kezdik el.. Wazz 1 órán át néztem snookert:D Életembe nem fordult ilyen elő.. Dehogy ebbe mi az izgalmas??

Na de viszont azt nem értem hogy ezt mi a frásznak közvetítik Élőben. Az meg a másik, hogy egy Élő motorverseny miatt mikor csuszott bármi is az Eurosporton? Émlékezettek csak arra amikor a Motogp hossszabb ideig tart, mit tezsnek? Nem adják le az interjukat, ossztott képernyőre teszik Tenisszel Stb.. Szóval rohadjon meg a Eurosport:D
  • desigo
    490 jármű indult 2003-ban
  • desigo
    ma elég sokat csúszik :(