1712
Dakar 2014
Argentina - Bolivia - Chile
2014 January, from 4th to 18th
-
#1192 Hát igen!:DD A Jó öreg NASCARos barátunk:D -
#1191 szeret ugrálni...
-
Djemba #1190 gordon:) -
#1189 Amit lippet mondott, plusz ha még kapnak büntetést is... -
#1188 -
#1187 Valaki nem tudja mennyi szelektívet töröltek vagy nyilvánítottak összekötőnek?
Összességében már jó ha az előre eltervezett szelektívek felét teljesíti a mezőny az egész dakar távját nézve. Ilyen szar egy időjárást h ennyit kellett törölni... -
#1186 Útvonal változás. A folyamatos esőzések miatt járhatatlanná vált terep miatt a mai szakasz első 364 kilométerét összekötőként teszi meg a mezőny. Az eredetileg kijelölt 4-es ellenőrzőponttól fognak rajtolni a versenyzők. -
Tomika24 #1185 Hát a paliknak a legjobbja a 18.volt a dakaron. Vagyis ez is szép a kis országunknak. -
taminea #1184 Majd kiderül de ha jól tudom akkor ez a mostani 12. hely is a legjobb lesz magyar viszonylatban. -
#1183 Az a baj, hogy ez a 2 hátralévő szakasz nem tűnik túl nehéznek. Nem biztos, hogy Laciék le tudják dolgozni a hátrányukat -
taminea #1182 Próféta szóljon belőled. De egyébként nem tűnik irreálisnak amit elgondoltál. -
Tomika24 #1181 Én mondanék egy tippet a Dakar végére:
Palikék a 10helyen érnek célba, a Kamionosok pedig 9. helyre kvalifikálják magukat. Na meg Szalayék meg top 20ok lesznek. Ez így szép és jó lenne! -
Djemba #1180 remélem lackó nem esik hátrébb ez a 12 hely is szép lenne, de a top 10 az álom lenne magyarországnak.) -
taminea #1179 Egyenlőre még felesleges latolgatni mert bármelyik pillanatban bármi történhet.
A dakar nem éppen arról híres, hogy kiszámítható -
Tomika24 #1178 Esély az mindig van!!! Arra is van esély hogy megnyerje a dakart csak még 11 embernek ki kéne esni és akkor biztos:P
Amúgy meg szerintem a végén a top 10ben benne lesz. -
#1177 Hát a tizedik hely van 2óra 20percre tőluk! Nem valőszínű, hogy bejönnek a top10-be! -
#1176 Akkor van esély arra, hogy Palikék visszajönnek a 9. helyre? -
Tomika24 #1175 A kamionosok is jól állnak, igaz tegnap még voltak 7.-ek is de mivel kellet a Palikéknak segíteni így visszacsúsztak a 11. helyre de ez is dicséretes! -
#1174 Szalay bejött 14-nek, de csak 27-ik összetettben? Na most mintha azthallottam volna hogy csak az első 170akárhány km-t nézik, mert ugye rengetegen bentmaradtak. -
#1173 Ahh, megnyugodtam, Palik 12 hely mégnem vészes, azt hidtem, hogy jobban hátra csúszik majd. De innen még tud javítani. -
#1172 nah összetett:
3-Gordon
6-Roma
12-Palik
27-Szalay
55-Liszi
többi nem lényeges -
#1171 hát sokat nem mondtak :/
A tegnapi nap első 175 km-ét veszik majd csak figyelembe és a mai napot is lerövidítik 220 km-re. -
#1170 hátha mondanak valamit az RTLen... -
#1169 pedig mindketten benne voltam a top 10-be -
#1168 gyanús, hogy palikékkal gond van, mert a kamion is ugyan annál a pontnál járt utoljára :\ -
#1167 Szerencse,hogy nem volt benne 3 méteres víz... -
#1166 Azért szépen lezúgtak Saincz-ék!Nagyon benéztek valamit,és sajnos megsérült.Még jó,hogy nem volt mélyebb,bár ez sem lehetett kellemes.Szerencse,hogy nem kemény föld volt.
Szalai-ék ma jólmentek.Palik-ék meg még mindig sehol.. -
iszakos #1165 Volt a Sainznak befejezett dakarja egyáltalán? -
#1164 Roma 165-nél műszaki hiba, de már marha régóta.
Szerintem Palikék is szerelnek mert a kamion se jön. -
#1163 Veszi valaki a ma késő esti RTL-es Dakar összefoglalót? Túl későn van, de érdekelne, jó lenne tudni, mit mond Palik, gondolom megkérdezik tőle, hogy mi volt. -
#1162 Elvileg valami műszaki hibájuk van. -
#1161 Roma is hol késlekedik már
most hullanak el amikor tegnap is lazíthattak :( -
Djemba #1160 lackóval mi van????????? -
#1159 Szalayék a célban 14. -
#1158 legalább érnének be már :( -
#1157 Már most van -
#1156 Én megértem Sanyit is, de hát a sérülés ugye...
Viszont én most sokkal inkább aggódok Palik miatt. Marhajó összetett 10. helyezéstől most elbúcsúzhat. Talán ha az elkövetkezendő napokban még belehúz, fakíthat valamit a 10 hely környékén. -
#1155 de az összetettben az utánalevő 2 órányira van, remélem azért akkora hátránya nem lesz. -
#1154 Igaz nem is vitázom!
De!!
Hány éves Sainz??? Szerintem nagyából az utolsó dakarja.. És asszem a Vw is vissza vonul..
Kár volt eldobni.. Gondolom ez jár a fejében.. Menne menne tovább, csak hát megsérült az ember. -
#1153 Palik nagyon le van maradva, 191km-nél még nem jelent meg, pedig már 31-en ott vannak.