1712
Dakar 2014
Argentina - Bolivia - Chile
2014 January, from 4th to 18th
-
#1352 A Mitsubishi múlt februári bejelentése, hogy visszavonul a rally-sportból, hatalmas hullámokat keltett. A Dakar január 1-jei startjánál azonban legalább öt Lancers lesz ott Buenos Airesben. -
#1351 Palikról annyit hogy rally-s, tereprally-s, meg úgy általában az autó sporttal foglalkozó körökben úgy hívják csak a "versenyautó vezető", és ezzel elmondtam mindent. -
PacsutaTibi #1350 Csak egyszer navigált, az első évbe Szalaynak.
Na de mindegy ne vitázzunk, mindketten jól mennek.
-
#1349 Palik a 7-ből többször navigált -
PacsutaTibi #1348 Palik 7 szer indult, Szalay 10-szer. -
#1347 azt is írd le,hogy Palik hányszor ment és azt is,hogy Szalay hányszor
Szalay sokkal rutinosabb,tapasztaltabb
persze mindkettőnek szurkolok
inkább legyen még több magyar... -
PacsutaTibi #1346
2005-ben érte el a legjobb magyar helyezést a 18. lett. Ekkor Szalay 21. lett.
2009-ben volt Palik 2. legjobb helye a 21. Ekkor Szalay 22. lett.
Szóval hogy MAGASAN a legjobb eredményt ő érte el az azért túlzás. -
#1345 lehet,hogy egy láma de még mindig magasan ő érte el a legjobb eredményt a dakaron... -
Fürtös #1344 Istenem most eszembe jutott P.László kiskorú egyik esete:D
És nem volt annyi eszem ,hogy azt a beszélgetést felvegyem telefonra.
Az egyik itthoni versenyen történt hosszu lenne a story de olyan osztást kapott a Palik,hogy sírva fetrengtünk a röhögéstől:D
A legjobb:Imi mondja Paliknak:
Lacikám tudod igazából egy gondom van veled...hogy mióta te kzvetíted a Forma egyet azóta a rai 1 en nézem...ott is egy idióta beszél de azt legalább nem értem! -
Bullitt #1343 2011-ben hálistennek visszahozzák Afrikába, Szalay interjúban mesélte a honlapján. Szvsz nem is baj, hogy kimarad a magyaroknak ez az év... -
#1342 a többi magyar nemindulót viszont sajnálom, kár hogy nem lesz senki... -
#1341 p.lászló kiskorú amúgy is egy vicc, mert vezetni meg lehet tanulni, fizikailag fel lehet nőni feladatokhoz, de emberileg egy nulla... már évekkel ezelőtt elszaladt vele a lovacska, a kivagyisága azóta meg csak hatványozódott... ezek szerint a méltó helyére fog végre odakerülni: a cirkuszba... jó helyen lesz ott... -
#1340 Nyilvánosságra hozta a 2010-ben ismét Argentínában és Dél-Amerikában megrendezésre kerülő Dakar-rali útvonalát és egyéb adatait a viadalt szervező ASO. Immáron biztos, hogy egyetlen magyar egység sem indul az összecsapáson.
-
Fürtös #1339 Balázs nem megy ez biztos,Magyar induló sem lesz ez is biztos.
Egyetlen magyar érdekeltség Miroslav "Zapi" Zapletal lesz aki magyar licenszel áll rajthoz.
Egyébként idén ő nyerte a magyar tereprally bajnokságot is.
P.László kiskorú viszont indul a Bamakón ugyanis az egészet kilóra megvette...reteklub közvetít a Bamakósok pedig szívják a fogukat...
Kicsit tönkre fogja vágni a feelinget ha valaki odaáll egy profi autóval mégha az 12 éves technika is...
Dehát zsebben a győzelem lehet tolni a médiát a sok gyökér meg hajlongani fog Lacika elött
Jövőre pedig újra Afrikában lesz a Dakar.
Mondjuk kiváncsi vagyok ehhez mit fognak szólni az Afrika Race szervezői.
Ja ezek még nem nyilvános infók szóval ne nagyon reklámozzátok. -
Akey #1338 Ha a Szalay nem tud magyar indulóról, akkor valszeg nem lesz. Meg állítólag a reteklubb sem vette meg a jogokat. Palik Lacika szépen tönkrebaszta az ASO-s kapcsolatokat. -
#1337 Remélem,hogy lesz magyar induló... -
okoska06 #1336 Lisziék mennek vajon? azt hallottam kicsit le offolták a hungaroringes bemutatón a verdájukat:D -
geo91 #1335 lolbanner :DD -
#1334 jó a banner :))))) -
#1333 hu azért remélem, hogy Palik 'örökös Dakar és Forma1 bajnok' László indulni fog. -
#1332 Magyar Dakar Szurkolói Csoport -
#1331 Szalay Balázs nem indul a január 2-án rajtoló, Dakar 2010 elnevezésű, Argentínában és Chilében rendezendő tereprali viadalon. -
#1330 omg
mi ez a kép a bannerban? -
#1329 Ja, értem. Hát igazándiból én nem azért linkeltem be, hogy nézzétek már, Gordon megelőzte Szalay-t, hanem aztért, hogy nézzétek már, egy magyar szereplő egy alapvetően külföldit bemutatni akaró összeállításban. :) -
n003 #1328 hogy szép is lenne ha nem előzné meg őt :DD vagy inkább ciki?! :DD -
#1327 Ezt mire érted? :) -
n003 #1326 :)) a pénzösszeg valószínüleg ugyanannyi mindkettőjüknél amiből versenyeznek csak ő dollárban számol :DD -
#1325 Na 1:04-nél kit előz Gordon bá? -
#1324 Privát csapatként lehet látjuk még őket=) -
#1323 Hát meglepett a hír! De igazad van gordon24, valóban jó lenne egy "kalandos" dakar:D -
#1322 Én is bízom abban (és hiszem), hogy a nagy nevek valahogy, valakinél, valamiben jelen lesznek jövőre. -
#1321 Én bizonyos szempontból nem bánom ezt a döntést. Sőt talán jobb lenne ha a Vw is erre a lépésre szánná el magát.
Az a helyzet, hogy a dakar a kalandról az ember feletti küzdelemről szól, és nem 2 gyártó harcáról. Mivel a gyáriaknak hihetetllen mennyiségű pénzük van a közvetítések a hírek semmi nem szól másról csak a gyári csapatokról.
Jobb lenne ha nem prototipusok és 3-4 ember versenye lenne ez, henam visszatérne amatör mivoltába.
Az viszont biztos hogy a versenyzőket sajnálom, de talán elég "nagy nevek" ahhoz hogy lássuk őket 2010-ben! -
#1320 basszus :( -
#1319 Mitsubishi kiszáll a raliból (beleértve a Dakart is) a gazdasági válság miatt.
http://www.vezess.hu/dakar/kivonul_dakar_ralirol/17335/ -
jeneci #1318 ÁÁÁ 1 álom lenne indulni a Dakaron Motorral:D csak ezaz hogy drága :S:S:S -
iszakos #1317 -
iszakos #1316 http://www.kamazmaster.ru/netcat_files/515/299/2fbc6fbcc981cf5d2d46ec6d1b7aa53a_b
Egy jól elcsípett pillanat! -
Fürtös #1315 Debizony pletyka illetve félreértelmezés.
Zapi mitsujához az ég világon semmi köze Kis Sanyinak,miért is lenne?
Kicsit komolyabb mühelye/felszereltsége van,elhiheted jártam nálla.
Valaki valamelyik forumon bedobta ezt és azota megy a kavarás...
-
#1314 poénnak jó -
#1313 Hócipő mindig is ilyen volt nem?=)