384

Mindenki tegyen egy X-et, emlékezve a 150 000 halottra a szökőár katasztrófában...

Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ

A Magyar Vöröskereszt felhívása az ázsiai földrengés és
szökőár áldozatainak megsegítésére. Klikk ide >>

• Bandee1987
    Clint, én elhiszem, hogy te is együttérző vagy, de ezt már 9-edjére teszed...
  • iko
    jó, majd nyitsz neki topikot.
  • DJ Skyline
    X
  • LoDMaSt
    X
  • Narcotic Syntax
    X
  • GaS*O
    X
  • Torry
    X
  • The Garrett
    majd ikszeltek nekikis.
  • Lacc
    x
  • CLINT EASTWOOD9
    X
  • iko
    az a szomorú, hogy lehet még ugyan ennyien fognak meghalni a járványokban...
  • MIMACSKA
    x
  • Taranov
    Dehogynem
  • Kandurex
    hrr...amibe szántam annak a topicnak úgyanez volt a neve csak azóta már átkerült a gumiba!
  • iko
    kenya 1?
  • cSuwwi
    X
  • I.C.ram
    De nem akarok flémet, mert St, megitn rámkeni az egészet :D
  • I.C.ram
    Valamit nagyon csúnyán félreértettél, szvsz ez az x-ezés a műmájerkodás, ha mindeképpen akarod használni ezt a szót.
  • Bandee1987
    egyetértek
  • Bandew
    Te itt valamit nagyon félreértettél. Ez nem májerkodás!
  • Paulus
    x
  • ThePartyFace
    Én 3 nappal a tragédia elött értem haza Thaiföldről.
    Voltam Bankogban és Phuket beachen is. Rengeteg emberrel ismerkedtem meg...volt egy pultos srác Phuketen, aki az óceántól 3-400 méterre lakott. Mi lehet vele? Hajléktalan lett? Pedig egyetemet végzett, beszél angolul, intelligens. Sajnálom!:(
  • ToMMo
    x
  • Kandurex
    Nem tudtok a seggeteken megülni? Nyilvánvaló, hogy senki nem fogja éjszaka tele sírni a kispárnáját! Egyszerűen toleránsak vagyunk embertársainkkal! Ha nálunk Magyarországon történik valami katasztrófa és azt hallom, hogy a föld egyik legtávolabbi zúgába egy ismeretlen, nincstelen ország kis közössége kifejezei irántunk tiszteletét és szoidaritását akkor azt hiszem, hogy igen csak boldog lennék és tudnám, hogy nem vagyunk egyedül. Kb. ennyi. nagy mű májer kollegák.
  • Bandew
    Az én véleményem is ez volt, bár törölték. :-)
  • Kori
    X
  • flashX
    X
  • Horned Reaper
    X
    :(
  • I.C.ram
    Várható volt. Minnél nagyobb a nyomor egy országban annál kisebb az erkölcs. Az lett volna a durva, ha nem lettek volna fosztogatások.
  • Tuvok #106
    X
  • Al Age
    X
  • I.C.ram
    Nekem is kb. ez a véleményem, bár én nem érzek olyan hihetetlen nagy fájdalmat, mint ahogy itt egyesek mutatják., szvsz hamisan. Akinek nem inge....

Nem értem miért kéne ilyen nagy gyásznapot tartani, hiszen legtöbb ember még csak látásból sem ismert az áldozatok közül senkit. Ugyanez votl szept 11-én, mindenki gyászolt meg mindenféle idióta honlapok jöttek létre, közben a fele ember azt sem tudja hol van/volt az a két torony.

Ezt nem tartom logikusnak. Inkább fogjátok magatokat kutassátok fel a házatokat/lakásotokat használaton kivüli holmikért, és küldjétek el a vöröskereszt által, nem pedig idióta X-eket rajzolgatni, mert attól nem lesz semmi másképpen.

Kérném St-t, hogy ne törölje ki ezt a hozzászólásomat.
  • St
    ja, simán
  • Bandee1987
    pontosan. Olyanokat is hallottam, hogy vkik ellopták a holttesteket, és utána pénzt kértek az elhunyt családjától, hogy azok visszakapják. (Az ilyeneket nyilvánosan felakasztanám egy lámpaoszlopra...)
  • RelakSfromhome
    Én még azokat hozzágyilkolnám, akiknek ilyenkor fosztogatni, meg templomgyújtogatni van kedvük...
  • Rózsalány
    x
  • Bandee1987
    Halottak száma országonként(akik abban az országban haltak meg, tehát nem csak azoknak az országoknak az állampolgárai):

Indonézia : ~80 000
    Srí Lanka : 27 268
    India : 12 500
    Thaiföld : 6000
    Szomália : 100
    Mianmar : 90
    Maldív-szigetek : 55
    Malajzia : 65
    Banglades : 2
    Kenya : 1
    Seychelles-szigetek : 3
    Tanzánia : 10
    Összesen : ~126 025
  • St
    Úgy hogy megfulladtak, és hozzáteszem az áldozatok között magyarok is lehetnek. Eddig csak eltűntekről és sebesültekről tudnak.
  • Bandee1987
    úgy, hogy összeszámolták...(mármint a holttesteket)
  • RelakSfromhome
    Jah, nincs értelme. Mikor nagyapám meghalt, a ... televolt a sok részvétemtől, de az illem az ugye illem.

Mellesleg nem olvastam a híreket, de hogy is lett ennyi áldozat?

Jah, és:  X