Gyász!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
az én üzenetem se tetszett? 😮

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

X

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Bercy
X

mind2 "tabornak" igaza van tehat ertelmetlen a vita!
pofy
X

Nancsika
X
<#rinya>

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Taranov
Az egy kicsit más dolog. Ha én is ismertem az illetõt, aki meghalt, akkor gondolataimban emlékszem rá, és gyászolom, nem egy x-et rakok a nevem elé, ez inkább csak figyelemfelkeltés lenne. Ha én nem ismertem, akkor pedig kínos kimondani, de az az igazság, hogy csak azért nyilvánítok részvétet, mert az illem megkívánja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

NEOreg3
IKSZ

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Róka
X<#sir>

St
Akkor tök felesleges a gyászoló ismerõsödnek is részvétet nyilvánítani, nincs értelme, ugye?

Ez itt a téma arról szól, hogy ha elmegy a fülünk mellett egy ilyen hír, legalább 10 másodpercig gondoljunk rájuk.
Taranov
Ez a szõkõár tényleg talán az évtized legnagyobb pusztítását végezte, nagyon nagy tragédia, és emlékezem a halottakra, de nem x-szel, hanem magamban.
MSN-en ezt a felhívást egy körüzenetben kaptam, mondanom sem kell, hogy még egy olyan körüzenetet nem kaptam, aminek haszna lett volna.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én kitettem az X-et két napig MSN-re, de rájöttem, hogy semmi értelme. Az az ember elmebeteg, aki azt mondja, hogy megérdemelte ennyi ember a halált, nyilván aki nem rak X-et, az is sajnálja õket. Ezzel nem segít senki semmit. Ha azt mondanád, hogy egy alapítványnak utaljunk át pénzt, amivel segítik a károsultakat, akkor annak lenne értelme, de ennek ilyen formában nincs. Csak arra jó, hogy látod, ki nem tette ki. A diszkrimináció egyik formája, elkülönülnek az X-esek és az X nélküliek.

PLackó
X
<#sir>

justin
x

CLINT EASTWOOD9
X<#rinya>

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
X<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

csabawarchief
x

robotnyk
X
Kandurex
x

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

X és nem üres az üzenetem

Devids Pro
X
ThePartyFace
hát jó,akkor...
x

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Aquir
X 😞 <#szomoru1> <#sir>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Robox
X

X <#shakehead>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

péder
xxxx

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Szabina
X <#sir>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

CLINT EASTWOOD9
X
<#sir><#sir><#sir><#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#rinya>

Bandee1987
X<#sir>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

balumaci
x <#shakehead>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

St
x
Dichter
X

:C

rorr
X

Geeryy
X

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

balintka
X

X

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

x

X

Glpetyus
X :C

petee
X<#szomoru1>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

magus755
X😞

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

iko
X

spam. sry

zaki
😞

X

X
misi9
X

:'(

GregSB
X

sz4bolcs
:X

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Alien
Nyugodjanak Békében! 😞

X

Adam5
x

😞

Scholes18
X

Glory Glory Man United!!