384
Mindenki tegyen egy X-et, emlékezve a 150 000 halottra a szökőár katasztrófában...
Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ
A Magyar Vöröskereszt felhívása az ázsiai földrengés és
szökőár áldozatainak megsegítésére. Klikk ide >>
-
#95 ix -
DannyBoy #94 x -
#92 X -
#87 X -
#86 X -
#85 x -
#84 x -
#83 asszem ez igy tokeletes -
#82 -
#81 -
Devla #80 X -
#79 az én üzenetem se tetszett? :O -
Shadow_THH #78 X -
#77 X
mind2 "tabornak" igaza van tehat ertelmetlen a vita! -
#75 X -
#69 X
-
#68 Az egy kicsit más dolog. Ha én is ismertem az illetőt, aki meghalt, akkor gondolataimban emlékszem rá, és gyászolom, nem egy x-et rakok a nevem elé, ez inkább csak figyelemfelkeltés lenne. Ha én nem ismertem, akkor pedig kínos kimondani, de az az igazság, hogy csak azért nyilvánítok részvétet, mert az illem megkívánja. -
#67 IKSZ -
#66 X -
#65 Akkor tök felesleges a gyászoló ismerősödnek is részvétet nyilvánítani, nincs értelme, ugye?
Ez itt a téma arról szól, hogy ha elmegy a fülünk mellett egy ilyen hír, legalább 10 másodpercig gondoljunk rájuk. -
#64 Ez a szőkőár tényleg talán az évtized legnagyobb pusztítását végezte, nagyon nagy tragédia, és emlékezem a halottakra, de nem x-szel, hanem magamban.
MSN-en ezt a felhívást egy körüzenetben kaptam, mondanom sem kell, hogy még egy olyan körüzenetet nem kaptam, aminek haszna lett volna. -
#63 Én kitettem az X-et két napig MSN-re, de rájöttem, hogy semmi értelme. Az az ember elmebeteg, aki azt mondja, hogy megérdemelte ennyi ember a halált, nyilván aki nem rak X-et, az is sajnálja őket. Ezzel nem segít senki semmit. Ha azt mondanád, hogy egy alapítványnak utaljunk át pénzt, amivel segítik a károsultakat, akkor annak lenne értelme, de ennek ilyen formában nincs. Csak arra jó, hogy látod, ki nem tette ki. A diszkrimináció egyik formája, elkülönülnek az X-esek és az X nélküliek. -
#62 X
-
#61 x -
#60 X -
#59 X -
#58 x -
#57 X -
#56 x -
DePreSsZYo #55 X és nem üres az üzenetem -
#54 X -
#53 hát jó,akkor...
x -