384

Mindenki tegyen egy X-et, emlékezve a 150 000 halottra a szökőár katasztrófában...

Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ

A Magyar Vöröskereszt felhívása az ázsiai földrengés és
szökőár áldozatainak megsegítésére. Klikk ide >>

• Voltan
    ix
  • DannyBoy
    x
  • akyyy
    X
  • seAke
    X
  • wizy
    X
  • bogyoka
    x
  • artschi
    x
  • Bercy #83
    asszem ez igy tokeletes
  • St
  • Amse
  • Devla
    X
  • hen-tes
    az én üzenetem se tetszett? :O
  • Shadow_THH
    X
  • Bercy #77
    X

mind2 "tabornak" igaza van tehat ertelmetlen a vita!
  • pofy
    X
  • Nancsika
    X
  • Taranov
    Az egy kicsit más dolog. Ha én is ismertem az illetőt, aki meghalt, akkor gondolataimban emlékszem rá, és gyászolom, nem egy x-et rakok a nevem elé, ez inkább csak figyelemfelkeltés lenne. Ha én nem ismertem, akkor pedig kínos kimondani, de az az igazság, hogy csak azért nyilvánítok részvétet, mert az illem megkívánja.
  • NEOreg3
    IKSZ
  • Róka
    X
  • St
    Akkor tök felesleges a gyászoló ismerősödnek is részvétet nyilvánítani, nincs értelme, ugye?

Ez itt a téma arról szól, hogy ha elmegy a fülünk mellett egy ilyen hír, legalább 10 másodpercig gondoljunk rájuk.
  • Taranov
    Ez a szőkőár tényleg talán az évtized legnagyobb pusztítását végezte, nagyon nagy tragédia, és emlékezem a halottakra, de nem x-szel, hanem magamban.
    MSN-en ezt a felhívást egy körüzenetben kaptam, mondanom sem kell, hogy még egy olyan körüzenetet nem kaptam, aminek haszna lett volna.
  • Taranov
    Én kitettem az X-et két napig MSN-re, de rájöttem, hogy semmi értelme. Az az ember elmebeteg, aki azt mondja, hogy megérdemelte ennyi ember a halált, nyilván aki nem rak X-et, az is sajnálja őket. Ezzel nem segít senki semmit. Ha azt mondanád, hogy egy alapítványnak utaljunk át pénzt, amivel segítik a károsultakat, akkor annak lenne értelme, de ennek ilyen formában nincs. Csak arra jó, hogy látod, ki nem tette ki. A diszkrimináció egyik formája, elkülönülnek az X-esek és az X nélküliek.
  • PLackó
    X
  • justin
    x
  • CLINT EASTWOOD9
    X
  • CLINT EASTWOOD9
    X
  • csabawarchief
    x
  • robotnyk
    X