384
Mindenki tegyen egy X-et, emlékezve a 150 000 halottra a szökőár katasztrófában...
Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTŐ
A Magyar Vöröskereszt felhívása az ázsiai földrengés és
szökőár áldozatainak megsegítésére. Klikk ide >>
-
#223 "A Richter-skála szerinti 7,0-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Szumátra szigetét, ahol karácsony másnapján katasztrofális földrengés és szökőár pusztított - jelentette a kínai szeizmológiai iroda. A közép-európai idő szerint 9 óra 25 perckor kipattant földrengés középpontja az Indiai-óceán mélyén, az indonéziai Banda Aceh tartománytól 345 kilométerre volt, mintegy 410 kilométerre annak a pusztító erejű rengésnek a középpontjától, amely december 26-án pusztító erejű szökőárt idézett elő az Indiai-óceán térségében megölve több mint 125 ezer embert."
[forrás: mti.hu]
-
praksi #222 a hirekersőn azt olvastam, h ma volt még egy 7-es erősségű rengés.
nemtom mi lesz itt.....
X -
Devla #221 Az legalább mögöttük van. Mások képesek úszkálni a vízben, ahol bármikor szembetalálkozhatnak egy hullával. -
#220 150 ezer körül jár a szökőár halottjainak száma
Ezreket keresnek.
-
#219 néztem a reuters képeit, mutattak túristákat, akik napozóágyban fekszenek a tengerparton, mögöttük nagy romhalmaz. hogy tudnak így nyaralani?! -
#218 150e? uhh, nagyon durva. ennyi ember még háborúban se halt meg egy nap alatt. -
#217 St áttudnád írni ott felül a szöveget.
Sajnos már a halottak száma a 150 ezret is meghaladja!
X -
R9 #216 x -
#215 Most mondták a hírekben, tegnap elmaradt a tüzijáték és az utcabál több olasz nagyvárosban, köztük Rómában és Milánóban.
Újévi hangveseny bécsben:
- Megváltoztatták a programot, elmarad a Radecky induló
X -
#213 X -
Augustus Gigo #212 X -
#211 A világ több parlamentjében az első ülésnapon 2 perces néma felállással fognak emlékezni a szökőár áldozataira. Akkor az is képmutatás? Itt ugyanarról van szó...
Attól még, hogy valaki betesz egy x-et nem jelenti azt, hogy NEM adakozik. Nem helyettesíti az egyik a másikat.
Aki bejön ide fikázni, annak 4 bünti lesz a jutalma, és nem azért, mert nem fejtheti ki a véleményét, hanem azért, mert ott van a topicba: kérjük ITT ne tegye.
X -
CUCLI #209 X -
_Vegeta_ #206 X X X haromszorosan! Nagyon sajnalom oket, es orulok h mi is (magyarorszag) vittunk vmit nekik (gyogyszereket).
De a termeszet visszavagott, es meg fog is. :((( -
#205 X -
Robert5 #189 X -
Ronny #187 X -
#176 X -
Darkboy #169 BUÉK!
X -
Zozo76 #168 X -
#166 pár videó:
patong_beach3.wmv
KATC.wmv
penang.wmv
phuket.wmv
thai.wmv
tsunami_koh_lanta_thailand.avi
Tsunami_Sri_Lanka__by_camiseta.wmv
ysri_lanka_tsunami3.wmv
-
#162 X :( -
#161 :(
X -
#160 X -
#159 x -
KTC #158 X
-
#157 XXX -
#156 X -
#154 X -
#153 x -
#152 X -
#150 -
#149 Igen, gyakorlatilag ez erről szól. -
#148 ja ertem,akkor ez arrol szol,hogy teszunk ide egy betut, letudtuk ezt is, aztan megyunk drogozni meg jo benyomni a haverokkal...
hmm,remelem mindenki beall a sorba
de ha megsem akkor ne legyetek kegyeletsertok es csendben szilveszterezzetek mert en ezt talaltam ki -
#147 Az már túl nagy áldozat lenne. Mondjuk az sem segítene senkin, bár annak talán jó lenne, aki úgy gondolja, hogy ezzel jót tesz. Ezért megértem, ha valaki visszahúzódva ünnepli a katasztrófa miatt. -
#146 azert remelem ez a sok ikszes most egyutterzesbol csendesen,visszahuzodva unnepli majd a szilvesztert es az ujevet...
x
-
#145 -
#144 Pedig csak követni kellett volna az örökérvényű utasítást: "Hasra, fejet le!". :-)
(South Park) -
#143 az a szomorú hogy egy ilyen természeti katasztrofa nem valogat jo és rossz emberek közül. mindenkit és mindent visz aki/ami az utjába áll.
:( -
#142 Erről szól nem? ő gyászol a legjobban, szinte zokog a monitor előtt 4 sure :D