Media Player 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WIndows Mobile 5.0 van a PDA-mon, rajta Media Player 10 Mobile. MP3-at lejátszik, de videót egyáltalán nem, még MPEG-et sem (sz'al nem kodek baj). Miért van ez? Légyszi, segítsetek!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Vezérlõpult - Rendszer - Speciális - Indítás és helyreállítás
http://www.winportal.net
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
hogy tudom uninstallálni a MédiaPlajer10-et???
a Classic-ot sztném helyére felrakni (mert kissé jobb<#whatever>#whatever>)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
letölthetõ errõl a weboldalról.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Hú de nem szeretem, ha hülyének néznek 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Abban kérném a segítségeteket,hogy a MP10-el lejátszott DVD lemezeknek nincs hangja.
Bármilyen más formátumot játszok le(avi,mpg stb...) az tökéletesen mûködik.
A lejátszás/hang és szinkronnyelveknél alapértelmezésre van állítva.
Gondom van a lejátszóval...
Szóval a 9-es verziót frissítettem 10-esre de megmaradtak a 9-es ikonjai.Tehát pl van egy mappám amibe mp3-ak vannak.ha bemegyek a mappába a 10-es ikonjai helyett 9-es ikonok vannak:-(
,hogy (Belsõ hiba lépett fel az alkalmazásban) Ha tudtuk légyszi segítsetek.
KÖSZI!!!
Ez visz mindent, streameket, real playeres fájlokat, QuickTimeot, feliratokat, az összes wmvt, asfet, és nem kell semmilyen kodek hozzá, minden bele van építve.
Lejátszónak sem utolsó, és utána nem kell semilyen codecpakk sem. - Nekem mindent visz.
Én nekem az avit vmiért nem játsza le!!Azt írja hogy kodek hiba!
Nem tudnátok vmi olyan kodeket ajánlani ami erre jó???
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HELP! elndítom a mediaplayert most hogy újrapartícionáltam és újra telepítettem mindent és az explorert lecseréltem firefoxra, player indításkor azt írjaki "Belsõ hiba lépett fel" és semmit sem indít el. Somebody know what is this shit? please.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Üdvözlettel: gy?jt?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Az MP10 használata során többször jelzi a program, hogy az adott fájlformátumot nem ismeri fel, vagy egy (meg nem nevezett) codec-et hiányol.
Nem nagyon ismerem még a program lelki világát.
A telepítésnél a felajánlott összes fájlformátumot engedélyeztem.
Milyen plug-inokat és codec-eket érdemes még letölteni ahhoz, hogy a program teljesebb legyen? Hol találhatók ezek a kiterjesztések?
Üdvözlettel: gy?jt?
Nekem már kb. 2 hete minden videóm sötét, csak a világos színeket látom foltokban, de akármilyen lejátszóval próbálom, mindegyikkel ugyanez a probléma.
Vki tudna segíteni?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Media Player 10
Nekem ezt irja ki ha telepiteni szeretném a 9 vagy a 10-est és nem tok mit csinálni Segitsetek!!
A Windows Media Technologies ezen verziója nem kompatibilis a Windows jelen verziójával. További információért tekintse meg a Microsoft webhelyén közzétett tájékoztatást.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
http://www.auditmypc.com/uninstall-media-player10beta.asp
Ezen a linken el lehet olvasni angolul, de azért berakom ide is:
How to uninstall Media Player 10 beta:
WARNING: Make a backup copy of the registry before attempting to uninstall media player 10 beta! Make a copy by selecting: Registry / Export Registry, save it on your Desktop.
Click the START button and select Run.
Type in: regedit in the command box.
When the regedit window appears, expand the HKEY LOCAL MACHINE by clicking on the plus sign to its right.
Now Click on the plus next to SOFTWARE, then MICROSOFT, then WINDOWS, then CURRENT VERSION and finally UNINSTALL
When you expand the Uninstall folder, you'll see all the programs currently installed, such as the uninstall Media Player 10 or Media Player, etc.
Click on the folder you want to uninstall, in the box on the right you will see two strings:
DisplayName and UninstallString.
Double click UninstallString and a box will appear with the uninstall string highlighted.
Right click on the highlighted entry and select COPY.
Close the Regedit window.
Select the START button and click RUN.
Right click inside the command box and paste the uninstall string and click OK to uninstall Media Player 10 beta.
You will use this procedure only when the option to uninstall media player 10 beta, 10, 9, or others are not listed in the add / remove programs under the control panel.
Az egyszerûség kedvéért, az egész egyébként ennyibõl áll:
Start/Futtatás
"C:\Program Files\Windows Media Player\Setup_wm.exe" /Uninstall
Újraindítás szükséges.
Valaki tudja, hogy lehet leszedni ezt a szemetet???
Visszaraknám a 9-est, mert az bevállt, és nem fagyott.
Lenne egy kérdésem.
Ugy lehet a
Namost lehetne ezeket vhogy rögzíteni valamilyen módon??
Lassuk csak:
zene - winamp
film, feliratok - bsplayer
mov film - quicktime
dvd - powerdvd