Media Player 10

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
nekem "régóta" fenn van de még nem volt vele problémám

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

WMVre ASFre idealis

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

disconnect
DVD-t, DivX filmet, Mp3-mat én se játszanék le vele, de kis videókra, asf, wmv, avi, mgeg -ekre nekem megfelel.

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Hehe. WMP max windows media-ra hasznalok, mivel arra az a legjobb. Masra kesz eletveszely. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
Jó ez a Media Player, csak az nem tetszik benne, hogy a playlist kezelése kiismerhetetlen számomra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
az alap szkin bejövõs <#eljen> nekem nem fagyott még

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandee1987
A Windows Media Player 9-el nagyon meg voltam elégedve, mind müködésügyileg (ezt jól megaszontam😊) mind dizájnban. Amikor fenntvolt a neten a 10 bétája, leszedtem, gondolva arra, hogy 1 próbát megér. Megnéztem...és szörnyülködtem, mondtam ez a szar nem kell nekem, fagyogatott meg amugy sem jött be nekem. Ebben maradtam elõzõ hétig, amikor gondolva egyet, felraktam a magyar 10-est. Most tök normálisan müködik, és még a kinézete is egész jó...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Állat.

De az én véleményem nem mérvadó, mert nálam pöccre megy minden, ráadásul magyar Windows alatt. <#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Taranov
Szerintem nem nagy szám, de nem fagy le nálam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

disconnect
Most telepítettem fel a 10es media playert, mire beállítgattam a kinézetét 5* kifagyott... Na ezt is jól megcsinálták elsõre...
Hasonló tapasztalat vkinek? Vagy csak nekem mûködik ilyen "szenzációsan".
Egyébként a kinézetét sikerült nagyon eltalálniuk a srácoknak.

Aki kipróbálta hogy vélekedik rólla?

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

← ElőzőOldal 2 / 2