Százezer forintos iMac az Apple-től
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a multitasking. Míg egyik programról a másikra vált, egy csomó felesleges memóriarezidens taskon vergõdik át... ne is beszéljünk a "stabilitásról" a biztonságról, de a többirõl sem RÖHEJ az egész. Most nehogy már itt is az legyen hogy milyen hülye aki nem dícséri a windózt mert az elég furcsa lesz! Az még a PC dícsérésénél is nagyobb ökörség lenne...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Annak hogy a PC videomegjelenítése nem használatos a mûveletnél, mi köze van több gép szinkonba való összehangolásához??
Pont ez az egyik amiért a külsõ egység végzi a "piszkos munkát". DE JAVÍTSATOK ITT IS KI HA TÉVEDEK UTALVA IS VALAMIRE, nem csak azzal, hogy úgyse írok vissza...
Most ezzel az x86 meg az M$ rendszert akartad jó színben feltüntetni?
Csak mert nagyon leírtad hogy ezzel aztán semmi gond.
Ez olyan mint amikor valaki azért érvel a winpc mellett, hogy az biztos jó, mert az elterjedtebb. Azt ugye már mindenki tudja, hogy nem azért van ez mert a winpc olyan jó.
Nahát itt is ez a helyzet. Ott is használhatnának Apple gépeket is, csak valszeg ez így jobban megéri nekik...
Ja és beírhatod a keresõbe, hogy "genlock source". Érdekes jelenség történik😊) Valamiért egy csomó "Amiga" nevet tartalmazó eredmény jön ki😊) Vajon miért😊)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Esetleg az external genlock source (blackburst) mond valamit? Sejtem, hogy nem. <#sniffles>#sniffles>
Na mindegy, veled amúgysem vitatkozom, mint megfogadtam. <#nezze>#nezze>
majd meglátjuk ha elterjed mennyi vírus meg stb lesz rá, volt az teszt amiben a támadások 50% a macet érte sikeresen, csak mivel nem rá volt kiélezve, hanem winre nem tettek semmi kárt, de attól még bejutottak. Hameg elterjed akkor rá is lesznek tört cuccok, szal ezzel kár dobálózni.
nem szeretem a linuxot, de hamár választani kéne mac vagy lin akkor inkább lin.
másrészt márcsak azért sem vennék macet mert agyon van integrálva
szeretek a gépemben piszkálni, én márcsak ilyen vagyok
"A Zsiguli jobb mint a BMW" - számomra ilyen ostoba butaság mindez.
Az M$ rendszerekrõl meg a szerzõdés szó is eszünkbe kell jusson. Ahány cégrõl én tudok, mindnek KÖTELEZÕ windózt használni😊)) Ez nem referencia semmire. Már ezt is annyiszor beszéltük meg😊
Ha ugyanilyen oprendszerek lennének mint most csak nem a win lenne közülük elterjedve, valószínû nem azt használnák.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Amolyan ne tudd meg mi van a dobozban, csak használd dolog. Úgynevezett solution <#email>#email>
olyan ari😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Az OS-X egyszerûen egy jobb operációs rendszer, mint a Windows.
amugy a JDS mar elerheto solaris kernellel is. de nem kevertem ossze a kettot, a JDsnek valoban fejlett a tavoli es csoportos managelesi kepessege 😊
na latod itt a nagy kulonbseg kettonk kozott. en _ertem_ hogy hogy mukodik, te meg elhiszel valamit, es ha nem tetszik, akkor nem azt hiszed el, hanem kitalalsz valami masik, popularisabb, elhiheto dolgot(mint pl. azt, hogy ~100 000 programozo a satan ugynoke, es teletuzdeli delayekkel a programot) vagy csak szajkozod amit valaki mas mar kitalalt. a szoftvertechnologia fejlodik.
teganp irtam egy kis programot, 50 sor lett. levaltottam vele egy a cegnel hasznalt mar 8 eves programot, ami 6000 sor volt, es ~2hetente lerohadt. ez a szoftvertechnologia fejlodese.
"A hardwer meg nem lehet fejlettebb a pc-nél vagy mi?😊) (egyébként pont a PC a legfejletlenebb😊"
igen, a Pc architekturaja a legfejletlenebb. de a mogotte levo implenentacio legalabb elvonalbeli.
a legujabb jelenség amikor jobb egérklikket nyomok a desktopon villan egyet a kép
ez normális oprendszer? szerencsére eljött az idö amikor a m$-t meg az intel-t több oldalrol támadják, itt van ugye az olcso mac , ami tuti siker lesz, mert a normálisabbaknak elege van a pc-böl
aztán jön majd a ps3 is ami szintén a pc helyébe akar lépni
és talán sikerül megdönteni ezt a gányolt pc-s világot
Na mi van már azzal a MAGYARÁZATTAL, mert én nem tudom...
a windows NT4 megjelnito felulete IBM, a halozatkezelese BSD, a kernelDEC, es csak az api m$(egy rohadt jo api, megjegyzem) nem kell ketszer felatalalni a spanyol viaszt, ami jo, azt hasznaljak nyugodtan. aaz eddigi szinvonalbol itelve nyilvan felselegesen kezdenem magyarazni, hogy miert is jo a win32 kernel, te mar nem eszevek alajan eled az eleted, hanem a szines almakat keresed mindenhol, es ha nincs, akkor mar alapbol szar.
es nekem van jo PCm.
Mi?😊)) Az hogy most EGYES mûveletekhez tízszer akkora teljesítmény kel??? Ez a szofvertechnológia fejlõdése?
Itt valaki lehet hogy tényleg nem tudja mirõl beszél, már nem azért...
A fejlõdés maszlag igaz? Van aki még elhiszi??
A hardwer meg nem lehet fejlettebb a pc-nél vagy mi?😊) (egyébként pont a PC a legfejletlenebb😊
Asszem itt keverednek a dolgok rendsesen😊
ennek semmi koze a hardverhez, ez pusztan a szoftvertechnologiai fejlodes eredmenye. marmint nem az, hogy fel perc egy ablak, hanem az, hogy olyan osszetettsegu szoftvert indit el az ablak mogott, amirol valoszinuleg neked fogalmad sincs. tehat a 30mpes ablak mogott vagy az van, hogy bonyolult mogotte a szoftver, vagy ossze van ganyolva a winsowsod, amirol csak a te kontarkodasod tehet.
nexgen konzolok: a Cell nagy speci processzor, azert az IBM csinalja, mert a fejlesztes kezdetekor az o processzorai joval kevesebbet fogyasztottak, es a POWER architekturabol kevesebb heggesztgetes aran lehetett ilyet csinalni.
Igazából itt az x86 és win mellett olyan hajmeresztõ "érvek" voltak, hogy belátom nem érdemes ide írni többet😊
es akkor az erdekesseg: az itanium lete leginkabb annak koszonheto, hogy az intel mernokei 13 eve hasonlo allaspontra helyezkedtek, mint te, es akkor kezdtek el az itanium project neven ismertte valt tervet. csak azok a kocsog P5, es P6 fejlesztok, majd utanuk a K7 team, es a NetBurst fejlesztok voltak olyan genyak, es megcsinaltak a lehetetlent, azaz kinottek az x86 korlatait, megszegtek a szabalyokat, olyat epitettek, amit nem lett volna szabad. az x86 semmivel sem rosszabb, mint bamrely mas, csak ez nem egy popularis nezopont. persze kellenek elvakult emberek is a forumra, akik mar tobb eve megdontott, illetve tevhitekre, es amatorizmusra alapozott erveket skandalva, meg tobb elvakult hulyet szuljenek.
Biztos senki nem ismeri a PONTOS OKÁT?
Jujj😊 Én mentem innen, ez feleslegesnek látszik😊)) Elõramutatás jujj. Ezek 10 év után koppintottak le olyan dolgokat, amik akkor már nélülük FEJLETTEBBEK voltak és ezek az elõremutatók.
Azt hiszem nekem értelmezési problémáim vannak, mindent visszavonok😊)))
LOL!
Én inkább (lehet h. nincs igazam) chipfejlesztés terén értelmezném. Ott tényleg jók vonalszélességben, meg órajelmennyiségben. De pont ez az hogy ez is inkább szégyenükre válik, ha megnézzük a végeredményt, a hatásfokot, a szerkezeti különbségeket, a sok toldozgatás-foldozgatás fényében(kompatibilitás). Persze ez egy tág fogalom itt sokféle képpen értelmezhetünk.
Itt nem elég nagy hangon óbégatni hülyeségeket, meg lamerkedni. Nincs mirõl érvelni, ha nincs normális kérdés.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>