Samsung SGH-E310
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval hogy a kérdésedre válaszoljak, én egy nokiával próbáltam meg összehozni, nem sikerült, tudtommal siemens-el sem mûködik, szal szerény véleményem szerint kicsi az esély, hogy majd a Sagem-el tud kommuikálni infrán keresztül...
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Viszont én nem sattlakozttam vele GPRS-eztem vele, csak az infa-kapcsolatra használtam.
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
A legujabb Samsungok sem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal??
Nagy hiba ez szerintem a gyártó részérõl.
Mithogy a legujabb 3 nokia telcsibõl is kimaradt az mp3 lejátszás, és még néhány dolog, (most nemtom fejbõl) és igy lehet, hogy csicsás, de kevesebbet tud mint a 6230-as szerintem... Szerintem. <#hehe>#hehe>
Elég jó kis telcsi lenne, de a szoftwarek miatt nem ér egy kalappal sem...
Mire jó az a samsungnak, ha nem enged javat le/fel tölteni?
Vagy a szolgáltatók kérése miatt van?
Igy hogy tudjam meg a formátumot?
Igazábol nekem elég ha néha rakokrá egy két képet, és zenét, valamint a fotókat leszedem.
Kicsit gáz,hogy telcsi és telcsi között nem megy az infra. Az is gáz, hogy ennyire lebutitották.
Ha ki lenne ütve és lenne egy uj szoftver akkor szerintem többet is ki lehetne hozni belõle.
Az nagy szívás, ha azokat se lehet lementeni.
És milyen formátumban menti a videót ez a telcsi?? Gondolom nem 3gp...vagy igen?<#nemtudom>#nemtudom>
Le kellett vennem a vezérlõpultban az infra sebességét 19200-ra.
-Szinkronizálja a telefonszámaimat a pc és a telcsi között.
-A file manager a képeket lehet oda-vissza töltögetni, de a videókat nem látni!
-melody to phone zene a telcsire (mid)
-image to phone gif vagy jpg a telcsire
Találtam, egy olyan megoldást, hogy FTP-re lehet felmásolni a cuccost, majd onnan GPRS áttölteni.
Ez elég gány megoldás mert:
1. Elõ kell fizetni a GPRS-re
2. Szintén nem látom, hogy hova kerülnek a fileok
3. Lassú
Ha tudom, biztos nem veszem meg ajándékba ezt a Samsungot.
Nekem két Siemens-em van S45, és M55. Többször csináltam, azt, hogy a munkahelyem-otthonom között ezeken szállitottam Zip-pelt 100-300 kbyte-os fileokat.
Ciki, hogy a 40.000 es telefonnal nem tudom megcsinálni.
Valami megoldásnak biztos kell lennie, majd még probálok utánanézni a külföldi oldalakon.
Sajna, abban tutti igaza van az ügyfélszolgálatnak, hogy JAVA progit nem tudunk telepiteni (lealábbis számitógéprõl) a telcsire, amit nagy kib*szásnak tartok én is, de ez a probléma engem nem érint közelrõl. (a drágám nem játszogat a telcsivel, ellentétben velem)
Viszont az EasyGPRS-t elõször én is szidtam, mostár viszont megbarátkoztam vele. A lényeg, hogy telepités után kiirja, hogy talált a gép uj modemet (ez ugyebár a telefonod), és elvileg a winfos telepiti a drivert neked nincs más dolgod, mint a gépet ujrainditani, és ha csatlakoztatod a telcsit infrán, akkor kiirja, hogy felismerte.
Ezután inditsd az EasyPRS-t, és File->Setup-> Itt a port legyen az IrDA. A speed, alatta egy érdekes dolog, nekem akkor mûködött, ha 9600-ra állitottam, de az is egy megoldás, ha felhuzod a legmagasabbra, és ezután csökkented.
Ha megtörtént a sikeres kapcsolódás, azt onnan látod, hogy beolvassa a simkártya tartalmát.
Remélem tudtam segíteni!
A telefonban lévõ képeket szeretném áttölteni a számitógépre, és a telfonba feltölteni JAVA-s cuccot, csengõhangot.
A samsung ügyfélszolgálata szerint lehetetlen JAVA-t feltölteni!!! Csak wappal lehet.
Én csak egy progit szeretnék, amivel vizuálisan láthatnám a teló könyvtárait.
Van egy 3 éves Siemens S45-os telcsim. Ott ezt minden gond nélkül meg lehet csinálni...
Azért az gáz, hogy egy 40.000 forintos telefonnál ezt nem lehet elérni. A fejlesztõk egy nap alatt irhattak volna hozzá egy megfelelõ progit.
Mert szivesen leírom😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Az EasyGPRS nem ér semmit. Csengõhangot, és képet tudsz áttölteni, de elég gagyi modon.
Ém meg szeretnék java-t is feltölteni.
A férjem a Nokia 6600-ashoz használ ilyesmi progit, az a MSI, és valóban gyönyörûen rá lehet tenni a gépre a képet.😊)
Azt hiszem tényleg érdemes lesz beruháznom infrába. <#smile>#smile>
A gond az volt, hogy nem állítottam be a telefont modemként, de miután ezt megtettem, már beolvasta az adatokat.
Szerintem érdemes beruházni egy infrába (cirka 5k), és akkor nem kell a pénzes wapot használni, hanem amit letöltesz csengõhangokat, (neten nem kell mondjam gondolom, hogy tizezrével vannak összetömöritve a midi, ill. mmf csengõhangok, illetve van progi, amivel az mp3-at átalakithatod mmf-é, és akkor berakhatod csengõhangnak<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>) azokat feltöltöd a telcsire. <#ravasz1>#ravasz1>
De igy megy ez a képernyõvédõkkel , MMS-el, hátterekkel, az általad készitett képekkel, mindennel (minõségromlás nélkül!!!)
Ne legyél elkeseredve, szerintem jó kis telcsi ez, a kijelzõje, és a fényképezõje különösen irigylésre méltó!!!(Nokiát hajazza magasan!!)
Amúgy ez a barátnõm telcsije.
Oxygen phone manager 2.4.0.0-t használok, infrával minden gond nélkül létrejön a kapcsolat a gép ás a telcsi közt, de a galériában a memóriakártyán van lealább 100 kép a fotó mappában, és csak 19-et hajlandó beolvasni EZ MITÕL VAN??????????
Lehet,hogy nem jó helyre írom a problémám, de hátha tud valaki valamit nekem mondani, ami a gondom.😞(
Én nyitottam egy mms galériát a neten a vodafon honlapján. Nos nekem az a gondom, hogy mms-ben átküldöm a képet oda, de olyan bõdûletesen rossz minõségben ér oda, hogy eszméletlen .<#szomoru2>#szomoru2>
Most eleve a telefonom csinál ilyen rossz képet, vagy mms ront a minõségen, nem tudom, de elpazaroltam egy csomó pénzt erre, hogy átküldtem 3 képet, és jóformán használhatatlan, borzalmasan szemcsés, nem tiszta a kép.<#idiota>#idiota>
Vagy már a fényképezés elején kéne valamit állítanom?
A fényképezés közben tudom,hogy lehet fényerõt és távoli vagy közelebbire állítani.<#smile>#smile>
Tanácsot esetleg valaki tud adni? <#miaz>#miaz>
Vagy nem nézi senki ezt a topicot? 😞
Ha nem tudtok a eldobott témához segítõkéaszenn hozzászólni, akkor inkább ne írjatok, vagy ha bajotok van azzal, hogy itt témátt nyit az ember, (amihez joga van) akkor azt moindjátok, vagy ha ttudttok olyan topicot, ahol segíhetnek akkor azt írjátok!
Kössz!
<#rolleyes>#rolleyes>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kérem jelentkezzen olyan aki tudna segíteni a következõ problémámban.
Adott a Samsung SGH-E310, egy USB-s IrDA adapter, és ezek között kellene kapcsolat. A gép látja a telefont, kiirja, hogy felismeri, de windowson keresztül nem tudok rá adatokat másolni.
No sebaj szétnéztem más fórumokon, ott javasolák az EASYGPRS nevû progit, ezt a samsung oldaláról le is szedtem, installáltam, de nem lett kontakt a telefon és a számítógép között. (az infrával semmi gondom, mert a 6230-assal, ami az enyém mûködik)
Setupban beállítottam hogy a kapcsolat IrDA legyen, a sebességet a legyorsabbtól kezdve mindegyikkel kipróbáltam, de semmi.
Ha valaki tud segítsen légyszi!!
Elõre is köszönöm.