Samsung SGH-E310

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem reklámozok az sg-n
Brigicsaj
az hogy szar...:D

xD

bubi
irda+sgh-e310?akadozik a kapcs Mi baja

bf3: bubi22

sziasztok!

nem tud valaki segiteni kábel nélküli e370 függetlenitésben?
elõre is köszi
Sziasztok!
a proglémám:az easy gprs progival nem tudok csak 20kb-os csengõhangot küldeni a telóra,mert azt írja ki,hogy nagyon hosszú pedig csak 45kb.
Ha nem tudtok segíteni esetleg tudnátok javasolni egy másik progit?
nekem a samsung pc studio nem ismeri fel a telefont azt írja confirm com port 9, vagy 8

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

sziasztok!valaki tudna küldeni cracket a Mobile Music Polyphonic v2.61-hez?([email protected])
aren
sziasztok!

problémátok megoldása a easy gprs progi avagy a samsung pc studio.ezekkel probálkozzatok én nekem megy vele minden leszedés feltöltés.
byez!

Aren

bogyoka
Van telepítõ cd-d? Ha nincs akkor nemtom.

Nekem a kábelhez adtak telepítõ cd-t, ha van olyanod és felraktad a progit egyszerû. Behívod a Managert, és ott baloldalt vannak menük hogy mit szeretnél, képeket, zenét, telefonkönyv stb. A felsõ sorban meg aztán kis ikonok vannak, hogy le- illetve letöltés a telefonról.

Én a kis videóimat nem tudom sehogy letölteni a telefonomról.:))

Lehet, hogy nem tudtam így segíteni de csak gondoltam hátha <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Valaki mondja meg hogy kogyan lehetne az adatkábelellel adatokat levenni és rátenni a SGH-E310.
Köszike
tHoMaSmAn
Helló!

Akkor biztos, hogy hozzávaló azaz adatkábel, és tökéletesen mûködik?
Operációs rendszer a számítógépen? Ha XP, akkor SP2 van rajta? Vagy SP1 legalább az USB 2.0 miatt? Lehet, hogy vaktában tapogatózok a hibák lehetõségével, de hátha segít vmit...

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

gErIbÁ
nem egyszerûen csak anyit ír ki hogy offline mintha nem is lenne a teló rádugva az adat kábelre(bocs hogy ilyen soká írok a hétvégén nem értem rá)

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

tHoMaSmAn
Egy kicsit bõvebben elmondanád mi a gond vele? Hibaüzenet, vagy valami ilyesmi...

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

gErIbÁ
nekem adat kábelem van és nemjó az easy gprs -el pls help me!!

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

tHoMaSmAn
UP!

Gaba9
Jah kéx :D

Gaba323

tHoMaSmAn
Kiabálni, illetve kiabáltatni kell az embereket a videófelvétel alatt...<#vigyor><#vigyor3><#vigyor5><#nyes>

bogyoka
nekem is nagyon halk, ha a fülemhez teszem akkor hallom kicsit:((

Gaba9
nekem hang sincs :)) asszem :D

Gaba323

DBoy
Amikor videot vagy hangot vesztek fel nektek is halk?

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Gaba9
nemértem fejtsd ki :)
wave editorral megcsinálod a számot /összevágod h meik rész kell/ majd a mobile music progival átalakitod és felis tudod tölteni v felméx dc-re v google és keresel csengöhangokat :) énis ezt tettem :D

Gaba323

DBoy
amikor videot veszek fel meg diktafonozok halk lesz a cucc, mié?

DBoy
a már meglévõ wavot lehet tömöriteni szóval akkor még marad ilyen mmff nemtomilyen?

Gaba9
Nero wave Editorral megvágod elmented és már kisebb is :)) nekem pl igy ment !!

Gaba323

tHoMaSmAn
<#vigyor3> Nem túl sokat...
Próbáld megvágni az mp3-at valamilyen módon (nekem nem sikerült, mert nem találtam hozzá megfelelõ programot, ha esetleg vki tud, az szóljon PLZ!!), és azt alakitsd át, vagy midi-ket, és akkor max 40kb lesz, nem 40Mb!

DBoy
kipóbáltam hát kb 40 MB os lett :\
mit tudok csinálni?

tHoMaSmAn
Ha jól tudom ez a telefon nem kezeli az mp3-at, wav-ot, midit, csak az mmf-eket!
Létezik egy mobil music polyphonic nevvû progi, amivel a midi, illetve wav (és néha az mp3-at is ) át lehet alakitani mmf-é, és ezáltal be tudod tenni samsungba csengõhangnak. Nekem midiket alakitott át szépen, illetve a nem tul bonyolult mp3-akat!

Itt ha visszaolvasol 1-2-t, láthatod mi szól az adatkábel, illetve az infra mellett/ellen!

Csengõhangok kereséséhez meg használd a Gooooogle-t ;)

DBoy
És nemtudtok olyan oldalt ahol 310 csengõhangok,gamek,háttérképek vannak?

bogyoka
Sikerült megnyugtatni, most sokkal jobban vagyok már, köszike <#law><#wink>

DBoy
sziasztok!
anyukám vett ma egy ilyet magának.
a régije gagyi volt és kellet már egy ami mp3at játszott az drága volt stb stb. nah mindegy. nemtudjátok,hogy tudnám megoldani,hogy a meglévõ mp3at valahogy mégis rátudjam rakni a kicsire géprõl.
infrán vagy kábelen?
2. kérdésem pedig az hogy infrát vagy kábelt ajánlotok inkább.
milyet?hol?mennyiért? elõre is köszönöm

tHoMaSmAn
Azért nem szidd magad!! :D
Az infra elõnyne, hogyha több telcsi is van, amiket a számitógéppel szzeretnél összekötni, akkor egy eszközzel megteheted, az adatkábelél, pedig ugye minden telcsinek megvan a hozzávaló kábele ;)
Viszont az adatkábellel biztosabb az adatávitel, és ami sokkal fontosabb, GYORSABB! Remélem sikerült kicsitt megnyugtassalak!

bogyoka
ja, és azt mondták, hogy ebben a telefonban nincs valami buccser vagymi, és nem müxik az infra rendesen, ezért ajánlották a kábelt, szóval hülye voltam, és elhittem, nem értek hozzá <#wilting>

bogyoka
de nem egy üzletben mondták, mostan én beleõrülök <#falbav><#idiota>

Na, mindegy, és van valami különbség,hogy adatkábelem van? Lehet,hogy késõbb még újra felkajtatok egy infrát inkább <#smile>

Gaba9
Szal az infra gagyi marad ?

Gaba323

Gaba9
függetlenités már megvolt a szoftverfrissitéssel pedig leveszi a woda menüt és felrakja az eredti samsung menüt a legujjab szoftverrel...ez a szoftverfr..utánanéztem :)

Gaba323

tHoMaSmAn
Nézd, ez barátnõm telója, neki én szoktam rátenni dolgokat, ha szüksége van vmire. :D
Én nem hinném, hogyha leveteted a vodameüt (ez a szotverfrissitést jelentené? - attól miért tünik el a vodamenü - akkor ez inkább függetlenités, NEM?) attól nem hinném, hogy javul az infra.. :(

Gaba9
Szal aszondod h semmi nem segiti h müködjön rendesen az infra ?
Szented akkor érdemes levetetni a wodamenüt ? :)

Gaba323

tHoMaSmAn
Hát nagyon buta volt, aki neked ezt mondta!! <#falbav><#wilting><#lama>
Ha jól emléxem, még tõlem is kérdezted ezt az innfra dolgot (mega atopic is tulajdonképpen ezért lett nyitva, de én mondtam neked, hogy megoldható az ifrán keresztüli adatátvitel!! Legalábbis egy USB-IrDA eszközzel számítógép, és teló közt. Telefon-telefon között már gagyi az infrája ennek a típusnak. A K-600-as (vagy 500 ki tudja :)) Samsungnál már jól muzsikál az infra, meg ott van bluetooth is, volt szerencsém kipróbálni, hát nagyon csini kis darab! ;)

Gaba9
Nemtom nekem is ua telcsim van woda menüvel /nemsokáig mer szoftverfrissités lessz/ és müxik az infra ma is használtam .. uhogy nemtom miröl karattyoltal neked :(

Gaba323

bogyoka
Ezt nem értem <#wilting>

Több üzletben azt mondták nekem, hogy nem tudok hozzá infrát venni, mert nincs valami busser a telcsiben, és csak adatkábelt tudtam kapni hozzá, azt is csak megrendelésre, akkor miért mondták nekem? <#rinya>

Gaba9
Mennyiért vetted ?

Gaba323

Gaba9
Vegyél egy infrát kb 4000 ugy sokkal jobb énis most vettem :D

Gaba323

sz4bolcs
2 hete van ilyen telóm, és eddig meg vagyok vele elégedve. Kicsi, és ha szétnyitom jól használható telefonálásra. Képet is csináltam egyet-kettõt, bár nem sok értelme van, mert nem tudom mivel gépre vinni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mobile Music Polyphonic 1.5 nem akar nekem elindulni, mert 16 bites rendszert hiányol<#shakehead>Azért köszi, majd utánanézek egy újabb verziójának törésénez kereséséhez<#vigyor>

tHoMaSmAn
Mobile Music Polyphonic 1.5 (ehhez találtam cracket is! <#ravasz1>
ez konvertál mp3->wav, midi, mmf formátummá, illetve forditva és összevissza, szóval nagyon jó!!
Keress rá, ha nem találnád meg, akkor majd elküldöm!

nem ismersz valami jó konvertert, ami mmf-fájlra konvertál? sajnos .mid-et nem lehet feltenni a Easy GPRS-el <#szomoru1> De a tela nagyon király<#ravasz1> (legalább is így, második nap után)

tHoMaSmAn
<#eljen> Most csak igy jelekbõl értekezek!

tHoMaSmAn
<#mf2><#fogmosas><#eplus2><#papakacsint>

probléma megoldva, rossz verziójú Easy GPRS-t használtam
<#bee1>

Oldal 1 / 2Következő →