54
Sony Ericsson T230
-
Slax #54 Még mindíg csak kábellel lehet függetleníteni ezt a telót? -
#53 csá!
én 1 évig használtam aztán meguntam..most Nokia6020 am lett.
az alapcélra megfelel a Sony, külön hibát nem találtam benne.. max kevés funkció, de akinek nem kell annak bőven jó -
#52 köszi, akkor jó ár valóban. közben utána érdeklődtem és 8 ezer körül árulják feltöltő nélkül. -
Peugeot #51 hát az attol függ hogy milyen állapotba van külsöleg ! de én keveslem az 5000 ft hisz még most is forgalomba van és alapbol vetted régen 20 ezerér -
#50 hali, manapság mennyit ér használtan egy ilyen telefon? 5eFt sok érte 1800 forintos feltöltőkártyával? -
karizsan #49 Sziasztok!
Ki tudna ajánlani egy jó programot a címben szereplő telefonhoz, amivel tudnám szerkeszteni a telefonkönyvet és az üzeneteket, és nem utolsósorban lehessen telefonálni, SMS-t és MMS-t szerkeszteni/küldeni. Ja és az sem hátrány, ha Magyarúl is tud.
Előre is kösz mindenkinek -
devil men #48 TUDNA VALAKI SEGITENI HOGY HONNAN A BÁNATBOL TUDOK NCK-T SZEREZNI? ELÖRE IS KÖSZ -
Peugeot #47 kira beszart :D -
#46 a t230at csak kábellel lehet függetleníteni? -
#45 Telefonkönyv opciók között van egy olyan pont, hogy Másolás SIMről. -
#44 Azt hol lehet beállítani, hogy a simkártyán lévő számok jelenjenek meg a telkönyvben? -
Pontiac Grand AM #43 jo ez a telefon igy ahogy van T230 néven ! -
#42 csak a frimware-eket kell rátölteni és máris meg van csinálva T230->T290 -
Peugeot #41 -
Koni sw #40 jah mond aszt hogy olyanod van és ird rá a hátuljára :D -
adamcomp #39 Hogy nem T230, hanem T290 :) -
Koni sw #38 én ugy tudom hogy a külsö változott csak de lehet cáfolni! -
Koni sw #37 milyen tudat? -
adamcomp #36 Csak a tudat :D -
Koni sw #35 a T230-bol ??? ugyan minek semmivel se másabb -
adamcomp #34 Nem tudja vki, lehet ebből T290-est csinálni? -
#33 nekem maga a telefon fagy le állandoan, és ilyenkor a térerő jelző kis panel fölött egy kék csik van. miután az a kék csík eltűnt, ujra használhatová válik a telefon kb 10 percre, aztán ismét lefagy...
nem szokott megoldás lenni az ilyesmikre? -
Koni sw #32 nagyon jo és remélem hamar kész lessz :D én csinálom :D -
Peugeot #31 hello nemsokára teljesen készlessz a weboldal amit csináltam a T-230-hoz !!!addig is nézzétek meg !!! 230 és majd irok újra ha kész bye -
Mick 07 #30 jaj de jó, mindig öröm ilyet hallani :) -
#29 Hum.. T310 -et én is próbáltam az FMA -val és jó volt! -
Mick 07 #28 Sziasztok! Nem a legjobb helyre írok, de nem találtam jobb topikot. Sorry. Szóval:Nekem van egy Sony Ericsson T310-esem, egy mca 20-as kamerám és egy RS 232-es kábelem. A kamerával fotózott képeket szeretném áttenni gépre, de nem tudom milyen progit kéne használnom! Megvan a Float's Mobile Agent-nek vmi 2.valahányas változata, de az nem látja a mobilom, pedig más progik igen. Kérlek segítsetek. Egy olyan progi is kéne, amivel netről letöltött játékokat tehetnék rá a tlóra, de a fényképes dolog fontosabb. Segítségeteket előre is köszönöm. -
freegirl #27 jön a t290 -
Peugeot #26 hello én is készítek egy ílyesmit csak nem kifejezetten sonny ericcson T230 ra telo -
#25 Szasztok !
Nézzetek el az oldalamara: http://sonyet230.uw.hu/!
Játékok, témák, stb... -
sonder35 #24 Hali!
Az adatátvitel engem is érdekelne, mert én is csak képet tudok átküldeni adatkábellel (usb kábel, a float's nem érzékeli a telefont ezen). Ha meglenne a progi lenne rá mód, hogy megkapjam én is?
Előre is kösz. -
praksi #23 télleg, van valakinek ehhez való MCA-30 -as kamerája? -
LANCER EVO LE #22 szerintem is jo telo nekem is ilyen van és nagyon jol szerepel -
#21 ahhoz kepest amennyibe kerul meg amit tud nem is rossz -
Peugeot #20 nem találtam meg sorry boldog uj évet -
praksi #19 igen, azt mondta a srác, h T65-el meg T610-el neki működött, én sem tom, h nálam miért nem..... -
#18 Hi!! B.U.É.K mindenkinek!
Én is a Floats Manager-t használom és minden gond nélkül rá tesz zenét,képet stb a telómra igaz,hogy nekem t610-m van de a progi az hibátlanul megy nem fagyogat. -
praksi #17 oks, thx -
Peugeot #16 nem találom a programot bocs majd ha meglesz irok privibe oké? -
Peugeot #15 oké egyépként csak ehez a telefonhoz jo a kábel ez nevetséges de nekem jo