Sony Ericsson T230

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Dehogy ûzök én gúnyt belõled.
Nekem volt szerencsém hozzá, de arra akartam rávilágítani, hogy nem lehet róla mit mondani. Egy olcsó, alsókategóriás telefon, lehet vele telefonálni, a tudásáról tájékozódsz a specifikációjában. Nem mondhatom, hogy jó, mivel mint már mondtam, az általam használtakhoz tudok viszonyítani, azokhoz képest meg egyáltalán nem jó. A kijelzõje olyan, amilyen, van, amelyik telefonnál jobb, van amelyiknél rosszabb. Érted már mit akartam mondani a 2-es postban? Ha típushibákat kérdezel, akkor azzal kapcsolatban nem tudok mit mondani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

aha értem szoval most gunyt üzöl belölem mert neked rossz napod van én kiváncsi vagyok hogy kinek jött be ez a telefon vagy mik azok amik jok benne és én nem tudom !!!!!!!!!!!!!!!

Taranov
Vagy aki ért hozzá és egy telefonról meg tudja állapítani, hogy mik az elõnyei/hátrányai. Mert a specifikációjában minden le van írva. Akinek meg volt, de nem ért hozzá, azt tudja mondani, amit õ tapasztalt, azaz amit az elõzõ telefonjaihoz képest viszonyított.
Pl. könnyebb, mint a Nokia 5110, de a kijelzõje nem olyan jó, mint a plazma TV-mnek, de már eladtam, mert a percdíj nem elég jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szeretném hallani a véleményeiteket a telefonrol persze csak az irjon akinek ijen van vagy volt köszi

← ElőzőOldal 2 / 2