54
Sony Ericsson T230
-
praksi #14 oks, thx
kábelem az van, a progi érdekelne -
Peugeot #13 hát én kábelen felraktam sok zenét de nem most raktam rá tehát nem tudom honnan de megkeresem neked oké?
-
praksi #12 hehe :)
azt nem tod, h zenét lehet-e feltölteni rá? csak képfeltöltő progit találtam, ill a Floats Manager-t, de az meg folyton lefagy -
Peugeot #11 Köszönöm PRAKSI ilyet vártam -
Peugeot #10 attol még hogy uj regim van nem azt jelenti hogy uj vagyok kitörlödött innem a régi nevem de ez nem rád tartozik másrészt itt senkinek se lehetne nagy a szája mert ez itt nem a gumiszoba érted ugy hogy vegyél vissza magadbol -
#9 Azért az sem megy, bogy újreg létedre beszólsz. Az itt nem szokás.
Semmi közöd hozzá, hogy hol vezetem le a feszültségem, és megérthetnéd már amit írtam. Mégis mit vársz, mint mondjanak a telefonról? Mondd el mit vársz és leírom. -
praksi #8 nekem ilyen van, az előző Nokia 3210-hez képest kurvajó :D -
Peugeot #7 haggyuk jo ennek nincs értelme én a telefonrol szeretnék hallani nem más emberek bajairol akik it vezetik le a feszültséget a bajaikat ,csak ennyi kész Továbbra is véleményeitekte vagyok kiváncsi AKINEK ILYEN VAN sony ericsson T203 köszönöm!!! -
#6 Nem nézlek hülyének, de nem tudok mit csinálni, hogy megjegyeztél magadnak. -
Peugeot #5 oké de ne nézz hülyének én nyitok valahol egy témát és ez van köszönöm hogy felvilágositottál ezt nem felejtem el tudod kinek mi -
#4 Dehogy űzök én gúnyt belőled.
Nekem volt szerencsém hozzá, de arra akartam rávilágítani, hogy nem lehet róla mit mondani. Egy olcsó, alsókategóriás telefon, lehet vele telefonálni, a tudásáról tájékozódsz a specifikációjában. Nem mondhatom, hogy jó, mivel mint már mondtam, az általam használtakhoz tudok viszonyítani, azokhoz képest meg egyáltalán nem jó. A kijelzője olyan, amilyen, van, amelyik telefonnál jobb, van amelyiknél rosszabb. Érted már mit akartam mondani a 2-es postban? Ha típushibákat kérdezel, akkor azzal kapcsolatban nem tudok mit mondani.
-
Peugeot #3 aha értem szoval most gunyt üzöl belölem mert neked rossz napod van én kiváncsi vagyok hogy kinek jött be ez a telefon vagy mik azok amik jok benne és én nem tudom !!!!!!!!!!!!!!! -
#2 Vagy aki ért hozzá és egy telefonról meg tudja állapítani, hogy mik az előnyei/hátrányai. Mert a specifikációjában minden le van írva. Akinek meg volt, de nem ért hozzá, azt tudja mondani, amit ő tapasztalt, azaz amit az előző telefonjaihoz képest viszonyított.
Pl. könnyebb, mint a Nokia 5110, de a kijelzője nem olyan jó, mint a plazma TV-mnek, de már eladtam, mert a percdíj nem elég jó. -
Peugeot #1 szeretném hallani a véleményeiteket a telefonrol persze csak az irjon akinek ijen van vagy volt köszi