21
-
#21 A legtöbb bosszúságot szerintem mindannyiunknak a vírusok és a féreg programok okozzák.Örülni kellene annak hogy egy processzorgyártó ilyesmire is gondol, nem pedig fikázni azt.
©DW-vel tökéletesen egyetértek.
-
Herkulles #20 Addig örülj amíg van 2 rivális. -
Chappy #19 a 64bitet az intel koppintja.
amugy köcsögség a betiltás. -
#18 De sötét vagy...
-
Raszkolnyikov #16 Nem használlnak sokan XP-t? Elég érdekes elképzeléseid vannak a világról. -
bthom #14 Méghogy kevés XP-t használnak LOL! Nézz rá bármelyik fórumra és számold meg melyikből van több: XP vagy NT és 98!:D -
blackeagle #13 Ja ,még jó hogy pc procigyártóból csak 2.5 van. -
whitehawk #12 Csak jeleznem, hogy Linux alatt is hasznalhato az EVP, es mar elobb mukodott mint winxp alatt. A cikkiro utanajarhatna annak amirol ir, ha a szakmaisagnak nem csak latszatat akarja kelteni. windowsXp meg annyira nem elterjedt, sokan nem szeretik mert eleg l'art pour l'art. -
#11 Pontosan. Ezért az okos ember nem a reklám útján vesz dolgokat, hanem inkább mások tapasztalatit figyelembe véve vásárol. Aki meg birka annak való a reklám -
citkar #10 ja,és az nem megtévesztő hogy mindegyik mosópor a legjobb s fogkrém,kenőcs mittom én micsoda is? -
#9 elhangzott a témazáró hsz: MINDEN reklám átverés :)
ez alol az amd-é sem kivétel :( -
#8 megtévesztő, de a reklám alapból megtévesztő, hisz neked nincs is szükséged rá .. mégis sokan megveszik .. minden reklám egy átvágás. -
#7 Linoxok is támogatják az EVP-t, sőt, azok támogatták először... Pedig ott nincs is annyi szükség rá:)
A cikkhez hozzászólva: hát igen, "kicsit" megtévesztő... -
muerte2 #6 Tisztában vagy vele hogy az AMD utoljára valamikor az 586-osnál használta az intel tecnologiáját? Asszem a K62 már teljesen saját volt, de ha nem a K7 már az max az sse-t licenszelte inteltől. Azóta Intel több dolgot vett AMD-től mint fordítva. Nem hiába olyan szarok a celeron-ok amilyenek és olyan jók az athlon-ok amilyenek. -
tehen_m #5 © dav1d
Üzenetek száma:4
Ez mindent elárul! -
DW #4 Amiről nincs fogalmad, ahhoz inkább ne szólj hozzá. A "koppintásról" meg csak annyit, hogy nem is tudom melyik cég licenszeli a 64-bites technológiát az AMD-től. És kétségkívül nem nevezhető koppintásnak egyik eset sem (többszörös keresztszerződések). Hogy jön ide a Celeron meg Duron? Esetleg megtiltotta valaki, hogy egy adott típust kisebb gyorsítótárral más néven piacra dobjon egy gyártó? Gondolkozz, mielőtt baromságokat irkálsz.
A témához hozzászólva:
Ott minden ilyen apró dolog miatt letilthatnak reklámokat, de itthon, amikor a UPC korlátlannak hirdeti a chello-t, holott nem az, az nem izgatja a GVh-t se az egyéb szerveket. Látszik, hogy mekkora különbség van EU-s ország és EU-s ország között. Ez még mindig a balkán.
-
blackeagle #3 Na mintha az intel nem verné át az embert. Egy féreg cég és akkor már inkább AMD.
Cikkhez visszatérve igazat adok. Az még nem védelem ,hogy egy oprendszeren és sp2-vel müködik. Nem csak m$ - böl áll a világ. -
#2 nah a helyében én sem kommentálnám... -
dav1d #1 Úgy kell neked AMD! Eddig se csináltatok mást mint átvertétek az embereket és kopintottátok
az intelt! (lásd clereon=duron cpu-k)