6179

DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
  • megalodon
    igen? Jolvan akkor nemszoltam. Nem láttam elejétöl végéig a GT-t.
  • rooney8
    Amúgy mér mondjátok, hogy ez "csak ilyen házi" videó? 20th century fox-os... Ők meg tele vannak zsével :D
  • r4pt0r
    Nem mert az kijön. Ha nézted volna gtn nem kérdezel ilyet. :D
  • r4pt0r
    Ezek fakek szvsz. pl 3. linkedben egy jelenet a world of warcraft kieg introjában volt. Valszeg szinte minden össze van vágva.
  • megalodon
    meg ilyet:http://www.youtube.com/watch?v=kMANG0VyloM&feature=related
    meg:http://www.youtube.com/watch?v=wEGWuojiswE&feature=related
    és http://www.youtube.com/watch?v=s0aMAxqcYOc&feature=related
    Most ha fake akkor kiba**ottul jó ha nem akkor a technika jó,de ettöl még a szereplök nembiztos,hogy jók.Vagy csak olyan filmekböl van összevágva amiket még nem láttam.De a sárkány tetszik.

Valaki azt kérdezte egyszer,h.a GT végén Goku-ba miért szállnak a gömbök,most láttam egy epizodot ahol Goku lenyeli a 4csillagost.NEm azért száll bele a végén a többi mert már az az egy benne van??
  • megalodon
    Nna én egy ilyet találtam: http://www.youtube.com/watch?v=vmIzTG-hf1g&feature=related
  • megalodon
    Jol mondod!!Sok olyan film van ami szinte DB.
    Értem a fillert,meg a moviek nem számitanak :)
    Ja ja tom,h.Jackei nem lesz csak megemlitettem,h.láttam képet és azt írták DB és nmrég láttam,h.valami más film.
    DarkEvil!Neharagudj,de had kérdezzem meg,hány éves vagy? (csak hogy ennyire vágod az egészet,miota nézed?)
  • megalodon
    http://www.youtube.com/watch?v=Y5YgHX3s_ss&feature=related
    Asszem ujra kell néznem a dragonball-t!Emlékszem az ilyen jeleneteknél szinte féltem
  • DarkEvilPiccolo
    Jah és még a filmek amik hasonlítanak a DB-hoz témához: Már egy pár helyen írtam ezt, és teljesen egyetértettek velem. A Matrix 3. részében a legvégső harc Neo és Smith között teljesen DB koppintás. :) Amúgy az, hogy vannak filmek amik meglehetősen hasonlítanak a DB-ra és jól is vannak megcsinálva, az nem jelenti azt, hogy maga a DB film is jó lesz...
  • DarkEvilPiccolo
    Ti aztán írtatok egy keveset míg nem voltam. :D

"Értem,h.Mr Satan meg Piccolo közt mi a különbség de akkor meg a városnév nem Satan city hanem Hercule city?Mert van sok plakát ahol Satan névvel van a várodban. Bár azt nemtudtam,hogy teljes neve Mr Satan Hercules"
    Satan, Hercules egyre megy.

"Meg Freeza-t is értem,hogy ö a legerösebb mert "természetes"élölény, de akkor Cooler,Bojack,Brolly? Vagy a Moviek nem számitnak"
    Pontosan. A moviek nem számítanak.

"a japánoknál ennyire bonyolult a tulvilág értelmezése vagy csak a Dragonballban?"
    Ehhez hozzá kell tennem, hogy amikor a túlvilágot mutogatják az animében, azok valójában mind filler jelenetek, ami annyit tesz, hogy nincsenek benne a képregényben. És köztudott, hogy az lyen filler részeket el szokták cseszni, ezért lehet nagyon sok dolog zavaros, és jó pár helyen ellentmondásos.

"én rengeteg filmet láttam ami jo és dragonballra hasonlit, pl hösök....az egy sorozat és egyész kellemes"
    A Hősök nem véletlenül hasonlít a DB-ra. Masi Oka ő játssza Hiro-t a sorozatban, elismerte, hogy karaktere megformálásában nagy szerepet játszott a Dragonball. :)

"jo lesz ez sztem"
    Aham... Láttad a filmbéli Piccolo-ról a képeket??? Ha láttad és úgy is azt mondod, hogy jó lesz, akkor neked igen fura ízlésed van, és az elvárásaid a filmmel kapcsolatban nem valami nagyok.

"na majd eljutok a janemba-s moviehoz is és akkor mondok véleményt"
    Nekem amúgy a 11, 12, 13. moviek nem jönnek be annyira. Teljesen a humorra építenek, és a harc nagyon a háttérbe szorul bennük. Bár már a 10-es movie sem volt a legjobb, mert nagyrészt azzal ment el a movie, hogy Goten és Trunks ökörködtek. Viszont a 13. movienak nagyon jó a storyja. Szinte már az az érzésem volt annál a movienál, mintha nem is DB-t néznék. :D

És végül a Jackie Chan témához: Nem lesz a DB filmben Jackie Chan, ez hülyeség.
  • megalodon
    Vagy majd ugy lesz mint a Hulk.
    valaki ugy gondolta az elsö rész nem volt jó hát ujraértelmezte és az övé az elsö mert nem folytatása az elözönek.
  • r4pt0r
    Transformers nem egyenlő dragon ball filmel. Egyik egy szuperprodukció másik meg egy "házi" film. Én nem várom a dragon ball filmet de még így is akkorát fog bukni a szememben hogy az csak na.
  • megalodon
    Jó csak példának mondtam! :)
    kill3r21,igazad van de az elözetesekböl nm az jön le hogy jó lesz.Nézd meg a transformers-böl milyen mozit csináltak.
    én pl láttam olyan képet valahol,h.valaki azt irta hozzá fúú dragonball ból képek meg ilyenek volt egy hosszuhajú csávó egy képen,erre meg nemrég egy ujságcikk,h.Jet Le és Jackie Chan közös filmben és hoppááá a csávóka éppen Jackie volt.Most akkor vagy az a film az vagy a Dragonballban is lessz Chan.
  • gohanssj2fru
    ne is mond megalodon azt a reklámot :D nekem fóbiám van a hajóktól, és ettől is ahogy meglátom a reklámot kiver a hideg :S xD .. // na majd eljutok a janemba-s moviehoz is és akkor mondok véleményt :P
  • kill3r21
    azért mondja mindenki hogy szar lesz, me mindenki a rajzfilmet veszi alapul....én rengeteg filmet láttam ami jo és dragonballra hasonlit, pl hösök....az egy sorozat és egyész kellemes..jo lesz ez sztem..
  • megalodon
    A mozifilmmel az a gáz,hogy egyböl arra gondolunk hogy szar lesz de titkon bízunk az utómunkálatokban.
    de ha már ennyien vagyunk ugymond rajongók és senki se mondja h.igen ez fasza kis film lesz akkor már gáz van.
    Komolyan amikor van a tv-ben az a mobilszolgáltatós reklám amikor a Dunából fejön egy tengeralattjáró eszembe jut a Dragonball film,hogy ha egy magyar reklámfilmet igy megtudak élethüen csinálni akkor nehogymár egy Dragonballt ne!
  • kill3r21
    ha valaki tud erööl valamit irjon egyböl
  • megalodon
    Meg az volt még a fura elöször hogy mikor Raditz ellen meghal Goku és visszajön,ok,de mikor már sokan soxor meghalnak és aztán ugyanugy lehet látni öket a késöbbiekben(Buu harcok alatt Cellt+a többit a pokolban)az azért fura mert elöször már azthittem mikor Goku Cellel elteleportál és felrobban azthittem vége a sorozatnak vagy legalábbis többet nem lesz Goku.Erre meg meg egy GT is van :) Bár a japánoknál ennyire bonyolult a tulvilág értelmezése vagy csak a Dragonballban?
  • megalodon
    Értem,h.Mr Satan meg Piccolo közt mi a különbség de akkor meg a városnév nem Satan city hanem Hercule city?Mert van sok plakát ahol Satan névvel van a várodban.
    Bár azt nemtudtam,hogy teljes neve Mr Satan Hercules.
    Meg Freeza-t is értem,hogy ö a legerösebb mert "természetes"élölény, de akkor Cooler,Bojack,Brolly? Vagy a Moviek nem számitnak.
  • DarkEvilPiccolo
    Jah és amúgy ami még nagyon bejön a moviekban, az az, hogy Piccolo szinte az összesben játsza a kemény fiút és egyben a megmentőt is. :D
  • DarkEvilPiccolo
    "jól tudom h abból a Janemba elleni a jó?"
    Mármint hogy értve? Azt tudom, hogy sokaknak a Janemba movie tetszik a legjobban mert abban van Gogeta aki harcol kábé kemény 20 másodpercen keresztül. Amúgy a moviekban szerintem jobbak a harcok mint a sorozatban. A moviek 90%-ában nagyon jól vannak megcsinálva a harcok. Imádom őket.
  • gohanssj2fru
    de jóóó :P én most fogom a 3.-at megnézni xD és ha már a kedvenc harcoknál tartunk, akkor még a gohan-goku gyakorlása az idő-tér szobában is tetszik :P bár az nem olyan sok.. meg a moviek-ban is vannak jók. jól tudom h abból a Janemba elleni a jó?:)
  • tommyknockers
    Jaaa, akkor félre informáltak xd
  • DarkEvilPiccolo
    Hadd pontosítsak: Osaka-ban pont ma jelent meg, de én nem tudok róla, hogy a Buu saga után játszódik, és elvileg 2 ellenfél lesz benne, és speciál nem movie.
  • DarkEvilPiccolo
    DragonBall Network
  • tommyknockers
    Tudtátok, hogy novemberben jön egy újabb Dragon Ball Z movie? A Buu - saga után játszódik, egy erősebb ellenféllel..haaa jól tudom
  • gohanssj2fru
    jaa értem :) na az nekem is tetszik :P hát igen az kár h rövid :D de nekem akkor is tetszik :P // am. én meg hülyén magyarázok,szóval nem baj xD
  • DarkEvilPiccolo
    "nem az a DB- DB :P amiben még gyerek. hanem azt idézi mikor még kicsi voltam olyan 6-7 éves és még ment a tv-ben"
    Ez most esett le, hogy hogyan értetted. :D Kicsit lassú a felfogásom. :S
  • DarkEvilPiccolo
    "nekem az a harc tetszik még nagyon mikor cell és goku harcol"
    Nekem az a lényeg, hogy legyen minél látványosabb/hosszabb egy harc. A Goku Vs. Cell harc nagyon rövid, és igazából nagyon sok ismétlés van benne, mármint szinte végig ugyan azt csinálják. Amúgy a Goku Vs. Vegeta harcnál nem a régire gondoltam amikor Vegeta és Nappa a Földre jöttek, hanem amikor Vegeta-t megszállta Babidi. Az a harc azért tetszik nagyon mert egyrészt látványos, másrészt pedig az egy ilyen úgymond "bosszúálló" harc tele érzelemmel. Vegeta-t pl. azért bírom nagyon mert egyrészt a hatalmas egója miatt, másrészt mert talán ő az egyik legérzelmesebb karakter a DBZ-ben. Nah meg Piccolo-t is ezért is bírom.
  • gohanssj2fru
    nem az a DB- DB :P amiben még gyerek. hanem azt idézi mikor még kicsi voltam olyan 6-7 éves és még ment a tv-ben:D //köszi,megnézem:P // jófej xD // nekem az a harc tetszik még nagyon mikor cell és goku harcol :P de hát mindenkinek más tetszik:D én szeretem az ilyen 'akrobatikus' harcokat xD de persze nem csak azt :P
  • DarkEvilPiccolo
    Szerintem a rajzolás témában nagyon nem ugyan arra gondolunk. :) Én azt értem jobb rajzoláson, hogy egyre kidolgozottabbak/részletesebbek a rajzok, ha szabad így fogalmazni, egyre élethűbbek. Dehát ez azért is van mert ugyebár a GT újabb mint a Z és a Z-ben a Buu sagak is újabbak mint mondjuk a Cell sagak vagy az az előtti sagak. Szóval én nem úgy értem, hogy a bőrszínek másabbak, meg, hogy Goku hülyén néz ki SSJ3-ban meg ilyenek. :D

"hát nekem a rajzolás az android saga és cell saga körül tetszik :D előtte is jó még mert az meg tipikusan db-s"
    Hát nem igazán. Mármint a Saiya-jin sagaban még hasonlít a rajzolás a sima DB végén lévő rajzoláshoz, de Freeza-nál már egy teljesen más, jobb rajzolást használtak. Igazából a DragonBall-nak nagyon jó a grafikája. A maga idejében mindenképpen az egyik legjobbnak számított az animék között, annak ellenére, hogy pár nagyokos elmondja minden igénytelen sz*rnak a rajzolását. :S És fokozatosan fejlődött a korral, szóval nem végig ugyan olyan a rajzolás, hanem bizonyos időközönként változik/javul.

"amúgy Piccolo miért akar meghalni?"
    3133. hsz-emben leírtam. :P

"Gohan minden movie-ban énekel?"
    Hát mikor még kicsi akkor elég gyakran énekel asszem.

"a buu-s harcok tetszenek? szerintem azok a legunalmasabb részek. kb az van végig h buu-t felrobbantják és regenerálódik"
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Buu-s részek a legunalmasabbak, viszont a bunyók szerintem it a leglátványosabbak. De ez szintén a jó rajzolás miatt van. Amikor Goku és Vegeta egymás ellen küldi az nagyon ott van!

"a magyar szinkronnal lehetett volna kezdeni valamit,h.ne "én vagyok a leghatalmasabb az univerzumban" legyen"
    Az a helyzet, hogy Freeza a legerősebb élőlény volt a világmindenségben, és ez nem csak a szinkronban van így mert tényleg ő volt a legerősebb. Cell mivel már nem egy "természetes" élőlény, ezért ő nem lehetett, és valójában Buu is egy varázslónak a kreálmánya és ő sem egy igazi élőlény. Freeza volt az egyetlen aki igazi volt és kibaxottul erős volt.

"Meg ugye Mr Satan meg Sátán(Piccolo). Elöször kissé fura volt"
    Nincsen ebben semmi rossz. Vagyis Mr.Satan teljes neve ez: Mr.Satan Hercules. A Piccolo-t meg, ha leakarjuk fordítani akkor vagy ördögre vagy Sátán-ra lehet csak. Mivel nem akartak a magyarok keveredést, ezért Mr.Satan-t a második nevén hívták, szóval Herkules. :)
  • megalodon
    Ö akart meghalni,háát akkor is kár érte:)
    DB Special?? Na arra kíváncsi vagyok.Jobban mint a mozifilmre
    Amugy mikor ment a tv-ben a sorozat és beszünt akkor az volt a fura nekem,mikor megtudtam,hogy vannak még részek(nem is kevés) és hoyg ugye Dermesztö volt a legerösebb...stb az egész tyüha univerzumban,aztán meg Cell+Buu+super android stb. Vagy akkor a magyar szinkronnal lehetett volna kezdeni valamit,h.ne "én vagyok a leghatalmasabb az univerzumban" legyen.
    Meg ugye Mr Satan meg Sátán(Piccolo). Elöször kissé fura volt
  • gohanssj2fru
    barátkozik?:D // am. miért?:P az a része tök jó mikor már a Kaio shinek bolygóján nyomatják ... :P
  • csabamester89f
    a buu-s harcok tetszenek? szerintem azok a legunalmasabb részek. kb az van végig h buu-t felrobbantják és regenerálódik. abbol azok jok amikor buu sátánnal "barátkozik", meg a bdz legvége:)
  • gohanssj2fru
    ja és még egy hülye kérdés xD Gohan minden movie-ban énekel? xD bár még csak másfelet néztem meg .. :P
  • gohanssj2fru
    *na a buu UTÁN harc az a maradék 289-291.-rész annyira nem jön be:S

(bocsi ezt elírtam xD a buu elleni harcok természetesen nagyon jók xP)
  • gohanssj2fru
    hát nekem a rajzolás az android saga és cell saga körül tetszik :D előtte is jó még mert az meg tipikusan db-s:P a buu-nál már kezd fura lenni, de ott is nagyon jók még az ssj2 meg azutáni szinteken :P na a buu harc az a maradék 289-291.-rész annyira nem jön be:Sott már goku furán néz ki meg a többiek is.. kezdtem nézni h mintha erősebb állat meg szemöldök csontot rajzoltak volna és azért .. meg hát igen a színek.. de az annyira nem rontotta le:s jó az téll durva h milyen sötét a börük már egyeseknek a gt-ben :S
    amúgy Piccolo miért akar meghalni?:S
  • DarkEvilPiccolo
    A GT-ben nekem egyedül az SSJ4 kinézet tetszett. :) A gyűjtésről kábé annyi fogalmam van mint neked... Utoljára amit hallottam az az volt, hogy jól álltak, csak kiderült, hogy a fanok közül elég sokan csak kamuból írta, hogy adakoznának. Bár nem vagyok teljesen biztos ebben. A lényeg, hogy szerintem nem állnak a legfényesebben.
  • DarkEvilPiccolo
    "Háát kár hogy meg kellett halnia,olyan rosz hisz minden szereplönek van sok különleges képessége,eltudott volna menni a felrobbanás elött.Kár érte"
    Nem kellett, hanem Ő maga akart meghalni (Piccolo).

"És Krilinnel+Zseniális T.el mi van a gt.ben?"
    Semmi... vagyis, teljesen a háttérbe lettek szorítva. Krillin annyit van a sorozatban, hogy hát ugye élnek együtt C18-al boldogan és van egy lányuk is. Jah meg még annyi van Krillin-el kapcsolatban, hogy meg is ölik egyszer. :) Amúgy semmi. Nagyon el lettek hanyagolva ők. Az ilyen Yamcha meg Tien Shin Han-ról már ne is beszéljünk... Már a Z-ben is elkezdték ezt a "hanyagolós" témát, és jó pár srácot kivontak a forgalomból, de a GT-ben valami iszonyat nagy isten káromlás amit műveltek. :S

"Tényleg lehetne egy olyan DB.Movie hogy pl ujra kristálygömbök,stb és feltámasztani a csillagharcosokat és ne bolygókat igázzanak,hanem védelmezzenek"
    Hát majd valamikor jön a DB speciál, és meglátjuk, hogy mit sikerült összehozni Toriyama papának. :P

"engem csak nagyon zavar ez a rajzolás,mert szinte nekem olyan mintha nem is a db-t nézném"
    Hát én őszintén szólva nem tudom. Szerintem, ha valamiben jobb lett a GT mint az elődök, akkor az a rajzolás. Bár talán a Z Buu sagakban már kábé olyan volt a rajzolás mint a GT-ben. Igazából nem a rajzolás lett rosszabb vagy másabb, hanem teljesen mások a színek. Komorabbak vagy nem is tudom... A lényeg, hogy belőlem is egy elég furcsa érzést vált ki úgymond.

"oké, ezt célzásnak vettem :P"
    Tudom hogyan értetted. ;P
  • faláb
    GT-ben az SSJ4 fúzió tetszett nekem, többet is kihozhattak volna belőle, mert durván tápos volt, kiváncsi lettem volna hogy miket tud, túl keveset láthattunk belőle...
    AMúgy a gyűjtés hogy áll? Nincs kedvem ott regisztrálni hogy lássam.