6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Dani95 #5939 Jajj de vártam már ezt a pillanatot mikor megnézhetem a Dragon Ball Z új moviet, és végül egy kicsit csalódtam is benne. Szerintem túl nagy volt a hangsúly ezen a Saiya-jin Isten dolgon, hogy végül a csatára nem is lett hangsúly téve. Goku is 1-2 feladta. Izgalom kimaradt. De ezen kivül az elgondolás elég jó volt, hogy Bills megjelenik, de gondoltam hogy valami gonoszabb illető lesz. Mondjuk a humor se maradt ki belőle :D
Nektek hogy tetszett? -
#5938 Videl? Azaz pan. :p -
#5937 Én tegnap este megnéztem 3x egymás után, nagyon tetszik legjobb movie eddig, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezzel az istenes dologgal nagyon nagyra tették a mércét. Úgy nézem a gt-ben történteket nem veszik figyelembe és nem is fogják, kivétel a gyerek születése ami valószínüleg marad Videl. Kicsit csalódott is vagyok, hogy kevés lett a zúzás és hamar feladta goku, több god level is lehetett volna benne. Szerintem a következő filmbe kitérnek a többi univerzumra is. -
#5936 1080p Elite, DTS 5.1
szobám szétment a kámehámétől :D -
#5935 Én egyet találtam, de elég sok benne a hiba. Meg elég fura a nyelvtana sok helyen. -
#5934 Amúgy nem sokára folytatódik a viasat 6-on újabb 55 résszel. Gondolom képesek megint elölről kezdeni, hogy véletlenül se nézze senki se. -
#5933 Van már felirat is, ma megsasolom. :) -
IXEMGabeo #5932 na ezt tuti meglesem -
#5931 Nah fentvan!
De nem 2órás, csak 1óra 25 perc
[Hakugetsu&Speed&MGRT][Dragon_Ball_Z_Battle_of_Gods][BDRIP][BIG5][1280x720].mp4
Képz:
-
ironhorses #5930 Húú, de modern... :) -
#5929 holnapután már tutti fentlesz :) -
#5928 Én már bele se nézek, legközelebb a teljes részt linkeld. :P -
#5927 Nah azért itt már látszk hogy az SSJ God nem olyen mint a Kaioken :D -
#5926 8perc a moviból :)
-
#5925 Szeptember 13.án jelenik meg DVD-n és Bluray-en!
Utána már szerintem fentlesz!
Én minimum egy 1080p-re várok :) -
Kennyssj #5924 hééj skacok, tök király ez a db absalon, ebben már éget a kamehame-ha, nem semmi:O megperzseli a csávót:D bárcsak itt lenne már a battle of gods, sztem állat király film lesz. lehet h a legkirályabb animefilm amit valaha láttunk:DDD tutira valami nagy febontásban, király hangzással kéne megnézni nem? ha kinnt lesz egy jó verzió végre akkor kérlek osszátok meg itt:D mostmár úgyis jönnie kell, kb ilyenkorra jósolták. az aharc...annyira királynak ígérkezik, vajon az lesz a legjob harc amit valaha látunk? legutoljára a street fighterben láttam olyan harcot ami igazán elképesztett, remélem ez majd mééégg soookkal feljebb viszi a lécet:DDD -
zsotesz #5923 van már második rész is :) -
#5922 Ez tök jó :)
-
#5921 Haha megint adják viasaton. Gondolom ugyan ott hagyják abba mint múltkor... -
#5920 Szeptemberig várni kell még. -
zsotesz #5919 hopsz, mégse, amit találtam az még az előző movie -
zsotesz #5918 youtube-on fent van a full movie, angol felirattal -
#5917 Még mindig nem láttuk a Battle Of Gods-ot, eléggé kikészítő -
#5916 Ezek el vannak baszva de nagyon. Freeza is alap formába felrobantotta a Vegeta bolygót, de a Namekot már nem tudtam teljes alakba... Rengeteg ilyen példát lehetne sorolni. -
Retsu #5915 Eléggé pangás van srácok, sztem beszéljünk erőszintekről ki hogy gondolja ezeket+VS gondolom belefér itt, ehhez nem kéne külön témát nyitni.
Először is, nekem a Piccolo Daimao és Piccolo közti "hivatalos" minimális erőkülönbség döbbentett le... Eltelik pár év, Goku is felnő, erre kemény 80-100 egységgel erősebb Piccolo az apjánál? Meg eleve Daimao-t állóképekkel elég erősnek mutatták h régen városokat rombolt stb. Ehhez képest a harcok során sem ő, de még a nagytornai Piccolo sem mutatott ilyen erőt. -
#5914 Igen pont most olvasom, hogy több országba is vetíteni fogják és úgy látszik itt is! Ha ez igaz akkor el fogok csöppenni! :D -
#5913 Imdb-n általába mozipremiereket írnak, viszont imdb is olyan mint a wikipedia....szerkeszthető bárki által....viszont most jött a hir hogy 40 országba viszik a mozit, ebbe még akár mi is beleférhetünk... -
#5912 Link
Azt írja juni 20.-án jöhet :O Ki jön dvd-n vagy mi? -
#5911 megtenném ha lenne teljes :) -
#5910 Ne spoilerezd már tele a topicot. :P Tudom nem kötelező megnézni, de na... Inkább majd a teljes részt linkeld be! :D -
#5909 Mostmár télleg akarjuk :d
-
#5908 Nem tudja valaki Kaiból hol lehetne leszedni érintetlen BluraY-t? -
#5907 Köszi meglesem. Amúgy ha már ennyi mindent kivágtak a sorozatból mr satan összes jelenetét is kivághatták volna. -
#5906 kmplayer-ben próbálkozz, az szinte mindent (többek között a szóban forgó .mkv-t is) megeszik :) -
#5905 Nagyon jó! :) -
#5904 Sajnos nem tudom lejátszani egyik részt sem. Viszont letöltöttem japóba és már majdnem végeztem vele. -
Porunga #5903 Ezt nézzétek meg, tök jó :D
-
#5902 lehet hogy igazad lesz :( -
r4pt0r #5901 Nem tudom hogy szokták e itthon fordítani a One piecet, ha igen akkor lesz. Én mondjuk angolul szoktam nézni. -
#5900 ehhez vajon készül magyar felirat?