Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Sztem tényleg rendesen van idõzítve (de magáért a szövegért nem én felelek 😊 ) De még csak a 8. movie-nél tartok. Ha kész mind, akkor elküldöm.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát figyelj, ha tényleg halálpontos az idõzítésük, akkor esetleg az e-mail címemre elküldhetnéd õket, és én majd egybe feltölteném az összes movienak a feliratát.

DBZ is My Favourite

rooney8
Jah és még annyi, hogy ha kell akkor fel tudom tölteni ezekhez a moviek-hoz a rendesen idõzített feliratokat (most a 8. résznél tartok) ha van rá igény 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Húú b*zd megnéztem a 8. movie-t, de aszittem idegrohamot kapok. Nem ne értsétek félre maga a movie nagyon tetszik, de amennyit baszakottam a felirattal az beszarás :@ minden második szöveg vagy késett, vagy hamarann volt mint a duma. Míg rendesen beidõzítettem több idõ volt mint a film...:@ És akármelyik feliratot szedtem le mind1-ik ilyen volt. Szerencsére a többinél csak egyszer kellet 7-8 mp-el késleltetni...

rooney8
Na visszatértem a vakációból 😄 Folytatom a movei-k letöltését...😊 Még egyszer kösz, hogy fölpakolod(tad) õket 😊

Jah esetleg, ha a moviek érdekelnek valakit, akkor az nézzen fel a blogunkra: DragonBall Network

DBZ is My Favourite

Minél nagyobb Kaiokent használ, annál több energiát használ fel, és annál erõsebb is. De szerintem ez nem veszélyes. Ennyi a Kaioken lényege. Ez olyasmi, mint az, hogy átváltozik Super Saiya-jinné szóval erõsebb mint alap fokozaton. Csak ez még nem SSJ, hanem csak Kaioken, de ez is jóval erõsebbé teszi. ÉS minél többszörös Kaiokent használ, annál erõsebb. Nah ezt aztán megint jól szájba rágtam.<#whatever>

DBZ is My Favourite

Ja gondolom egy idõ után hozzászokott de akkor nem a használat(ugye) volt veszélyes hanem, hogyha növeli az erõt?!

Magyar szinkron szerint már az egyszeri használat is veszélyes, és bele is halhat Goku már a 2.-ba. Asszem ilyesmit mondott Kaio-sama. Amúgy meg ezek erõszintek, szóval van 1szeres, 2szeres és így tovább. Minél nagyobbat használ, annál erõsebb. Az már persze más kérdés, hogy a testét szétbaxa teljesen. 😊
Bár Freeza-nál 20szorosat használt, és utána nem volt semmi baja szóval...

DBZ is My Favourite

Nekem valami nem tiszta amúgy a mesében.Ez a Kaioken dolog, hogy van magyar szinkronban azt mondják, hogy 3xor lehet használni de valahogy mégse úgy van valami szóval eredetileg ez hogy lenne?

Amúgy nekem nem nagyon jönnek be ezek a HD cuccok. Nagyon eltorzítják a valóságot. A színek teljesen máshogy néznek ki, semmi közük az eredeti színekhez. Sok helyet is foglalnak, és a Dragon Box féle wmv rippeknek(amiket most töltök fel) is van lazán olyan szép képe mint a Blu-Ray rippeknek.

DBZ is My Favourite

Én csak a 8as meg a 10esrõl tudtam szóval köszi!

Jaj bocs, elírtam... Nem 9, hanem a 10-es movie jelent meg HD-ben.

DBZ is My Favourite

Vagy nem tudom, a DBZ movie 1 és 2 volt-e már. Elvileg ezek vannak HD-ben, meg ugyebár a 8 és 9-es moviek.
Ha érdekel valakit, innen letölthetõ a movie 1-2: DBZ Movie 1-2 Blu-Ray

DBZ is My Favourite

Semmi ilyesmirõl nincs hír. Csak a részeket nyomatják orrba-szájba, szóval "felújítják" õket, és jelennek meg folyamatosan DVD-n. Vajon mennyi rókabõrt akarnak még az amcsik lehúzni szegény DB-ról?

DBZ is My Favourite

Van hír arról hogy lessz több movie (vagy esetleg részeket) hd felbontásban kiadjanak?

A Z-nél már a legtöbb helyen "fordítottak", szóval nem a szinkronnak a szövegét írták le, viszont van pár rész ahol a szinkron szövege van leírva szinte teljesen. Persze nem sok rész van, de azért van. És a fordítás sem a legjobb. A sima DB-nál van az, hogy teljesen a szinkronnak a szövegét írták le.

DBZ is My Favourite

Ez a felirat téma eléggé zavaros amúgy van amikor egy az egyben(legalábbis nálam) ugyanaz a szinkron és vana mikor a neveket meg 1-2 dolgot amit a magyarok máshogy mondanak azokat úgy irják le ahogy kell, és van amikor persze minden a legjobb de ez a legritkább<#vigyor>

Azt írta valaki, hogy a még magyar szinkronos DBZ részekbõl készített felirat se normális fordítás csak a magyar szöveg lett leírva. Mondjuk még csak a legelsõ részig jutottam el feliratosan, de ott Raditz Songokut Kakarottonak hívta és nem is csillagharcosként hanem saiya jin ként emlegeti magukat. Most akkor mi van?Vagy csak ezek lettek kijavítva a többi ugyan az?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Hát remélem addigra végzek velük. 😄 Basszus, a 2. movie-nak a feliratának az átidõzítése igénybe vett vagy 1 órát! :S
Ekkora szart... Én nem értem, hogy az idõzítést hogyan lehet ennyire elcseszerinteni. Asszem olyan 5 helyen csúszott a felirat. :S

DBZ is My Favourite

rooney8
Holnap elmegyek (vagyis ma 😊 ) és nem leszek 10 napig. De addig feltöltheted a többi movie-t 😊

rooney8
Jöjjön már le...😄 95%-nál tart 😊

rooney8
Az már csak hab lenne a tortán 😊

Ezek szerint nem ártana a moviekhoz egy jól idõzített felirat sem...

DBZ is My Favourite

rooney8
Igaz most délután nem volt elérhetõ a feliratok.hu (mert az 1-höz onnan szedtem és jó volt 😊 ) úgyhogy google segített nekem, bár találhatott volna jobb feliratot is 😊

rooney8
Feliratokat össze tudok kapirgálni, igaz nem túl jó az idõzitésük. Egyszer hamarabb van a szöveg, egyszer késõbb... :S (Az 1-nél tökéletes volt, de a 2-nál már elég kaki)

Nah de jó, dupla post lett. :S

DBZ is My Favourite

Hát esetleg majd hozzájuk tudok idõzíteni magyar feliratot, de a feliratok minõsége nem a legjobb...
rooney8: Kösz, de az istenes dolgokat inkább ne keverjük bele, mert nem igazán vagyok kibékülve istennel. 😄
A tetszésrõl: én már írtam, hogy az összes movie nagyon bejön, sõt, volt egy-kettõ ami még jobban is tetszett még annó mint maga a sorozat.<#whatever>
De most már úgy vok vele, hogy a DBZ minden egyes porcikája istenes. 😄
Amúgy "hamarosan" jön a 4. movie, és ha nem gond akkor inkább sorrendbe töltöm fel õket, szóval Drephis, még egy picit várnod kell az 5. és a 9. moviekra.

DBZ is My Favourite

Hát esetleg majd hozzájuk tudok idõzíteni magyar feliratot, de a feliratok minõsége nem a legjobb...
rooney8: Kösz, de az istenes dolgokat inkább ne keverjük bele, mert nem igazán vagyok kibékülve istennel. 😄
A tetszésrõl: én már írtam, hogy az összes movie nagyon bejön, sõt, volt egy-kettõ ami még jobban is tetszett még annó mint maga a sorozat.<#whatever>
De most már úgy vok vele, hogy a DBZ minden egyes porcikája istenes. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Ma még megnézem (ha végre lejönne, 60kB/s-el jön :S), majd írok, hogy nekem hogy tetszett 😊

A 3. movie nekem az amúgy nagyon tetsz.

rooney8
Neved legyen áldva 😄

Drephis
fú nekem a 5. és a 9. movie kéne.. hálás lennék, ha azokat is feltöltenéd felirattal 😊

help

Hát akkor itt a folyt. köv. DBZ Movie 03

DBZ is My Favourite

rooney8
Na ezzel is megvagyok. 😄 (Az elõzõ jobban tetszett 😊 )

rooney8
Köszi, már töltöm is 😊

Hát akkor ez tök jó! 😄 Mármint én a fél karomat odaadnám, ha láthatnék valami újdonságot ami DB.
Itt van a DBZ Movie 02

DBZ is My Favourite

rooney8
Nem hát 😄
Legelõször dbzgt.hu-ról szettem, de onnan már nem volt idõ a movei-ra meg a special-okra (lehet nem is voltak fönnt, igazság szerint nem nétem 😊 )
Aztán egy másik fizetõs oldalról szedtem le megint a dbz-gt-t, de ott meg már nem volt hely a vinyómon a többinek.
De most lett egy új gépem és most van hely 😊

Miért, nem láttad még vagy mi? 😄 Amúgy nekem az összes movie iszonyatosan bejön.

DBZ is My Favourite

rooney8
Most néztem meg movei 1-et. Egész jó...sõt tiszta jó 😄

Azon vagyok. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Lécci lécci lécci 😄 Nem olyan sürgõs, csak tedd fel 😊

De megpróbálom feltölteni a többi moviet is, csak most ilyen szarakodós kedve van a netemnek és mindig megakadt a feltöltés. :S

DBZ is My Favourite

Igen.

DBZ is My Favourite

rooney8
Azt a rohatt. Ennek k**va jó aminõsége 😄 Arrol az oldalról van amit belinkeltél?

Én 2002-3 ba láttam végig a z-t pedig megvoltam hallva kb régen érte és mivel ez idõvel nem változott ezért neten vmi fószertõl anno megvettem nekem is ez a 4.változat de most fogom kiiírni és ennyyi ha lessz magyar szinkron ha nem én ezt fogom nézni(pedig eleinte nagyon idegenkedtem a japán részektõl most meg már a magyar részeket is inkább úgy nézem)<#vigyor0>.Ja amúgy a speciálra gondoltam, kár h nincs semmi fejlemény.

Egy profi magyar felirat kellene már a DB-hoz... A magyarországi DVD megjelenésnek pedig nagyon tudnék örülni. Tuti megvenném az összes DVD-t.

DBZ is My Favourite

Hát engem különösebben az sem érdekel, hogy leadják-e a TV-ben valaha, és a szinkron sem érdekel.
Aha, hát hogyne. Kétlem, hogy bárki megtudná szerezni azt a hülye szinkront csak úgy. Max. a pénzes emberkéknek van némi lehetõségük rá.

DBZ is My Favourite

akadjatok már le a témáról,úgy sem fogják adni már a dragon ballt magyarországon,nem értem mit nem lehet ezen felfogni,ha annyira akartál volna már rég leadták volna. akinek meg kell a dbz kis logikával + rámenõséggel megszerzi magyarul az összes részt....

datango
dermesztõ a kirááály 😄