Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DBZ is My Favourite
Valaki olvasta már az AF-et? Ha nem, akkor mindeképpen tegye meg, mert nekem nagyon tetszik<#vigyor>#vigyor>
Meg van egy másik manga: Bragon Ball Multiverse elvileg ez is jó, de ezt nem olvastam el, mert angol^^
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csak nekem valami japán címekkel vannak elnevezve és soha nemtudom melyik melyik.
DBZ is My Favourite
amúgy nekem csak a dragonball moviek (a sima db moviek) hiányoznak a gyûjteménybõl, minden más megvan szuper minõségben XD
meg csináltam magamnak borítót is hozzá 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Inkább valami elõzmények kellenének. Egy a csillagharcosokról szóló sorozat pl. 😄
DBZ is My Favourite
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Van egy ötletem<#hehe>#hehe>A banner alá kéne egy szavazás, hogy örülnél-e ha lenne Dragon Bal AF (anime)?
Levander: Bizony lehet még látni ilyet, sõt talán manapság még jobban mint anno. 😄
Legalábbis amerikában, japánban, olaszországban is igen nagy a felhajtás körülötte még ma is. Meg most úgy néz ki, hogy a magyaroknál is ismét az lett, a szinkron-téma végett.
DBZ is My Favourite
De szerettem fiatal tiniként ^^
közzétesszük az utaláshoz szükséges információkat. Türelem!
) Szóval ha akarnék adni se lehetne most vagy mi?
De azért hátha van még pár ember aki nem hallott róla 😊
Bullitt: Most tegyük fel van a gyereknek (vagy csávónak 😊 ) mittomén 20milliója és havonmta keres 500ezret, akkor mért ne? 😄
Ha netán valaki nem tudná (lehet hogy van ilyan 😊 ), újra indult a gyújtés a dragon ball szinkronaiért. 3millióba kerül az egész, de egy fan kifizeti a felét így csak 1,5milliót kell összeszedni. Már 906ezer-nél járunk...
http://www.watch-dragonball-z.com/
PSN ID: Lord_Mortanius
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
SÕÕÕT. Egy Gameboy Advace -es játékot is végigtoltam emulátorral. Sõt, még megvannak a régi DB -s kártyáim is 😄
Amúgy azt hittem, hogy általában a HD -s cuccokra értetted, de akkor sry 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
DBZ is My Favourite
De gondolom neked fogalmad sincsen a DB-ról, csak ideböfögtél valamit, mert egybõl felcsillantak a kis szemeid a HD-ra.<#idiota>#idiota>
DBZ is My Favourite
Az sem mindegy... azért valami komolyabb 19"/20"/22"/24" -os LCD/TFT monitor meg egy komolyabb HD támogatással ellátott vga kártya sem árt.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Sztem hozzá van szokva a szemed a gagyihoz<#idiota>#idiota>
Több mint egy éve gyûjtöm a HD filmeket, de ilyet még nem tapasztaltam.
Amugy gohan a legjobb.
Live for nothing or die for something.
DBZ is My Favourite
A feliratok: 1-5-ig és 8-10-ig 😊 Most jön a le a 11. movie
ironhorses: Lesz egy új DB speciál. Elvileg hamarosan megjelenik.
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
DBZ is My Favourite
Video
Amúgy azt nem mondtam, hogy meg kell csinálnod az összes movienak az idõzítését, csak gondoltam elküldhetnéd ezt a 8-at aminek már jó az idõzítése, és legalább nekem kevesebbet kellene idõzítenem.<#whatever>#whatever>
DBZ is My Favourite