Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én olvastam (sajnos) az AF-et is. Nekem nem tetszik. Szerintem nagyon sok benne az irracionális kitaláció. A Multiverse viszont: THE BEST! 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Hy!

Valaki olvasta már az AF-et? Ha nem, akkor mindeképpen tegye meg, mert nekem nagyon tetszik<#vigyor>

Meg van egy másik manga: Bragon Ball Multiverse elvileg ez is jó, de ezt nem olvastam el, mert angol^^

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

köszönöm a választ
csak nekem valami japán címekkel vannak elnevezve és soha nemtudom melyik melyik.
A Z movieknak nincsen magyar címe, mivel hogy nem jelentek meg Magyarországon hivatalosan... Amit meg a fanok fordítottak le angolról magyarra, az nem számít. 😛

DBZ is My Favourite

valaki nem tudja véletlen a Z moviek címeit magyarul?
amúgy nekem csak a dragonball moviek (a sima db moviek) hiányoznak a gyûjteménybõl, minden más megvan szuper minõségben XD
meg csináltam magamnak borítót is hozzá 😄
rooney8
Nekem tök mind1 csak legyen már valami 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az se rossz ötlet.

A GT és a Z között van jó pár év, de elvileg nem történt az idõ alatt semmi. Szóval nem tudom, hogy mit tudnának azzal az idõvel kezdeni.
Inkább valami elõzmények kellenének. Egy a csillagharcosokról szóló sorozat pl. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
És milyen igazad van 😊 a Z és GT között mennyi idõ telik el?

Én amúgy af helyett egy dbz-gt közötti részeknek örülnék példáúl.

Köszönöm a gyors választ!

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

rooney8
Én is innen szedtem, ez a szmoryboy és az aszpoker féle verzió. Sztem ez az egyik legjobb minõségü dbz és még feliat is van hozzá...😊

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy melyikek a legjobb minöségû részek, amik magyar oldalon vannak fent, nem torrent, és van hozzájuk paszoló felirat is? Amik ezen az oldalon vannak: http://dbzworld.ath.cx/ , azok jók? Tudod, hogy már biztosan sokan kérdezték ezt. Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

rooney8
Én örülnék neki. Bármi jöhet, csak Dragon Ball legyen<#hehe>

Sztem az af már eléggé túlzás...

rooney8
Hali!

Van egy ötletem<#hehe>A banner alá kéne egy szavazás, hogy örülnél-e ha lenne Dragon Bal AF (anime)?
kiváncsi lennék, ki örülne neki 😊

rooney8
Hát érdekes egy személyiség<#hehe>

Hát az a bucki gyerek valami kész. Egy skizofrén idióta. Bocs, csak kicsit felkúrta az agyamat. Utálom az ilyeneket.
Levander: Bizony lehet még látni ilyet, sõt talán manapság még jobban mint anno. 😄
Legalábbis amerikában, japánban, olaszországban is igen nagy a felhajtás körülötte még ma is. Meg most úgy néz ki, hogy a magyaroknál is ismét az lett, a szinkron-téma végett.

DBZ is My Favourite

Juj, ilyet is leeht még látni? 😄D
De szerettem fiatal tiniként ^^

rooney8
Ja és most visszaesett az ajánlások száma 500ezerre (volt egy gyerek aki azt mondta h 500ezret ad aztán kiderült hogy mégse (jajj pedig már 1milliónál tartanánk :/ ))

rooney8
Hát nem tom, én 1000Ft-t tudok fizetni, de ha nem lenne igaz, akkor se megyek csõdbe szval nekem tökmind1...😊

Hát szerintem ez jó nagy hülyeség mert igérget mindenki fût fát azt ott vannak ahol eddig.

rooney8
Nem, úgy van hogy van egy topik, ahova be kell írni hogy x összeget szánok a dologra és ha az ajánlatok összértéke eléri a 1,5milliót akkor közzé lesz téve hogy hova és hogyan kell utalni...😊

Én a 3ról tudtam legutóbb is de ez a utalás dolog meg ienek most kavartak rajta elég rendesen (Amint a felajánlások össz értéke eléri az 1,5 millió Forintot,
közzétesszük az utaláshoz szükséges információkat. Türelem!
) Szóval ha akarnék adni se lehetne most vagy mi?

rooney8
Tudom, az még régen volt, akkor még 30milliot kellet volna, aztán 3-at és most csak 1,5 😄

De azért hátha van még pár ember aki nem hallott róla 😊

Bullitt: Most tegyük fel van a gyereknek (vagy csávónak 😊 ) mittomén 20milliója és havonmta keres 500ezret, akkor mért ne? 😄

Itt volt már szó errõl a témáról és kevés embert érdekelt, de ahogy látom most valamit megin változtattak a témán.

Erre csak azt mondom, hogy az gyerek nem komplett, hogy erre költi a manapság ritka számba menõ pénzt... Ráadásul ennyit.

rooney8
Ja és a legfontosabbat meg lehagyom: itt lehet jelentkezni

rooney8
Hali!

Ha netán valaki nem tudná (lehet hogy van ilyan 😊 ), újra indult a gyújtés a dragon ball szinkronaiért. 3millióba kerül az egész, de egy fan kifizeti a felét így csak 1,5milliót kell összeszedni. Már 906ezer-nél járunk...

Én nem szóval kössz a linket.

Hátha valaki még nem ismeri:
http://www.watch-dragonball-z.com/

PSN ID: Lord_Mortanius

Visszanézegettem kicsit a fórumon és látom, hogy elvétve van 1-2 kommented, szóval tényleg sorry.

DBZ is My Favourite

Akkor én is elnézést kérek. Cssak eddig nem láttalak még itt aktívoskodni, és ezért gondoltam, hogy csak a HD-t akartad "megvédeni".

DBZ is My Favourite

InfectedMann
Kicsit eltévedtél pajtás mert kb. 3szor végignéztem az egész DB sorozatot A tól GT -ig + a movie -k.
SÕÕÕT. Egy Gameboy Advace -es játékot is végigtoltam emulátorral. Sõt, még megvannak a régi DB -s kártyáim is 😄

Amúgy azt hittem, hogy általában a HD -s cuccokra értetted, de akkor sry 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bocs, ha kicsit enyhén bunkó voltam. Amúgy szerintem nagyon félreértettél, mert én tényleg nem a HD-ra gondoltam, hogy az rossz. Sõt a HD jó, de a Dragon Ball-nál valami nagyon nem stimmel. Talán az a baj, hogy régi cucc már a DB, vagy nem tudom.

DBZ is My Favourite

Baromság. Köztudott tény, hogy a japán Dragon Box-nak csak jelenthet bármilyen amcsi HD! Színhûség 0 a HD-nál. Az összes DB amcsi master egy sz*r. Amúgy én nem magukra a HD cuccokra értem, hogy sz*rok, hanem csak a DB-ra. Mert ez tény.
De gondolom neked fogalmad sincsen a DB-ról, csak ideböfögtél valamit, mert egybõl felcsillantak a kis szemeid a HD-ra.<#idiota>

DBZ is My Favourite

InfectedMann
Jah... meg egy kérdés... milyen monitoron nézed a HD anyagokat?
Az sem mindegy... azért valami komolyabb 19"/20"/22"/24" -os LCD/TFT monitor meg egy komolyabb HD támogatással ellátott vga kártya sem árt.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
WTF? 😊
Sztem hozzá van szokva a szemed a gagyihoz<#idiota>
Több mint egy éve gyûjtöm a HD filmeket, de ilyet még nem tapasztaltam.

Danny1987
Kiraly ezt mar én is belinkeltem csak az enyém egy kicsit hosszabb.

Amugy gohan a legjobb.

Live for nothing or die for something.

Hát semmi sem biztos, de szerintem Z lesz.

DBZ is My Favourite

rooney8
DB, vagy DBZ? 😊

A feliratok: 1-5-ig és 8-10-ig 😊 Most jön a le a 11. movie

Dragon Ball mozi: Én azt mondom, hogy ne várjatok tõle semmit mert nem érdemes...
ironhorses: Lesz egy új DB speciál. Elvileg hamarosan megjelenik.

DBZ is My Favourite

Olvastam épp a blogotokat És láttam ott azokat a db mozifilm képeket.Hát ismét ledöbbentem, hogy mekkora szar(pedig azt hittem, hogy nem tudnak meglepni)(ruha stb...).

akkor ennyi? Megnéztem a sorozat összes részét a movie-kat meg minden idáigi DB-s dolgot. Nem lesz új DB anime már többet? A filmrõl tudok, de nem fûzök sok reményt hozzá!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Ment egy privátüzenet. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Akkor átküldjem? De amúgy is megcsinálnám mindhez, mert nekem is kell 😊

Ennek mégis mi köze van a dbz-hez?

hamotar
DB NEWS
Video

Legnagyobb de ez se rossz<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#nyes>

Tudom, vagyis gondolom, hogy a szövegért nem te felelsz. 😄
Amúgy azt nem mondtam, hogy meg kell csinálnod az összes movienak az idõzítését, csak gondoltam elküldhetnéd ezt a 8-at aminek már jó az idõzítése, és legalább nekem kevesebbet kellene idõzítenem.<#whatever>

DBZ is My Favourite