6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#3498 nekem is időlimitet irt ki 2 rész letöltés után, aztán az összeset leszedtem egymás után... nem igazán értem miért sikerült :D szal próbálkozz hátha neked is bejön -
#3497 helltok.
valaki mondja meg pls privátba h mivel v hogyan lehet a megauploaddal többet tölteni, mert csak 3-at enged/nap
thx -
r4pt0r #3496 Engem kicsit GTsre emlékeztet, de határozottan jobban tetszik mint a régi. Hát ízlések kérdése. :D -
DarkEvilPiccolo #3495 Tudtommal nem lesz folytatása. Véleményem róla, bár eddig még csak az openinget láttam mert utána újraindult: Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik ez a rajzolás és a színhasználat sem. Hát, egyelőre ennyi. :) -
gabeszg #3494 Én megvárom az a jobb minőséget majd.De télleg furcsa picit. -
#3493 aztirta vki hogy vmi anime event-re lett csinálva és ez lesz az egyetlen sajnos. remélem nem igaz :) -
#3492 na ez egész türhető volt, lesz még több is? -
#3491 de szar h németes vagyok... -
#3490 ez h-h így kissé.. át van rajzolva :D ? -
r4pt0r #3489 Jaja nagyon jó rész volt. :D -
#3488 jajam, de ezis igy korrekt....egykis uj dbz :) -
r4pt0r #3487 Hát most már nem féltek egy kis CGI is használni. Hála az égnek, ha így csinálnának egy Goku vs Vegita harcot ohh az lenne a tökéletesség. :D -
#3486 talákltam nagyon jó minöségü forrást....most csinálom aviba :) -
#3485 EZ nagyon ott volt, ismét szuper lett a rajzolás, és színek is :) Most már tényleg arany hajuk volt, nem pedig sárga :D A poénok ütöttek, pláne zseniális teknős, örülök, hogy "mindketten" itt vagytok szövege. Ez egy nagyon korrekt kis special. -
#3484 Jajam korrekt volt....föleg mikor Goku És Vegita vestzekedik :) -
#3483 Szerintem ez tök jó volt :) -
#3482 Dragon Ball Z 2008 - Son goku és Barátai Visszatérnek!!!
Megérkezett az uj TV Special 40 perces.....egyenlöre youtubeos nézhetöséggel....de most csinálom aviba....jelentkezzen aki csinál magyar forditást, mert van rajta angol felirat....
Elsö rész
http://www.youtube.com/watch?v=eqMhQnxmh0s
Második rész
http://www.youtube.com/watch?v=AxgUhGwP7ss
Harmadik rész
http://www.youtube.com/watch?v=G0EMdldNjb4
Negyedik rész
http://www.youtube.com/watch?v=FVCPKoDym8E
Peace! -
lesliejunior #3481 Szevasztok srácok!
Léteznek a dbz részek között olyanok, amik németül vannak, magyar felirattal és a képminőségük nagyon jó. Csak az a baj, hogy nekem kb 20 ilyen részem van. Nem tudjátok esetleg hol található a többi ilyen? Sehol se találom. -
#3480 ja jó most kicsit készvagyok, 2vel lejebb :D szal megvan -
#3479 movie 7et honnan tudom leszedni? torrentem sem találom =/ -
#3478 nekem is ez a szám kéne, csak az idegesitő "rap" nélkül :) kb abba a verzsönbe ami a sorozatban is volt. annyira elvan találva :) szal ha valaki AZT tudná, nagy thx. -
DarkEvilPiccolo #3477 :::KATT::: -
szabolcs94 #3476 és nem tudna mondani valaki egy jo oldalt ahonna movieket lehet letölteni nme baj ha nem magyar csak lehessen letölteni választotokat elöre si köszönöm
-
szabolcs94 #3475 Köszi -
gabeszg #3474 DBZ Special 02 The History of Trunks a címe -
szabolcs94 #3473 Helo szaisztok mejik az az rész amikor a jövöbeli gohant megölik a c17 és a c18 válaszotokat elöre is köszönöm
-
#3472 Fuck You RTLKLUBB! Katt :) -
#3471 1. Biztos jól írtad be?
2. Használj ftp kliens programot (pl.: total commander <-- most ezt használom; filezilla <-- régen ezt használtam) Itt van egy leírás a total commander használatáról (ftp) -
Tamás001 #3470 Küldtem smst és amikor leakkarok tölteni részt akkor kijön egy abblak beirom oda azt a felhasznalo nevet és jelszót amit smsben megkaptam, ezután leokézom és ujra meg kérdi ugyan azt hogy agyameg felhasznalo nevét és jelszavat
Mit kell csinalni ,hogy letugyak tölteni részt? -
#3469 Lássátok kivel van dolgotok :D -
Tamás001 #3468 hy!!
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahol letudom tölteni a dragon ball z-t a 140-edik résztől.
Lehet sms küldös is. -
Thorgan #3467 Valaki légyszi tudna nekem adni linket ahonnan letölthetném a sima db-t és a dbz-t japán szinkronnal.
-
DarkEvilPiccolo #3466 Jah a moviek szerintem is nagyon jók, csak sokan azokat sem tartják valami sokra. Hát, a sztorijukért a movieknak nem Toriyama a felelős, max csak a karakterdizájnért, de asszem azért több köze volt a moviekhoz mint a GT-hez. -
#3465 visszatérve, a gt nem volt olyan jó, de a moviek ettöl függetlenül igen csak jók lettek azért :P azokat kik csinálták? -
Bullitt #3464 Full egyetértek, nekem is csak PS2-m van és örülök neki, mint...a mondást kicsit átköltve.."Oozaru a farkának" XD -
DarkEvilPiccolo #3463 A jó isten szerencsémre rám mosolygott :P Nekem csak PS2-m van, és valószínüleg soha nem lesz nextgen konzolom, szóval ez a játék nekem most nagyon jól jött. Végre a Budokai 3-mon kívül is lesz DBZ játék amit szívesen játszok. :) -
gabeszg #3462 Kiadhatnák több platforma is(v vmi infót h next gen. gépekre mikor lessz új) -
DarkEvilPiccolo #3461 Dragon Ball Z Infinite World NTSC PS2DVD-STRiKE -
DarkEvilPiccolo #3460 Azért nem illik elfelejteni, hogy ezt a speciált teljes mértékben Akira Toriyama csinálta, ami azért jelent valamit, ellentétben a moviekkal és a GT-vel mert azokhoz speciel nem volt sok köze. :P -
#3459 hát tényleg fura de vhogy biztos van fantáziájuk a kitalálóknak h h rakták azt az illetőt oda :P