Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én maximálisan egyetértek ezekkel a negatív hozzászólásokkal. 😄 A GT sz*r. Ennyi...

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
hát én nem láttam de annyira nem is szándékozom megnézni 😄 fõleg a rajzolása nem tetszik :$ :S ... na itt az az oldal amirõl beszéltem http://silvermoon.animehq.hu/forum/viewtopic.php?t=14&postdays=0&postorder=asc&start=45

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Mondjuk a sztorija lehetett volna egy kicsivel jobb... Pl. az a sárkányos elég ratyi lett, de a bebi-s az meg tetszett 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
De én túl unalmasnak tartom az 1. felét 😛 Sokkal jobb lett vona, ha goku marad felnõtt és úgy harcolnak a gonoszok ellen 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szerintem meg úgy sz*r ahogy van. Nekem csak a bunyók tetszettek benne, de azokból igen kevés van. Meg az SSJ4 kinézet is tetszett. De ezeken kívûl mást nem nagyon tudnék mondani, hogy volt-e valami ami még tetszett volna...

DBZ is My Favourite

Szerintem nincs gond vele az elsõ fele a simára emlékeztet, a második fele meg a Zre.

rooney8
Az 1. felét télleg elkúrták (legalábbis addig, amíg az 1ik buzi bolygóról a másik buzi bólygora járkálnak...), de onnantól nem olyan rossz 😊

gohanssj2fru
én most voltam egy olyan fórumon ahol agyon szidták a GT-t 😄 egyelõre nem mondok semmi, meghallgatom nektek mi a véleményetek 😄 egyelõre csak annyit füzõk hozzá, látszik h nem Akira T. csinálta

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Aham, akkor így már minden világos 😛

Hát igen, az AF nem hivatalos kitaláció szóval az nem ad magyarázatot semmire. 😛 De ebben az egyben biztos vagyok, hogy mivel valami istenféleség lett Goku, ezért a másvilágban van, méghozzá valahol ott ahol a Kaioshinek is vannak. Ebben a negyedvérûség dologban meg 100%-osan biztos vagyok, hogy hülyeség. Mármint nyugodtan lehetnek a negyedesek is SSJ-k. 😄 Pilaf pedig azt "kívánta" véletlenül, hogy Goku bárcsak lenne megint kisgyerek mert akkor lazán szét tudná rúgni a seggét ha megint kisgyerek lenne. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Hát már egy rugóra jár az agyunk<#vigyor>

"Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. 😄 Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és õ lett minden idõk legnagyobb harcmûvészeti legendája, és a gömbök is eltûntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. 😄 "

Most jut eszembe, hogy az AF-ba benne van hogy goku még a kaio-shin-ek birodalmán is túl van paikuhan-al és ott edzenek 😊 (Jó, tudom az AF az nem hivatalos 😛 )

"Ilyenrõl, hogy a negyedvérû saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérûek hanem annál már sokkal többek. 😄"

De én emléxek, hogy valahol mondták 😄 (habár lehet hogy csak neten olvastam valahol és hát a neten vannak elég hülyeségek 😊 )

"Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélõdött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. 😄"

De pilaf-ék nem azt kívánták, hogy goku maradjon örökre gyerek? 😊

Hát ez tök poén, mert pont a te kérdéseiden akadt fent a szemem, hogy azokra kéne válaszólni és még azelõtt kezdtem el megírni a kommentemet, hogy te írtad volna ezt a mostanit. 😄 Kicsit most hülyén megy a fogalmazás mert ittas vagyok nem kicsit, szóval bocsika ezért. 😄

DBZ is My Favourite

Válaszolok pár kérdésre, hogy ne csak rontsam itt feleslegesen a levegõt. 😄
"a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök?"
Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. 😄 Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és õ lett minden idõk legnagyobb harcmûvészeti legendája, és a gömbök is eltûntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. 😄
"a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam"
Ilyenrõl, hogy a negyedvérû saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérûek hanem annál már sokkal többek. 😄
"a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?"
Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélõdött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. 😄
Hát most csak ezekre válaszoltam, nem nagyon olvasgattam vissza. Szóval, ha valakinek van még kérdése akkor azt most tegye fel. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Áááá te vagy az én emberem 😊

Pár kérdésem lenne hozzád, mert tudom hogy te okos vagy 😄

Rászántam magamat és végre megnéztem a dbgt második felét is 😊 (mert hát valjuk be, hogy az elsõ felét nagyon elszarták... :/ )
De lenne több kérdésem is ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök? Aztán a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam Meg a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?
Egyelõre ennyi és ha még valami eszembejut írok 😄

Látom írtatok pár sort míg nem voltam. Amúgy ha sok érdekességet akartok olvasni DB-al kapcsolatosan akkor irány a blogunk. 😛

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
hát köszönöm 😄

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

fsgh
ha a dragonball témáról akarsz olvasgatni itt van 2 jó oldald ezekkel el lehetsz egy darabig😊

http://dbhungary.dtsh.hu/content.php?content.23

http://dumet.extra.hu/news.php

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
dragon ball<#idiota><#idiota>

gohanssj2fru
dobjatok fel egy témát pls! <#crazya>új vagyok!<#vigyor2>

rooney8
<#vigyor0>

Lehet, régen volt már. 😛

rooney8
nekem meg van mind a 4 (ha jól emléxek 4-et adtak ki, mind1 az alényeg, hogy az összes megvan) 😛 😄

fsgh
emlékszem mikor kicsi voltam nekem is volt 2 ilyen kazettám😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
Akkor rosszul emlékezel 😛 Hivatalosan csak az a 4 kazetta jelent meg ahonnan az rtl abbahagyta (120valahánytól 137-ig)

fsgh
nem tudom...én nemrég kezdtem el😄 113. résznél tartok még csak.😊 Szal nekem a többi még ujdonság lesz nagyából😛

Drephis
Nem. Emlékszem még nyerni is lehetett ilyen kazikat.

gohanssj2fru
heh az nekem is fura h addig huzodik az 5 perc ... 😄 // én azt nem értem, h a cell game után ( az a kedvencem😛) kissé más lesz a rajzolási stílus.. a gt-ben pedig totál más. azt annyira nem is szeretem, bár nem mondom az sem rossz 😊 de pl hallottam h az már nem is akira t.-tõl van.. meg mindenhol mindig mást írnak ki a legjobb(vagyis legerõsebb) csillagharcos..

hello! van egy dbz-s klip, gohanrol szol a neve kryptonite. na az ugy kezdödik h gohan ssj2-ben van sétál és 3 fura figurával harcol. az benne van valamelyik movie-ban?
fsgh
Elég érdekes a Z-nek az idõvonala... Freeza elleni harcnál 6-7 részen keresztül "pár perc" volt a bolygó felrobbanásáig, míg a 107 részben 2x 130nap telt el gyorsba😊(az utobbi nem gáz de a 6-7 részes elhúzást már kezdtem unni...)

rooney8
Dehogy is... Az rtl valahol a 120. rész környékén hagyta abba és utána 137-ig adták ki hivatalosan kazettán.

rooney8
Olyan is a minõségük :/ (Már ami a hangot illeti)

Valaki erre: #2841 ?

Ezeket adták ki hivatalosan kazettán.

ToCsEk
ezek voltak meg valakinek videókazin.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Köszi a választ! Amugy ha már a szinkronokrol beszéltek az miért van h dbz-ben h a 243ik rész körül pár rész le van szinkronizálva utánna meg a 263ik körül van szinkonizálva megint majd a 278nál... szal h mért igy össze vissza van az a pár rész?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ToCsEk
db 153
dbz 291
gt 64

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hello!
Azt szeretném kérdezni h a DBZ az ugye 291 részbõl áll? És hogy a GT az hány részes? Köszi a válaszokat!

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

rooney8
Hali! (igen, megint én vok 😄)

Na rászántam magamat és végre megnéztem a dbgt második felét is 😊 (mert hát valjuk be, hogy az elsõ felét nagyon elszarták... :/ )
De lenne több kérdésem is ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök? Aztán a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam Meg a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?
Egyelõre ennyi és ha még valami eszembejut írok 😄

a DragonBall Multiversenek mi a lényege? mert én nemnagyon értem :S
nemis a szöveggel lenne bajom, hanem a képeket nemértem. Ottvan Vegetto és Brolly, a háttérben meg mögöttük Goku és Vegita... Valami story elõzményeket nemtud valaki?
rooney8
Télleg valaki nem akarja nekem kinyomatni a dragon ball manga-kat (csak a zed tõl)? A pénzrõl majd megegyezünk 😊

rooney8
Ezt nem is tudtam<#zavart1>
Kár hogy nem jelent meg az összes<#shakehead> Unalmas napjaimon szívesen olvasgattam voln õket<#smile>

Bocs, rosszul emlékeztem. Az elsõ 2 kötet jelent meg nálunk csak.
www.manga.hu

DBZ is My Favourite

Mármint sima DB manga, mert Z manga nincsen. Vagyis van, de a mangában ugyebár nem lett a sima és a Z szétválasztva. Igen jelentek meg, asszem az elsõ 3-4 kötet megjelent nálunk is.

DBZ is My Favourite

rooney8
Még mára lenne egy utolsó kérdésem 😄 Magyarországon jelentek meg dbz mangák? Olyan amit lehetett kapni a boltokban? 😊

rooney8
Én se nagyon 😊 (bár a GTA 4-et várom hogy megjelenjen pc-re 😊 )

Biztosan létezik. Én nem tudom. Nem vagyok egy GTA-s. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Am most láttam youtube-on egy GTA Dragon Ball Mod-os vidit... Ez létezik? (gugliba beírtam adott is torrentes linket, de azért megkérdezem)😄

rooney8
Igaz, kicsit túloznak, de hát kell az újitás 😄 Nekem akkor is tetszik 😊

Igen, lesz. Elvileg hetente jelenik meg 2 oldal. :S Nagyon lassan haladnak...

DBZ is My Favourite

Én is olvastam (blogról láttam)És nekem is nagyon tetszik lessz abból még több vagy mi lessz?