Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
"Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. 😄 Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és õ lett minden idõk legnagyobb harcmûvészeti legendája, és a gömbök is eltûntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. 😄 "
Most jut eszembe, hogy az AF-ba benne van hogy goku még a kaio-shin-ek birodalmán is túl van paikuhan-al és ott edzenek 😊 (Jó, tudom az AF az nem hivatalos 😛 )
"Ilyenrõl, hogy a negyedvérû saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérûek hanem annál már sokkal többek. 😄"
De én emléxek, hogy valahol mondták 😄 (habár lehet hogy csak neten olvastam valahol és hát a neten vannak elég hülyeségek 😊 )
"Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélõdött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. 😄"
De pilaf-ék nem azt kívánták, hogy goku maradjon örökre gyerek? 😊
DBZ is My Favourite
"a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök?"
Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. 😄 Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és õ lett minden idõk legnagyobb harcmûvészeti legendája, és a gömbök is eltûntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. 😄
"a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam"
Ilyenrõl, hogy a negyedvérû saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérûek hanem annál már sokkal többek. 😄
"a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?"
Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélõdött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. 😄
Hát most csak ezekre válaszoltam, nem nagyon olvasgattam vissza. Szóval, ha valakinek van még kérdése akkor azt most tegye fel. 😄
DBZ is My Favourite
Pár kérdésem lenne hozzád, mert tudom hogy te okos vagy 😄
Rászántam magamat és végre megnéztem a dbgt második felét is 😊 (mert hát valjuk be, hogy az elsõ felét nagyon elszarták... :/ )
De lenne több kérdésem is ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök? Aztán a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam Meg a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?
Egyelõre ennyi és ha még valami eszembejut írok 😄
DBZ is My Favourite
http://dbhungary.dtsh.hu/content.php?content.23
http://dumet.extra.hu/news.php
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
●.°´● the best ●.°´●
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
●.°´● the best ●.°´●
Valaki erre: #2841 ?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
dbz 291
gt 64
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Azt szeretném kérdezni h a DBZ az ugye 291 részbõl áll? És hogy a GT az hány részes? Köszi a válaszokat!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Na rászántam magamat és végre megnéztem a dbgt második felét is 😊 (mert hát valjuk be, hogy az elsõ felét nagyon elszarták... :/ )
De lenne több kérdésem is ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök? Aztán a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És õk átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérûek, vagy nem tudom hogy mondjam Meg a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnõtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?
Egyelõre ennyi és ha még valami eszembejut írok 😄
nemis a szöveggel lenne bajom, hanem a képeket nemértem. Ottvan Vegetto és Brolly, a háttérben meg mögöttük Goku és Vegita... Valami story elõzményeket nemtud valaki?
Kár hogy nem jelent meg az összes<#shakehead>#shakehead> Unalmas napjaimon szívesen olvasgattam voln õket<#smile>#smile>
www.manga.hu
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite