6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
megalodon #3578 Elszáll a sárkánynal és a testébe szállnak a gömbök
ennyi. :)
Aztán meg ö lesz a harcmüvészetek istene vagy mi a fene. -
Vegetasan #3577 Sziasztok! Biztos volt róla szó, de meg kérdezem, hát ha kapok kimerítő választ arra, hogy mi is történik a GT végén Gokuval. -
#3576 köszönöm a válaszokat. de azért Brolly nem normális akkor xD
és tényleg furcsa ezt miért nevezik AF-nek.. az AF-et azokat szokták nevezni én úgy látom amiben minden totál ugynaza csak rosszul használják a színeket...XD
-
gabeszg #3575 Mert nem az. -
#3574 mert?
-
gabeszg #3573 Na ezt úgy utálom manapság már mindenre ráírják, hogy db af..... -
DarkEvilPiccolo #3572 Ez a Dragonball Z OVA. -
zsotesz #3571 Ez a lost movie-ból van, a címe The Plan to destroy the sayajins. -
ironhorses #3570 http://www.youtube.com/watch?v=wVTMmm0Jje8&feature=related Erről a videoról a budokai játékok topicban kérdezett valaki, de nem igazán válaszolnak neki. És megmondom őszintén, hogy engem is érdekel, hogy mi ez a video! -
DarkEvilPiccolo #3569 Már nem azért de, ott volt vagy 100 darab saiyajin csecsemő, és csak Brollyt akarták megölni. Az ok mint már írtam is, valószínüleg valami belső "lelkinyomora" volt Brollynak. De egyébként erről volt is szó, hogy Goku állandóan sírt és Brolly is ennek hatására kezdett el mindig bőgni. -
#3568 Valamiért meg akarták ölni Brolly-t, Gokut meg nem (csecsemőkorukban). Ez sztem elég indok, hogy utálja :). -
DarkEvilPiccolo #3567 Nem tudom. Én speciel nem tudom megúnni, pedig nekem már tényleg a könyökömön jön ki. Akárhányszor nézem, mindig csorog a nyálam. -
#3566 akkor 102.
mind1
baki-baki
az mért lehet h nem lelkesedem annyira a Z-ért mint anno? sőt! nyáron néztem meg a simát és az is jobban tetszett. ezzel a Z-vel meg nemnagyon tudok haladni... nem köt le annyira mint az ertéeles időkben -
DarkEvilPiccolo #3565 "de az tuti h a 103. részben volt. Ahogy láttam már írtam is nektek"
Én pedig direkt megnéztem és nem ezek a dolgok voltak a 103. részben. :)
"és miétr van az h eredetileg ők nem tudnak lélegezni az űrben, a Bardock specialban meg mégis?"
Bardock most vagy visszatartotta a lélegzetét míg kint volt az űrben, bár ezt kétlem, vagy baki. Plusz van egy 3. lehetőség is: azt a bizonyos jelenetet csak úgy tudták megoldani, hogy ki kellett mennie Bardocknak az űrbe. De a lényeg, hogy mindenképpen baki van a dologban.
A KI belsőenergiát jelent. És mellesleg ez nem csak a Dragonballban van, hanem az isten tudja melyik vallásban is. Szóval minden embernek, sőt, élőlénynek van belsőenergiája (KI-je), a fenetudja melyik vallás szerint. Annyira nem vágom ezt a témát. :P
"és konkrétan miért is utálja Brolly Gokut?"
Hát szerintem ennek csak valmi pszihológiai oka van, szóval Goku nonstop megrékatta Brollyt csecsemő korukban, és valszeg ezért utálja. :D -
#3564 és konkrétan miért is utálja Brolly Gokut? -
ironhorses #3563 Genki dama=spirit bomb A Ki az kb. olyan mint a harciegység. Ki-nek nevezeik az erőt amit sugároznak magukból a harcosok. Én így tudom. -
#3562 2 kérdés:
-KI
-Genki Dama
lehet h tudom mik ezek csak nem éppen ezen a néven... -
#3561 és miétr van az h eredetileg ők nem tudnak lélegezni az űrben, a Bardock specialban meg mégis? -
#3560 abban a rosszul számozott részben lehet valami. nekem a dbzgt-s részek vannak meg, de mondhatni elég érdekes minőségben. valamelyik nap a 100. résznél tartottam és kíváncsiságból lekaptam a 100. részt az endlessaniméről is. hát az se a 100. volt hanem a dbzgt-s változatban a 99. mindegy elkezdtem letölteni az endlessről az összeset csak a Trunks saga nincs fenn, és ha valaki tudna nekem pm-et írni h olyan változatban mint az endlessen van honnan tudnám leszedni azt megköszönném. Gondoljatok bele mekkora szopacs lenne azoknak akik eddig adtak bele a gyűjtésbe, és az Animax leszinkronizálná a DB/Z/GT-t fullra... de az tuti h a 103. részben volt. Ahogy láttam már írtam is nektek -
DarkEvilPiccolo #3559 Valamit nagyon benéztél, mert amikről beszélsz eseményekről azok nem is a 103. részben vannak. Vagy rosszúl vannak számozva a részeid. :P
Egyéb: "az Animax fontolóra vette a Dragonball megvételét és ezt az animekarácsonyon jelentették be"
Kíváncsi leszek... -
#3558 nem lehet hoyg previously on dbz 102 ?:D:D:D:D vagy shenlong lusta volt és lassu :P -
#3557 háhá!! dbz 103. rész első 3 perc. Dermesztő el akarja találni valami lila fénysugár cuccal Goku-t az arrébb repül és a nameket találja el. a namek rázkódik össze-vissza erre bejön egy kép amikor Bulma, Gohán ott rázkódik a namekon. nem is lenne vele bibi csak pont az előző részben köldték őket vissza a Földre a gömbök segítségével. xD -
#3556 Hát szerintem a második film az igencsak visszaadta a 2. játék hangulatát. A többi rész amúgy tényleg szar volt :) -
megalodon #3555 Na ja olyan mintha egy olyan folm lenne amit a dragonballra akarnak,hogy hasonlítson nagyon.Ha igy nézem korrekt de ha adaptáció akkor elég gázos.
Jó tényleg ne medvék legyenek a rendörök meg ilyesmi,de több hasonlóságot várna az ember.
Piccolo bakancsa meg katasztrofa(a keze meg nem zöld egyik képen amik láthatóak a neten) -
#3554 én is úgy vélem h ha eltekintünk db mivoltáról, egész elfogadható fantasy film lenne:D -
#3553 Hát szerintem több RE hangulat volt benne,mint bármelyik Mila Picsavics-os moziban XD Nekem tetszett -
megalodon #3552 http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html
Ezt a kis bemutatót most láttam.
Háát kezdek gyanakodni,hogy nem is lesz ez olyan rosz!
Várospusztítás,kamehameha,bunyó stb...
Ennyit számít a jó reklám egy filmnek? Ha ezt a videót látom elöször nem pedig azokat a vidiket-képeket amiket jó pár hónapja pocskondiáztunk már sokkal jobban várnám a filmet. -
#3551 Hát az a film, az nagyon ott van, az új Resi annyira nekem nem jött be, nem rossz, de valahogy nincs meg a Resis hangulat. (bár a szörny a 2-ből igencsak jóra sikeredett :)) -
DarkEvilPiccolo #3550 Igazából itt most az volt a lényeg, hogy a nagy Dragonballból csináljanak egy élőszereplős filmet és egy animációs cucc semmiképp nem jöhetett volna szóba. Mellesleg az FFVII Advent Children-nek szerintem valamivel jobb a grafikája (annak ellenére, hogy 2005-ös) mint a RE Degeneration-ek, szóval ha már animáció, akkor valami AC szintü durcaságot kellene összehozni. ;P -
DarkEvilPiccolo #3549 DBZ-hez felirat
A blogunkon lévő felirat-csomag nem hibás, hanem csak winrar-al lehet a feliratokat kicsomagolni, mivel japán karaktereket tartalmaz. -
Masakari #3548 illetve a moveikhoz kéne felirat:/
ami van piccolo oldalán azok csomagolási hibásak -
Masakari #3547 ezaz új rész nagyon faja volt,jöhetne több is:/
aropó megint kedvem van a Z-t megnézni viszont a hosszupuskáról eltüntek a feliratok,valaki nem tudna nekem linkelni? -
METESTO #3546 Ebből valami Degeneration minőségű(látványos)mozit kellett volna csinálniuk persze DB-os történettel(ehelyett)LOL -
ironhorses #3545 És ez a film frankón meg fog jelenni a magyar mozikba is? Vagy hozzánk, csak felirattal internetről elérhető lesz??? Amúgy szerintem ha jobban ragaszkodtak volna az eredet anime történetéhez, ekkora költség vetésből egy egész jó filmet hozhattak volna össze! -
#3544 Hát a filmében. -
#3543 mégis melyikben? =/ -
xxxpaulxxx #3542 neee neee kérlek csak ezt neeee:D
Én egész idáig azt hittem, hogy csak valami vicc és nem lesz ebből semmi, de most szembesültem vele, hogy tévedtem áááá:D -
#3541 Engem a másik topicban jól leszóltak a hasonló véleményért :) -
DarkEvilPiccolo #3540 Ha nem úgy nézem, hogy ez Dragonball, akkor egész tűrhető kis filmnek ígérkezik. Nekem legalábbis. -
#3539 sajnos szembesültem a trailerrel a napokban... borzalmas. bulma a pisztolyos miniszoknyás akciólány? :D ugyanmár, a többit nem is irnám le, ugyis ottvan a blogodon leirva :D ez siralmas lesz, igy lehuzni a legjobb anime-t...