Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszett a Bid For Power is. Bár lehet, hogy csak azért mert hatalmas Quake 3 gémer voltam annak idején. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Abban nem is lehet ütni emg rugni, csak lõni. Sztem az kaki. Akkor már inkább Dragon Ball Earth's Special Forces, vagy Dragon Ball Source <#kacsint>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a dbz bid for powerrel játszik valaki? sok furcsaság van a játékban pl nem tudok ütni meg rugni és van olyan amikor magátol lemegy az élete akárkivel vagyok
rooney8
És itt még jól idõzített feliratok is vannak<#vigyor2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát én a helyedben inkább innen nem szedném. Bár csak a moviekat néztem meg, hogy azok mekkorák, de azoknak a mérete 50-80 MB-ig terjednek maximum, és az igen ratyinak számít. Ha a moviek, speciálok érdekelnek, akkor szerintem mindenképpen a blogomról vagy a DBhungaryról szedd le õket, ugyanis ennél a verziónál szebb minõséget sehol nem találsz. Ezt többen is tanusíthatják, másrészt pedig hidd el, hogy kenem-vágom az ilyen dolgokat, szóval DB terén meglehetõsen tájékozott vagyok és nem szoktam a levegõbe beszélni. Szóval: DragonBall Network a te barátod. 😉

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
http://zfanpage.uw.hu/ én majd innen fogok leszedni, szóval még nem tudom h ezek milyen minöségüek :p remélem jók. na azt a másik 2 oldalt akkor ilyen szempontból én is megnézem 😄

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Hát valójában ezek nem speciálok, hanem csak ilyen oktató részek kisgyerekeknek. 😄 De speciálokként vannak nyilvántartva.

DBZ is My Favourite

fsgh
létezik sima DB Special?😮

úgy tudtam a sima dragon ball-hoz csak 4db film van.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nincs mit. Majd valamikor érkezik a maradék is csak azt nem tudom mikor. Szóval a sima DB Movie 2,3,4 és a 2 darab sima DB speciál meg a GT speciál. Egyenlõre még mindig töltök le ezerrel, és amíg letöltök addig nem tudok feltölteni sajnos...

DBZ is My Favourite

fsgh
akkor kösz😊 én is azokat töltöttem le nemrég😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Amúgy a DragonBall-al kapcsolatos hírek/infók/érdekességek érdekelnek valakit, akkor mindenképpen a blgounk a legjobb választás.

DBZ is My Favourite

Ott is az én moviejaim vannak fent. 😛 Mármint a DBhungaryn...

DBZ is My Favourite

fsgh
http://dbhungary.dtsh.hu/content.php?content.23

http://dumet.extra.hu/news.php

ezeken az oldalakon össze tudsz bogarászni mindent szerintem.

Ajánlom figyelmedbe a blogunkat: DragonBall Network

DBZ is My Favourite

Lehetõleg ami nem fizetõs 😊
Hali!
Vki tudna adni 1 linket vagy torrentet ahonnan le lehet szedni a DBZ moviekat illetve specialokat ?
Elõre is THX.
rooney8
Japánba meg Gokunak tök csajos a hangja 😄

gohanssj2fru
hát elég abszurd h gohan gyerekkori magyar hangja egy nõ... 😛 de attól még nem rossz

rooney8
Na az meg a másik... 😊 (meg még sorolhatnánk... 😊 )

Engem jobban bosszant, hogy a Saiya-Jint minek kellett átkeresztelni csillagharcosra, amikor a Saiya-Jinnek nincs is valójában semmilyen jelentése. Ha jól emléxem Goten hangja ugyan az a magyarszinkronban mint ami Gohané volt, nem?

DBZ is My Favourite

rooney8
De mértnem lehetett freeza-nak hagyni? Mért kell megkeresni a magyar megfelelõjét? 😊

Én még Goten hangjától mászok a falra 😊

Amúgy a Freeza mint Dermesztõ egy tökéletes fordítás. 😛 Az egyik név amit a lehetõ legjobban eltaláltak.

DBZ is My Favourite

Méghogy nincsenek benne félrefordítások??? Hatalmas tévedés... Csak úgy hemzseg a magyarszinkron a félrefordításoktól... A szinkronhangok viszont kegyetlenül jók és passzolnak is a karakterekhez. Legalábbis a nagyrészük. Azért Gohan hangja pl. elég idegesítõ, meg Dende hangjától is a falat tudnám kaparni. 😄

DBZ is My Favourite

Hát igen.De szerintem maga a szinkronhangokkal nincs baj(magyar)

rooney8
ja meg buu -> bubu 😄😄 Ezen annyit szakattam 😄

rooney8
Nekem csak a nevek fordítása nem tetszik... pl freeza -> dermesztõ <#hehe> Meg hogy csomószor elhagyták a támadások neveit (meg ha van, abból is többet átneveztek)...

annyibol jo a magyar szinkron hogy nem nagyon vannak benne idióta fordítások na jo egy amikor goku babidinek mondja h te f***fej. de pl az utolso elötti részben a z-ben amikor goku hergeli ubuu-t elég trágár dolgokat mond neki(legalábbis a szinkron szerint) jo lenne tudni japánul<#vigyor>
rooney8
Nekem viszont a manga is tetszik<#crazya>

Szerintem bárki nézné, aki DB fan. De az már más kérdés, hogy tetszene-e mindenkinek. Nekem speciel nem tetszene, hiszen maga a manga sem tetszik...

DBZ is My Favourite

rooney8
Ott van az AF, "animesitsék meg" (😄). Én biztos nézném 😊

fsgh
"amúgy mért lett vége?"

elvileg már nagyon lement a nézettség. És ugye pénz beszél...

De így pár év távlatából bõven megérné ujrakezdeni...A sok fan csak úgy harapna rá😄

Az hagyján de még "dermesztinának"fordítják a gyerekes részeknél a freezat(dermesztõt).Mindenki megmondja akár nagy db fan akár nem, hogy vannak unalmas VONTATOTT részek az anime-be de mégis szerintem így jó ahogy van.Japán/magyar szinkron téma meg örök kérdés de amig nem néztem addig nálam is a magyar volt a nyerõ(angol már akkor se volt nagy szám vmért sztem na mind1)de a lényeg, hogy a japánban benne van az ameik szinte egyik szinkronban sincsenek: érzelmek.Ordibálások vinyogó magas hang(akit ez iritál(eleinte engem is))az hosszab ideig télleg ne nézze de szerintem ez így lett kitalálva és így tökéletes.Gt téma meg érdekes<#vigyor> nekem a japán zenék bejöttek meg a 2.fele.(amúgy mért lett vége?)

Filler = töltelék részek amik a mangában nincsenek benne, csak az animébe rakták bele azért, hogy egy adott manga fejezetbõl ki tudjanak hozni egy kábé 20 perces részt. De én speciel tényleg örülnék, ha az ilyen dolgok mint amikor mutatják a tájat amikor Goku és Dermesztõ harcolnak nem lennének benne. Meg magukat a karaktereket is sokat szokták mutogatni de úgy, hogy csak állnak. Meg a sok kismillió percen át tartó füstölgések... Meg az egyik legidegesítõbb, hogy amikor Gohan, Krillin és Bulma mennek a Z elején a Namekra, akkor ott az végig filler. Szóval amikor találkoznak a sok kis gyerekkel meg mindenféle bolygón kötnek ki. Szerintem az például egy nagyon idegesítõ filler szakasz. Nem kellenének az ilyenek bele.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
mik azok a fillerek? xD :$ én azért nem bánom h vannak benne plusz jelenetek amik vkik szerint unalmas, mert így tovább tart ... 😛 heh

áá ugy várommár h a gt végére érjek, mert igy normálisan hozzá tudnék szolni<#vigyor3> az elejénél tartok de nem értem miért kellett ezt így csinálni. inkább olyannal kezdték volna mint a z vége hogy békeidõbeli dolgokat mutatnak😄 meg van egy csomo szereplö akivek kezdhetnének valamit pl Goten aki tehetségesebb volt mint Goku ez õ korában, Trunnksal fuzionálnak és máris jöhet az erös ellenfél ehelyett Trunks üzletember Goten meg nöcsábász lett. szép mondhtaom... egyébként másabb sokkal szinkronosan meg japánul nézni mert mindkettõnek van valami filingje a szinkronos részek engem pl arra emlékeztetnek amikor még az rtl-en adták le és nemtudomhány órakor mindenki rohant dragon ballt nézni😄 aztán betiltották és nem tudtam mi fog történni<#boxer>
Akárhogy nézem, a DBZ tényleg nagyon sok helyen unalmas tud lenni... De ez csak azért van mert tele van fillerekkel. A manga (képregény) sokkal jobb, mert ott nincsenek idõhúzások. Ha az animében nem lennének fillerek, akkor szerintem mindenki elismerné a DBZ-t jónak. De így sokan utálják az idõhúzások végett sajnos.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
apropó köszönöm a linket 😛

gohanssj2fru
hát a remény hal meg utoljára úgye.. 😄 neeem!! Toei szúrta el aki a gt-t csinálta 😄 Akira T. jó! az õ nevét megjegyeztem nah! 😛 csaj vagy ki meg írta a fórumon h unalmas a dbz -.-' ... jesszus... 😄 japán meg nem olyan vészes ( de persze magyar a legjobb.. 😛 illenek a hangok), de azért japánba pl aranyos mikor gohan kiskorába ahogy mindig 'hai'-zik xD

rooney8
remélem nem<#vigyor>

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a legtöbb ember aki írta, hogy küldene zsét azoknak a nagyrésze szerintem nem fog küldeni... De NE legyen igazam. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Mondom, így igazábol engem se zavar, hogy japán, de azért megnzném szinkronosan is 😊 De szvsz most össze fog jönni ez a szinkronos dolog... Már "csak" 350ezer kell 😄

100%, hogy megvan.T akárkicsoda = Akira Toriyama <#vigyor0>Amúgy ne legyen igazam de nem fog összejönni ez a szinkron téma (mert itt már igért mindeki fût, fát)szóval szerintem kezd el nyugodtan nézni japánúl eleinte én is néztem h mi ez... aztán most meg ami magyar már azt is japánúl nézem(már csak korrekt felirat kéne<#vigyor2>)

rooney8

gohanssj2fru
és van ennek vmi konrkét írányítója h ki fizeti ki kinek és utána milyen formátumban kapjuk meg? :S meg 100% h az RTL-nek végig megvan szinkronban?:S remélem...

rooney8
1 151 500 Ft az 1,5 millióból!

Remélem akik felajánlottak összeget azok betartják a szavukat<#rolleyes><#vigyor0>
De ha meg nem lesz meg a szinkron, akkor megnézem japánul (annyira azért engem sem érdekel, hogy japán, csak hát azért jó volna magyarul megnézni 😊 ) Csak ha már itt tartunk hogy meglehetnek a szinkronok inkább megnézem magyarul és akkor lesz benne egy kis izgalom (mondom a részletekre már nem nagyoin emléxek ) 😊

gohanssj2fru
jólvan akkor nem csak én vagyok úgy vele h "kissé" elcseszte a jellemét az eredeti dbz-nek ez a T..akárkicsoda😄 tényleg Vegita jellemét is így elb**ták? O.o néha kicsit bunkó volt de ez volt benne a jó😄bakker... hát én kicsit meglepödtem mikor a Buu saga alatt mondja Trunks-nak h azért elmegyünk vidámparkba.. khm.. fura volt de aranyos 😛 hát én is reménykedem a magyar szinkronba, de már tökre megszoktam a japán hangot 😛 a német se rossz, de az angolról már nem mondok semmit xD nekem kissé abszurd

Hát lehet, hogy akkor soha többé nem kell megnézned... Nem tudom hogyan áll jelenleg a gyûjtés, de van egy olyan érzésem, hogy most sem fog összejönni a dolog. De ne legyen igazam...

DBZ is My Favourite

rooney8
Nem tom azokra már nem annyira emléxek 😄 Csak amíg nem lesz meg magyarul addig nem akarom mégegyszer végignézni a Z-t 😊

Jah Vegeta teljesen átment ebbe az aggódós típusba. De ez már a Z-ben a Buu-s részekben is így volt, ha jobban belegondolsz...

DBZ is My Favourite

rooney8
Most hogy elolvastam ezt a fórumot felnyitották a szememet😄 Jobban belegondolva télleg egy nagy rakás szar a GT...😄 Fõleg az idegesített a legjobban (ezt fórum olvasás nélkül mondom 😊 ) hogy Vegita lett olyan mint Goku és Goku pedig mint Vegita... Amikor harcoltak a végén a sárkányokkal akkor kicsit megütötték Goku-t és Vegita már rögtön "Jajj jól vagy Kakarotto?" Goku pedig le se szarta,ha megütötték Vegitát 😄