Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
●.°´● the best ●.°´●
ma fejeztem be a gt-t bár elég ratyi :\
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Én nemsokára végzek a Z-vel^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Amúgy nekem is tetszik videók alapján a Burst Limit nem kicsit. Látványosság meg a jó bunyók biztos, hogy megvannak benne. Meg eddig akiktõl hallottam, hogy nekik nem tetszik, azok olyan emberek voltak akiknek a sima Budokaik sem jöttek be nagyon, és a Tenkaichiket szeretik. Szóval lehet, hogy nekik azért nem tetszik a Burst Limit, mert teljesen olyan mint a sima Budokaik. Amúgy, ha esetleg valamilyen csoda folytán szert tennék egy PS3-ra vagy egy XBOX360-ra, akkor az lenne az elsõ dolgom, hogy beszerezném a Burst Limitet. 😄
DBZ is My Favourite
A Tenkaichi 3-ról azt hallottam, hogy szabadon lehet benne mozogni meg ilyenek, nem? Nem csak olyan, hogy kiválasztassz 2 ellenfelet aztán oldalnézetbõl tolod... 😊
Én amúgy egy ilyen GTA stílusu Dragon Ball-nak nagyon örülnék 😊
(Láttam GTA Dragon Ball mod-ot, de még nem próbáltam... Esetleg valaki már kipróbálta?
A Budokaik közül a 3. rész a legjobb, és az nagyon bejön mert az olyan mint egy "hagyományos" bunyós játék. Szóval mint egy Tekken vagy Soul Calibur vagy Dead or Alive. Imádom õket. 😊 A Tenkaichi 3-ban annyi a pozitívum számomra, hogy benne van az összes létezõ DB-s karakter. Annak örülnék nagyon, ha a sima Budokai 3-ban benne lenne minden DB-s karakter. Akkor én lennék a legboldogabb a Földön. 😄
DBZ is My Favourite
Hogy hogy nem a tenkaichi 3-al tolod? 😊
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Minden esetre kéne egy XBOX360, és tudnék is 48 000-ért szerezni, csak annyi a baj, hogy XBOX-ra nem jelent meg egyik Budokai sem, és én azokkal is akarnék még játszani, de ha XBOX-ot vennék és megszabadulnék a PS2-tõl, akkor nem tudnék többet Budokai-zni. A PS2-t pedig mindenképpen el kéne adnom, ha egy újabb konzolt akarnék venni. A PS3 sokkal jobb lenne mint az XBOX360, csak az meg kibaxott drága... Szóval marad a PS2 Budokai 3 párosítás.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●