Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dudusrac
Nem tudjátok, hogy milyen hosszú egy movie? Csak mert megszereztem a Dead Zone-t, az elsõ movie, de az egész csak 41 perces volt, és minden ilyen rohadt gyorsan történt benne, csak úgy pörögtek az események. Úgyhogy csak azt akarom kérdezni, hogy direkt ilyen rövid, vagy esetleg amit én néztem abból ki volt vágva egy csomó rész?

rooney8
Azt én is kétlem, hogy sikerfilm lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Amúgy az a kép Piccolo-ról igazi, mármint amikor még 2002-ben szó volt róla, hogy lesz DB film, akkor Piccolo elvileg úgy nézett volna ki a filmben mint azon a képen a youtube-os videóban. Mennyivel jobb lenne.😞
Rooney8: Eddig még nem volt szó semmiféle folytatásról hál' istennek.😛
Mondjuk, ha sikerfilm lesz, akkor biztos lesz folytatása, nah de valljuk be, nem sok esélye van a sikerre ennek a szennynek. :S

DBZ is My Favourite

Hát sejtettem,de csak nem lehet hogy egy olyan vámpirkinézetü legyen!:-/
Az érthetetlen számomra hogy annyi amatör csinál jó kis házi videókat ezek meg nagyban nyomják és már az elözetesekböl csak fikázni lehet a filmet.
Ugy lenne jó ha olyan technikával lenne megcsinálva mint a 300.
gohanssj2fru
nee!!! xD 😛

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Itt csomó kép nem is "igazi". Pl.: se freeza se cell nem lesz ebben a db filmben... Majd a folytatásban 😄 (Igen elvileg 3 részes lesz. Neten olvastam, bár már annyi hülyeségeket lehet neten olvasni hogy...)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az a Piccolo nem az a Piccolo aki lesz a filmben...

DBZ is My Favourite

http://www.youtube.com/watch?v=gfiRhNy0Kjg
itt miért zöld Piccolo??
Smithie
Há' mondom,tisztára ilyen ûr izé a kinézete(nem mintha Piccolo földi lenne -----> Namek Forever😄),de hát ez a maskara nevetséges.Youtube-on is jobb videok vannak ennél,pedig azokat amatörök készítették ...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Dehogy 100 miiliós, 100 dolláros movie lesz ez, amibõl valljuk be, eddig egész jó kis valamit hoztak össze. ;D Amúgy beugrott végre, hogy honnan koppintották le fullra ezt a Piccolo-t. A Sith-ek bosszújában az Uralkodó is így nézett ki amikor abban a félig-meddig piros szerkójában csukja nélkül feszített. XP Majd lehet csinálok a blogunkon egy kis összehasonlítást. XD

DBZ is My Favourite

rooney8
Csak vicceltem 😊 (De amúgy télleg 😄)

Hát mindenesetre én adok neki majd egy esélyt 😄

Smithie
Nem is ez lenne a legnagyobb probléma,hanem ahogy próbálják utánozni a hajszerkezeteket,RÖHEJ,én szénné röhögtem magam amikor megláttam...

100 milliós movie?Ez?!<#levele>

Megyek is és megnézem a Cell sagát...<#hawaii>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

rooney8
Kicsi Goku is izmosabb nála 😄

Smithie
Szerintem nem kellett volna megcsinálni ezt a moviet,ez a taknyos Chatwin vagy ki meg gyúrhatott volna többet,Goku ennél kisportoltabb a sorozatban...

Sátán meg(Piccolo),úgy néz ki mint a ST-bõl,egy elfuserált nemtommilyen lény...

Remélem nem fogják mégse kiadni,tiszta szégyen ez Akira apánknak,meg nekünk is mert ezen RÖHÖGNI fogunk olyan sz@r lesz...

Hát a képek magukért beszélnek,hogy ezt a filmet kissé elcseszték.
Jó persze vannak az utómunkák,na de akkor is Piccolo csápok nélkül még hagyján na de ilyen színnel??Vagy jó,legyen ilyen de csápok nélkül?? :-)
Ami meg Goku-t illeti valami izmosabb srácot is találhattak volna,vagy ha nem akkor kicsit felerösiteni a filmre:-/
Én megnézem a filmet ha szar ha nem ha szinkronos ha nem,hiyz dragonball és ugyebár valamennyire rajongók vagyunk😊 Amugy a történetröl lehet tudni valamit?
gohanssj2fru
hát sztem is fura megtestesítõ ez a Chatwin... amúgy milyen az az utómunka?:p

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Azért a db filmet még ne temessük(pedig eddigi elõjelek alapján lehetne) de azért még ott van a bõséges utómunka(én abba bízok csak már<#vigyor>)és hátha vmi nézhetõt produkálnak.Ja és rem majd ide magyar szinkronosan érkezik(v neten japán sz.ososan)mert én angolal nem vagyok hajlandó megnézni.(a szinészt láttam már egyéb filmekbe és köze sincs goku hoz nem h goku szinkronjához(eredetihez) ).

gohanssj2fru
nagyon komoly a 7-es movie, föleg a vége 😄 de még nem láttam végig, és csak félig angolul youtuben

gohanssj2fru
1: biztos megérte 😉
2: oké köszi!😄
3: most a cell-rõl van akkor szó?😄 vagy melyik robotokról? xD mert végülis azok vhogy félig emberek.. bár azért mikor C16-ot szerelgették meg szétrobban kicsit több kábel volt benne mint ér az igaz 😄
4: engem is érdekel h oldották meg azért, csak elég szar érzés a kiábrándultság😛

"én annyira nem vagyok finnyás a lényeg h nézzem 😛 és sztem ehhez azért tökéletesen megfelel ami a blogoon van😄"
Hát remélem is, hogy tökéletesen megfelel. 😛 Egy movie feltöltésével vagy 6 órát szívtam. :S 😄

"akkor töled kérdezek amúgy amcsi zenéket 😛"
Oké, akkor majd MSN-en megdumáljuk, ha fent leszek végre. 😊

"amúgy miért ne tudnának szembe szállni velük?😄 ill. nem nagyon tudtak mint kiderült... xD"
A srácnak azt nem veszi be a gyomra, hogy robotok, szóval fémbõl vannak, és, hogy hogyan képesek ellenállni olyan erõs lényeknek akik bolygókat robbantanak szét (Saiya-jin). Mert a fémek nem jelenthetnek gondot egy Saiya-jinnek. Bár kicsit hülyén hangzik ez, de van benne logika. De itt azt is figyelembe kell venni, hogy ezek nem csak sima robotok, hanem Goku-ék összes harci tudása és ereje bennük van.

DB film: Attól függetlenül, hogy az elõjelek nagyon rosszak, én is meg fogom nézni természetesen...
Amúgy nem Z, hanem sima DB-ból csinálják ezt a borzadájt. 😉 Bár ez inkább fog hasonlítani a Csillagkapu Atlantis-hoz mint a DB-hoz szerintem. :S

DBZ is My Favourite

rooney8
Én úgy is megnézem 😛 Ha szar ha nem 😄

gohanssj2fru
van még bõ félévünk h eldöntsük érdekel-e csak mert dbz, vagy nem...😄

dudusrac
Már félve kérdezem, hogy akkor én most rossz sorozatot néztem. Csak már én úgy emlékszem Piccolo zöld színû volt. Szánalmas egy film lesz. Szerintem még ha nem is lehet ilyen animéból jó filmet csinálni, arra azért figyelhetnének hogy legalább a karakterek hasonlítsanak. Mert ez a Piccolo borzalmas. Meg Bulmának is valami ilyen pinkszínû haja lesz, ha jól láttam. Mindegy egy ilyen volumenû produkciónál biztos nem volt pénz hajfestéket venni. Biztos elment azokra a hihetetlen ügyes maszkmesterekre, akik ezt a Piccolót összehozták.

gohanssj2fru
én annyira nem vagyok finnyás a lényeg h nézzem 😛 és sztem ehhez azért tökéletesen megfelel ami a blogoon van😄//akkor töled kérdezek amúgy amcsi zenéket 😛 // amúgy miért ne tudnának szembe szállni velük?😄 ill. nem nagyon tudtak mint kiderült... xD // na hát én is úgy vagyok bele h ilyen féle animéból NEM LEHET filmet készíteni!!!! :S 😄

rooney8
<#wilting>

EnZsolt
Te jó ég, könyörgöm mondja azt valaki, hogy az tényleg nem Piccolo, hanem Garlic. Mert ez így nagyon, nagyon gáz 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hát mikor elõször megláttam, azt hittem lefordulok a székrõl. Mármint amikor Piccolot megláttam. Há mi a rosseb ez?!?! Ez inkább egy vámpírra hasonlít mint Piccolora. Szánalmas sz*r!!! Ezzel végleg elásta magát nálam a film.<#boxer><#gonosz2><#falbav>

DBZ is My Favourite

Dragon Ball film screenshotok! Láthatjátok a sárkán-gömböt, Piccolo végleges kinézetét és Son Goku-t harc közben!

http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2008/09/03/Dragon_Ball_screenshotok/
Valójában az én féle moviejaimnak sem valami nagy a méretük, mert általában a moviek olyan 600-700 MB-sek szoktak lenni, viszont ennek ellenére ennél a verziónál ami a blogunkon van egyszerûen nincsen szebb minõségû ripp. És ezek közel sincsenek 600-700 MB-sek. Az amcsi zenékrõl szerintem itt felesleges kérdezned, mert, ha jól emléxem akkor rajtam kívûl senki nem szereti az amcsi verziót itt. Bár lehet, hogy volt max. 1 emberke aki írta, hogy neki is tetszenek az amcsi zenék, de nem vennék rá mérget. 😛 Jó témát speciel nem nagyon tudok feldobni, pedig AnimeAddictson tök jókat szoktunk témázni. Bár ott is elég sok témát én dobtam fel még anno, de én mára már kimerültem. 😄 Jelenleg azon elmélkedünk, hogy az egyik srác egyszerûen nem tudja azt elfogadni, hogy androidok szembe tudnak szállni egy Saiya-Jinnel, és mindenféle magyarázatokkal állunk elõ, hogy C16,17,18,19,20 nem közönséges robotok/androidok, hanem speciális robotok és ezért tudják fel venni a harcot Gokuékkal. 😄 Nagyon jó kis téma. Rengeteg érdekes kis spekuláció születik az ilyen témázások közepette. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
nálad fogom töltögetni a movie-kat meggyõztél 😛 vagy tízsszer nagyobb mint amit eredetileg néztem, de gondolom annyival is jobb 😄 a feliratok már megvannak.

gohanssj2fru
unalom!!! :S 😄 ... még mindig nem jött vissza a gépünk amivel letölthetném a movie-kat, a részeket meg már végig néztem... :S vkinek vmi jó tippje? 😄 + angol számok? 😛

gohanssj2fru
azt nem beszéltük meg végül:p

MSN. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
jut eszembe, vki tud ajándlani olyan zenét ami jó az angol dbz-bõl? mert én egyet találtam a perfect cell néven, de többet nem kerestem...

Gt háttérzenékkel hadilábon állunk szóval nem hiszem.

Danny1987
Az a zene nincs meg vkinek amikor goku ssj4 és baby küzd aztán goku hagyja hogy üssék jön egy fekete gömb minden szétrobban oszlik a por és ott van goku sértetlenül és akkor megy az a zene.

Live for nothing or die for something.

gohanssj2fru
semmi gond xD amúgy fura h eddig nem derült ki h lány vagyok 😄 amúgy az egész úgy kezdödött h mikor ment a DB akkor én amúgy is olyan fiús lány voltam mert verekedtem a fiúkkal és nagyon rövid volt a hajam és amig nõvérem Sailor moon-t nézett én a DB-ért voltam oda😛ami nem múlt el így az évek alatt 😛 már láttam h felvettél köszi 😄

rooney8
Tudom, csak vicc volt 😄

Kanál: Tényleg nem. 😄
Rooney8: Én is lenyomtam pár kört vele, de ezt ne mond el senkinek.<#whatever> 😄 De ez még nem változtat a tényen, hogy általában csajok szoktak vele játszani. 😊

DBZ is My Favourite

rooney8
Kikérem magamnak... 😄 Én is szoktam sims-ezni 😄

végülis nem derül ki az msn címébõl hogy lány 😄

BUDA > miskolc.

Nekem már akkor gyanús volt, mikor a Sims 2-t írta gépigény gyanánt, mert általában Sims-ezni nagyrészt csajok szoktak. 😄 De nincsen ebben semmi fura, hogy szereti a DB-t. Van jó pár csaj ismim akik megõrülnek érte. 😄 Imádom a DB fan csajokat!<#nyes>
Gohanssj2fru: Felvettelek MSN-re. 😊 Ha tudtam volna, hogy csaj vagy, akkor sokkal rendesebb lettem volna veled. 😄 Nem mintha bunkó lettem volna, de általában az "újoncokkal" kicsit "szívózni" szoktam. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Most nézem, hogy te lány vagy 😊 És mégis nézed a DB-t<#vigyor2>

gohanssj2fru
apropó kinek van meg az a szám ami a 120-rész környékén van, amikor vegita álmodik mikor a gravitácios gép összetört vagy mi :S😄 mert nekem az csak a lassabb változatban van meg...

gohanssj2fru
azt én is szépen kérem mert az összes többi background szám megvan csak ez az egy nincs :$ [email protected] (ez msn és email cím is egyben 😛😊) elõre is nagyon köszönöm!😄😊

rooney8
Tudom, csak most nem tudok fölmenni msn-re... Amúgy kösz

Csak szólok, hogy már egy ideje elküldtem nektek privát üzenetben a címemet. 😊

DBZ is My Favourite

rooney8
Úgy én is le tudnám szedni, de annak szar a minõsége... Egyébként nem kell semmilyen hülye program ahhoz, hogy youtube-ról szedj le videókat...

hello én nekem van youtube letöltõ programom csak adjátok meg az msn címeteket leszed és elküldöm akinek kell
rooney8
Megkaphatom? (msn)<#gonosz1>