Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Rooney8: Eddig még nem volt szó semmiféle folytatásról hál' istennek.😛
Mondjuk, ha sikerfilm lesz, akkor biztos lesz folytatása, nah de valljuk be, nem sok esélye van a sikerre ennek a szennynek. :S
DBZ is My Favourite
Az érthetetlen számomra hogy annyi amatör csinál jó kis házi videókat ezek meg nagyban nyomják és már az elözetesekböl csak fikázni lehet a filmet.
Ugy lenne jó ha olyan technikával lenne megcsinálva mint a 300.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
itt miért zöld Piccolo??
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
DBZ is My Favourite
Hát mindenesetre én adok neki majd egy esélyt 😄
100 milliós movie?Ez?!<#levele>#levele>
Megyek is és megnézem a Cell sagát...<#hawaii>#hawaii>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Sátán meg(Piccolo),úgy néz ki mint a ST-bõl,egy elfuserált nemtommilyen lény...
Remélem nem fogják mégse kiadni,tiszta szégyen ez Akira apánknak,meg nekünk is mert ezen RÖHÖGNI fogunk olyan sz@r lesz...
Jó persze vannak az utómunkák,na de akkor is Piccolo csápok nélkül még hagyján na de ilyen színnel??Vagy jó,legyen ilyen de csápok nélkül?? :-)
Ami meg Goku-t illeti valami izmosabb srácot is találhattak volna,vagy ha nem akkor kicsit felerösiteni a filmre:-/
Én megnézem a filmet ha szar ha nem ha szinkronos ha nem,hiyz dragonball és ugyebár valamennyire rajongók vagyunk😊 Amugy a történetröl lehet tudni valamit?
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
2: oké köszi!😄
3: most a cell-rõl van akkor szó?😄 vagy melyik robotokról? xD mert végülis azok vhogy félig emberek.. bár azért mikor C16-ot szerelgették meg szétrobban kicsit több kábel volt benne mint ér az igaz 😄
4: engem is érdekel h oldották meg azért, csak elég szar érzés a kiábrándultság😛
●.°´● the best ●.°´●
Hát remélem is, hogy tökéletesen megfelel. 😛 Egy movie feltöltésével vagy 6 órát szívtam. :S 😄
"akkor töled kérdezek amúgy amcsi zenéket 😛"
Oké, akkor majd MSN-en megdumáljuk, ha fent leszek végre. 😊
"amúgy miért ne tudnának szembe szállni velük?😄 ill. nem nagyon tudtak mint kiderült... xD"
A srácnak azt nem veszi be a gyomra, hogy robotok, szóval fémbõl vannak, és, hogy hogyan képesek ellenállni olyan erõs lényeknek akik bolygókat robbantanak szét (Saiya-jin). Mert a fémek nem jelenthetnek gondot egy Saiya-jinnek. Bár kicsit hülyén hangzik ez, de van benne logika. De itt azt is figyelembe kell venni, hogy ezek nem csak sima robotok, hanem Goku-ék összes harci tudása és ereje bennük van.
DB film: Attól függetlenül, hogy az elõjelek nagyon rosszak, én is meg fogom nézni természetesen...
Amúgy nem Z, hanem sima DB-ból csinálják ezt a borzadájt. 😉 Bár ez inkább fog hasonlítani a Csillagkapu Atlantis-hoz mint a DB-hoz szerintem. :S
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
DBZ is My Favourite
http://kasyfilm.buzz.hu/archives/2008/09/03/Dragon_Ball_screenshotok/
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Live for nothing or die for something.
●.°´● the best ●.°´●
Rooney8: Én is lenyomtam pár kört vele, de ezt ne mond el senkinek.<#whatever>#whatever> 😄 De ez még nem változtat a tényen, hogy általában csajok szoktak vele játszani. 😊
DBZ is My Favourite
BUDA > miskolc.
Gohanssj2fru: Felvettelek MSN-re. 😊 Ha tudtam volna, hogy csaj vagy, akkor sokkal rendesebb lettem volna veled. 😄 Nem mintha bunkó lettem volna, de általában az "újoncokkal" kicsit "szívózni" szoktam. 😄
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite