Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jobb, mert a sz*r angol hang teljesen lerontja, egyáltalán nem jó amikor Piccolo mondja a mondandóját, az angol hangja egyszerûen nem passzol oda. :S

DBZ is My Favourite

http://www.youtube.com/watch?v=W1a6C0XfcPI&feature=related
sztem így jobb😛

Jah hát meg ki is felejtettem, hogy Yamcha, Tien Shin Han és Chaozu amikor meghalnak azok a jelenetek is ott vannak a toppon.

DBZ is My Favourite

Igen, a tiszta vérû Saiya-jinekrõl volt a szó. 😛 És Cell-nél csak röviden annyit mond Piccolo, hogy Gohan a legjobb barátja, és soha nem fogja cserben hagyni. És itt a videó elsõ fele magyarul: Piccolo's sacrifice
A második felét még nem nagyon találtam meg, amikor Piccolo mondja Gohan-nak a témát. :S Angolul megtaláltam, dehát ott át van minden variálva szóval tök rossz...

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
amúgy nem úgyanezt mondja amikor cell ellen támad õ is, mikor gohan már kamehamezik vele? mm cellel😛

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
én láttam olyan képet, amelyiket rajta volt Vegita anyja, de lehet h azt csak úgy vki összehozta... de tényleg meg van az a csaj a specialban 😄 és Bra nem számít annak meg Pan?vagy most úgy volt a kérdés h 'telivérek'?😛
vki elküld nekem egy videólinket errõl a bizonyos Nappa-s jelenetrõl, vagy inkább keressem ki a dvd-mrõl?:$ xD (kicsit lusta vagyok néha (A) 😛 )

●.°´● the best ●.°´●

Köszönöm szépen!Segítettél igen!
Majd megpróbálom valamikor a nap folyamán de már megyek tentézni😊
Jóéjt!
Jah és még valami... Az animéknél a "fájlok" kiírásra kattints rá, és akkor megjelennek az adott anime részei.

DBZ is My Favourite

Hát, mindenek elõtt regisztrálni kell. Ha ez megvan, akkor menj a "Projektek" menübe, ott alapba az éppen aktuális projecteket fogja kidobni, szóval azokat az animéket amikkel még nincsenek készen de folyamatosan csinálják õket. Az "aktuális projectek-et" váltsd át a "befejezett projectekre", és akkor látni fogod az összes olyan animét amivel már készen vannak. Viszont arra figyelj, hogy az animéknél van egy ilyen kiírás, hogy "típus", ott azt kell keresni ahova "anime" van írva. Mert amúgy vannak még az oldalon szinkronok és simán csak feliratok is, de mivel gondolom neked anime kell magyar felirattal ezért az "anime" "típust" keresd. Remélem segítettem. ;P

DBZ is My Favourite

Már csak az a kérdésem(lehet én vagyok béna) de hogy lehet letölteni?? :-/
Nah meg persze a jóöreg DragonBall-ról is ott beszélgettem elõször. Hát visszasírom azokat az idõket. Nagyon jókat témáztunk a DB-ról. Most meg már nem igazán megy a témázás róla, mert meglehetõsen kifogytunk az ötletekbõl. 😞

DBZ is My Favourite

Nincs mit. 😊 Amúgy nekem az az oldal a "törzshelyem", szóval én még anno ott kezdtem el animékrõl dumálgatni a fórumon, és máig hûséges és aktív tagja vagyok. 😄

DBZ is My Favourite

Ez über oldal!! Mégegyszer köszi
AnimeAddicts?
Erröl nem tudtam,de akkor máris tûzök oda😊 Köszi az infót.
Jah csak anime letöltés nincsen. 😛 De minek ilyen "messzire menni", amikor ott van az AnimeAddicts? 😄 Magyar oldal, több ezer anime ismertetõ van rajta magyarul, és vagy 100 animét le is lehet róla tölteni gyönyrû minõségben minõségi felirattal. Plussz van mindenféle rajongói felirat is rajta. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy messze a legjobb animékkel foglalkozó MAGYAR oldal. De úgy tudom, hogy még külföldiek közül is jópáran ismerik, és igényes oldalnak tartják. Szóval a lényeg, hogy nem kell messzire menni, ha animézni akar az ember. 😊

DBZ is My Favourite

Hát, asszem az angol hang alatt pont nem az az eredeti zene megy ami nekem tetszik. :S

DBZ is My Favourite

Épp most néztem meg a Nappás részt😞
Csak angol,de emlékszem azért mi a lényeg 😊
http://anime6.org/m6/index.php?_action=item_view&id=18
anime-k minden mennyiségben😊
Félreértések elkerülése végett, nem csak, hogy nem vagyok érzelgõs, hanem egyenesen úgymond "kemény" szívû vagyok, de mivel nem vagyok hülye, ezért meg tudom állapítani, hogy mik a szomorú dolgok és mik nem. 😄DD

DBZ is My Favourite

Hát mivel Piccolo nálam az etalon, ezért az is tényleg nagyon megrázó, fõleg nekem. De ez megint csak ízlések és pofonok dolog. Szerintem a Z-ben a legtöbb drámai jelenet jobban el volt találva mint a GT-ben Piccolo halála. Pl. az amikor Gohan elé ugrik amikor Nappa éppen halálos csapást mér rá, és jön az a nagyon szomorú zene, az nálam visz mindent. És mikor utána mondja azt a kis monológot Gohan-nak, hogy õ volt életében az egyetlen barátja mert soha senki nem állt vele szóba, és egy könnycsepp is végigfut az arcán, hát ott azt hittem a "szívem szakad meg". 😄

DBZ is My Favourite

Ezen lehetne elmélkedni sokat<#vigyor0>De nem témábaillõ.Azért sorolnám a drámaik közé mert ugymond(még ha nem is)újra meghall mert ugyebár amikor én elõször néztem akkor azt hittem már megint akkor elmegy azt jó ideig semmi.Amúgy a legjobb ien pillanat az pont a gt ben van amikor piccolo meghall.(és mai napig keresem annak a zenéjét<#vomit>

köszi😊
"De Goku hiába volt gyenge "testileg" akkor is volt benne valami plussz ?! mármint kiskorában is ezért sírt brolly is(nem?)"

Goku-nak hatalmas akaratereje volt, és ezért tudott másokra nagy hatással lenni, és ezért ért el olyan szintekre amilyenekre elért. 😊

"Ja és drámai pillanatok közé én még azt is odaraknám amikor újra visszamegy(buu-s)részek alatt a tulviálgra goku"

Az inkább csak szomorkás mint drámai. Drámai az amikor meghal valaki. 😛

"Amugy én azt szeretném megkérdezni,hogy a Saiya-jineknél nincs nönemü?? Ill van mert a game-ben tudok egyet,de ugyértem,h.az anyjukat miért nm mutatják+ilyenek"

Az animében is van egy Saiya-jin csaj, méghozzá a Bardock speciálban. 😉

Moviek elérhetõsége itt.

DBZ is My Favourite

Amugy én azt szeretném megkérdezni,hogy a Saiya-jineknél nincs nönemü?? Ill van mert a game-ben tudok egyet,de ugyértem,h.az anyjukat miért nm mutatják+ilyenek😊
Ja meg,DarkEvilPiccolo! Honnan tudnám letölteni a movie-kat? (Töled)
gohanssj2fru
hát igen.. 😊

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Ja és drámai pillanatok közé én még azt is odaraknám amikor újra visszamegy(buu-s)részek alatt a tulviálgra goku.

De Goku hiába volt gyenge "testileg" akkor is volt benne valami plussz ?! mármint kiskorában is ezért sírt brolly is(nem?)

Jah plusz egész életében szégyenkezhetne. De amúgy vétek, mert tényleg a legnagyobb szégyen a Saiya-jineknél a gyengeség, és ez végett örökké csak úgymond "köpködnének" rá, hogy a fajuk megszégyenítõje, nem méltó a Saiya-jin címre, meg ilyen hasonló jelzõkkel illetnék.

DBZ is My Favourite

Véteknek nem vétek, csak akkor alacsony rendü harcos lessz és kissebb "fogásokat" kapja(perembolygók meghódítása vagy olyan bolygóké ahol gyenge lények laknak).

gohanssj2fru
am. szegény Goku nem is tehet róla h gyengén született 😄 annak ellenére hamar behozta a lemaradást. jó tudom, az eredeti saiyajineknél vétek így születni xD

gohanssj2fru
de azért a végén vmi megváltozott benne mikor a fiára hagyta a freeza elleni bosszút vagy mi volt ott 😛 😊 na de akkor is 😄 egy apának elvielg szeretni kell a gyerekét akármilyen is😛 bezzeg Gohanról milyen hamar kiderült h nem semmi xD én még azért kiváncsi lettem volna h Goku anyja milyen lehetett 😛// hát igen tele van ilyen magható jelenetekkel de azért jóók 😊

Jah amúgy én fullra egyetértettem Bardock-al, hogy nem bírta a fiát mert gyenge volt. <#eplus2>

DBZ is My Favourite

Hát, ha már az érzelgõs részeknél tartunk. 😛 Szerintem az amikor a DBZ elején Goku meghal amikor Piccolo keresztül lövi Raditz-al együtt, az is elég szmorú volt, legalábbis amikor beszélget Krillin Goku-val és aztán egyszer csak hopp. 😄 Meg amikor Piccolo feláldozza magát Gohan-ért amikor Nappa betámadja Gohan-t, nah az is egy nagyon megrázó jelenet volt, és fõleg a zene tette azzá. Meg amikor Vegeta haldoklik amikor Freeza keresztül lövi és mesél Goku-nak a Saiya-jinekrõl. Meg amikor Vegeta feláldozza magát Majin Buu-val szemben. Ezek mind-mind ilyen nagyon szomorú jelenetek. Most kapásból ennyi jutott az eszembe. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
nekem is nagyon tetszett a Bardock special, bár kicsit nem tetszett h ennyire le se szarja a fiát :S😛. na majd akkor megnézem a Trunks-sosat is😄 akkor nekikészülök h nem nagyon lesz vidám, bár hát azért utazik vissza Trunks h minden megváltozon és az jó😄kivéve h az õ idõsíkjába nem él már senki csak õ meg Bulma 😞 egy ideig volt h nekem is az tetszett a legjobban, de most azért az eredeti sztori jön be xP
ja, amúgy én azon is elérzékenyültem föleg lány létemre(<#vigyor> ), mikor a cell game alatt Goku elterepoltál, és Gohan enyhén" kikészült 😞 😛

Hát a Trunks speciál elején lezavarnak egy köbö 1 perces jelenetet amiben mutatják, hogy az androidok mindenkit kinyírnak, szóval végülis benne van csak nagyon röviden. Szerintem jobb a története a Bardock speciálnak mint bármi másnak a DBZ-ben. 😄 Csavarosabb dolgok vannak benne mint a Trunks speciálban. Viszont velem ellentétben sokaknak a Trunks speciál tetszik jobban pont a viszonylag drámai hangulata miatt. Bár, ha a drámaiságot nézem akkor a Bardock speciál is ott van a toppon. Szóval meghal Bardock meg az összes Saiya-jin, ami azért elég megrázó tud lenni, legalábbis Bardock halála biztosan megrázó, ha a Saiya-jineké nem is, mert õk ugyebár gonoszak voltak és nem nagyon tudtak az ember szívéhez nõni úgymond, ellentétben Bardock-al. Bár Bardock barátait is sajnáltam azért mikor meghaltak. Viszont a Trunks speciálban meg ott van, hogy meghalt Gohan, ami elég megrázó volt. Mondjuk nem mintha érzelgõs fajta lennék de gondolom az emberek ezeken a jeleneteken el szoktak szomorodni. ;P

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
a Trunks specialban benne van h mindenki meghal, vagy alapvetõen úgy kezdödik h az a tény h mindenki meghalt? gondolom az a sztori kicsit szomorúbb...:S😄 h érted amúgy azt h kidolgozottabb? nem azért mert az hozzáfüzödik az alap történethez?😄

Akkor jó. Amúgy szerintem, ha a történetet nézzük, akkor a 2 darab DBZ speciálnak van a legjobb storyja, és talán a Bardock speciál a 2 közül a jobb. A lényeg, hogy szerintem sokkal kidolgozottabbak mint a moviek, vagy éppen a sorozat. Viszont a 2 darab speciál negatívuma (bár ez csak nagyon pici negatívum, sõt, mivel jó a story, ezért nem is baj, ha kevesebb a bunyó), hogy jóval kevesebb a harc bennük. Habár a Trunks speciálban azért jóval több van mint a Bardock speciálban, de közel sem annyi mint egy movieban.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
köszönöm, de azt már szerencsére megnéztem még régebben 😛

Amúgy, ha tényleg sorrendbe akarsz haladni, akkor szerintem a 2. DBZ speciállal érdemes kezdeni, szóval azzal amelyik Son Goku faterjának a storyját dolgozza fel, ugyanis az még a sima DB elõtt játszódik. 😊

DBZ is My Favourite

Nincs mit. 😉

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
na, ismét köszönöm az eligazítást!😄 így már hibátlan az élvezet xD

gohanssj2fru
mert nekem most a DBZ Movie 1 van letöltve meg az összes felirat azzal a ZIP vagy RAR csomaggal

gohanssj2fru
jujujujj!! ezt nem is tudtam 😮 😄😄 légyszí mond el hogy kell <#vigyor2> 😊)))

Külön kell letölteni õket igen, de amikor letöltöd a feliratot akkor bemásolod õket a moviek mellé és elvileg autómatikusan hozzáhívja a feliratot a movie. Nah ezt jól megmondtam. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
de azt írtátok h nincs feliratos movie,csak külön movie meg külön felírat

gohanssj2fru
feliratos lenne a movie?

Ezt nem nagyon értem... Elvileg a feliratok tökéletesen hozzá lettek igazítva a moviekhoz Rooney8 által.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
én is pont azt töltöttem most le 😛 hát megyek szép sorba. ja és DarkEvilPiccolo oldaláról 😛 és tetszik a minõség 😉 csak kár h úgy kell h elõször elolvasom a felíratot, aztán nézem a movie-t vagy fordítva xD de sokkal jobb mint a semmi így is 😊

Minden egyes movienak külön története van, és a legtöbb elég pörgõsre sikeredett. Van amelyik 1 és negyed órás, viszont azt már kicsit vontatottabnak éreztem. Amúgy nekem még anno jobban tetszettek a moviek direkt ez végett, hogy a legtöbb elég pörgõs és rövid, viszont a rövidségük ellenére minden megvan bennük ami kell. Szóval jó bunyók, viszonylag mindegyiknek van valami jó kis története. Nagyon bírom a moviekat.

DBZ is My Favourite

rooney8
A többi pedig 40 perc és 1 óra között van...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Igen, 41 perces.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.