6179

DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
  • gohanssj2fru
    amúgy a dermesztős részek után nem lett kevesebb a 'vér' a verekedések során?:D

bár a beszéd meg 'durvult' kissé aztán meg:P
  • gohanssj2fru
    semmi gond már sikerült:Dremélem
  • gohanssj2fru
    "hát igen új vagyok, gyááá amugy tesómat is Fruzsinak hívják xD de nem lényeg" de durva :D

"bocsi te új vagy és lemaradtál :D a tény az h én lány vagyok :$:D"
    hát igen új vagyok, gyááá amugy tesómat is Fruzsinak hívják xD de nem lényeg

"hogy tudom az oldaladról leszedni az OVA Special második részét erről a Sendspaceról?:S"
    ugyanúgy, mint minden mást innen :)

http://www.youtube.com/watch?v=MPB5adDx3D0
    amugy tényleg jó a vidió :D de majd az enyém ha meglesz végre minden rész rendesen
  • gohanssj2fru
    hogy tudom az oldaladról leszedni az OVA Special második részét erről a Sendspaceról?:Saz egyet már sikerült, sőt a kettőt is, csak a kettőt szerintem rosszul töltöttem le,mert egy olyan 10 perc után egyszer csak a végére ugrik és a közte lévőt nem játsza le. de no para, a másikkal is eljátszottam ezt és csak újra letöltöttem és jó volt :D remélem ez is.
  • gohanssj2fru
    LoLxD
  • Retsu
    Szép munka! Van egy rész, mikor a szöveg "Son Goku, ki bátor s nagy", és Goku elteleportál Cell elől, azért az vicces:) Nem tudom, direkt vágtad bele vagy véletlen, mindenesetre én jót röhögtem. De az is kell néha, szóval összességében profi a vid.
  • gohanssj2fru
    szerintem még sok ilyen van csak vagy elfelejtették vagy nem mondják el XD
  • gohanssj2fru
    de durva:D
  • gohanssj2fru
    bocsi te új vagy és lemaradtál :D a tény az h én lány vagyok :$:D
  • DiLee
    megalodon, kösz ez sokat segít xD

gohanssj2fru: hát akkor jó neked, nekem csak bratyó szereti még a DB-t de én meg őt nem bírom :D
    amugy ez a fru, az lánynév lenne ?
  • DarkEvilPiccolo
    3766: Nem rossz. ;P

3765: De gonosz vagy. :D

3764: Minden álmom egy olyan csajszi aki bírja a DB-t. :D Nem jön valamelyikőtök feleségül hozzám?
  • kill3r21
    http://www.youtube.com/watch?v=MPB5adDx3D0
  • megalodon
    Akkor majd mi le Final Flash-ezzük a hugodat! :)
  • gohanssj2fru
    hugod nem szereti a DB-t?? ejj miről marad le:D pedig még a nővérem is úgy van vele h jóó. jó nem fan, de szerinte is jóó:D
  • DiLee
    szerintem is a DB egy kultusz, aki lehurrogja azt általában leütöm, kivéve húgomat mer jány :) , egy szó mint 100 utálom azokat akik nem szeretik a DB-t :D

"Mellesleg Isten hozott köreinkben DiLee. :D"
    köszönöm, de én most meg úgy jártam hogy eltűnt vagy 2 dvd-m amire kiírtam a részeket, ezért belassult a saját feltöltésem :S

aki még nem tud róla: töltögetem fel az eredeti wmv fájlokat megauploadra :)
  • gohanssj2fru
    egyetértek!:S:) de az az ő bajuk
  • DarkEvilPiccolo
    Jah. És az a durva, hogy ezt sokan nem is feltételeznék a DB-ról, hogy ilyen sokmindenen el lehet gondolkodni rajta. Csak az erőszakot látják, pedig sokkal többről van szó. :S Szerintem igen is precíz munka a DB. Meg az überanimefanok is elmehetnek a ...ba akik feszt lehurrogják a nem létező primitívsége miatt. :S
  • gohanssj2fru
    én is csak azóta gondolkozom el a dolgokon, amióta a fórumra járok XD
    de a DB ilyen jó dolog :D még el is lehet rajta gondolkodni ... :P
  • DarkEvilPiccolo
    Hahaha. Igaz. ;)
  • r4pt0r
    Látod én nem igazán szoktam keresni az ellentmondásokat, hanem csak nézem a filmeket. Ha ellenmondást akarnék keresni semmit nem néznék meg, sőt az utcára se mennék ki mert az élet maga egy ellentmondás. :D
  • DarkEvilPiccolo
    "Nem azt írtam, hogy nem használták, hanem azt, hogy sok helyzetben lehetett volna használni, de nem tették"
    Én meg azt írtam, hogy használták jó párszor és unalmas lett volna, ha mindig használják amikor csak lehetett volna. :P

"Nekem meg ugyan olyan jó mint a többi"
    Annyi baki van benne mint állat. Egy csomó ellentmondás van a Z-hez képest benne.

A technikákhoz csak annyit, hogy ahogy Toguro bácsi mondaná, a fizikai erő többet ér minden technikánál. :D
  • megalodon
    Persze a Z-ben már "Super Power" cuccos volt de azért csak erösebbek lettek tehát egy egy régi technika felerösitve igen szép lett volna:)
  • rooney8
    Nekem is van némi kivetni valóm, de különösebb bajom nincs vele :D
  • r4pt0r
    Nekem meg ugyan olyan jó mint a többi, szerencsére mások vagyunk. :D
  • EnZsolt
    Nem azt írtam, hogy nem használták, hanem azt, hogy sok helyzetben lehetett volna használni, de nem tették.
  • DarkEvilPiccolo
    Asszem a megélhetős problémát már megbeszéltétek. :) Az országos téma meg azért hülyeség, mert tök mind1 hol harcolnak, ha lőnek egyet akkor arra rámegy az egész bolygó. :D

"természetesen GT az jó, csakúgy mint a többi Dragon Ball"
    Hehe. sikerült megnevettetned. :D A GT az GT. A GT az nem Dragonball... Én legalább is így vagyok vele.

"Bakker! Namekül beszélnek"
    Az a poén, hogy akkor még nem volt olyan, hogy Nameki faj. :D

A Technikákat azért nem használták később, mert nem lett volna semmi értelmük. A Z már átment egy Super Power cuccosba, míg a sima DB inkább csak a harcművészetekre fókuszált, és ott még jól néztek ki az ilyen különféle technikák. A Z-ben viszont gyenge húzás lett volna egy ilyen technikát elsütni. :)

"Taio-Ken"
    Hát szerintem elég sokszor használták ezt a technikát a Z-ben. :)

"a sorozat atomkirály, de a movie-k annyira nem jönnek be nekem, nagyon vontatott az eleje, és rövid a harc"
    Én pont nem így látom. 1 adott múviban több harc van szinte mint az egész sorozatban. :S Ez persze nem igaz, de a múvikat összehasonlítva a sorozattal sokkal esemény dúsabbak... ÉS én is úgy vagyok a múvikkal mint itt jó páran, az a lényeg, hogy DB legyen és + nekem, hogy minél több látványos bunyó legyen bennük. :D

Mellesleg Isten hozott köreinkben DiLee. :D A feltöltéses dologgal sajnos tudod hogyan állok. :(
  • DiLee
    még mindig keresek olyan egyént, aki feltöltené a Z sorozatot RAW verzióban, valaki nem vállalja el ?
  • DiLee
    :D akkor jó
  • rooney8
    Nálam is így van :D
  • megalodon
    Nekem mindegy mi movie vagy nem csak DB legyen! :))
  • rooney8
    Nekem a moviek is teccenek :D
  • DiLee
    hát igen a sorozat atomkirály, de a movie-k annyira nem jönnek be nekem, nagyon vontatott az eleje, és rövid a harc
  • EnZsolt
    Nem is beszélve arról, hogy csomó helyzetben jól jött volna még a Taio-Ken, de csak párszor alkalmazták. De az tetszett, amikor egyszer Cell is :P
  • megalodon
    Jaja igen.Az jó benne mikor mindenki leveti a civil ruhát alatta meg a harci szerkó :)

De amugy szinte semmit sem csinálnak a Z-ben ami a DB ban van.NA jó kamehameha meg pár apróság de mást nemigazán.Pl tensin amikor kezeket növeszt..stb stb...
  • DiLee
    ja igen pl: Roga-Fu-Fu Ken :D
    ez pl visszajön a 2008-as movie-ban ;) elég kemény volt az elején ezzel Yamcha
  • megalodon
    Az a fura hogy amilyen támadások vannak a DB-ben olyanokat szinte nem is alkalmaznak a Z-ben,pedig szétpusztitanak mindent,
  • DiLee
    légyszi a 3739-est töröld, mer azt baxtam el :)
  • DiLee
    sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy valaki akinek megvan a raw-os Z az nem töltené fel datára vagy valami hasonló oldalra a részeket hogy ne kelljen torrentezni ;)
    én elkezdtem a sima DB-t és remélem lesz is rá igény, most is megy megaupload-ra :)

ja és én is most nézem meg újra a simát, csak én még 97. résznél járok Tenshinhan harcol Goku ellen, először, naggyon zsír ;)
  • DiLee
    sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy valaki akinek megvan a raw-os Z az nem töltené fel datára vagy valami hasonló oldalra a részeket hogy ne kelljen torrentezni ;)
    én elkezdtem a sima DB-t és remélem lesz is rá igény, most is megy megaupload-ra :)

ja és én is most nézem meg újra a simát, csak én még 95.é résznél járok Tenshinhan harcol Goku ellen, először, naggyon zsír ;)