Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
●.°´● the best ●.°´●
Ja meg hogy ssj4 hez ugye majomá kell válni tehát a ruha leszaggatódik,mert nem olyan mint amiben Vegeta változott át még az elején. Es mikor majomból ssj4é válnak akkor meg gatya+cipö...
ja meg mikor Goku visszaváltozik a gt-ben normálba akkor meg már régi ruha??
Most nem belekötni akarok csak érdekes.
(na jó picit lehet kötekedek)
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Am nekem se tetszik az az új zene... :/ 😄
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Goku: Sátának sincs jogosítványa xD
Sátán: Mert nem akarok autót vezetni!!!! XD igen az sem rossz😛
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Amúgy nézzetek fel a blogunkraaz új DB speciállal kapcsolatos infók végett, ha esetleg érdekel valakit. 😛
DBZ is My Favourite
Jajj de hülye vagyok éppen most jut eszembe van egy spanom az rtl-nél még régen mondta is hogy megnézhetem az összeset szinkronosan! <#nyes>#nyes>
Ugyanmár 3milla...
Haggyjál már! 😊 Honnan veszed(veszitek)hogy nem kamu!??
Nna majd DarkEvilPiccolo jön és rendet tesz köztünk,hogy mit mikor miért ez a pálya <#nevetes1>#nevetes1>
Nemigazán hiszem.És ha megvan a szinkron na akkor mi van? Kiadják dvd-n?
http://www.youtube.com/watch?v=b2ztheVabak&NR=1
ez nagyon komoly jelenet!<#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
Mert én vagyok SUPER VEGETA!!<#nyes>#nyes>
(elirtam)
Jó nem mondom,hogy lsuliba mi nem nyomtuk a kamehame(ha)-t,de tudtuk,h.rajzfilm. Egy NAGYON JÓ rajzfilm. Már már kulturája van. Már anime-t nm is tudok megnézni 😞 😊
Akkor még nem volt 12es karika mi?? Meg otthon örültek is volna hogy nézni akarod de csak nagykorú felügyelettel,akit meg nem érdekel.<#nyes>#nyes>
Amugy amikor abbahagyták nem ugrottál ki az ablakon meg ilyenek? Meg nem hitted hogy te is tudsz repülni?És most betegesen aberrált vagy??
Csak azért kérdem mert ugye azért szüntették be mert a gyerekek fejlödését rossz irányba befolyásolja!
Én nemtom ezt ki mi alapján dönti el mert pl a 8.utas a halál-t kb 10évesen láttam a Jurassic parkot meg moziban.Most meg az egyik 18as a másik 16os (vagy12es)karikát kapott,én meg réen láttam már mégis értelmes normális emberré váltam.(asszem<#wilting>#wilting><#nevetes1>#nevetes1>)
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Most meg ugye net stb...
Emlékszem általánosba jártam asszem 7-8.ba mikor a DB elkezdödött és skeráztam haza h.nézhessem,aztán a Z elsö pár részét nm is néztem mert azthittem a TV ujság elírta,hogy mögérakott egy Z-t,aztán mikor Raditz elviszi Gohant azt láttam és nagyot néztem,h.folytatják.Aztán abbamaradt és én is mindet megszeretném nézni.Egyszer rendeltem is valahonnan a Z-sorozatot divXben de nm tom hol van.sehol sem találom itthon.<#miaz>#miaz>
Ujra megszeretném szerezni az összeset DB,DBZ,DBGT+összes movie,special.
nemáh.minden kamu,valamelyiknek csak van alapja(azt kivéve h.D😎
DBZ is My Favourite
megalodon: Hát bizony nem vagyok valami fiatal. 😄 Halál pontosan 28 vagyok. 😛 Hogy komolyabban mikor kezdtem el a DB-al foglalkozni azt nem igazán tudom. Azt tudom, hogy annak idején mikor ment a TV-ben nagyon bírtam, de soha nem gondoltam volna, hogy a DB lesz számomra az isten. Anno leginkább Star Wars fan voltam (persze még most is vagyok 😛 ). Szóval annak idején semmivel sem bírtam jobban mint mondjuk a Terminator 2-t, vagy bármi mást amik annak idején bejöttek filmek. Aztán mikor megjelentek kazettán az androidos részek, akkor újra éreztem azt a bizonyos "fellángolást" ami annak idején is megvolt bennem, de ezúttal sokkal jobban. Akkor már úgy éreztem, hogy a DB-nál nincsen jobb dolog a világon. Aztán szépen sorban megvettem az összes DB-s kazit, és mikor elfogyott minden kazi és nem is jelent meg több, akkor hirtelen nagyon dühös lettem. Aztán egy kis idõre ismét feledésbe merült nálam a DB. Van egy ismerõsöm, aki az én úgymond "mesterem" volt. 😄 Õ szerezte meg mindig a legnagyobbdurranás filmeket/játékokat, és õ beszélt nekem az animékrõl elõszõr, és õ mondta, hogy a DB is anime. És akkor már volt net, vagyis haveromnak az ismerõsének volt nete, és beindult a "DB összes részének megszerzése hadmûvelet". 😄 Ez az egész olyan 2000 környékén volt, azóta a szívem csücske a DB. 😊 Mondjuk DB infókkal csak pár éve kezdtem el foglalkozni. Azelõtt csak olyan szinten foglalkoztam vele, hogy az összes rész megszerzése minnél jobb minõségben. Gondolom, mondanom sem kell, hogy elõször iszonyat ratyi minõségben voltak meg. Aztán késõbb beszereztem vagy 3 féle verziót mire eljutottam a tökéletes DVD rippekig. Hát ennyi a storym. 😊
DBZ is My Favourite
Nem házi videósnak néz ki.
Csak nem lehet rosz majd a film hisz annyi jó film van 20th c.f. munkásságában.Miért ez lenne a kivételek egyike!?
Egyátalán ök csinálják?