Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez zsír,csak a kezdölapjára néztem rá de jónak tûnik😊
Immáron ott virít a www.dragonball.lap.hu-n is a blogunk linkje. 😄DD

Magyar oldalak --> Dragon Ball Network

DBZ is My Favourite

Jó nem lövik le de semmi se volt benne ami arra utal,hogy ez a Dragonball.
Max annyi hogy a srácnak narancs ruhája van de semmi más.
na esetleg a gömb a kezében. Na az jól néz ki az tetszik!😊
Igaz igaz!!!!
Eddig is volt aki hülyének nézett,h.Dragonballt néztem nézek. Ezután a film után meg majd mondhatják hogy :na ugye látod ilyen marhaságért rajongasz!?
Jaja!!!!
Jogos!!
Igy igaz!!
Lesznek még 5. és 6. részek is. ;P A DB film minõsíthetetlenül ratyi lesz. Ez a véleményem. Ennyi...

DBZ is My Favourite

rooney8
Lesz terminator 4? Dájó😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pontosan ez egy teaser, és nem hogy felkelti a figyelmet hanem egyenesen eltántorít tõle.

kill3r21
ez csak egy teaser baszod....teaser arra hivatott hogy felkeltse azok éreklödését akik esetleg még nem tudtak rola...ott a termi 4 annak a teserjében semmi nincs, mégis már most látszik hogy jobb lesz mint a 3 😊
Egy Trailer-ben mindig az adott film legjobb jeleneteit rakják bele, ha ezek a legjobb jelenetek a DB-ben, akkor finoman szólva nem lesz olyan ütös ez a film 😊 ...

rooney8
Naja... Az a sátán egy szánalom. Úristen... Még ha valami vámpíros filmbe lenne akkor elnézném, de így :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az oké, hogy csinálnak, de, ha csak elcseszni tudják akkor inkább azt mondom, hogy ne csinálják... Ezzel csak lejáratják a világ elõtt a DB-t. A leszarozás jogos, ugyanis az eddigiek alapján nincsen benne semmi amire azt lehetne mondani, hogy jó. A filmbéli Piccolo-val nálam végleg elásta magát ez a film.

DBZ is My Favourite

kill3r21
Hát hihetetlen hogy olvasom a forumot és mindenki szidja a filmet....hihetetlen...évekig várják hogy legyen, amikor csinálnak akkor mindenki leszarozza...
kill3r21
Dragon Ball 2009 Movie Teaser Trailer
Ha valaki még nem látta...😊
Hát én nem töltöttem le, viszont megnéztem sajnos... :S A speciállal nem tudom mi van, ugyanis már jó pár moziban leadták, ennek ellenére még sehol semmi... Úgy néz ki, hogy a Japán meg a többi ázsiai emberke tiszteletben tartja annyira a filmeket/animéket, hogy nem veszik fel kamerával mozikban õket. 😛

DBZ is My Favourite

kill3r21
én ennek a db trailernek örülök , de hol az uj tv special? 😞
kill3r21
Remélem ennek a kikerülésnek köszönhetöen kiadják hd ben....terminátoprral is ezt történt asszem
kill3r21
még jo hogy én egyböl letöltöttem...
Ahogy nézem már törölték is a videót.

DBZ is My Favourite

kill3r21
nem gondolod hogy majd lelövik a trailerben a kamehamet, amitöl sztem odafogunk élvezni a moziban 😄 nekem meg ez a véleményem
Hát valószinü
Ezekbõl szedték ki akkor a képeket amik eddig megjelentek.

Ez meg mi a retkes halál fa..a????<#duma><#guluszem1><#conf><#csodalk><#ijedt>
Háát ha ennyi a trailer akkor ha eddig ástuk a film sírját akkor már a koporsót is lehet rendelni!<#pias>
hát amik képek vanak neten ugyanezek a képek amik ebben a "trailer"ben!
Semmi kamehameha semmi extra pár robbantás meg látványos ugrás,ennyi.
El se hiszem hogy egy ilyen elözetest bemutattak.Hihetetlen.
Én szégyellném magam,ha rendezö lennék. Ha meg producer.... hát felkötném magam,hogy mibe öltem a pénzem<#action><#wilting><#bdead><#lama>
kill3r21
hát meglestem énis....hááát nem egy anime...de sztem ütni fog 😊
Hol látod?

you tube-on fent van a dragonball film elõzetese, a minõsége is szar, kamerás, de a trailer is szar, egy nulla és szerintem a film is majd
gohanssj2fru
mi ez a pangás am.?:S

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

gohanssj2fru
az igaz kicsit gyanusan jól ment az az 'egér' XD

rooney8
De õk tablet-tel csinálják nem? Az meg szinte ugyanolyan mintha simán rajzolnál egy lapra 😊

gohanssj2fru
azt nézem h akik így paint-tel tudnak rajzolni dbz-t azok milyen qrva ügyesek lehetnek már, hát én még egy fonnyadt virágot sem tudok azzal rajzolni 😄 áh

gohanssj2fru
nah, elvonási tüneteim lesznek, de így nehéz nézni,ááá:S😄

Ez is jó:
http://es.youtube.com/watch?v=CyGooXJw-Mg&feature=related
dudusrac
Hát Goku hangja, (Valami Sean Shemmel vagy ilyesmi neve van) is többet szinkronizál meg mások is. A Budokai Tenkaichi 3- ban van egy olyan menüpont, ahol Chichi

kill3r21
Jump Festa 2008
Ez a nem semmi 😄
Tényleg! Most hogy mondod nekem is eszembe jutott! A játék végén asszem kiírja a hangokat és Christopher Sabat több karakternek is adta a hangját. De asszem van még ilyen hogy valaki többet szinkronizált!
dudusrac
Én néztem a hangokat a Tenkaichi 3-ba le van írva az összes, és rájöttem, hogy Vegeta angol hangja (Christopher Sabat) tök sok karakter hangját adta. Így például Piccolónak!!, (engem ez lepett meg a legjobban, soha nem tûnt még fel, csak miután tényleg hallotam)azthiszem Shenron-nak is, meg Freeza kékszínû jobbkezének, talán Zarbonnak hívták. Meg még tényleg egy csomó másiknak.

gohanssj2fru
ha nagyon bonyolult légyszí írj rám msn-en ha fenn vagy meg én is😛 köszi :-)

gohanssj2fru
szóval nekem amikor mutatják Piccolot és gohan ordít h Piccolo-san, az nekem képben a 2.27- körül van, de a felírat szerint ez 1.27-nél van. akkor itt a kép vagy a felírat van rossz helyen nekem?😄:S

gohanssj2fru
és mit tudok csinálni azzal ha el van csúszva?:Smitöl lehetséges h nekem elvan? töltsem le újra?:s

"szerintettek melyik harcmûvészetbe tartozik úgymond? Taek-Wan-do, vagy össze vissza vagy kitalált?"
Hát õ szerintem van mindenféle harcmûvészeti stílus a DBZ-ben. Annyi biztos, hogy a sima DB nagyrészében a kungfu volt a meghatározó harcmûvészeti stílus, szóval Goku-ék leginkább abban a stílusban nyomatták. 😊

"a 4. movieban csak nekem van elcsúszva a felírat?"
Igen. Nálam halálpontos a felirat.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
a 4. movieban csak nekem van elcsúszva a felírat?:S vagy egy perccel elõrébb van a felírat...:S mit tudok tenni?

gohanssj2fru
http://www.youtube.com/watch?v=kWJOUfsKNB0
http://www.youtube.com/watch?v=LT5Q-4PFuUw
http://www.youtube.com/watch?v=nImaTwVYUkc
http://www.youtube.com/watch?v=x9tAXvSznGA&feature=related

csak ideraktam néhány ilyen linket amiben van olyan rész amire gondolok, nemtudom mennyire érthetõ :$ 😄

gohanssj2fru
amúgy úgye én már mondtam h sok helyen milyen nagyon tetszik ahogy a harcok meg vannak rajzolva, nah nem az mikor csak gyorsan csépelik egymást hanem pl ami ennek az elején is van: http://www.youtube.com/watch?v=lyU8-ULQrLs és h ez szerintettek melyik harcmûvészetbe tartozik úgymond? Taek-Wan-do, vagy össze vissza vagy kitalált?

gohanssj2fru
akkor azért nem ismertem fel benne Vegita hangját, mert ahol olvastam felcserélték!! 😄 tényleg!

Igen a tüzoltó krapek(Eddie C.) Bózsó Péter most a jóban-R.-ban játszik
Lippai László-Goku és Semir 😊
Jah bocs, én is meg vagyok keveredve... Asszem az alcsonyabbnak Lippai a hangja aki Goku-nak is a hangja. A Harmadik Mûszak címû sorozatban volt valaki akinek ugyanaz a hangja mint Vegeta-nak.

DBZ is My Favourite

"a Cobra 11-ben az alacsonyabb csávónak a hanjga magyarban úgye az aki a Vegitának is"
Jah ugyanaz.
Szerintem nem!Hisz Goku-e Lippai László!
Hát igen a valoságban is a düh hatalmas eröt mozgósit. De én mégse tok átváltozni<#rinya><#wilting><#alien>
"Ez valahogy emberibb mint a DB mármint a srácnak törik a karja meg vérzik"
Sokkal reálisabban van megcsinálva mint a DB, sajnos ez tény. De ettõl még a DB az isten.

"a legtöbbe a dühre építenek egy harcban,a szerettek megvédésére nem??"
Az ilyen stílusúak mint a DB meg a YYH általában igen. De amúgy a valóságban is így van, mert ha dühös az ember akkor sokkal nagyobb erõt képes kifejteni. Én már csak tudom. 😛

"Azért is jobbak az anime-k lassan mint a filmek mert bármit meglehet jeleníteni!"
Az animék már kezdetektõl jobbak mint a filmek, mert sokkal több a kreativitás bennük. Vannak animék amiknek olyan sztorija van, hogy a legütõsebb film is nyugodtan elbújhatna mellettük. Nekem legalábbis ez a véleményem. Ha valaki nem ért egyet, hát ez van.

"A fehérruhás krapeknak akinek a szívébe markolnak az nem Vegeta hangja??"
De igen. Sõt a 3 szemû Tien Shin Han koppintás srácnak ugyanaz a hangja mint C17-nek, és a kék repülõ kis valaminek meg ugyanaz a hangja mint aki volt Freeza-nak. Persze most itt az angol hangokról beszélünk. 😛

"nekem ennek a rajzolása annyira nem tetszik"
Hát a rajzolása nem is valami überfaxa, viszont lehet rajta annyit izgulni mint a DB-n, ami kárpótol a rajzolásért.

"a db-ben is szépen megrajzolják azért a karcolásokat meg vérzõ sebeket"
A DB-nak nagyon jó rajzolása van. Annak idején messze meghaladta a korát. Sõt ma is nagyon jónak számít. Igazából olyan jól megrajzolt emberi testeket meg izomzatot mint ahogyan a DB-ban meg van rajzolva, nem sok animében láttam.

"a Cobra 11-ben az alacsonyabb csávónak a hanjga magyarban úgye az aki a Vegitának is"
Jah ugyanaz.

DBZ is My Favourite

Van