Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gohanssj2fru
rég volt ide írva 😄 nah most találtam végre olyan klippet, amin rajta van h mit értek az alatt h azt szeretem ha a harcnak van némi 'koreográfiája' 😄 : http://www.youtube.com/watch?v=gxoYXnLfUwQ&feature=related

szóval erre a részre😛többekközt

●.°´● the best ●.°´●

nemtud senki semmit a 140-150 részek magyar szinkronjáról?
elvileg már megvannak...
gohanssj2fru
azokat a spanyolokat még nem tudtam megnézni de majd meglátom😛 de akkor is a leggyengébb láncszemes a lehjobb, azt le is töltöttem, az nagyon élethûen meg van vágva xD

●.°´● the best ●.°´●

Furák? Ezt jó értelemben kell érteni? ;D Gondolom a spanyol flash animációkra érted, hogy furák, de nekem bejönnek nagyon. 😊 Persze a Gálvölgyi/Csernus videók visznek mindent. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
értem😛

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Az nem baj... Ezek a netes elõzmények, meg ilyenek... Úgyhogy nyugottan kitörölheted 😄 De iexplorer-en keresztül is ki lehet törölni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
váó köszi 😄 én azt a mappát mindig kitörölgettem xD//
DarkEvilPiccolo, megnéztem az oldalad, és bár elég furák azok a paródiás videó de azért jók, sõt, a Gálvölgyiseken szakadtam, fõleg a leggyengébb láncszemesen xD

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Temporary Internet Files

Itt pedig megtalálod a videót 😊 Ennyi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
na az már megvan h ott hol lehet letölteni,csak nálam vmiért nincs hang:S

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
az más😛

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Á nem kell ide semmi program 😊 Tök eccerû, csk tudni kell, hogy hogyan 😛 😄

gohanssj2fru
DVDVideoSoft Free Studio -val lehet youtube-ról mindenfélét leszedni, ha ez vkinek új 😄

●.°´● the best ●.°´●

Van SE-m is +nokiám.
Na mindegy nemszeretnék belemenni ebbe a témába itt hisz ez a DB😊
Amit DarkEvilPiccolo irt az is érdekelne viszont(Akár 2 órás filmeket is át lehet tömöríteni 3gp-be fasza minõségben.)
Na mindegy!Én töltöttem le hangot is vidit is témát is képet is! Még a "filmnek" a bemutatóját is.
rooney8
Naná. Tele van filmmel a telóm 😄

Akár 2 órás filmeket is át lehet tömöríteni 3gp-be fasza minõségben.

DBZ is My Favourite

rooney8
Pedig nem nehéz 😊
Ha sony ericsson-od van akkor: sony ericsson theme creator
Attól még mert nekem nem új, lehet hogy másnak új 😛 Csak gondoltam szólok, hogy nem olyan nehéz ilyet csinálni...

Na jó én youtubrol nemto hogy lehet letölteni😞
És témát hogy csinálok?? Mert az is van.
óóó pedig aszittem mondok valami ujat😊
Mindegy nekem uj.Ahogy a mondás tartja,egy ujszülöttnek minden vicc uj.😄
rooney8
Most nem azért, de ilyet 2 perc alatt lehet csinálni 😊 Leszeded youtube-ról (na jó, akkor + még 2perc 😄 ) vagy akárhonnan és átkonvertálod 3gp-be 😊 És láss csodát neked is lesz a telódra db-s videó 😊

Srácok!Olyat találtam hogy alig térek magamhoz!
Telefonra 3gp formátumba Dragonball videók(rövid jelenetek) és zenés videók!
Érdekel valakit az oldal címe?
gohanssj2fru
hát ez így jó, de akik fizettek azok nem panaszkodnának egy 'kicsit'?XD

●.°´● the best ●.°´●

"azthiszed nemfog kikerülni?"
Én nem hiszek semmit, én nem is akarok hinni semmit, de tuti, hogy ki fog kerülni. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Dájóóó 😊 Én is megnézném, csak még én se fizettem... De tervezem 😊 Egyébként lehet még?

kill3r21
azthiszed nemfog kikerülni? sztem csak idö kérdése...amugy forumba találsz részletet ha érdekel 😊
Hát, esetleg kíváncsiságból megnézegetném azokat a részeket magyarul is, de mivel nem adtam a gyûjtésbe lóvét, ezért nincs hozzá jogom. 😛

DBZ is My Favourite

kill3r21
Nah aki lemaradt volna, már sikerült megvenni a dbz elsö packját...140-150 ig már elérhetö a szinkron...sztem most már menni fog a gyüjtés 😊
gohanssj2fru
áh ahhoz már nem tudok mit szólni 😛 de köszi 😄

●.°´● the best ●.°´●

Esetleg nézz be a Dragonball filmes topicjába, írtunk oda párat amikhez talán hozzá tudnál szólni. ;D Bár oda is már tegnap írtam utoljára szóval kicsit behalt az is ahogy nézem.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
kicsit lecsökkentek a hozzászólások 😄 :/

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
ó hát köszönöm az elõzetest, és annak is ismerem a fináléjat már xD csak még nem tudtam letölteni :/. nem,még nem néztem végig az OVA-t,mert mostmár sorba haladok, de akkor megfogadom a tanácsod, és akkor így fogom xD köszi

●.°´● the best ●.°´●

Gohanssj2fru, az lenne a kérdésem hozzád, hogy az OVA-t megnézted már? Mert ha nem, akkor azt javaslom, hogy a 8-as movie után és a 9-es movie elõtt nézd meg. Szerintem egyértelmûen be lehet határolni, hogy valamivel Brolly veresége után nem sokkal játszódnak az OVA történései, viszont a 9-es movie történései elõtt játszódik jóval. Nah ezt most jól megírtam. A lényeg, hogy érthetõ a lényeg. ;D

DBZ is My Favourite

Szerintem a 7-es movie is nagyon jó. A grafika itt már átmegy a Cell-es részekhez hasonló grafikába, viszont sokkal részletesebb mint a sorozatban. Látványos bunyókból nincs hiány. Kellõ mennyiségû poén is megvan benne, és itt már Piccolo is és Vegeta is játsza a megmentõt. 😄 A fõellenség brutálisan néz ki. Nagy kigyúrt állat aki mindenkit belever a földbe, kábé olyan mint Brolly sõt, szerintem Brolly-t rólla koppintották. 😛 Mondjuk nincs akkora darab mint Bolly. Én speciel imádom az ilyen ellenfeleket. A fináléra sem lehet panasz szerintem.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
7-esre kapok vmi ajánlást?😛 azt töltöm most

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
igen arra gondoltam😛

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
nem baj 😄 értem 😛

●.°´● the best ●.°´●

Jajj bocs, hülye vagyok. Az a chip elvileg az volt ami elkezdte gyûjteni az elején a sok fémes dolgot ugyebár. Jájj nem figyelek. D:

DBZ is My Favourite

Az csak egy volt sok közül. Nem lett volna belõle semmi, ha esetlegesen Vegeta nem zúzza be. ;P

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
igen, azt a kis okos chip-et meg a végén úgye mutatták mi lett vele 😛

●.°´● the best ●.°´●

Nem maradt semmi Cooler-bõl, mert az összes mindenség felrobbant. Meg ha mardna is némi husika belõle de az már kétlem, hogy maradhatott volna, akkor is mivel felrobbant a "Big Gheti Star", ezért nincs ami újra összerakja. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
szerintem is tök jó h visszajön, nem értem én se miért lenne hülyeség 😄 ja igen az nagy 😛 ' ebben egy kicsit sok volt az erõ XD' hát "kicsit" jah xD csak egy bazi nagy krátert csinált 😛 nah igen, de nem is baj Vegitát így 'szeretjük'😛 amikor fojtogatja az egyik robot Gokut a sima részekbe akkor is ÍGY segít h csak õ ölheti meg xD épp amúgy akartam kérdezni h honnan tudják h megint nem marad e egy kis részecske Coolerbõl meg ebböl a chip-bõl, de mint látjuk Vegita ezt elintézte, amilyen jófej xD 😄

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS: Szerintem inkább az anime topicba kérdezz ilyesmit.

A 6-os movie szerintem jobb mint az 5-ös. 😊 Bár vannak páran akik hülyeségnek tartják, hogy Cooler visszatért, de szerintem nagyon is jól ki lett találva a 6-os movie sztorija is. 😛 Meg az, hogy Goku és Vegeta összefognak csak enyhén durva, és Vegeta mondja a kis hülye monológját, hogy: "természetesen nem azért jöttem, hogy segítsek neked Kakarotto, de én vagyok az egyetlen aki megölhet téged" vagy valami ilyesmi. 😄 És ezt elereszti még a 7-es movie-ban is. 😄 Meg ahogy Piccolo ledarálja a sok kis gyökér robotot az is nagyon ott van a toppon. =)

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
hát azért a 6-os movie sem semmi 😛

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
vki mondja máe meg légyszi honnan tom leszedni a teljes DeathNote animét szinkronnal. Tom h ez nem DN oldal de segítsetek. És a sima DB-t 1-20-ig felirattal.
ha lehet ide írjatok: [email protected]
elõre is thx

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

"de amúgy h-h nem halt meg?"
Meghalt elvileg, csak elvileg megmaradt valamennyi husika belõle és a DNS-ébõl leklónozták. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
bár már nagyjából megvan😛

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
mármint Cooler

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
meg azért nem semmi a Napig lönni 😛 de amúgy h-h nem halt meg? én ezt nem vágtam most így😄

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
1: mert amúgy van h egy idõ után nem kapnak már levegõt, van h elhangzott h fejlesztik ezt a viz alatti levegõ visszatartást, vmikor meg simán nyitva van a szájuk xD
2: hát ez az 5ös movie kicsit érzelmesebbre lett megcsinálva néhol, de pl ebben látszik h bár milyen erõsek meg jól bírnak mindent, van ami nekik is fáj😛
3: biztos vmiért szivatni akarták Bulmát XD

●.°´● the best ●.°´●

Hát igen, a szinkronunk nagyon igénytelen... Csak a hangok azok amik jó választás voltak, de a fordítás az... katasztrófa. Azon a Sárkánygömbös jeleneten én is elgondolkoztam anno, hogy mennyire hülyén hozták össze, de szerintem csak poénkodni akartak egyet vagy a fene se tudja. 😊

DBZ is My Favourite

EnZsolt
Tegnap egy furcsa dologra lettem figyelmes. Éppen a Z szériát néztem, amikor a 243 vagy 244. résznél az elõzményeknél még szép japán nyelven ment a duma, aztán egyszercsak megszólaltak magyarul a szereplõk 😮 Akkorát néztem, hogy most akkor ez mi???? És mivel nem tudtam kikapcsolni alatta a magyar feliratot, néztem a különbségeket, és hát elkeserítõ volt 😞 Jó a szinkronhang, de köze nem volt a cselekményhez, vagyis csak részben.

Amit meg nagyon nagy hülyeségnek találok, amikor Bulmáék elmennek megkeresni a kristálygömböket, (míg Piccoloék a palotába viszik Trunksot és Gotent). Az utolsó kristálygömb egy fészekben van, és azt Bulma próbálja elérni. Kérdem én, ott van C-18, Videl, Yamucha, akik tudnak repülni, de ennek ellenére Bulma mászott föl és nyújtózkodik, hogy elérje. Viszont Zseniális Teknõs "technikája" a szörny legyõzésére tényleg zseniális volt 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

kill3r21
aski nem akar az ugyse fog beleadni..foumon olvasottak alapján kivan találva hogy ne kerüljön ki csak annak aki fizetett, amit jonak tartok attol fügetlenül hogy én le***rom hogy kikerül-e vagy nem csak nekem legyen meg...meg ettöl fügetlenül továbbrais fizetek...😊