Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval erre a részre😛többekközt
●.°´● the best ●.°´●
elvileg már megvannak...
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DarkEvilPiccolo, megnéztem az oldalad, és bár elég furák azok a paródiás videó de azért jók, sõt, a Gálvölgyiseken szakadtam, fõleg a leggyengébb láncszemesen xD
●.°´● the best ●.°´●
Itt pedig megtalálod a videót 😊 Ennyi 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Na mindegy nemszeretnék belemenni ebbe a témába itt hisz ez a DB😊
Amit DarkEvilPiccolo irt az is érdekelne viszont(Akár 2 órás filmeket is át lehet tömöríteni 3gp-be fasza minõségben.)
Na mindegy!Én töltöttem le hangot is vidit is témát is képet is! Még a "filmnek" a bemutatóját is.
DBZ is My Favourite
Ha sony ericsson-od van akkor: sony ericsson theme creator
Attól még mert nekem nem új, lehet hogy másnak új 😛 Csak gondoltam szólok, hogy nem olyan nehéz ilyet csinálni...
És témát hogy csinálok?? Mert az is van.
óóó pedig aszittem mondok valami ujat😊
Mindegy nekem uj.Ahogy a mondás tartja,egy ujszülöttnek minden vicc uj.😄
Telefonra 3gp formátumba Dragonball videók(rövid jelenetek) és zenés videók!
Érdekel valakit az oldal címe?
●.°´● the best ●.°´●
Én nem hiszek semmit, én nem is akarok hinni semmit, de tuti, hogy ki fog kerülni. 😄
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
A 6-os movie szerintem jobb mint az 5-ös. 😊 Bár vannak páran akik hülyeségnek tartják, hogy Cooler visszatért, de szerintem nagyon is jól ki lett találva a 6-os movie sztorija is. 😛 Meg az, hogy Goku és Vegeta összefognak csak enyhén durva, és Vegeta mondja a kis hülye monológját, hogy: "természetesen nem azért jöttem, hogy segítsek neked Kakarotto, de én vagyok az egyetlen aki megölhet téged" vagy valami ilyesmi. 😄 És ezt elereszti még a 7-es movie-ban is. 😄 Meg ahogy Piccolo ledarálja a sok kis gyökér robotot az is nagyon ott van a toppon. =)
DBZ is My Favourite
ha lehet ide írjatok: [email protected]
elõre is thx
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Meghalt elvileg, csak elvileg megmaradt valamennyi husika belõle és a DNS-ébõl leklónozták. 😄
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
2: hát ez az 5ös movie kicsit érzelmesebbre lett megcsinálva néhol, de pl ebben látszik h bár milyen erõsek meg jól bírnak mindent, van ami nekik is fáj😛
3: biztos vmiért szivatni akarták Bulmát XD
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Amit meg nagyon nagy hülyeségnek találok, amikor Bulmáék elmennek megkeresni a kristálygömböket, (míg Piccoloék a palotába viszik Trunksot és Gotent). Az utolsó kristálygömb egy fészekben van, és azt Bulma próbálja elérni. Kérdem én, ott van C-18, Videl, Yamucha, akik tudnak repülni, de ennek ellenére Bulma mászott föl és nyújtózkodik, hogy elérje. Viszont Zseniális Teknõs "technikája" a szörny legyõzésére tényleg zseniális volt 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune