Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
nekem is ez a szám kéne, csak az idegesitõ "rap" nélkül 😊 kb abba a verzsönbe ami a sorozatban is volt. annyira elvan találva 😊 szal ha valaki AZT tudná, nagy thx.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

DBZ is My Favourite

és nem tudna mondani valaki egy jo oldalt ahonna movieket lehet letölteni nme baj ha nem magyar csak lehessen letölteni választotokat elöre si köszönöm
Köszi
DBZ Special 02 The History of Trunks a címe

Helo szaisztok mejik az az rész amikor a jövöbeli gohant megölik a c17 és a c18 válaszotokat elöre is köszönöm
kill3r21
rooney8
1. Biztos jól írtad be?
2. Használj ftp kliens programot (pl.: total commander <-- most ezt használom; filezilla <-- régen ezt használtam) Itt van egy leírás a total commander használatáról (ftp)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Küldtem smst és amikor leakkarok tölteni részt akkor kijön egy abblak beirom oda azt a felhasznalo nevet és jelszót amit smsben megkaptam, ezután leokézom és ujra meg kérdi ugyan azt hogy agyameg felhasznalo nevét és jelszavat

Mit kell csinalni ,hogy letugyak tölteni részt?
rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hy!!
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahol letudom tölteni a dragon ball z-t a 140-edik résztõl.
Lehet sms küldös is.
Valaki légyszi tudna nekem adni linket ahonnan letölthetném a sima db-t és a dbz-t japán szinkronnal.
Jah a moviek szerintem is nagyon jók, csak sokan azokat sem tartják valami sokra. Hát, a sztorijukért a movieknak nem Toriyama a felelõs, max csak a karakterdizájnért, de asszem azért több köze volt a moviekhoz mint a GT-hez.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
visszatérve, a gt nem volt olyan jó, de a moviek ettöl függetlenül igen csak jók lettek azért 😛 azokat kik csinálták?

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Full egyetértek, nekem is csak PS2-m van és örülök neki, mint...a mondást kicsit átköltve.."Oozaru a farkának" XD

A jó isten szerencsémre rám mosolygott 😛 Nekem csak PS2-m van, és valószínüleg soha nem lesz nextgen konzolom, szóval ez a játék nekem most nagyon jól jött. Végre a Budokai 3-mon kívül is lesz DBZ játék amit szívesen játszok. 😊

DBZ is My Favourite

Kiadhatnák több platforma is<#shakehead>(v vmi infót h next gen. gépekre mikor lessz új)

Azért nem illik elfelejteni, hogy ezt a speciált teljes mértékben Akira Toriyama csinálta, ami azért jelent valamit, ellentétben a moviekkal és a GT-vel mert azokhoz speciel nem volt sok köze. 😛

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
hát tényleg fura de vhogy biztos van fantáziájuk a kitalálóknak h h rakták azt az illetõt oda 😛

Jó lessz az biztos mert ennyi idõ után végre új dolog de azért csinálhatták volna az alapstorit jobbra mert ugyebár vegetának eddig nagyon úgy nézett ki, hogy nincs öccse mert kicsivel hamarabb hallt meg vegeta apja a robbanás elött ami pedig akkor volt amikor goku eljött (nemtom ez mikor játszik " földi évben" de az már min 35-40év )és amugyis mondták volna, hogy van öccse.Mind1 azért biztos jó lessz látni.

rooney8
Ennyi 😄

Nekem is teljesen mindegy csak lássak már új részt. 😄

rooney8
Nekem mind1, hogy milyen csak db legyen 😊 Na jó, azért nem mind1, de... Szval érted 😊 A többiek meg le vannak kakilva, mi meg szeretettel várjuk 😄

Szerintem is jó lesz, én nagyon várom, csak az a gond, hogy mindenki olyan hû de nagy dolgokat vár tõle és mindenki hümmög a fórumokon, hogy ez már nagyon erõltetett, meg minek kellett megcsinálni stb... Qrvára nem fogják fel, hogy ez csak egy fanszervíz cucc lesz és nem kell nagy dolgokra számítani. Aztán ki tudja mi lesz benne? lehet, hogy tök zsír lesz. Ezt elõre nem lehet kijelenteni, hogy biztos sz*r lesz mint ahogy azt sem, hogy jó lesz... Lesz amilyen lesz azt jóvan.

DBZ is My Favourite

rooney8
Jólesszaz 😊

Hmm én se vagyok vak egy kicsit sem. 😄

3443. komment.

DBZ is My Favourite

Lehet már tudni hogy mikor kerül a nyilvánosság elé?

Ne várjatok nagy dolgokat ettõl a speciáltól. Egyszerû fanszervíz lesz semmi több.

DBZ is My Favourite

Hát én kiváncsi leszek a speciálra.Remélem hamar összedobnak majd egy "jó" kis feliratot, bár így amiket láttam eddig eléggé logikátlan de meglátjuk.

gohanssj2fru
ennek örülök 😛 köszi

Ez a dolog mûködik mindennél nem csak a moiveknál. 😊 A mindent úgy értsd, hogy még a filmeknél is meg stb.

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
jajj de jó köszönöm 😊 és ha nekem megvannak azok a részek DVD-n, és felrakom gépre, úgyanúgy hozzátudom 'rendelni' a felíratot mint a moviek-hoz vagy azt így nem igazán?:S😄 vagy inkább töltögessem le a részeket:p?

EnZsolt
Teen Gohan hangja szerintem más, mint a kicsié. Nem tudom ki szinkronizálta, de ismerõs a hangja, több helyen hallottam már, talán az aki Toby Maguire magyar hangja a Pókemberben. Viszont Goten hangja azonos a kis Gohanéval. Viszont Buu szinkronja valami szörnyen rossz 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Majd elfelejtettem... Van némi újdonság az új DBZ speciálról: :::KATT:::

DBZ is My Favourite

3438: Hát szerintem több mint valószínû, hogy Teen Gohan magyar hangja ugyanaz mint aki volt a kis Gohané is.

3440: Naná, hogy létezik: katt

3441: Még anno írtam, hogy ha nem gond akkor kiteszem a blogunkra a dolgot, és az alap, hogy odaírom, hogy ki hívta fel rá a figyelmet. 😊 Nem úgy mint egyes oldalaknál... azt néztem, hogy jó pár hír a mi blogunkról származik és semmi nincs odaírva, hogy honnan származik stb, csak annyi, hogy: "egy angol oldalon ezt a hírt találtam". Nos, én ezért beszóltam az olal adminjának, és nem elég, hogy leoltott, hogy rohadtúl nem a mi blogunkról származik a hír, hanem még le is tagadta, hogy ismerné a blogunkat annak ellenére, hogy már 2007 óta elég nagy rendszerességgel látogatja a blogot... Jah és még mentségére annyit írt, hogy a neten a dolgok így mûködnek, és mi sem vagyunk jobbak mert mi is csak lopunk feszt. Nah de álljon már meg a menet, mert mi a hírek 99%-ában feltûntejük a forrást is, szóval, hogy honnan származnak az infók, képek stb, és esetleg amikor ez elmarad az csak pusztán figyelmetlenség.

DBZ is My Favourite

Megnéztem a Dragonball Network oldalt és látom DarkEvilPiccoéo kiírta amit én egyszer ide bemásoltam,nincs is vele semmi gond aztán a végén látom,h."A figyelmemet pedig Megalodon hívta fel rá, köszönet érte!"
Ez meglepett😊 Mármint jó értelemben.
Kis figyelmesség,köszönöm!
gohanssj2fru
olyan létezik h kb a 130-190 részig magyar felírat?:/

kill3r21
jah megvan...nekem megfelel a szink😊
Én kíváncsi vagyok ki szinkronizálta Teen Gohan-t, nekem max egy rész kéne, csak, hogy megtudjam ki adta a hangját hozzá. Amúgy a magyar szinkron..hát ehh...enyhén szánalmas 😄

És neked megvannak? csakmert azt írtad h "gyûjtünk" tehát teis.
Jó a szinkron bennük?
gohanssj2fru
értem 😛 köszi

Sean Schemmel az angol hangja általában. 😊

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
"Hát majd végigtekergetem a sorozatot és összeírom, hogy szerintem mik azok a harcok amik igényesebben vannak megcsinálva az átlagosnál. 😊 De végülis mindegyik harc tetszik nagyrészt."
Okés 😄

- és az melyik csávó?😛én wikipedian nézegettem h kik a hangaik a szereplõknek 😄

"nekem tetszik"
Hát végülis nekem is tetszenek azok a harcok, csak van jó pár harc amik kismilliószor jobban meg vannak csinálva szerintem.

"viszont érdekelne neked melyik tetszik nagyon a harcokból így konkrétan"
Hát majd végigtekergetem a sorozatot és összeírom, hogy szerintem mik azok a harcok amik igényesebben vannak megcsinálva az átlagosnál. 😊 De végülis mindegyik harc tetszik nagyrészt.

"van gokunak is vagy 4 angol hangja, speciel nem tudom h az 5ös movieban melyik"
Hát szerintem össze-vissza volt neki 2, de az 5-ös movie-ban pont az volt amit a legtöbbet használtak, és az a legjobb. 😊

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
3428: hiszek neked, de izlések és pofonok, nekem tetszik 😛 viszont érdekelne neked melyik tetszik nagyon a harcokból így konkrétan 😄
3429: igen itt tiszta jól vannak a hangok, jó néhol kicsit fura mert mondjuk mikor erõt gyüjtenek és ordítanak az nem minden hangon hangzik jól xD viszont van gokunak is vagy 4 angol hangja, speciel nem tudom h az 5ös movieban melyik😄

3428: Hát nem tudom. A Cell-es harcoknál rengeteg részt meglehetõsen gyengén rajzoltak meg és nem is nagyon tetszenek. Én fullra megõrülök a DBZ harcokért, és fullra kenem-vágom, hogy mikor/hol vannak a legjobban kidolgozott harcok a DBZ-ben meg stb, és én bizton ki merem jelenteni, hogy szerintem a Cell-es harcok a leggyengébbek minden szempontból.
3429: Hát az 5-ös movie angol hangos zenei aláfestése szerintem az egyik legjobb amit össze tudtak hozni az amcsik, mondjuk van még sok olyan rész ami nagyon faszányos az angol hangokkal/zenékkel szerintem. 😛

DBZ is My Favourite

kill3r21
Igen vannak már két hete...már a 160-191ig részekre gyüjtünk...😊
gohanssj2fru
volt szó arról is h az angol hang mássá csinálja kissé 😄 de sztem ide jól passzol ez az angolos : http://www.youtube.com/watch?v=4XvfUw8k5OE