Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
DBZ is My Favourite
2. Használj ftp kliens programot (pl.: total commander <-- most ezt használom; filezilla <-- régen ezt használtam) Itt van egy leírás a total commander használatáról (ftp)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mit kell csinalni ,hogy letugyak tölteni részt?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahol letudom tölteni a dragon ball z-t a 140-edik résztõl.
Lehet sms küldös is.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
DBZ is My Favourite
3440: Naná, hogy létezik: katt
3441: Még anno írtam, hogy ha nem gond akkor kiteszem a blogunkra a dolgot, és az alap, hogy odaírom, hogy ki hívta fel rá a figyelmet. 😊 Nem úgy mint egyes oldalaknál... azt néztem, hogy jó pár hír a mi blogunkról származik és semmi nincs odaírva, hogy honnan származik stb, csak annyi, hogy: "egy angol oldalon ezt a hírt találtam". Nos, én ezért beszóltam az olal adminjának, és nem elég, hogy leoltott, hogy rohadtúl nem a mi blogunkról származik a hír, hanem még le is tagadta, hogy ismerné a blogunkat annak ellenére, hogy már 2007 óta elég nagy rendszerességgel látogatja a blogot... Jah és még mentségére annyit írt, hogy a neten a dolgok így mûködnek, és mi sem vagyunk jobbak mert mi is csak lopunk feszt. Nah de álljon már meg a menet, mert mi a hírek 99%-ában feltûntejük a forrást is, szóval, hogy honnan származnak az infók, képek stb, és esetleg amikor ez elmarad az csak pusztán figyelmetlenség.
DBZ is My Favourite
Ez meglepett😊 Mármint jó értelemben.
Kis figyelmesség,köszönöm!
●.°´● the best ●.°´●
Jó a szinkron bennük?
DBZ is My Favourite
Okés 😄
- és az melyik csávó?😛én wikipedian nézegettem h kik a hangaik a szereplõknek 😄
●.°´● the best ●.°´●
Hát végülis nekem is tetszenek azok a harcok, csak van jó pár harc amik kismilliószor jobban meg vannak csinálva szerintem.
"viszont érdekelne neked melyik tetszik nagyon a harcokból így konkrétan"
Hát majd végigtekergetem a sorozatot és összeírom, hogy szerintem mik azok a harcok amik igényesebben vannak megcsinálva az átlagosnál. 😊 De végülis mindegyik harc tetszik nagyrészt.
"van gokunak is vagy 4 angol hangja, speciel nem tudom h az 5ös movieban melyik"
Hát szerintem össze-vissza volt neki 2, de az 5-ös movie-ban pont az volt amit a legtöbbet használtak, és az a legjobb. 😊
DBZ is My Favourite
3429: igen itt tiszta jól vannak a hangok, jó néhol kicsit fura mert mondjuk mikor erõt gyüjtenek és ordítanak az nem minden hangon hangzik jól xD viszont van gokunak is vagy 4 angol hangja, speciel nem tudom h az 5ös movieban melyik😄
●.°´● the best ●.°´●
3429: Hát az 5-ös movie angol hangos zenei aláfestése szerintem az egyik legjobb amit össze tudtak hozni az amcsik, mondjuk van még sok olyan rész ami nagyon faszányos az angol hangokkal/zenékkel szerintem. 😛
DBZ is My Favourite