Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hát aztmondja, hogy vonzza egymást a két rész, minél közelebb kerülnek egymáshoz, tehát ha a felsõ rész megsemmisül, az alsó "leáll" vagy valami hasonlót gondolok 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gohanssj2fru
bocs h elterelem a témát, de nem értem a 13-as movie-t.. Tapion azt akarja öljék meg, akkor meghal a szörny is. de a szörny alsó része nem azért bújt elõ mert az öcse meghalt?vagy keverek vmit?XD

●.°´● the best ●.°´●

Látta valaki az uj DB részt?
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=47162148
épp most néztem meg!Nem rossz,kellet már valami uj db,de ez eléggé rövid és harc sincs nagyon benne éppebcsak valamicske 😞
Remélem azért lesz még pár ilyen kis ujdonság.
rooney8
Okéj

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nahdejó, ott dekkoltam Dragon Ball topicban, és most látom, hogy van ilyen is!😄 +fav😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem lehet, és nem is mostanában lesz ott elérhetõ. Megvárjuk amíg kijön rendesen Blu-ray/DVD-n, és egy rippet fogok valószínüleg feltölteni. v3g374 pedig valószínüleg csinál hozzá egy profi magyarítást. 😊

DBZ is My Favourite

3.9-es k-lite volt telepítve, a frissebbel már mûxik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SMGBAS
media player classic.kal nekem mûxik

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

ehhez milyen speckó codec kell?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

én konkrétan innen szedtem ha jól láttam a magyar felirat is ehhez a verzióhoz van igazítva

rooney8
DarkEvilPiccolo: Az oldaladról már le lehet tölteni a specialt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

le lehet valahonnan tölteni a specialt, mert a jumlanden nézhetetlen.

kill3r21
jah,felügyeskedtem 😊
Hosszupuskán már van magyar felirat a speciálhoz.

gohanssj2fru
*változott

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
én elöször azért hittem h elõtte van, meg harcolnak a túlvilág legerõsebb harcosa címért. aztán Janemba ellen átváltozik ssj3-ba, és azt mondja, rajta kivül csak majin buu miatt változik át... nah mindegy😄

●.°´● the best ●.°´●

Elvileg ez se okés annyira mert amikor Vegita meghall(felálldozza magát)akkor Goku még a földön van egy rövid ideig, de miután lejárt az ideje Kaio-Shin ek birodalmába megy (és utanna meg vissza is kapja az életét)a movieba meg mind2en halottak.De ha be kell lõni akkor utánna mert Goten és Trunks már tudja a fúziót.

gohanssj2fru
hej a 12-es movie tudtommal a Buu-elõtt van?:S

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
kb 3-szor 😄 // asszem válltig állíthatom, hogy a 12-es movie rajzolása tetszik a legjobban 😛 nem tudom h csinálták h más, de sztem tök jó 😄

●.°´● the best ●.°´●

Jaja! Tényleg! 😊
gohanssj2fru
én azt figyeltem meg, h gohant állandoan 'szorongatással' próbálják kinyírni?

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
csiáljon valaki hozzá hun subot<#nyes>

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gohanssj2fru
hát igen én is azt nézem 😄 nem baj nem kell bele rakni😛van és kész. jah meg h Videlnek már rövid a haja, de még nem Buu-t keresik.. 😄 amúgy látom a 11-es movie nagyon a 'kicsik'-re épült 😄 itt õk voltak a 'hõsök' most XP de szerintem ez így tök jó 😄😊

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Vagy inkább a Buus idõkön belül. 😄 Szóval erre úgy kell tekinteni, hogy Buu nincs, viszont van helyette Broly. 😊

DBZ is My Favourite

Jóval Cell után, viszont valamivel Buu elõtt. Szerintem ez egyértelmû. 😊

DBZ is My Favourite

Nem lehet szerintem tökéletesen megmondani.Mert Buu-s részek elött az van, hogy minden nyugi meg minden de akkor még goten repülni se tudott pl buu s részek után se lehet mert goku halott.Szóval nem lehet jól szerintem elrendezni ezeket egy dbs idõsíkban(amúgy a moviek teli vannak ien hibákkal) de várom a többi 5letet is.

gohanssj2fru
jólvan DarkEvilPiccolo akkor nem én vagyok az egyetlen aki azt mondja h ez a rajzolás annyira nem jött be... :$ 😄 persze néhol nem rossz, de néhol khm.. fura kicsit xD a movie 10-11 az kb mikor játszodik? cell és buu között?

Hova?

kill3r21
Feltettem majompra az uj specialt , aviban amit én csináltam ha esetleg vkinek kellene 😊
WuFraZselic
nekem is idõlimitet irt ki 2 rész letöltés után, aztán az összeset leszedtem egymás után... nem igazán értem miért sikerült 😄 szal próbálkozz hátha neked is bejön

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SMGBAS
helltok.
valaki mondja meg pls privátba h mivel v hogyan lehet a megauploaddal többet tölteni, mert csak 3-at enged/nap
thx

Engem kicsit GTsre emlékeztet, de határozottan jobban tetszik mint a régi. Hát ízlések kérdése. 😄

Tudtommal nem lesz folytatása. Véleményem róla, bár eddig még csak az openinget láttam mert utána újraindult: Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik ez a rajzolás és a színhasználat sem. Hát, egyelõre ennyi. 😊

DBZ is My Favourite

Én megvárom az a jobb minõséget majd.De télleg furcsa picit.

WuFraZselic
aztirta vki hogy vmi anime event-re lett csinálva és ez lesz az egyetlen sajnos. remélem nem igaz 😊

phalanx
na ez egész türhetõ volt, lesz még több is?

gohanssj2fru
de szar h németes vagyok...

gohanssj2fru
ez h-h így kissé.. át van rajzolva 😄 ?

Jaja nagyon jó rész volt. 😄

kill3r21
jajam, de ezis igy korrekt....egykis uj dbz 😊
Hát most már nem féltek egy kis CGI is használni. Hála az égnek, ha így csinálnának egy Goku vs Vegita harcot ohh az lenne a tökéletesség. 😄

kill3r21
talákltam nagyon jó minöségü forrást....most csinálom aviba 😊
EnZsolt
EZ nagyon ott volt, ismét szuper lett a rajzolás, és színek is 😊 Most már tényleg arany hajuk volt, nem pedig sárga 😄 A poénok ütöttek, pláne zseniális teknõs, örülök, hogy "mindketten" itt vagytok szövege. Ez egy nagyon korrekt kis special.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

kill3r21
Jajam korrekt volt....föleg mikor Goku És Vegita vestzekedik 😊
Black Hawk
Szerintem ez tök jó volt 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kill3r21
Dragon Ball Z 2008 - Son goku és Barátai Visszatérnek!!!
Megérkezett az uj TV Special 40 perces.....egyenlöre youtubeos nézhetöséggel....de most csinálom aviba....jelentkezzen aki csinál magyar forditást, mert van rajta angol felirat....

Elsö rész
http://www.youtube.com/watch?v=eqMhQnxmh0s
Második rész
http://www.youtube.com/watch?v=AxgUhGwP7ss
Harmadik rész
http://www.youtube.com/watch?v=G0EMdldNjb4
Negyedik rész
http://www.youtube.com/watch?v=FVCPKoDym8E

Peace!
Szevasztok srácok!

Léteznek a dbz részek között olyanok, amik németül vannak, magyar felirattal és a képminõségük nagyon jó. Csak az a baj, hogy nekem kb 20 ilyen részem van. Nem tudjátok esetleg hol található a többi ilyen? Sehol se találom.
WuFraZselic
ja jó most kicsit készvagyok, 2vel lejebb 😄 szal megvan

WuFraZselic
movie 7et honnan tudom leszedni? torrentem sem találom =/