Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi. 😊
Aztán meg ö lesz a harcmüvészetek istene vagy mi a fene.
és tényleg furcsa ezt miért nevezik AF-nek.. az AF-et azokat szokták nevezni én úgy látom amiben minden totál ugynaza csak rosszul használják a színeket...XD
●.°´● the best ●.°´●
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
DBZ is My Favourite
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
mind1
baki-baki
az mért lehet h nem lelkesedem annyira a Z-ért mint anno? sõt! nyáron néztem meg a simát és az is jobban tetszett. ezzel a Z-vel meg nemnagyon tudok haladni... nem köt le annyira mint az ertéeles idõkben
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Én pedig direkt megnéztem és nem ezek a dolgok voltak a 103. részben. 😊
"és miétr van az h eredetileg õk nem tudnak lélegezni az ûrben, a Bardock specialban meg mégis?"
Bardock most vagy visszatartotta a lélegzetét míg kint volt az ûrben, bár ezt kétlem, vagy baki. Plusz van egy 3. lehetõség is: azt a bizonyos jelenetet csak úgy tudták megoldani, hogy ki kellett mennie Bardocknak az ûrbe. De a lényeg, hogy mindenképpen baki van a dologban.
A KI belsõenergiát jelent. És mellesleg ez nem csak a Dragonballban van, hanem az isten tudja melyik vallásban is. Szóval minden embernek, sõt, élõlénynek van belsõenergiája (KI-je), a fenetudja melyik vallás szerint. Annyira nem vágom ezt a témát. 😛
"és konkrétan miért is utálja Brolly Gokut?"
Hát szerintem ennek csak valmi pszihológiai oka van, szóval Goku nonstop megrékatta Brollyt csecsemõ korukban, és valszeg ezért utálja. 😄
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
-KI
-Genki Dama
lehet h tudom mik ezek csak nem éppen ezen a néven...
●.°´● the best ●.°´●
Egyéb: "az Animax fontolóra vette a Dragonball megvételét és ezt az animekarácsonyon jelentették be"
Kíváncsi leszek...
DBZ is My Favourite
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó tényleg ne medvék legyenek a rendörök meg ilyesmi,de több hasonlóságot várna az ember.
Piccolo bakancsa meg katasztrofa(a keze meg nem zöld egyik képen amik láthatóak a neten)
●.°´● the best ●.°´●
PSN ID.: Beegabor
Ezt a kis bemutatót most láttam.
Háát kezdek gyanakodni,hogy nem is lesz ez olyan rosz!
Várospusztítás,kamehameha,bunyó stb...
Ennyit számít a jó reklám egy filmnek? Ha ezt a videót látom elöször nem pedig azokat a vidiket-képeket amiket jó pár hónapja pocskondiáztunk már sokkal jobban várnám a filmet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DBZ is My Favourite
A blogunkon lévõ felirat-csomag nem hibás, hanem csak winrar-al lehet a feliratokat kicsomagolni, mivel japán karaktereket tartalmaz.
DBZ is My Favourite
ami van piccolo oldalán azok csomagolási hibásak
aropó megint kedvem van a Z-t megnézni viszont a hosszupuskáról eltüntek a feliratok,valaki nem tudna nekem linkelni?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én egész idáig azt hittem, hogy csak valami vicc és nem lesz ebbõl semmi, de most szembesültem vele, hogy tévedtem áááá😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
link
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
●.°´● the best ●.°´●
amit eddig tudok (ha jó):
3 anime sorozat van: Dragon Ball (153 rész)
Dragon Ball Z (291 rész)
Dragon Ball GT (nemtom hány rész)
Tehát légyszi ha van valami nem így van (pl nem ennyi rész) akkor írjátok meg! És a GT-bõl hány rész van? (az AF meg csak manga, ugye?)
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.