Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elszáll a sárkánynal és a testébe szállnak a gömbök
ennyi. 😊
Aztán meg ö lesz a harcmüvészetek istene vagy mi a fene.
Sziasztok! Biztos volt róla szó, de meg kérdezem, hát ha kapok kimerítõ választ arra, hogy mi is történik a GT végén Gokuval.
gohanssj2fru
köszönöm a válaszokat. de azért Brolly nem normális akkor xD
és tényleg furcsa ezt miért nevezik AF-nek.. az AF-et azokat szokták nevezni én úgy látom amiben minden totál ugynaza csak rosszul használják a színeket...XD

●.°´● the best ●.°´●

Mert nem az.

SMGBAS
mert?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Na ezt úgy utálom manapság már mindenre ráírják, hogy db af.....

Ez a Dragonball Z OVA.

DBZ is My Favourite

Ez a lost movie-ból van, a címe The Plan to destroy the sayajins.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

http://www.youtube.com/watch?v=wVTMmm0Jje8&feature=related Errõl a videoról a budokai játékok topicban kérdezett valaki, de nem igazán válaszolnak neki. És megmondom õszintén, hogy engem is érdekel, hogy mi ez a video!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Már nem azért de, ott volt vagy 100 darab saiyajin csecsemõ, és csak Brollyt akarták megölni. Az ok mint már írtam is, valószínüleg valami belsõ "lelkinyomora" volt Brollynak. De egyébként errõl volt is szó, hogy Goku állandóan sírt és Brolly is ennek hatására kezdett el mindig bõgni.

DBZ is My Favourite

kas123
Valamiért meg akarták ölni Brolly-t, Gokut meg nem (csecsemõkorukban). Ez sztem elég indok, hogy utálja 😊.

Nem tudom. Én speciel nem tudom megúnni, pedig nekem már tényleg a könyökömön jön ki. Akárhányszor nézem, mindig csorog a nyálam.<#hehe>

DBZ is My Favourite

SMGBAS
akkor 102.
mind1
baki-baki
az mért lehet h nem lelkesedem annyira a Z-ért mint anno? sõt! nyáron néztem meg a simát és az is jobban tetszett. ezzel a Z-vel meg nemnagyon tudok haladni... nem köt le annyira mint az ertéeles idõkben

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

"de az tuti h a 103. részben volt. Ahogy láttam már írtam is nektek"
Én pedig direkt megnéztem és nem ezek a dolgok voltak a 103. részben. 😊

"és miétr van az h eredetileg õk nem tudnak lélegezni az ûrben, a Bardock specialban meg mégis?"
Bardock most vagy visszatartotta a lélegzetét míg kint volt az ûrben, bár ezt kétlem, vagy baki. Plusz van egy 3. lehetõség is: azt a bizonyos jelenetet csak úgy tudták megoldani, hogy ki kellett mennie Bardocknak az ûrbe. De a lényeg, hogy mindenképpen baki van a dologban.

A KI belsõenergiát jelent. És mellesleg ez nem csak a Dragonballban van, hanem az isten tudja melyik vallásban is. Szóval minden embernek, sõt, élõlénynek van belsõenergiája (KI-je), a fenetudja melyik vallás szerint. Annyira nem vágom ezt a témát. 😛

"és konkrétan miért is utálja Brolly Gokut?"
Hát szerintem ennek csak valmi pszihológiai oka van, szóval Goku nonstop megrékatta Brollyt csecsemõ korukban, és valszeg ezért utálja. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
és konkrétan miért is utálja Brolly Gokut?

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Genki dama=spirit bomb A Ki az kb. olyan mint a harciegység. Ki-nek nevezeik az erõt amit sugároznak magukból a harcosok. Én így tudom.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

SMGBAS
2 kérdés:
-KI
-Genki Dama

lehet h tudom mik ezek csak nem éppen ezen a néven...

gohanssj2fru
és miétr van az h eredetileg õk nem tudnak lélegezni az ûrben, a Bardock specialban meg mégis?

SMGBAS
abban a rosszul számozott részben lehet valami. nekem a dbzgt-s részek vannak meg, de mondhatni elég érdekes minõségben. valamelyik nap a 100. résznél tartottam és kíváncsiságból lekaptam a 100. részt az endlessanimérõl is. hát az se a 100. volt hanem a dbzgt-s változatban a 99. mindegy elkezdtem letölteni az endlessrõl az összeset csak a Trunks saga nincs fenn, és ha valaki tudna nekem pm-et írni h olyan változatban mint az endlessen van honnan tudnám leszedni azt megköszönném. Gondoljatok bele mekkora szopacs lenne azoknak akik eddig adtak bele a gyûjtésbe, és az Animax leszinkronizálná a DB/Z/GT-t fullra... de az tuti h a 103. részben volt. Ahogy láttam már írtam is nektek<#email>

Valamit nagyon benéztél, mert amikrõl beszélsz eseményekrõl azok nem is a 103. részben vannak. Vagy rosszúl vannak számozva a részeid. 😛

Egyéb: "az Animax fontolóra vette a Dragonball megvételét és ezt az animekarácsonyon jelentették be"
Kíváncsi leszek...

DBZ is My Favourite

WuFraZselic
nem lehet hoyg previously on dbz 102 ?😄😄😄😄 vagy shenlong lusta volt és lassu 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SMGBAS
háhá!! dbz 103. rész elsõ 3 perc. Dermesztõ el akarja találni valami lila fénysugár cuccal Goku-t az arrébb repül és a nameket találja el. a namek rázkódik össze-vissza erre bejön egy kép amikor Bulma, Gohán ott rázkódik a namekon. nem is lenne vele bibi csak pont az elõzõ részben köldték õket vissza a Földre a gömbök segítségével. xD

Shep
Hát szerintem a második film az igencsak visszaadta a 2. játék hangulatát. A többi rész amúgy tényleg szar volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na ja olyan mintha egy olyan folm lenne amit a dragonballra akarnak,hogy hasonlítson nagyon.Ha igy nézem korrekt de ha adaptáció akkor elég gázos.
Jó tényleg ne medvék legyenek a rendörök meg ilyesmi,de több hasonlóságot várna az ember.
Piccolo bakancsa meg katasztrofa(a keze meg nem zöld egyik képen amik láthatóak a neten)
gohanssj2fru
én is úgy vélem h ha eltekintünk db mivoltáról, egész elfogadható fantasy film lenne😄

Seth
Hát szerintem több RE hangulat volt benne,mint bármelyik Mila Picsavics-os moziban XD Nekem tetszett

PSN ID.: Beegabor

http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html
Ezt a kis bemutatót most láttam.
Háát kezdek gyanakodni,hogy nem is lesz ez olyan rosz!
Várospusztítás,kamehameha,bunyó stb...
Ennyit számít a jó reklám egy filmnek? Ha ezt a videót látom elöször nem pedig azokat a vidiket-képeket amiket jó pár hónapja pocskondiáztunk már sokkal jobban várnám a filmet.
Shep
Hát az a film, az nagyon ott van, az új Resi annyira nekem nem jött be, nem rossz, de valahogy nincs meg a Resis hangulat. (bár a szörny a 2-bõl igencsak jóra sikeredett 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igazából itt most az volt a lényeg, hogy a nagy Dragonballból csináljanak egy élõszereplõs filmet és egy animációs cucc semmiképp nem jöhetett volna szóba. Mellesleg az FFVII Advent Children-nek szerintem valamivel jobb a grafikája (annak ellenére, hogy 2005-ös) mint a RE Degeneration-ek, szóval ha már animáció, akkor valami AC szintü durcaságot kellene összehozni. ;P

DBZ is My Favourite

DBZ-hez felirat
A blogunkon lévõ felirat-csomag nem hibás, hanem csak winrar-al lehet a feliratokat kicsomagolni, mivel japán karaktereket tartalmaz.

DBZ is My Favourite

illetve a moveikhoz kéne felirat:/

ami van piccolo oldalán azok csomagolási hibásak
ezaz új rész nagyon faja volt,jöhetne több is:/
aropó megint kedvem van a Z-t megnézni viszont a hosszupuskáról eltüntek a feliratok,valaki nem tudna nekem linkelni?
Ebbõl valami Degeneration minõségû(látványos)mozit kellett volna csinálniuk persze DB-os történettel(ehelyett)LOL

És ez a film frankón meg fog jelenni a magyar mozikba is? Vagy hozzánk, csak felirattal internetrõl elérhetõ lesz??? Amúgy szerintem ha jobban ragaszkodtak volna az eredet anime történetéhez, ekkora költség vetésbõl egy egész jó filmet hozhattak volna össze!

Shep
Hát a filmében.

WuFraZselic
mégis melyikben? =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

neee neee kérlek csak ezt neeee😄
Én egész idáig azt hittem, hogy csak valami vicc és nem lesz ebbõl semmi, de most szembesültem vele, hogy tévedtem áááá😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shep
Engem a másik topicban jól leszóltak a hasonló véleményért 😊

Ha nem úgy nézem, hogy ez Dragonball, akkor egész tûrhetõ kis filmnek ígérkezik. Nekem legalábbis.

DBZ is My Favourite

WuFraZselic
sajnos szembesültem a trailerrel a napokban... borzalmas. bulma a pisztolyos miniszoknyás akciólány? 😄 ugyanmár, a többit nem is irnám le, ugyis ottvan a blogodon leirva 😄 ez siralmas lesz, igy lehuzni a legjobb anime-t...

Dragonball film hivatalos elõzetes --> véleményemet róla kifejtettem a blogunkon.

DBZ is My Favourite

Igen, a Nyugati utazás címû regény volt az alapja a sima DB-nak. Viszont Toriyama nagy Jackie Chan rajongó is, és ennek hatására is csinálta meg a DB-t. És az a legdurcább, hogy az egész DB-t csak a harcmûvészetek kifikázására csinálta meg, legalábbis kezdetben. 😊 Persze ez az egész csak a sima DB-ra vonatkozik. A Z az már más tészta.

DBZ is My Favourite

Én meg olyat hallottam hogy a kettõ ugyan az😛XD
link

Én olyat hallottam még régebben,hogy alapból a DB valami majomkirály történetéböl származik azért van Gokunak majomfarka és változik át.
Black Hawk
A nyugati utazás címû story az alapja a dragon ballnak (legalább is a simának)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

gohanssj2fru
alap 😛 ||vki tudja h Toriyama-nak honna jöttek az alapötletei a meséhez?

Hmm ez a Songoku egy beteg állat😄 1millió fekvõtámasz 1kézen állva 100xoros gravitációvalXD

GT az 64 részes.

Valaki plz foglalja nekem össze, hogy hogy vannak a részek 😄
amit eddig tudok (ha jó):
3 anime sorozat van: Dragon Ball (153 rész)
Dragon Ball Z (291 rész)
Dragon Ball GT (nemtom hány rész)

Tehát légyszi ha van valami nem így van (pl nem ennyi rész) akkor írjátok meg! És a GT-bõl hány rész van? (az AF meg csak manga, ugye?)

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

gohanssj2fru
ó értem 😛 durva fantázia kell hozzáXD