Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sorry!
Vagyok már egy ideje az sg-n de a spoilert nemtudom hogy kell csinálni<#szomoru1>

Brolly vs Cell témában szerintem Brolly erösebb,izomra eröre de nyerni cell nyerne hisz rafináltabb Brolly-nál.
Ultimate Gohan vs SSJ Goku téma.Háát itt a tapasztalat lenne a nyerõ,hiába lehet erösebb Gohan. Amugy azt nem értem,hiába kiba**ott erös Gohan mégis miért nem változott át SSJ-be Buu ellen!?
Iceman MC
a DBZ részeit keresném a 166-278-ig DVDrip-ben honnan lehet leszedni?

http://www.myspace.com/icemanmckillah

Értem! Köszi!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Grand Tour = Nagy utazás

DBZ is My Favourite

Miért Dragon ball GT? Mit jelent a GT?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gohanssj2fru
jah igaz 😊

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

gohanssj2fru
sajnos 😄 pedig ha beszívta volna azt amit KidBuu-ra lõtt, durva lett volna =D

Tapasztalat pl. A genkidama-beszívásos cuccot nem lehet számításba venni, mert az nem volt a sorozatban. 😛

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
hanem például?😄 amúgy Gokunak van azért az a bizonyos technikája amit csak a 7.-es movieban sütöttek el azt hiszem. h a genkidamat beszívja. nah az milyen minõségnek számít?😛

Jah és még az Ultimate Gohan Vs. SSJ3 Goku témához annyit, hogy bár lehet erõsebb Gohan mint Goku, de lenne rá egy láda söröm, hogy Gohan nem tudná kiütni Gokut mert nem csak a nyerserõ számít. 😛

DBZ is My Favourite

"buu-nak akkor melyik volt az erõsebb formája? mikor gohan ellen harcolt úgy h felszívott már egy két harcost, vagy mikor goku ellen már a végsõ formában?"
Amikor Gohan ellen harcolt Buu akkor ugyebár felszívta Piccolot és a két gyerkõcöt, aztán késõbb felszívta Gohant is, akkor lett a legerõsebb. Az a nagy kérdés, hogy vajon az a formája volt-e az erõsebb vagy a kid Buu. Erre még én sem tudok egyértelmû választ adni. Sokak szerint az "agyonfúzionált" Buu erõsebb volt mint a kid Buu.

DBZ is My Favourite

"Gohan csak az öreg segítségével tudja csak elõhívni az erejét vagy késõbb bármikor?"
Az onnantól kezdve megmaradt neki örökre. Persze a GT-ben jól elkúrták mert ott szerintem még SSJ2-be sem válozott át... Mindenkit SSJ1-ben nyomattak. Bár a GT annyira bakis, hogy a fene se tudja, hogy miket csináltak abban már 😄 Rühellem a GT-t. 😛

DBZ is My Favourite

"Goku sose gondolt harc elõtt világvégére"
Van benne igazság, de az is tény, hogy mondott ilyet, hogy a szeretteivel akarja tölteni azt a maradék 10 napot mert lehet, hogy az utolsó napokat tölti velük. Persze ezt valószínüleg nem gondolta komolyan. Igazándiból én is úgy gondolom, hogy valamivel Ultimate Goan erõse SSJ3 Gokunál, de nem sokkal. Viszont annyiból jobb Gohan, hogy az õ ereje nem limitált ellentétben az SSJ3 szinttel ami rengeteg enrgiát emészt fel kis idõ alatt. Mellesleg erre az Ultimate szintre kábé lehetne úgy is tekinteni mint egy SSJ3-ra. Gohannak ez az SSJ3 szintje. 😊

"amúgy mi lett volna ha ehhez még át is alakul?"
Mint már írtam, Gohannak ez a 3. szintje, és ha átváltozott volna SSJ1 vagy 2-be az olyan mintha "visszafejlõdne".

DBZ is My Favourite

Na ez jó kérdés, mármint az U.Gohan szint, nem tudom hogy idõleges-e vagy nem. Az biztos, hogy onnan már nem tud átalakulni, ezt olvastam valahol(kicsit aránytalanul erõs lenne). Valószínû, hogy Buu legerõsebb formája az volt, mikor "felszívott már egykét harcost"😊 Igaz, Goku mondott valamit a harc után, hogy minden formájával erõsebb lett, de azért az biztos, hogy U. Gohan>SSJ3 Goku, még ha kicsivel is.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

gohanssj2fru
amúgy azért kérdeztem mert mindenhol azt írják U. Gohan a legerõsebb egyszemélyes karakter így, azért kérdeztem, mert tényleg mind gohan egy ideig mind goku feltudta venni a szintet buu-val. és buu-nak akkor melyik volt az erõsebb formája? mikor gohan ellen harcolt úgy h felszívott már egy két harcost, vagy mikor goku ellen már a végsõ formában?

gohanssj2fru
szintén😛 és Gohan csak az öreg segítségével tudja csak elõhívni az erejét vagy késõbb bármikor?😛 amúgy mi lett volna ha ehhez még át is alakul?XD

Boldogújéveeejt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Goku sose gondolt harc elõtt világvégére szvsz, ezzel nem értek egyet. Többi az oké.

Arra is igen. De amiket írtam azok mind így vannak.

DBZ is My Favourite

A 10 nap nem azért kelljen hogy pihenhessen meg szeretteivel legyen, hanem ha jól emlékszem azért hogy megszokják a mindennapokban az SSJ szintet, ezáltal kevesebb erõ kell a használatához.

Asszem errõl már itt is volt szó de mind1 elmondom még egyszer az én álláspontomat. 😄 Gogeta azaz Vegetto mivel Gogeta nem volt a sorozatban csak a movie 12-ben a legerõsebb karakter a Z-ben. SSJ3 Goku és Ultimate Gohan köbö egy szinten vannak.

DBZ is My Favourite

Ho llehet dbz kártyát venni?? pmet lüldjön aki tudja hol köszi
gohanssj2fru
amúgy én azt nem értem h melyik formáció h viszonyul egymáshoz?
gogeta, goku ssj3-ban, mistic gohan

gohanssj2fru
nekem azért így tetszik 😊 izgibb. meg látványosabb így Gohan alakulása ami a késöbbiekre is kihat. persze goku is elérte volna a dolgot, de tényleg uncsi lett volna már ha mindenkit õ nyír ki xD

Az egészben az a pláne, hogy ha az összes Z harcos ráment volna Cellre, tuti lazán ki tudták volna nyírni. Kicsit hülyén lett ez így összehozva.

DBZ is My Favourite

Addig oké, hogy bízott Gohanban, de nem igaz, hogy nem tudott volna annyira megerõsödni. Már bocs, de ez nyilvánvaló. Még így is, hogy annyi idõt töltött a fiacskája edzésével, majdnem egyenlõ volt Cellel. Egyébként is már rég szuperharcos volt, tehát ha többet edz simán lehetett volna az 1. SSJ2(is). Dehát ahogy lentebb írtad, ez volt Toriyama mester döntése...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SMGBAS
BÚÉK minden hülye DB fannak xD (poén a hülye, mielött oltogatnátok)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Azt a szintet USSJ-nek hívják, az U ultrát jelent. Szóval Ultra Saiyajin. 😄 Goku már alapjáraton úgy gondolta, hogy Gohanra fog összpontosítani mivel tisztában volt azzal, hogy Gohan különleges és hatalmas erõk rejlenek benne csak elõ kell csalogatni õket. És azt is tudta, hogy õ (azaz Goku) nem tudna annyira megerõsöni annyi idõ alatt, hogy Cellt el tegye láb alól. Meg egy ilyen is volt benne, hogy lehet hogy most itt a világ vége, és azt a maradék asszem 10 napot ami vissza volt még a Cell játékokig inkább pihenéssel és a szeretteivel tölti. Bár bízott Gohanban, de azért mégis volt benne egy ilyesmi gondolat, hogy lehet hogy vége lesz mindennek. Elég durca. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
értem 😄 hát kimerítõ választ kaptam köszi 😛 de van az a rész ahol Goku valami hasonlót produkál mint Trunks, amikor megnöveli az izmait de gyorsabb nem lesz, azt nem tudom h nevezték, de vmikor ott gondolta meg magát vmiért és inkább gohannal foglalkozott, vagy ott gondolta meg magát amikor már ssjbe átalakult gohan..?

Kimaradt a "rajongók szó. Sorry.

DBZ is My Favourite

"ezt a késöbbiekben elhanyagolják,nem?"
Nem igazán. Volt amikor nem rajzolták meg õket, de az csak figyelmetlenség talán vagy nem is tudom. Legtöbbször azért ott cikáztak a villámok körülöttük.

"tehát ha átalakult volna ssj2be akkor kinyírta volna?"
Valószínüleg minden nehézség nélkül, Cell pedig szintén. Legalábbis a megaszuper szintjével tuti lezúzta volna Brollyt. 😄

"lehet h szimplán csak így tervezték meg a történetet?"
Igen. Toriyama mester Gohant akarta fõszereplõek onnantól kezdve a DBZ-ben. Persze a fellázadtak és mégsem lett fõszereplõ. Vagyis az lett valamilyen szinten de nem teljesen.

DBZ is My Favourite

AZ attól függ kiket értesz Freeza emberei alatt. Sima harcosoknál erõsebb volt, de mondjuk Zarbont nem hinném hogy le tudta volna nyomni.

#3596: Hát persze, mondta is Goku amikor edzettek Gohannal, hogy azzal idõt veszít hogy Gohant feledzi SSJ-be. Gondolom úgy voltak vele, ne minden fõellent Goku intézzen el. De jól sikerült, így azért változatosabb is a történet.

gohanssj2fru
meg még lenne egy olyan kérdésem h Goku össze tudta volna magát szedni annyira h õ is letudja gyõzni Cell-t, vagy nem értem milyen okból kifolyólag bízta inkább Gohanra. lehet h szimplán csak így tervezték meg a történetet?mert azért így nagyon jól meg van csinálva

gohanssj2fru
http://www.youtube.com/watch?v=uyTZLiDrj7s <<-- ezek mikor vannak? pl Gogeta Brolly ellen? o.O

gohanssj2fru
nekem fura volt h csak egyszer alakult át, mert konkrétan tényleg nem mutatták h átment volna. az fura h miért nem. de mondjuk ha átment volna akkor villámok cikáztak volna a teste körül. bár ezt a késöbbiekben elhanyagolják,nem?:/ tehát ha átalakult volna ssj2be akkor kinyírta volna? // hát nem hiába az apja..😄azért kár h csak a halála elõtt 10 másodperccel vagy mivel bízott meg a fiában...😞

Hát nem tudom, lehet benne valami. 😄 Amúgy Bardock is kábé olyan volt mint Goku. Állandóan fejlõdött, minden harcban szinte kinyíratta magát. Spirituálisan tuti egy szinten van Gokuval. 😄

DBZ is My Favourite

Brollys témához: Sokan tévhitben élnek a 10-es movieval kapcsolatban. A 10-es movieban Gohan valójában nem megy át SSJ2-be, hanem csak egy sima SSJ szinten van. :S Persze azt senki nem tudja, hogy vajon miért nem lépett át SSJ2-be.

DBZ is My Favourite

SMGBAS
nem jött össze 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Mit találtam 😊 lehet h régi, nem tudom, de az biztos h ha ilyenek csinálnák a live actiont akkor tuti jobb lenne. 18 perc alatt a gyerek összedob egy elég pofás kamehame-t. xD
//youtube.com/watch?v=x9tc48FR9Tw&feature=related]ne katt ide xD[/url]

gohanssj2fru
én meg közben megkérdezném h csak szerintem használták Bardocknál néhol Vegita arcvonásait? meg azért Bardockban is kellett vminek lennie, ha csak Freeza tudta megölni, az emberei meg nem..

gohanssj2fru
igen épp most jutott nekem is csak eszemben h ha a 8-ashoz hasonlítjuk akkor viszont inkább Cell.. pláne mert õ rafináltabb is volt azért.

Szerintem Brollynak legnagyobb gyengesége a dühe volt. Egyszerûen nem gondolkodott tisztán és Goku azért elég koncentráltan szokott harcolni.

Az tiszta sor, hogy a 10esben nagyon über. Na de ne feledjük, hogy akkorra már Brolly is átment 1 enyhén halálközeli élményen, szal erõsebb, mint a 8-asban. Amúgy a fõ kérdés nem az, hogy fizikailag ki az erõsebb, az nyilvánvaló. A tudáson múlik a dolog. Azt kellene tisztázni, hogy Brolly tudása meghaladja-e az SSJ2 szintet. Mert hiába erõsebb, ha meg se tud érinteni 1 SSJ2-t...

gohanssj2fru
hát végülis igen..😄csak meg kell nézni a 10-es moviet

SMGBAS
kinézetre Brolly

Császtok! Arról már esett szó, hogy a moviekat nem lehet normálisan beilleszteni a sorozatba(elsõsorban Z-rõl beszélek). De mégis, ha ilyen erõszinteket kéne meghatározni, szerintetek Cell vagy Brolly erõsebb? Az 1. Brollys movieban még nem volt SSJ2-ben senki. Én amondó vagyok, hogy a "sima" perfect Cellnél mindenképpen keményebb. Amikor Cell visszajön, és SSJ2 aurája van, már nem mondom biztosra, de én azt is Brollynak adom kicsivel. Ti hogy vagytok ezzel?

SMGBAS
teljes mértékben egyetértek EnZsolttal😄
elvileg mindent spoilerbe kéne írni amit nem adtak le TV-n, de a legvégét azt biztos...

EnZsolt
Az egy dolog, hogy mondjuk sok ember tudja, de vannak olyanok, akik nem. Ennyi erõvel a játék topikba is írjon le mindenki a befejezést, mert oda úgyis csak az megy, aki végigvitte? Vagy ha benézek a Hatodik érzék topikba megkérdezni, hogy jó film-e, mert azt hallottam, akkor nem szívesen látnám, hogy azt írják, hogy ... szóval a film lényegét.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Felesleges. Mivel ez egy olyan topic ami teljes mértékben a Dragonball (Z) címû animérõl szól, feltehetõleg olyanok járnak ide akik vágják az adott témát. Aki meg nem vágja az magára vessen. 😊

DBZ is My Favourite

SMGBAS
ezt egy kiba**ott nagy spoilerbe kellett volna írnod