Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyok már egy ideje az sg-n de a spoilert nemtudom hogy kell csinálni<#szomoru1>#szomoru1>
Brolly vs Cell témában szerintem Brolly erösebb,izomra eröre de nyerni cell nyerne hisz rafináltabb Brolly-nál.
Ultimate Gohan vs SSJ Goku téma.Háát itt a tapasztalat lenne a nyerõ,hiába lehet erösebb Gohan. Amugy azt nem értem,hiába kiba**ott erös Gohan mégis miért nem változott át SSJ-be Buu ellen!?
http://www.myspace.com/icemanmckillah
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Amikor Gohan ellen harcolt Buu akkor ugyebár felszívta Piccolot és a két gyerkõcöt, aztán késõbb felszívta Gohant is, akkor lett a legerõsebb. Az a nagy kérdés, hogy vajon az a formája volt-e az erõsebb vagy a kid Buu. Erre még én sem tudok egyértelmû választ adni. Sokak szerint az "agyonfúzionált" Buu erõsebb volt mint a kid Buu.
DBZ is My Favourite
Az onnantól kezdve megmaradt neki örökre. Persze a GT-ben jól elkúrták mert ott szerintem még SSJ2-be sem válozott át... Mindenkit SSJ1-ben nyomattak. Bár a GT annyira bakis, hogy a fene se tudja, hogy miket csináltak abban már 😄 Rühellem a GT-t. 😛
DBZ is My Favourite
Van benne igazság, de az is tény, hogy mondott ilyet, hogy a szeretteivel akarja tölteni azt a maradék 10 napot mert lehet, hogy az utolsó napokat tölti velük. Persze ezt valószínüleg nem gondolta komolyan. Igazándiból én is úgy gondolom, hogy valamivel Ultimate Goan erõse SSJ3 Gokunál, de nem sokkal. Viszont annyiból jobb Gohan, hogy az õ ereje nem limitált ellentétben az SSJ3 szinttel ami rengeteg enrgiát emészt fel kis idõ alatt. Mellesleg erre az Ultimate szintre kábé lehetne úgy is tekinteni mint egy SSJ3-ra. Gohannak ez az SSJ3 szintje. 😊
"amúgy mi lett volna ha ehhez még át is alakul?"
Mint már írtam, Gohannak ez a 3. szintje, és ha átváltozott volna SSJ1 vagy 2-be az olyan mintha "visszafejlõdne".
DBZ is My Favourite
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
gogeta, goku ssj3-ban, mistic gohan
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Nem igazán. Volt amikor nem rajzolták meg õket, de az csak figyelmetlenség talán vagy nem is tudom. Legtöbbször azért ott cikáztak a villámok körülöttük.
"tehát ha átalakult volna ssj2be akkor kinyírta volna?"
Valószínüleg minden nehézség nélkül, Cell pedig szintén. Legalábbis a megaszuper szintjével tuti lezúzta volna Brollyt. 😄
"lehet h szimplán csak így tervezték meg a történetet?"
Igen. Toriyama mester Gohant akarta fõszereplõek onnantól kezdve a DBZ-ben. Persze a fellázadtak és mégsem lett fõszereplõ. Vagyis az lett valamilyen szinten de nem teljesen.
DBZ is My Favourite
#3596: Hát persze, mondta is Goku amikor edzettek Gohannal, hogy azzal idõt veszít hogy Gohant feledzi SSJ-be. Gondolom úgy voltak vele, ne minden fõellent Goku intézzen el. De jól sikerült, így azért változatosabb is a történet.
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
//youtube.com/watch?v=x9tc48FR9Tw&feature=related]ne katt ide xD[/url]
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
elvileg mindent spoilerbe kéne írni amit nem adtak le TV-n, de a legvégét azt biztos...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
DBZ is My Favourite