Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak azt nem értem miért kell egy ANIME-t leszólni?? Mennyivel felnõttesebb egy Walt Disney mese vagy film vagy egy Wall-E?? Mert ezeket sok 20-30éves is nézi.
Csak ugye azért rosz a DB mert vannak benne hülye elemek,hogy ugye sipítoznak a nõk meg mackó a rendõr stb..
vagy az az indok,hogy agresszív. Na és akkor egy sima film jobb?? Egy 12es karikás napi sorozatban is sexelnek azt szabad nézni a gyereknek?? Jó nem látszik semmi lényeg,de egy gyerek nem hülye..
A Dragonball a 80as évek végén 90es évek elején készült ha joltudom!
nekem a cell saga azért tetszik mert az azért egy elég jól kidolgozott történet a robotokkal és trunkssal. a dermesztõs részek meg régebben megfogtak, aminek sok köze volt h körülötük a táj egyre jobban rombolodott le, hiába húzták úgy benne az idõt 😄 és a buu-s részek hangulata is teljesen más,mint az elözõekké😄 szóval nehéz dönteni.
Meg pont ezért jó ez a történet, h nem lesz azonnal egyértelmû, hogy ki kit fog h megverni végül 😊
●.°´● the best ●.°´●
Amugy érdekes hogy a celles részekben amikor a jövöbeli trunks visszaemlékszik gohant hogy kicsinaltak a robotok.Ez akkora baki mint állat.
Gohan k.rva erõs és akkor is tudott voolna dühös lenni ráadásul ott felnõtt koráig edzett.Ergo trunksnak nem kellett volna visszajönnie mert gohannak félkézzel kellett volna lezuznia a robotokat.
Az egyik movieban meg gohant szarrá verik az apja a túlvilágról visszajön hogy mutassa meg neki az igazi erejét.Na ekkor átmegy ssj 2 be aztán fél perc alatt mindenkit kicsinál.Miért nem tudott volna egybõl ssj 2 be változni?(költöi kérdés)
Live for nothing or die for something.
kid buu nem lehet erosebb, mint amikor beszivta a sok harcost. Max azert tunhet ugy, mert kid buu ellen csak siman Goku meg Vegita harcol, akik egymagukban joval gyengebbek, mint a ket kocsi fuzionalva ssj3ban, mystic gohan vagy vegitto. Buu mukodese is ezt erositi meg, ha felsziv vkit, attol erosebbe valik, ha kiveszik belole, akkor ertelemszeruen elveszti a megszerzett extra erot, mint Cell.
Goku atvaltozasanal arra gondoltam, hogy az ssj3 forma eghik kulso jegye a bokaig ero haj, korabbi szinteken csak felfele all, viszont kid buu ellen gokunak vegig bokaig ero haja van, mintha ssj3ban lenne.
Gohan meg azert a legerosebb, mert mar gyerekkent tulszarnyalta az apjat, elsokent erte el az ssj2t, ssj3t meg goku is csak halottkent tudta elerni, elokent nem ment neki, raadasul gohanban felszabaditottak az energiakat es permamensen olyan erosse valt, mintha ssj3ban lenne. Csak hat a robbanasban meghalt, biztos mindenki azt akarta, hogy buut goku intezze el.
Nekem pont ezert a cell saga a kedvencem, nem goku a legkemenyebb es nem olyan vontatottak a harcok.
szinkronról meg eszembe jutt, h annyira jól el vannak a magyar szinkronok is találva, de a mai napokban én ezeket a hangokat sajnos nem hallom sok helyen.. talán Vegita hangját, de az se úgyanaz mert úgye ezeket különféle modon torzítják néha ha jól tudom :S
●.°´● the best ●.°´●
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Aki regisztrálva van http://dbhunszinkron.extra.hu-ra az elmondaná, hogy mi az a DBGT szinkron projekt? 😄 Mármint gondolom hogy mi, de hol tart, vagy vmi fejlemény 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ááá magyarul nem megy.
Nna Piccolo D. és Kami egy személy volt,hogy molyen néven nemtom,de mikor a földre jött ö akart lenni a mindenható.Elment az akkori mindenhatóhoz aki aszonta akkor lehet mindenható,ha megválik a lelke gonosz oldalától.
Ez sikerült is lett 2külön személy Kami és Piccolo D.
Aztán Piccolo D.-t Goku kinyiffantotta,de ö kiköpött egy tojást,végeredményben saját klónját,aki elöször ugyanolyan gonosz volt,Nem is tom mikor és miért változott meg! Talán a torna után??
Goku nekem azért tetszik mert fain,ö a(z egyik) föszereplö.
Gohan azért mert vélek hasonloságot felfedezni közte és magam közt(hülyeség mi?) De ha felbaxnak én is bekattanok.
Piccolo a ravaszsága és szótlan félrevonulása miatt;félrevonul nagy hallgatag,de figyel mindenre mindenkire(vigyáz).
Vegeta 😊 Hát az egy arc. "I'm the prince all saiyan!" aztán dirr durr és a végén mégis kiterül 😊
Valahogy iszonat jó ez az anime!! Nagyon el van találva nna 😊
köszönöm a videót, mindjárt megnézegetem😛
igen, azokat a részeket én is bírom amíg vezetnek XD olyan idióták 😄
Goku amúgy elég változékony személyiség, egyik pillanatban játsza a hülyét úgymond, aztán meg bekeményít 😄 vicces.
Vegitát én is bírom, mert azért olyanokat tud csinálni 😛 a movie 13-ban is az a szörny már a fél várost lecsonkította, azt megjelenik Vegita h más házát tegye má' tönkre xD
Nah igen, szegény Chi-Chit is olykor túlízélik a mániákus tanulási mizéjével 😄 röhej. a Földnek nincs jövõje, mert szétszedik a robotot, de Gohan halljon meg okosan XD kábé..
●.°´● the best ●.°´●
Ember a tûtõl is fél😊
Vegita valoban kemény de csak a pofaja nagy sose gyözött le kemény ellenfelet.
Sõt általában bömböl mert csunya dermesztõ felrobbantota a bolgyoját aztán amikor meg akarta verni alul maradt azutan meg gokunak sirt hogy végezze el az amit õ nem tudott mert nem elég tökös.
gohan a favorit k.rva erõs csak az idióta anyja a könyvek elé ültette.
egy
kettõ
három
négy
asszem öt xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Sajnos nincsen hozzá semmiféle felirat.
"Minek utaznak az idõben?"
Csak úgy.
"Semmit nem értettem belõle"
Igazából ebbõl nem is kell semmit érteni. 😊
Gohant én csak egy kényes kölyöknek tartottam mindig is. 😛 Goku és Vegeta milliószor keményebbek. 😛
"Nem hittem volna"
Miért, akár lehetne az öreg Piccolo is a kedvencem? 😊 Persze nem õ az. 😄
DBZ is My Favourite
Cell-es részeknél baromira erõs a buus részeknél amikor az öreg felszabaditja az erejét akkor is jatszadozik buuval.
Ha a 7 évben edz mint egy állat akkor buu megjelenésénél(kövér) siman kicsinalta volna.
Vegita is jó harcos büszke meg minden de ha gohan is olyan elszant lenne mint vegita akkor még az apját is tulszárnyalná.
Minek utaznak az idõben?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem hittem volna 😄
A legnagyobb poén, mikor elmennek vezetni.
ChiChi: -Goku, meg kell tanulnod vezetni.
Goku: -Miért? Piccolo sem tud.
ChiChi: -Jó, akkor mindketten elmentek megtanulni vezetni.
Utána az a fej, amit Piccolo vág 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Töltsd le, nézd végig és meglátod. ;P
3657: Minden csak nézõpont kérdése. 😛
"Elég egyértelmû, hogy Buunak melyik a legerõsebb formája: természetesen, amikor felszívta a kicsiket, piccolot meg gohant"
Szerintem és sokak szerint sem egyértelmû.
"A kid buu gokuval van egy szinten"
Nah látod ez sem igaz, mert kid Buu egy percig sem vette komolyan Gokut. Magyarul közel sem vetette be a fullos erejét.
"amikor vegitto bement buuba, mi a francért váltak szét, miután a pajzsot megszüntették?"
Ezt azzal magyarázták, hogy Buu szervezete ilyen hatással van a fúzióra. XD Semmi konkrétum... De a DBZ-tõl ezt már megszokhattuk.
"kid buu ellen gokunak mi a f*ért van ssj3 formája, mikor nem azon a szinten harcol? Elég nagy baromság, hogy ssj3-ba akar alakulni, közben úgy néz ki, mintha már abban lenne"
Ezt nem teljesen értem.
"Ha trunks megöli cellt a jövõben, mielõtt visszamenne, a múltban akkor nem lesz ott cell, aki ellen harcolniuk kéne, a robotok pedig a múltban megváltoztak, az egyik ráadásul meg is semmisült, a jövõben mégis mindkettõ ott figyel és rombol"
Vagy nem figyeltél vagy nem értetted a lényeget. Mondták konkrétan is, hogy Trunks nem eygszerûen az idõben utazott, hanem a térben is. Egy tök más síkba utazott. Szóval a "mi" jelenünk nem Trunksnak a múltja.
"legerõsebb gohan"
Én erre azt mondom, hogy Vegeta és Goku idõvel bárkit túl tud szárnyalni. De fõleg Goku. 😛 Amúgy meg Piccolo a legegyedibb karakter az egész DBZ-ben. 😛 Mármint az ifjú 😊 Én õt bírom a legjobban.
DBZ is My Favourite
Viszont 3 dolog nekem nem volt tiszta.
1. amikor vegitto bement buuba, mi a francért váltak szét, miután a pajzsot megszüntették?
2. kid buu ellen gokunak mi a f*ért van ssj3 formája, mikor nem azon a szinten harcol? Elég nagy baromság, hogy ssj3-ba akar alakulni, közben úgy néz ki, mintha már abban lenne.
3. rohadt nagy idõparadoxon-halmaz a cell saga. Ha trunks megöli cellt a jövõben, mielõtt visszamenne, a múltban akkor nem lesz ott cell, aki ellen harcolniuk kéne, a robotok pedig a múltban megváltoztak, az egyik ráadásul meg is semmisült, a jövõben mégis mindkettõ ott figyel és rombol. Eldönhették volna, hogy idõben vagy dimenziók között utazott trunks a géppel.. Jah és ez csak a két legszembetûnõbb, van még sok apróság, ami szintén paradoxon, de hosszú lenne a felsorolás...
btw a legerõsebb gohan (csak edzenie kéne a könyvek bújása helyett 😊) és goten (6-7 évesen ssj1, a bátyát is túlszárnyalja 😄), a legjobb fej meg vegita.
A legjobb fejek:
goku
krilin
zseniális teknõs
különleges alakulat
2. igen nem rosszak 😄 csak más a hangulata..
3. jaaaa jólvan 😄 egyszer ezt is meg kellett tudnom
4. jaaaaa 😄 köszönjük meg neki.
5. igaz 😛 még mindig nem néztem végig, és közbe írogattam XD
6. milyen a dbz játékkonzulora való változata?😄 tök durva, osztályomban egy gyereknek van ezen a gépezetén dbz, aztán most szerintem nekik is visszajöttek az emlékek vagy nemtudom XD azt ott nyomják és elvannak vele
●.°´● the best ●.°´●
Aha, nagyon ott van. 😊
"OVA Specialban miért nem a klasszikus DBZ_s zenék vannak?"
Gõzöm sincs, de nekem rohadtul bejönnek azok a zenék is. 😛
"gondolom összefügg azzal h a Movie elején van egy Toei Animation vagy mi felírat..."
Szerintem semmi köze hozzá, és mellesleg az elég sok helyen ott van a DB-nál, mivel a Toei a kiadója a DB-nak. 😄
"gohan miért tudja a gép összetörése elõtt használni az erejét a sivatagban, mikor a többiek meg nem?"
Azért mert Goku már összetört egy gépet elõtte és ezáltal már tudták valamilyen szinten használni az erejüket.
"meg ha ennyire ki akarják a csillagharcosokat írtani, Taurust miért nem ölik meg?"
Azok nem valaódi ellenfelek voltak. Szóval Cooler, Freeza, Slug és Taurus csak ilyen "szellemképzõdmények" voltak.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
DBZ is My Favourite
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
#3638: Igaz, hogy hülye kölyök volt, de azért megváltoztatni nem igazán. Más kérdés, hogy Uub már jó volt. De abban a formájában Buu gonosz volt, attól hogy enyhén szólva nem volt olyan intelligens, mint Freeza vagy Cell.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Vagyis olyan értelemben,hogy nem az volt konkrétan a célja,hogy mindenkit elpusztitson+a Földet hanem csak,hogy ö legyen a leges-legerösebb.
Ez a rafináltság dolog nagyon loli. 😊 Brolly egy SSJ2 szint ellen meg sem tudna mozdulni, és Cell a legvégsõ formájában egy SSJ2 szintnek felelt meg. Ennyi a történet.
3630: Naná, hogy észre. 😄
3627: Itt regelsz és már szedheted is megauploadról a cuccost.
DBZ is My Favourite
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx