Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másold persze!!😊
Bakker! Namekül beszélnek 😊))
gohanssj2fru
nem rosszak 😊 sõõõt..
nekem is van sok ami tetszik fõleg yotuben😄 néha zenékre én is pörgetem magamban dolgokat, csak sajnos én nem tudok ilyet csinálni😛
nekem videások közül az tetszik nagyon amit gokuról csináltak a requiem for a dream zenével 😊 ha érdekel bemásolhatom a linkjét, szerintem iszonyú jóó

●.°´● the best ●.°´●

Épp most nézem a DB 141.142 stb részét.
Elkezdtem letölteni egy szerverröl
Lefogom az egészet szerintem,kis nosztalgia! 😊 Épp a nagytorna megy 😊
Olyanok vannak amire nemis emlékszem.Épp Ifjú Sátán harcol a Mindenhatóval aki emberi alakban van 😊
http://videa.hu/videok/film-animacio/goku-vs-piccolo-budokai-db-dragon-ball-P7pPeKCKLH89ue30 Ez se rossz,csak a zene... 😞

http://videa.hu/videok/film-animacio/ssj-broly-buu-cell-rg94cP5vQoGbmi8W
itt meg végre nem linkin park mint elég sok videónál

http://videa.hu/videok/film-animacio/dbz-for-everybody-anime-dragonball-gary-jules-lCReGFp1RT1AtLid Ez meg olyan szomorkás.Ennél egy jelenetnél az jutott eszembe,ha Piccolo nem löki arrébb Gokut mikor Dermesztö sugarat lö ki akkor nem lenne SSJ mert kampó. 😊

Ez is egész pofás http://videa.hu/videok/film-animacio/dj.gotenks-the-anime-history-alchemist-ati9292-bepop-63IrmFPffnxvVlGa
http://videa.hu/videok/film-animacio/power-of-piccolo-amv-android-17-VdglU8l2d2jM0E7h
Ezt most találtam! Szerintem egész jó! 3:44nél a támadásnál SSJ aurája van nem!? 😊
Legszebb mi?? Aztán el akarják pusztitani.
Komolyen azt kéne csinálni,hogy a gömbökkel feltámasztani minden csillagharcost+ne legyenek gonoszak a többieket visszafiatalitani(Krilin,Tensin stb..) és védeni a Földet! 😊
gohanssj2fru
milyen igaz 😛

jah de ezt az elején sose tudják h gokuék ott vannak ahol 😄 meg mindig mondják h a Föld a legszebb bolygó, nekik ez kell 😊 ez olyan szép xD

●.°´● the best ●.°´●

Tényleg végülis Piccolo csak vizet iszik és a ruháját maga "varrja".Gondolom ugyanugy mint Gohannak a Cell game-s elött! Ordít egyet aztán rajt a ruha 😊

Chichi-nek nem kell melózni ezáltal Gokunak sem hisz most ugrott be,az apja király nem??
A hátbaveregetés meg nem gáz hisz Chi-Chi kemény csaj nem??Õ is harcos valamilyen szinten!Meg hát azok a falak nem valami erösek 😊

Az is fura,hogy ugye az ellen sokszor földön kívüli vagy képes volna "ürutazásra" Akkor miért kell mindig a Földet elpusztitani?? Hát ott ellenállás van,Gokuék személyében.Menjenek oda ahol nincs kemény ellen😊 Bár akkor meg nem lenne DB.
EnZsolt
Tökéletes család.

Anya: háztartásbeli
Nagyobb fiú: egyetemre jár
Kissebbik fiú: otthon van az anyjával
Apa: vagy bunyózik a Föld sorsáért, vagy dinoszaurusztojásokat dajkál 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

gohanssj2fru
az is lehet😄 mi lehet neki a testhezálló munka..

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Mért, Chi Chi nem dolgozik? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
én azt hittem Gokuék abból élnek, hogy Goku néha eljárkált ilyen tornákra, ahol bekaszálta a fõnyeremény nemtudom hány milliót, azt azzal el volt egy ideig az újabb tornáig ..😄

●.°´● the best ●.°´●

Goten, meg Trunks is erõsebb mint Goku meg Vegita volt.
És természetesen GT az jó, csakúgy mint a többi Dragon Ball.

Még a sima DB-ben volt egy kis info, hogy van vmi állam, ahol Gokuék élnek és vmi kék nyúl vagy mi a királya. A sátános részeknél van szó is róla, hogy az az állam lesz a fõhadiszállása piccolo d-nek, és majd onnan hódítja meg a többit. Azt meg gyanítom, hogy gokut és családját piccolo d legyõzése után az állam eltartja, vegitának bulmával ott a capsule corporate, a többiek meg rajtuk élõsködnek. Illetve piccolo jr simán a vadonban él. 😊

Amúgy azt vágjátok, hogy Gohannak kb. 3 évesen volt 1k fölött a harci ereje, 3szor annyi, mint Gokunak Raditz ellen? 12 évesen meg már átlép ssj2-be egy évnyi intenzív edzés után!
A GT meg egy szar, bánom is, hogy megnéztem..
gohanssj2fru
szerintem viccesek ezek a kérdések 😄 meg mikor kivülrõl mutatják a FÖldet, máshogy vannak a kontinensek az tény 😛 meg úgye úgy beszélnek h Északi fõváros, Keleti várostól 300 méterre stb 😄
hova is érkeztek elvileg a robotok?XDmár el is felejtettem.

"goku esetében könnyû ott családon belüli erõszak veri az asszony."
nah igen... 😄 de azért amikor Goku csak hátba akarta veregetni h ne legyen már ilyen makacs, kirepült a falon 😄 most láttam egy tornádos dokumentum filmet, amiben egy szimpla mondjuk fél mázsás farúdat 160 km/h-val vágta a szél a házfalhoz, és a fal simán kilyukadt😄 magyarul Gokunál egy hátbaveregetésnél vagy 160 km/h-nyi erõt fejt ki 😄 ki tudja ezt kiszámolni h mennyi az eredõ ereje?😛(vagymi😄)

szerintem miután fura állatkák is élnek a városokban, ilyen szempontból nem gáz h Piccolo Piccolo 😛 max tényleg h a namekiek csinálnak egy személyit vagy útlevelet 😄 de ezek már hülyeségek. hát simán bejelentkezett az Nagytornára vmi idióta névvel😄

Vegita meg arra tudja kenni a sérüléseit h ráesett Bulma egyik gépe vagy mittomén XD szerintem meg se mernék õket kérdezni. vagy ott az ilyen tök hétköznapi..

●.°´● the best ●.°´●

<#nevetes1>
Ezek nincsenek megválaszolva, mert teljesen lényegtelen ebben az animeben. És nem hiszem hogy sok emberben ilyen kérdések vetõdnek fel. 😄

Jó persze nemkell igazolniuk na de akkor is nem dolgoznak semmit adót hogy fizetnek stb... 😊)
Meg az a fura,hogy hogy lehet költözni?? Fogják elmennek valahova eldobják a kapszulát aztán ott a ház és akkor hol a telekhatár???
de amugy ök kötödnek valami országhoz?? Mármint mindig amikor csata van,a Föld sorsáért aggódnak,de egy nemzet az egész??

Amugy nem akadékoskodom,csak más véleménye érdekel😊
"mivel igazolja magát pl Vegeta vagy Piccolo??"
Nem mintha szükségük lenne igazolásra. 😄

Animaxen amit jelenleg is vetítenek és iszonyatosan bírok az a Bleach. Dragonball kategória. 😊 Persze hasonlóság nem nagyon van. Meg Animaxen szokott menni még a Yu Yu Hakusho amit még anno mutogattam, hogy iszonyatosan hasonlít a DB-hoz. Viszont most azt nem vetítik.

DBZ is My Favourite

Én azt bírtam mikor egyik torna elött(asszem a buu-s részek ezzel kezdödnek,babidi stb) mikor 2ember beszól Piccolo-nak,hogy milyen sápadt rosszul van e 😊)

Amugy mivel igazolja magát pl Vegeta vagy Piccolo?? Személyi,jogositvány ugyebár(Piccolo)...

Most kötötték be a kábel tv-t(mármint ma) van az Animax-on valami jó anime??
Asszem a Jetix-en ment most valami+a Naruto,de ezek nem fogtak meg.
Látom megy a poénkodás ezerrel. 😊

DBZ is My Favourite

Danny1987
goku esetében könnyû ott családon belüli erõszak veri az asszony.

Live for nothing or die for something.

rooney8
Mér te mit mondanál? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
xD

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

rooney8
pontosan 😄

gohanssj2fru
durva lépcsörõl egyszerre 5-enXD

rooney8
"jut eszembe, még régebben mikor egy egy verekedés után befeküdtek a kórházba, az orvosok nem kérdezték h hát ezt a sok sérülést hol szereztékK?XD"

Aszonták, hogy leestek a lépcsõn 😄

gohanssj2fru
az semmi, de ordítás közben h h a hangjuk nem megy el egy egy csata után 😛
jut eszembe, még régebben mikor egy egy verekedés után befeküdtek a kórházba, az orvosok nem kérdezték h hát ezt a sok sérülést hol szereztékK?XD

Amikor Raditzot kitalálta Toriyama, akkor szerintem még bõven gõze sem volt róla, hogy lesz ilyen hogy SSJ/2/3. 😛
Na igen de miután kitalálta csak gondolhatott volna ilyen egybeesésre a hosszu haj miatt vagy addigra elfelejtette Raditz-ot 😊

"Vegita az ssj4et csak géppel tudta elérni mig goku naturál modon változott át"
Ez nem változtat a tényen, hogy õ az egyik legerõsebb jó karakter a GT-ben.

"Szerintem gohan még igy is erõsebb volt trunksnal hogy a könyveket részesitette elönyben a trainingal szemben"
Lehet, de nem sok a különbség Gohan, Goten vagy éppen Trunks között. Valamennyi biztosan van, de minimális. És Vegeta a GT-ben jóval erõsebb náluk még akkor is, amikor még nem éri el az SSJ4-et. Sõt, Vegeta Ubuunál is erõsebb. Szal a sorrend amit írtál nem igazán nyerõ.

"A gt-ben az nem tetszik..."
Hát... nekem a GT-ben sokminden enyhén szólva nem tetszik... :S

"Amugy az fura hogy radicz-nak hosszú a haja,tehát,ha nempatkolt volna el és stb stb akkor ha sima SSJ szintet érte volna ela kkor már majdnem SSJ3 lenne 😊
Vagy ez olyasmi lehet,hogy ugye Goku és Raditz tesók és a génekben van a SSJ3,de Goku éri el,Raditz csak ilyenformán hasonlít egy ssj3-ra"
Amikor Raditzot kitalálta Toriyama, akkor szerintem még bõven gõze sem volt róla, hogy lesz ilyen hogy SSJ/2/3. 😛

"Amugy az is érdekes az egész DB ban,hogy ha kilõnek valami KI-támadást attól az ellenfél ruhája szétszakad de a saját kesztyüjük nem"
Az energialövéseket úgy kell felfogni mint a sima ütéseket. Szal, ha kesztû van rajtad és ütsz egyet, attól az még nem fog kiszakadni. ;D Ez kicsit hülyén hangzik így, de valami ilyesmi. 😄

"Meg hogy mindig a felsöteströl szakad le a nadrágrész csak cincálódik. Jó nem vártam soha hogy 1szál ....... ban legyenek"
Ez természetesen azért van, hogy nehogy valami csúnyát lássunk. 😄 Ugyanaz mint Hulk esete. A Hulk-rajongók nem egyszer tették fel a kérdést, hogy hogy létezik az, hogy nem szakad le róla teljesen a nadrág. Ott is pontosan ez a helyzet. Máshogy ezt nem tudták megoldani. 😊

"Amugy ugye ugy van,hogy egy csillagharcos minden csata után miután felgyógyul erösebb lesz,akkor miért nem verték el egymást állandóan beszedtek volna egy két babot aztán folyt köv"
Hehe. 😄 Jogos a kérdés. 😊

"A Piccolo-s dologban az az érdekes ugye hogy Piccolo Jr az apját akarta megbosszulni,de honnan tudta,hogy mi történt? Tehát akkor valahol a reinkarnációja neki"
Attól, hogy vannak emlékei az apja életébõl, még nem lesz reinkarnáció. A reinkarnáció "feltételeinek" Piccolo Jr. egyszerûen nem felel meg.

"Tényleg látta valaki azt az uj DB-t?? Goku és barátai visszatérnek!?"
Jah én láttam. Szénné röhögtem magam rajta. ;D

DBZ is My Favourite

Piccolo az apja tojásából lett, vagyis genetikailag szinte azonos, és amint látod még emlékeket is átad. 😄

Amugy az fura hogy radicz-nak hosszú a haja,tehát,ha nempatkolt volna el és stb stb akkor ha sima SSJ szintet érte volna ela kkor már majdnem SSJ3 lenne 😊
Vagy ez olyasmi lehet,hogy ugye Goku és Raditz tesók és a génekben van a SSJ3,de Goku éri el,Raditz csak ilyenformán hasonlít egy ssj3-ra 😊

Amuyg csak pár részt láttam felirat nélkül a GT-böl de olyan furcsa,hogy Vegeta-nak más a frizurája 😊 Fiatalosabb és nem olyan büszke harcos benyomását kelti.

Amugy az is érdekes az egész DB ban,hogy ha kilõnek valami KI-támadást attól az ellenfél ruhája szétszakad de a saját kesztyüjük nem 😊(1sorban Vegeta kesztyüs).
Meg hogy mindig a felsöteströl szakad le a nadrágrész csak cincálódik. Jó nem vártam soha hogy 1szál ....... ban legyenek 😊
Amugy ugye ugy van,hogy egy csillagharcos minden csata után miután felgyógyul erösebb lesz,akkor miért nem verték el egymást állandóan beszedtek volna egy két babot aztán folyt köv 😊))

A Piccolo-s dologban az az érdekes ugye hogy Piccolo Jr az apját akarta megbosszulni,de honnan tudta,hogy mi történt? Tehát akkor valahol a reinkarnációja neki.

Kid buu val kapcs-ban az van,hogy Vegeta mondja,hogy kb 5percig feltartja mig Goku eröt gyüjt,de az 5perc kissé eltolódik és majdnem kipurcan.

Tényleg látta valaki azt az uj DB-t?? Goku és barátai visszatérnek!?
Én láttam,nem egy nagy szám,de azért jó,hogy van valami ujdonság.
Danny1987
Vegita az ssj4et csak géppel tudta elérni mig goku naturál modon változott át.

Szerintem gohan még igy is erõsebb volt trunksnal hogy a könyveket részesitette elönyben a trainingal szemben.

A gt-ben az nem tetszik hogy goku nagyon elhuz a többiekhez képest ráadásul a végén vmi istenség lesz belõle.

Már nem azért de ez most milyen sorrend? GT-snek tûnik. Csak az a bibi, hogy Vegeta és Goku a GT-ben egy szinten vannak az SSJ4 miatt. Gohant meg nem igazán lehet negyediknek mondani mert ahogy nézem a GT-ben már "nem volt meg" az Ultimate szintje, szóval kábé egy szinten lehetett Gotennel/Trunksal. És az a pláne, hogy a GT-ben a harcosok szóval: Trunks, Goten és Gohan csak sima SSJ-ben voltak sõt, Vegeta is abban volt csak addig míg el nem érte az SSJ4-et. Egyébként a GT-t felesleges belevenni az ilyen erõszintes dolgokba mert baromság az egész GT ahogy van...

DBZ is My Favourite

Danny1987
erõségi sorrend:
1 goku
2 ubuu (amikor fuzional a dagadt buuval)
3 vegita
4 gohan

EnZsolt
Én azt nem értem, hogy nem kaptak sérvet, vagy aranyeret ennyi erõlködéstõl, pláne mikor Goku ssj3-ba alakul 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

gohanssj2fru
nekem csak azért volt 'rosszabb' Kid Buu mert az meg se szólalt egész idõ alatt XD milyen már

gohanssj2fru
kész DBZ oktatást kapunk itt XD

SMGBAS
:o Durcák? xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Szerintem meg felesleges mindenféle magyarázatot kitalálni, mert a Kaioshin valószínüleg úgy értette, hogy tényleg Kid Buu a legerõsebb. Hozzáteszem, én is inkább arra hajlok, hogy az "agyonfúzionált" Buu a legerõsebb... De igazándiból felesleges ezen vitatkozni, mert MI, úgy sem tudnánk ezt megmondani. Erre egyedül csak a mester tudná a választ. 😛

DBZ is My Favourite

EnZsolt
Szerintem azért a legerõsebb, mert akkor még nem szívta magába a dagi Kaioshin-t 😊 Vagyis nem volt benne semmi jóság, csak a pusztítás vonzotta. Ergo azt csinált amit akart, nem érdekelte semmi, csak hogy az erejét felhasználva gyilkoljon. Ezért volt legerõsebb, mert nem lehetett rá "hatni" csak avval, hogy elzárják. Szerintem.

Gondolom úgy érthette, hogy a saját erejébõl legerõsebb formája. Erõsebb, mint amikor még elõször alakult át a kövér formájából, de gyengébb,mint amikor felszívta a harcosokat. Ez így korrekt magyarázat lenne szerintem.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

"kid buu nem lehet erosebb, mint amikor beszivta a sok harcost"
Az a poén, hogy a Kaioshin mondott egy ilyet, hogy Buunak a Kid Buu az eredeti ÉS egyben a legerõsebb formája. Érdekes.

DBZ is My Favourite

"Bár az a fura,hogy van itt lejjeb az a telefonos játék abban kisgyerekek vannak,tehát nekik van. vagy az agressziv véres részeket kicenzurázták?"
Hát most az egy dolog, hogy magát a DB-t milyen korosztálynak szánták. Nézte mindenki és elsõ sorban a kicsiket szokta megfogni az ilyesmi a legjobban. És ezt ki is használták.

DBZ is My Favourite

"Ha már Piccolonál tartunk: most akkor az ifjabbikat az öreg fiának, vagy "klón"-jának kell tartani?"
A sima DB szerint Piccolo Jr. a reinkarnációja Piccolo Daimaounak. Persze ez már csak azért is hülyeség, mert Piccolo Jr. nem felel
meg közel sem Piccolo D. reinkarnációjának. 😄 Egyszerûbb, ha azt mondjuk, hogy a fia az öregnek. 😊 Persze ez is bonyolult téma, mivel a Namekok köztudottan nemtelen faj. Szóval nincs se férfi sem pedig nõi nem náluk.

SMGBAS: Durcák a rajzaid. 😄

"Goku kemény?"
Ezt úgy értem, hogy a pofonokat egy Vegeta vagy egy Goku sokkal jobban bírja mint egy Gohan. Kitartóbbak. Az akaraterõ is sokkal nagyobb bennük. Szóval, keményebbek...

"Sõt általában bömböl mert csunya dermesztõ felrobbantota a bolgyoját aztán amikor meg akarta verni alul maradt azutan meg gokunak sirt hogy végezze el az amit õ nem tudott mert nem elég tökös"
Az más. Ez a beállítottságának tudható be de én teljes mértékig a fizikumról beszéltem eddig.

"Nem is tom mikor és miért változott meg! Talán a torna után??"
Piccolo Jr. már eleve egy sokkal másabb személyiség volt mint Piccolo D. Piccolo Jr. nem volt gonosz egyáltalán. Nah jó, azért ez túlzás. 😛 De pl. megmentett egy gyereket és az anyját az éppen rájuk zuhanó óratorony mutatójától. Plusz nem is állt neki írtani a népet mint ahogy azt Piccolo D. tette anno. Annyi gonoszság volt Piccolo Jr.-ben, hogy bosszút akart állni Gokun az "apjáért". De ez megbocsátható bûn asszem. 😛

"Max azert tunhet ugy, mert kid buu ellen csak siman Goku meg Vegita harcol, akik egymagukban joval gyengebbek, mint a ket kocsi fuzionalva ssj3ban, mystic gohan"
Ez nem igaz. SSJ3 Goku sokkal erõsebb SSJ3 Gotenksnél és köbö olyan erõs mint Ultimate Gohan. Max egy kicsivel gyengébb Goku. Jah és ehhez még hozzátenném, hogy amikor pl. Goku SSJ2 szinten harcol Kid Buu ellen az pl egy filler rész. Magyarul nincs benne a mangában (képregény) ami annyit jelent, hogy az egy baromság mivel Goku SSJ2 szinten kábé annyit tudott volna tenni Kid Buu ellen mint amennyit Vegeta tudott tenni, szóval szinte semmit. A mangában egybõl SSJ3 szintre változott és úgy ment neki Kid Buunak. Ezt azért írtam le mert megtévesztõ lehet, hogy Goku fel tudta venni a harcot SSJ2 szinten Kid Buuval. A lényeg, hogy valójában nem tudnám úgy felvenni a harcot ellene.

"ssj3t meg goku is csak halottkent tudta elerni, elokent nem ment neki"
Ez mind szép, csak az a bökkenõ, hogy amikor élt akkor még eszébe sem jutott ilyesmi mint az SSJ3 szint. Amíg a másvilágon volt addig "fejlesztgette" magát és végül elérte. És nincs az sehol sem leírva, hogy élõ személyként ne tudta volna elérni az SSJ3 szintet.

"biztos mindenki azt akarta, hogy buut goku intezze el"
Pontosítok: Akira Toriyama mester akarta, hogy ez így legyen. 😛

"Nekem pont ezert a cell saga a kedvencem, nem goku a legkemenyebb es nem olyan vontatottak a harcok"
Szerintem meg pont, hogy iszonyat vontatott. A legtöbb részben csak kamillázgatnak és a tetejében látványos ultra-brutál harcok nem is nagyon voltak a Celles sagakban. Szerintem a Freezas sagak voltak a legizgalmasabbak/leglátványosabbak. A többi már csak lerágott csont. Viszont történet szempontjából a Cell saga a legjobb. Habár inkább úgy mondom, hogy legérdekfeszítõbb. (talán)

"Goku atvaltozasanal arra gondoltam, hogy az ssj3 forma eghik kulso jegye a bokaig ero haj, korabbi szinteken csak felfele all, viszont kid buu ellen gokunak vegig bokaig ero haja van, mintha ssj3ban lenne"
"Amikor goku kid buu ellen harcol akkor ssj 3 ban van"
Nem figyeltél vagy nem jó a feliratod vagy nem tudom. Goku nekiállt valami "erõgerjesztésnek" amivel azt hitte, hogy erõsebb lesz. Szó sem volt semmilyen szintlépésrõl.

"Amugy érdekes hogy a celles részekben amikor a jövöbeli trunks visszaemlékszik gohant hogy kicsinaltak a robotok.Ez akkora baki mint állat. Gohan k.rva erõs és akkor is tudott voolna dühös lenni ráadásul ott felnõtt koráig edzett"
Az egy alternatív jövõ volt és ott Gohan nem tudta elérni az SSJ2 szintet. Ennyi a történet. Nincs ebben semmi baki.

"Az egyik movieban meg gohant szarrá verik az apja a túlvilágról visszajön hogy mutassa meg neki az igazi erejét.Na ekkor átmegy ssj 2 be aztán fél perc alatt mindenkit kicsinál.Miért nem tudott volna egybõl ssj 2 be változni?"
Ez egy movie, értelmet nem kell keresni benne. Viszont a movie 9 története szerint úgy van, hogy Gohan ledarálta Cellt, viszont nem érte el az SSJ2 szintet (érdekes dolog ez az biztos) és Bojacknél érte el elõször az SSJ2-t.

"Goku amúgy mikor érte el az ssj2-öt?"
Valószínüleg a túlvilágon töltött idõ alatt érte el valamikor.

"A Dragonball a 80as évek végén 90es évek elején készült ha joltudom!"
83-tól 97-ig futott a DB mint manga.

"Ne mondja nekem senki, hogy a Dragon Ballt 6 éves kisgyerekeknek találták ki, mert azért az még a japóktól is durva lenne"
A Dragonball anime a Shounen kategóriába sorolandó, ami annyit jelent, hogy a tinédzserek a célközönség nagyrészt. (14-tõl 16 éves korig durván) Persze kortól függetlenül nézheti bárki. ;D

"mester DarkEvilPiccolo"
Köszi a jelzõt, de én közel sem vagyok mester. 😄 Bármilyen hihetetlen is, az amcsi DB fanoknál szinte minden második emberke olyan szinten vágja a DB-t mint mondjuk én vagy még talán sokkal jobban is. Nah jó azért túlzás az, hogy minen második emberke de elég sokan vannak akik iszonyatosan képben vannak a DB-al kapcs.

"Akkor miért mondja Vegitanak, hogy 5 percig tartsa fel, amíg átalakul ssj3-ba?"
Nem mond ilyet. 😊 Rossz a feliratod vagy nem tudom hogyan nézed de tuti nem mond ilyet.

DBZ is My Favourite

Akkor miért mondja Vegitanak, hogy 5 percig tartsa fel, amíg átalakul ssj3-ba?
rooney8
"mester"

😄

na ez az! de ami vele eyütt futott a sailor moon az se kisgyerekeknek való volt! elég durva szörnyek voltak ott is.
Bár az a fura,hogy van itt lejjeb az a telefonos játék abban kisgyerekek vannak,tehát nekik van. vagy az agressziv véres részeket kicenzurázták? 😊)
Na de majd a mester DarkEvilPiccolo megmondja 😊
Hát ja, lehet hogy bizonyos szempontból nézve agresszív. De ennyi erõvel tényleg majdnem minden mostani mese az. A másik dolog, hogy az animeknek is vannak különbözõ besorolási kategóriái. Ne mondja nekem senki, hogy a Dragon Ballt 6 éves kisgyerekeknek találták ki, mert azért az még a japóktól is durva lenne.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik