6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Sárkányfészeknek hívták asszem és már nem. -
kbalint8 #4258 Hello! 1 kérdésem lenne: nem tudja vki h létezik e még az a játék ami régebben volt neten, hasonlitott a mai travianhoz meg ezekhez, válsazthattál 1 figurát, edzhetted, harcolhattál más játékosokkal, harc közben töltödtél, stb. emlékszik erre vki?? -
megalodon #4257 Báár az a fehér gumicsizma Gohannak...:) XD -
megalodon #4256 Na igen ez már jobb! :) Már egyszer valaki belinkelte.
Látszik,hogy amatőr a javából de a teleportok meg a hangok ... :) nagyon faxa -
cinegecinege #4255 Hy , valaki tudja hogy mitörtént dbhunszinkron oldallal ahol a pénzt gyüjtötték az új részekre mert kurvára kellenének azok a részek , ha valakinek meg van az irjon visza fizetek érte ha kell . csak léccy valaki irja meg ,hogy honnan tudom letölteni az új szinkronokat , előre is köszi -
Animeaddicts.huuuu -
sKeezo #4253 azmiaz? -
AA-ot nézted már? -
sKeezo #4251 valaki adjon már a gt-hez normális magyar feliratot -
xxxpaulxxx #4250 jó de sztem nem is dolgozott rajta annyi ember, mint pl az evolution-on:D -
azért a mozgásokon van még mit javítani, de hát arra vannak a valós színészek.P -
Itt lehet regelni és bejelentkezni is (: -
Ez télleg jó :) -
sKeezo #4246 ez kurvajó, még élveztem is -
xxxpaulxxx #4245 Szerintem te erre gondoltál!;)
Mondtam is, hogy inkább ilyesmit csináltak volna az evolution helyett. -
Lirion #4244 Na és azon a blogon hogy lehet regelni meg bejelentkezni? Mert sehol se találtam ilyen dobozkát.. -
sKeezo #4243 valaki? #4240 -
r4pt0r #4242 Goku spirit bombja kicsit erősebb mint Gotenks és Piccoló gyenge lővése. :D -
ironhorses #4241 Arra tud valaki magyarázatot adni, hogy Buu miért pusztult el Goku Spirit Bomb-jától? Mert mikor Gotenks felrobbantotta, Piccolóval még a darabjait is elégették. Még is túl élte! Hogy van ez?? -
sKeezo #4240 Gt-hez csak 1 fajta magyar felirat van? mert ami nekem van igen gáz -
megalodon #4239 Miért? -
sKeezo #4238 kicsit lehangoló a gt eleje a z után -
megalodon #4237 Gratulálok... -
sKeezo #4236 ilyenekkel faszán meg lehetne csinálni egy normális dragon ball filmet -
és azonbelül hol?:P -
Azon kívül feltűnnek párszor (: -
Egyébként most vettem észre, hogy a Z 190. részében (amcsi verzió) benne van a sima Dragon Ballból a Colonel(vagy General, vagy nem is emlékszem milyen) Red meg a néger asszinsztense, mint a Saiyaman film rendezője és az ő asszisztense. -
Áh ez merénylet volt sg ellen xD -
Ha db rajongó vagy akkor ne nézd meg.
Ha nem vagy az akkor se. -
DarkEvilPiccolo #4230 Nincs kedvetek átjönni a blogunkra? xD Mostanában ott pereg az élet és nagyon nincs kedvem ide is elnézegetni pedig csak pár kattintás. xD -
xxxpaulxxx #4229 Látta már valaki az evolutiont?:D Tetszett?XD -
ezért nem lehet az eredeti sztoriba belerakni:p -
Hát ja, csak ha jól emlékszem, csak a Buu elleni harcok alatt voltak halottak mindketten. -
én se tudom sose behatárolni, de nem is akarom:P vmikor akkor mikor épp Goku és Vegita is halott :D -
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mikor játszódik a 12. movie. -
hunhogzilla #4224 Hali, olyan embereket keresek, akik értenek a modellezéshez (3ds Max, Cinema 4D) vagy a C++ programozáshoz. Egy teljesen egyedi DragonBall játékról lenne szó. Akit érdekel, írjon PM-et -
Az nem csi hanem nyi... -
Valaki aki otthon van kártya téren megmondhatná, hogy ez milyen. Pakolgattam és találtam egy raklapcsi kártyát xD -
Egy héttel az 1. után :D:D -
Lirion #4220 Kai 2. részét mikor adják?