Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár a beszéd meg 'durvult' kissé aztán meg😛
●.°´● the best ●.°´●
"hogy tudom az oldaladról leszedni az OVA Special második részét errõl a Sendspaceról?:S"
ugyanúgy, mint minden mást innen 😊
http://www.youtube.com/watch?v=MPB5adDx3D0
amugy tényleg jó a vidió 😄 de majd az enyém ha meglesz végre minden rész rendesen
●.°´● the best ●.°´●
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
gohanssj2fru: hát akkor jó neked, nekem csak bratyó szereti még a DB-t de én meg õt nem bírom 😄
amugy ez a fru, az lánynév lenne ?
3765: De gonosz vagy. 😄
3764: Minden álmom egy olyan csajszi aki bírja a DB-t. 😄 Nem jön valamelyikõtök feleségül hozzám? <#szeret>#szeret><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor5>#vigyor5>
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
"Mellesleg Isten hozott köreinkben DiLee. 😄"
köszönöm, de én most meg úgy jártam hogy eltûnt vagy 2 dvd-m amire kiírtam a részeket, ezért belassult a saját feltöltésem :S
aki még nem tud róla: töltögetem fel az eredeti wmv fájlokat megauploadra 😊
DBZ is My Favourite
de a DB ilyen jó dolog 😄 még el is lehet rajta gondolkodni ... 😛
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
Én meg azt írtam, hogy használták jó párszor és unalmas lett volna, ha mindig használják amikor csak lehetett volna. 😛
"Nekem meg ugyan olyan jó mint a többi"
Annyi baki van benne mint állat. Egy csomó ellentmondás van a Z-hez képest benne.
A technikákhoz csak annyit, hogy ahogy Toguro bácsi mondaná, a fizikai erõ többet ér minden technikánál. 😄
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"természetesen GT az jó, csakúgy mint a többi Dragon Ball"
Hehe. sikerült megnevettetned. 😄 A GT az GT. A GT az nem Dragonball... Én legalább is így vagyok vele.
"Bakker! Namekül beszélnek"
Az a poén, hogy akkor még nem volt olyan, hogy Nameki faj. 😄
A Technikákat azért nem használták késõbb, mert nem lett volna semmi értelmük. A Z már átment egy Super Power cuccosba, míg a sima DB inkább csak a harcmûvészetekre fókuszált, és ott még jól néztek ki az ilyen különféle technikák. A Z-ben viszont gyenge húzás lett volna egy ilyen technikát elsütni. 😊
"Taio-Ken"
Hát szerintem elég sokszor használták ezt a technikát a Z-ben. 😊
"a sorozat atomkirály, de a movie-k annyira nem jönnek be nekem, nagyon vontatott az eleje, és rövid a harc"
Én pont nem így látom. 1 adott múviban több harc van szinte mint az egész sorozatban. :S Ez persze nem igaz, de a múvikat összehasonlítva a sorozattal sokkal esemény dúsabbak... ÉS én is úgy vagyok a múvikkal mint itt jó páran, az a lényeg, hogy DB legyen és + nekem, hogy minél több látványos bunyó legyen bennük. 😄
Mellesleg Isten hozott köreinkben DiLee. 😄 A feltöltéses dologgal sajnos tudod hogyan állok. 😞
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
De amugy szinte semmit sem csinálnak a Z-ben ami a DB ban van.NA jó kamehameha meg pár apróság de mást nemigazán.Pl tensin amikor kezeket növeszt..stb stb...
ez pl visszajön a 2008-as movie-ban 😉 elég kemény volt az elején ezzel Yamcha
én elkezdtem a sima DB-t és remélem lesz is rá igény, most is megy megaupload-ra 😊
ja és én is most nézem meg újra a simát, csak én még 97. résznél járok Tenshinhan harcol Goku ellen, elõször, naggyon zsír 😉
én elkezdtem a sima DB-t és remélem lesz is rá igény, most is megy megaupload-ra 😊
ja és én is most nézem meg újra a simát, csak én még 95.é résznél járok Tenshinhan harcol Goku ellen, elõször, naggyon zsír 😉
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
http://www.youtube.com/watch?v=cCUjlIp1dvc
http://www.youtube.com/watch?v=CzJ6k3d3oGM
ez a három az általános favoritem😄 a 3. kicsit lányosabb zene de odaillõ szeritnem😛 aztán még van egy pár amit bírok
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●