Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gohanssj2fru
igaz 😛 ||nah gt-ben nekem is max az ssj4 tetszik xD || jó nekem speciel a cell saga-ban gohan tetszett az elszánt tekintetével és ahhoz jól passzoltak a villámok XD😛

●.°´● the best ●.°´●

Nem movieban, hanem a GT-ben SSJ4 Gogeta van. De a GT-t nem veszem bele a dolgok sûrûjébe. 😄 Nekem amúgy mindegyik szint kinézete tetszik. Az USSJ a legszimpibb. Nem tehetek róla, megõrülök az izomhegyekért. 😄 De a GT-bõl legalább az SSJ4 kinézet tetszik. Más nem igazán. Az SSJ3 is jó mert ott tényleg látszik, hogy kemény gyerekkel áll szemben az ellenség. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
messze?😄

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
nah ez az 😄 ez meg milyen már..
szerintem a leglátványosabb pont az ssj2 pedig😛 jó persze most lehet azt mondani h az ssj3 inkább 😄 de azért mert ott vannak a villám cikázások és az azért eléggé kifejezi a harcos testi és erõ adottságait vagy h fogalmazzak mint egy derékig érõ haj😛

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Messze vagy<#gonosz3><#vigyor>

Télleg csak SSJ1 volt Vegeto/Gogeta-nal a max? De egyik movieba SSJ4 ként fúzionálnak nem? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fúzióknál nem is volt soha SSJ2 szint. 😄 Vegeto/Gogeta original és SSJ1 szinten nyomultak. Gotenks pedig SSJ1 és SSJ3 szinten. Az SSJ2 valahogy kimaradt. 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
gondolom akkor fuzioknál nem számít az ssj2..

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Jah és persze Cellnek a 100%-os tökéletes formája is megfelelt egy SSJ2 szintnek. Csa hát mivel õ nem Saiya-jin ezért nem lehet SSJ2-nek hívni azt a szintet.

DBZ is My Favourite

Trunks sosem érte el az SSJ2-t. Future Trunks sem és Kid Trunks sem. Goku, Gohan és Vegeta érték el csak. Goku és Vegeta is csak a Majin Buu sagaban.

Genki-dama: Ez nem egy egyszerû technika. Nem igazán lehet a többi technika közé sorolni.

DBZ is My Favourite

Trunks csak Ultra Super Saiyan volt...vagymi ???

gohanssj2fru
tényleg! fõleg a kedvencem, a movie 7-ben, mikor el is nyeli ^^

Danny1987
Én meg azt hittem trunks is elérte az ssj2-t cell ellen.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
"A technikákhoz csak annyit, hogy ahogy Toguro bácsi mondaná, a fizikai erõ többet ér minden technikánál. 😄"

Azért a genki dama (nem tudom jól irtam e de az energia gömb amit songesz használ) mindig odabasz az ellenségeknek mégha sokkal erõsebb is mint goku.

Live for nothing or die for something.

gohanssj2fru
pest m-dunakeszi😛és a Radnóti M. gimi

melyik megyében laksz ?
ki leszel faggatva xD

SMGBAS
-DWBH

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Mi a helyzet a szinkronokkal? (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gohanssj2fru
nem is 😄 de nem rossz ötlet..😛

Black Hawk
fogadjunk Barbieval verted Kent 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

gohanssj2fru
szerintem sok lány van aki szereti csak nem foglalkozik vele annyit vagy nem mondja meg..vagy kitudja😄mindegy.
visszatérve magamra: tök átlagos vagyok ettõl függetlenül 😄 és kiskoromban amelett h verekedni is szerettem úgyanúgy szerettem barbizni is XD nah?
szerintem sem olyan buta de az tény h õ nem járt iskolába szinte, és a harccal foglalkozott, azt viszont azért érti ennyire 😄😊 azt meg h a maradandó jég mit jelent elnézzük neki XD és csak a 19-nél akadt el kisgyerekként is vagy hol😄

vagyis félhosszú haj xÐ

megint nem tévedtem, szõke rövid haj=C18 😉 😄

rooney8
Melyik suliba jársz?<#kuss>😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Köszönöm a válaszotokat az ssj2-re! Így már értem!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

"Goku nem csak játsza a butát"
Ha harcról van szó akkor nála találékonyabb egyént nem igazán tudnék mondani. 😛 Amúgy tény, hogy tapasztalatlan bizonyos dolgokban, de ez még nem egyenlõ a butasággal. Egy normál/átlag emberi agya van neki is. 😄 És, ha körülnézek pl. itt az én kis falucskámban, az emberek nagyrésze bizony még Son Goku IQ szintjét sem éri szal...<#whatever> Meg úgy átlagosságban a magyarok igen csak buták. 😄 Son Goku egy agytröszt a legtöbbhöz képest. 😄 Amúgy ezt a butaság dolgot ne vegye senki magára, nem célozgatni akartam ezzel.<#whatever> De ami tény az tény...

DBZ is My Favourite

25vagyok de lányt még nem látam aki szerette /szereti a DB-t
He he he...
Biztos a leendõ feleségét látja már benned, mióta tudja, hogy lány vagy. 😛
Izlések és pofonok, az én véleményem az, hogy a GT egy hulladék.

Goku meg nem csak játsza a butát, vagyis alapvetõen nem hülye, de a világról minimális ismeretekkel rendelkezik csak, tekintve, hogy milyen körülmények között nõtt fel.. 14 évesen találkozott Bulmával ha jól emlékszem, ennyi idõt élt le a hegyek között az erdõben, civilizációtól távol, aztán zseniális teknõsnél egy szigeten az óceán közepén utána meg a mindenhatónál pár évig fent az égben, nem csoda, hogy sok mindenrõl fingja nincs, hogy az mi.
gohanssj2fru
am. milyen szempontból érdekel milyen vagyok?😛

gohanssj2fru
jah ráadásul szõke félhosszú hajam vanXD

amúgy csak a közvetlenebb barátaim tudják h szeretem, mint h én is tudom h egy barátnõm a Narutot bírja, így megvan osztva 😊 söt mondom egy két barátnöm is úgy van vele ha szó van róla akkor mondják h tökre szerették de õk már csak mint emléket😄

hát persze hogy mindig igazam van 😊

amugy télleg gimnazista, szerintem biztos tudják mert szerintem egy C18nak öltözik be állandóan és akkor tudják hogy õ az 😉 xÐ

Errõl már volt szó nem is olyan régen. A szintnek amirõl beszéltek az izomnövelõsnek van egy hivatalos neve, méghozzá az, hogy: USSJ, ami annyit tesz, hogy Ultra Saiya-jin. És természetesen egyértelmû, hogy az SSJ2-t Gohan érte el elõször amikor Cellel harcolt.

DBZ is My Favourite

Gimnazista!??
Háát kiváncsivá tettél milyen lehetsz 😛
Az oszt.társak tudják,hogy FUN vagy??
Nem ssj2 szintet értek el,de mégis átváltoztak egy 2.szintre mint a ssj,de ez a Super szint volt nem a ssj2.
Ezért is van a játékban(budokai t.2-3)több vegeta karakter szerintem.
gohanssj2fru
___3789: jólvan, igaz😛
3791:
igen, Vegita csak sokat edzett, Trunks az izmait tudta megnövelni, amit aztán Goku is elért, de tény h elöször ezt a színtet gohan érte el amin elég látványosan megmutatták h meglepödtek 😄
aztán a többiekét pontosan nem is mutatják mikor érik el..

hát ja, de pl a többiek nem esznek annyit, pedig õk se semmik 😄

nem, elõször Gohan érte el, azon lepõdött meg mindenki 😉

Sziasztok! Vegita és Trunks mikor kijön a tér és idõ szobából és Cell ellen harcolnak akkor valamelyik elérte a ssj2-t??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

hali
Nem tudnátok segíteni,hogy honnan lehet letölteni a sima db részeket meg a dbz moviekat mert ami nekem vannak azok konvertáltak és nem megy hozzájuk a felirat, torrenten meg sajnos nem seedelik.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

gohanssj2fru
nah ja de nem csoda 😄 amennyi energiát aztán elégetnek😄

nem szõke Goku csak mindig enne xD
meg mindenki kiakad tõle néha napján 😄

gohanssj2fru
amúgy komolyan😄ha totál elvonatkoztatsz attól h mire épült az a film, akkor egész nézhetõ is lesz😄

gohanssj2fru
megértem 😄😊

igazából speciel a gt-t meg a trunks specialt nem láttam de azokra nem visz rá a lélek egyelõre 😄
igen, egy gimnazista lány vagyok és ovis korom óta szeretem a DB-t 😊 de csak ezt az egyet 😛

A Z-ben már sokkal "mûveltebb". 😄

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru lány vagy??? Háát már egy ideje járok ide de nem tudtam! :S

DarkEvilPiccolo!
Goku csak játsza a butát. 😄
Na de ennyire?? Tény,hogy nem hülye,hisz a harcokban kell gondolkodni,na de épp most néztem a DB végét és háát mikor Bulmának fogdossa a száját,hogy mit csinált vele... Háát nem ugy tünt mintha meglenne játszva 😊
De persze neem mindegy,h. buta e vagy játsza!
Ezek vannak:
Dragon Ball 153 rész + 4 movie
Dragon Ball Z 291 rész + 13 movie + 3 speciál + 1 OVA
Dragon Ball GT 64 rész + 1 speciál

Ha ezt mind láttad akkor láttál mindent sajnos. 😄

Ha DB-t szídják akkor olyankor hajlamos vagyok felkapni a vizet és ilyen szép dolgokat írok... Amúgy tényleg nem kellene reagálni az ilyenekre, de valakinek meg kell mondania a frankót is, hogy vegyék már észre magukat az ilyenek. Szerintem még nálam is jóval fiatalabb, és amúgy is milyen jogon jön õ ahhoz, hogy tulajdonképpen elmondja minden primitívségnek a DB-t meg a rajongóit is? Meg az, hogy a komolyságot összehozta a filmes (rajzfilmes) ízléssel, ennél nagyobb baromságot nem is csinálhatott volna. Kábé azt mondta a srác, hogy nem is vagyok értelmes ember mert ilyeneket nézek. Csoda, ha az ember felkapja a vizet?

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
itt írok neked, mert én a másik forumra nem megyek ahol a filmrõl van szó, csak fenn voltam a blogodon és rámentem arra a forumra ahová az az Aldo izéke írt, és az elsõ reakciód eléggé tetszett : Aldo Moro: Egy szánalmas idióta vagy. Ennyi. Mellesleg én 28 éves vagyok, és gerjedek erre a szarra. Te meg elmehetsz a pokolba. xD röviden tömören, jól megmondtad. szerintem az ilyeneknek nem is kell válaszolni 😊
"Goku csak játsza a butát. 😄"
jah. de úgymond jól áll neki XD mint ahogy minden karakternek megvan az imidzse.

"a dermesztõs részek után nem lett kevesebb a 'vér' a verekedések során?"
Hát de asszem. Bár amikor Dr. Gero átnyúlt Yamchan az is ott volt a szeren. 😄

"nem igaz h goku buta lenne"
Goku csak játsza a butát. 😄

"ezután mit nézek?"
Yu Yu Hakusho! 😄 Annyira Dragonball-koppintás, hogy az már fáj. 😄 Persze meg sem közelíti a DB-t, de lekötõs darab. 😛

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
áh megnéztem az összes dbz részt (najó csak a dermesztõstõl) az összes dbz movie-t, most ezután mit nézek?XD majd elkezdem elölröl nézni õket de majd csak tavasszalXD

gohanssj2fru
meg tényleg nem igaz h goku buta lenne. jó néha olyan 'szõke' 😄 de egy csomoszor merõ logikával is harcol