Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
szerintem a leglátványosabb pont az ssj2 pedig😛 jó persze most lehet azt mondani h az ssj3 inkább 😄 de azért mert ott vannak a villám cikázások és az azért eléggé kifejezi a harcos testi és erõ adottságait vagy h fogalmazzak mint egy derékig érõ haj😛
●.°´● the best ●.°´●
Télleg csak SSJ1 volt Vegeto/Gogeta-nal a max? De egyik movieba SSJ4 ként fúzionálnak nem? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Genki-dama: Ez nem egy egyszerû technika. Nem igazán lehet a többi technika közé sorolni.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
Live for nothing or die for something.
Azért a genki dama (nem tudom jól irtam e de az energia gömb amit songesz használ) mindig odabasz az ellenségeknek mégha sokkal erõsebb is mint goku.
Live for nothing or die for something.
ki leszel faggatva xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
visszatérve magamra: tök átlagos vagyok ettõl függetlenül 😄 és kiskoromban amelett h verekedni is szerettem úgyanúgy szerettem barbizni is XD nah?
szerintem sem olyan buta de az tény h õ nem járt iskolába szinte, és a harccal foglalkozott, azt viszont azért érti ennyire 😄😊 azt meg h a maradandó jég mit jelent elnézzük neki XD és csak a 19-nél akadt el kisgyerekként is vagy hol😄
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Ha harcról van szó akkor nála találékonyabb egyént nem igazán tudnék mondani. 😛 Amúgy tény, hogy tapasztalatlan bizonyos dolgokban, de ez még nem egyenlõ a butasággal. Egy normál/átlag emberi agya van neki is. 😄 És, ha körülnézek pl. itt az én kis falucskámban, az emberek nagyrésze bizony még Son Goku IQ szintjét sem éri szal...<#whatever>#whatever> Meg úgy átlagosságban a magyarok igen csak buták. 😄 Son Goku egy agytröszt a legtöbbhöz képest. 😄 Amúgy ezt a butaság dolgot ne vegye senki magára, nem célozgatni akartam ezzel.<#whatever>#whatever> De ami tény az tény...
DBZ is My Favourite
Goku meg nem csak játsza a butát, vagyis alapvetõen nem hülye, de a világról minimális ismeretekkel rendelkezik csak, tekintve, hogy milyen körülmények között nõtt fel.. 14 évesen találkozott Bulmával ha jól emlékszem, ennyi idõt élt le a hegyek között az erdõben, civilizációtól távol, aztán zseniális teknõsnél egy szigeten az óceán közepén utána meg a mindenhatónál pár évig fent az égben, nem csoda, hogy sok mindenrõl fingja nincs, hogy az mi.
amúgy csak a közvetlenebb barátaim tudják h szeretem, mint h én is tudom h egy barátnõm a Narutot bírja, így megvan osztva 😊 söt mondom egy két barátnöm is úgy van vele ha szó van róla akkor mondják h tökre szerették de õk már csak mint emléket😄
●.°´● the best ●.°´●
amugy télleg gimnazista, szerintem biztos tudják mert szerintem egy C18nak öltözik be állandóan és akkor tudják hogy õ az 😉 xÐ
DBZ is My Favourite
Háát kiváncsivá tettél milyen lehetsz 😛
Az oszt.társak tudják,hogy FUN vagy??
Ezért is van a játékban(budokai t.2-3)több vegeta karakter szerintem.
3791:
igen, Vegita csak sokat edzett, Trunks az izmait tudta megnövelni, amit aztán Goku is elért, de tény h elöször ezt a színtet gohan érte el amin elég látványosan megmutatták h meglepödtek 😄
aztán a többiekét pontosan nem is mutatják mikor érik el..
●.°´● the best ●.°´●
hát ja, de pl a többiek nem esznek annyit, pedig õk se semmik 😄
nem, elõször Gohan érte el, azon lepõdött meg mindenki 😉
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Nem tudnátok segíteni,hogy honnan lehet letölteni a sima db részeket meg a dbz moviekat mert ami nekem vannak azok konvertáltak és nem megy hozzájuk a felirat, torrenten meg sajnos nem seedelik.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
●.°´● the best ●.°´●
meg mindenki kiakad tõle néha napján 😄
●.°´● the best ●.°´●
igazából speciel a gt-t meg a trunks specialt nem láttam de azokra nem visz rá a lélek egyelõre 😄
igen, egy gimnazista lány vagyok és ovis korom óta szeretem a DB-t 😊 de csak ezt az egyet 😛
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DarkEvilPiccolo!
Goku csak játsza a butát. 😄
Na de ennyire?? Tény,hogy nem hülye,hisz a harcokban kell gondolkodni,na de épp most néztem a DB végét és háát mikor Bulmának fogdossa a száját,hogy mit csinált vele... Háát nem ugy tünt mintha meglenne játszva 😊
De persze neem mindegy,h. buta e vagy játsza!
Dragon Ball 153 rész + 4 movie
Dragon Ball Z 291 rész + 13 movie + 3 speciál + 1 OVA
Dragon Ball GT 64 rész + 1 speciál
Ha ezt mind láttad akkor láttál mindent sajnos. 😄
Ha DB-t szídják akkor olyankor hajlamos vagyok felkapni a vizet és ilyen szép dolgokat írok... Amúgy tényleg nem kellene reagálni az ilyenekre, de valakinek meg kell mondania a frankót is, hogy vegyék már észre magukat az ilyenek. Szerintem még nálam is jóval fiatalabb, és amúgy is milyen jogon jön õ ahhoz, hogy tulajdonképpen elmondja minden primitívségnek a DB-t meg a rajongóit is? Meg az, hogy a komolyságot összehozta a filmes (rajzfilmes) ízléssel, ennél nagyobb baromságot nem is csinálhatott volna. Kábé azt mondta a srác, hogy nem is vagyok értelmes ember mert ilyeneket nézek. Csoda, ha az ember felkapja a vizet?
DBZ is My Favourite
"Goku csak játsza a butát. 😄"
jah. de úgymond jól áll neki XD mint ahogy minden karakternek megvan az imidzse.
Hát de asszem. Bár amikor Dr. Gero átnyúlt Yamchan az is ott volt a szeren. 😄
"nem igaz h goku buta lenne"
Goku csak játsza a butát. 😄
"ezután mit nézek?"
Yu Yu Hakusho! 😄 Annyira Dragonball-koppintás, hogy az már fáj. 😄 Persze meg sem közelíti a DB-t, de lekötõs darab. 😛
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●