Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Azt meg nem tudom honna szedted, hogy Krillin erõsebb volt valamikor is Friezanál"
Még régebben olvastam 1 oldalon, amin az erõszintek voltak lejegyezve.

"A Garlic Junior saga úgy ahogy van filler."
Ezt úgy kell érteni, hogy a mangában 1 szóval nem utalnak Garlicra? Mert az animeben igen.

Jó, biztos vannak felesleges részek, de az hogy fog kinézni, ha minden átmenet nélkül egyik harcot követi a másik? Vagy pár mondatban a narrátor összefoglalja, mi történt pár év alatt, vagy mi? Elég az hozzá, hogy mivel rajongó vagyok, lecsekkolom majd, de nem hinném hogy az ilyen leredukált verzió nagy siker lenne. Rókabõrlehúzás szaga van a dolognak, valamibõl csak fent kell tartani a franchise-t...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Itt van pár filler-dolog amiket tegnap írtam le a MONDO fórumán. Anim Vs. Manga.
"A Saiyan sagaból elég sok. Pl. amikor Gohan ökörködik a sivatagban az szinte mind végig filler. Vagy az elején amikor az erdõben császkál az is filler. Amikor Vegetat és Nappat mutogatják, hogy itt-ott megállogatnak egyet pusztítani. Amikor Goku végigmegy a kígyóúton annak a nagyrésze filler mert ott csak annyit mutatnak amikor elindul meg amikor megérkezik Kaiosamahoz. Szóval nem esik le az útról a Pokolba és nem találkozik azzal a mittudomén milyen hercegnõvel. Amikor Goku és Vegeta harcába bedobnak olyan jeleneteket amikor Bulmáék éppen ugatnak az mind filler. De egyébként csomó ilyen van pl. a Frieza sagaban is szóval harcolnak keményen és akkor bedobnak egy Bulmás jelenetet azok is fillerek. A Namek saga amikor Bulma, Krillin, és Gohan elindulnak a Namekra az is végig filler szóval ott annyit mutatnak amikor elindulnak meg amikor megérkeznek a Namekra. A Garlic Junior saga úgy ahogy van filler. Az autóvezetõs részek. Amikor Goku meghal és átkerül a túlvilágra a Celles idõkben és van a nagytorna meg stb az is végig filler. Pikkon és a Kaioshinek filler karakterek. Amikor Buu testében rohangál Goku és Vegeta és keresik Gohanékat több részen keresztül az is szinte végig filler. Amikor Goku SSJ2-es szinten harcol Kid Buu ellen az is filler. Most így kapásból ennyi jutott eszembe. Jah meg a lényeg, amit sokan szídnak, a Namek bolygó felrobbanása, hogy az csak 5 percig tart elvileg és mégis 20 részen keresztül robban. A mangában tényleg 5 perc az egész."
És ez még semmi...

DBZ is My Favourite

"Ha azt nézzük, hogy Krillin az Android saga idején már erõsebb volt, mint Dermi a Namekon"
Na már most, Ten Sin jóval erõsebb mint Krillin. Azt meg nem tudom honna szedted, hogy Krillin erõsebb volt valamikor is Friezanál.

"Nem azért, de szinte 2/3-ával csökkenteni a hosszát kicsit durva húzás volt. Annyi filler nem volt benne azért"
Tegnap újra végigpörgettem a mangát és hidd el, rengeteg a filler rész...

DBZ is My Favourite

Tessék. Ha gondolod olvasgass vissza pár oldalt. 😄 Amúgy nem szoktam olyan hû de sokat írni oda, mert nem nagyon szeretem az ottani közösséget. Bár igazából csak 1-2 ember unszimpatikus csak a számomra... De az bõven elég.

"Tensinhan fel tudna egy bolygót robbantani?😛 ha nem, evidens ki az erõsebb"
Hát szerintem nem tudna. 😄

DBZ is My Favourite

Lehet, hogy nem tud olyan technikát, amivel azonnal bolygót robbant, de azért nem annyira gyenge. Ha azt nézzük, hogy Krillin az Android saga idején már erõsebb volt, mint Dermi a Namekon, Tenshin se sokkal maradhat el mögötte... A kérdés meg ugye a Buus részek alatti Tenshinhanra vonatkozott. Szal akkorra már szinte biztos, hogy erõsebb. Azért a Cell játékok után 6 éve volt edzésre.

#3872: Nyilván máshogy is meg lehetett volna csinálni dolgokat. Lehetett volna 1 sokkal drámaibb, komorabb stílusú animét csinálni. De én akkor is azt mondom, hogy (még a néhol megjelenõ oltári nagy baromságok ellenére is) a Dragon Ball úgy jó, ahogy van. Ezt az újravágást is idegenkedve fogadom egyelõre. Nem azért, de szinte 2/3-ával csökkenteni a hosszát kicsit durva húzás volt. Annyi filler nem volt benne azért.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

gohanssj2fru
bemásolod a fórumlinket h megnézem?=)

egyébként: Tensinhan fel tudna egy bolygót robbantani?😛 ha nem, evidens ki az erõsebb..

●.°´● the best ●.°´●

Nem nagyon vág ide de azért leírom. A Gamestar fórumán a DB-s topicban állandóan csak leoltanak mert van merszem beszólni, ha éppen ócsárolják a DB-t és összehasonlítgatják mással és a DB-t hozzák ki xarabbnak. Annyira bosszantó, hogy azon a fórumon nincs egy igazi DB fan sem. Olyan emberkék járnak oda akik számára a DB egy tök közepes max. éppen hogy csak jó dolognak számít és mégis írogatnak. De nagyrészt csak lehurrogják. Bosszantó... Nah persze a lehurrogást nem úgy kell értelmezni, hogy elmondják minden xarnak, de állandóan csak ilyeneket írogatnak, hogy ez a dolog milyen hülyén van megcsinálva a DB-ban meg a is meg hogy sokkal jobban is meg lehettett volna csinálni õket csak kicsit oda kellet volna figyelnie a megalkotójának.

DBZ is My Favourite

A Fuji TV-n valószínüleg hetente fognak egy rész DBZ-t adni.

"Thensinhan erõsebb(a majun buus részek alatt) vagy freezer?"
Bár Ten Sin Han is folyamatosan fejlõdött, én mégis kétlem, hogy a Buus idõkben elérte volna Frieza szintjét. Esetleg sakkban tudta volna tartani egy kis ideig úgy mint haogy Cellt is anno, de szerintem leverni nem tudná.

"csak hetente volt?"
Mármint az RTL klubon? Ott minden hétköznap adtak 1 részt. Hétvégén nem adták.

DBZ is My Favourite

SMGBAS
Az egy tápos farmer volt. Õ termelte annak a fehér macskának a varázsbabot. Azt evett reggel, délbe, este. xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Danny1987
A zedben a harci egységek igen hülyén vannak megoldva.
Amikor megérkezett raditz a farmernek volt 5 harci ereje (most nem tudom hogy a fegyvert is beleszámolta-e vagy sem) erre én azt gondoltam majd songokunak lesz olyan 200e körüli erre bumm beadnak neki 400 egységet.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Én is õt hoznám ki gyõztesnek.

Szerintem Tenshinhan, már ha a Buus részek alatti formáját nézzük.

gohanssj2fru
csak hetente volt?😄de durva én ilyenekre nem is emlékszemXD

●.°´● the best ●.°´●

Danny1987
Thensinhan erõsebb(a majun buus részek alatt) vagy freezer?

egyébként a Fuju-tv-n lesz április 5-el kezdik, és szerintem hetente fog lenni egy rész, mint ahogy az korábban is volt, de ha nem az a legjobb mert akkor minél hamarabb meglehet az egész 😊

én nem is tudtam ilyenekrõl 😞
majd meglesz 😄 csak mi a neve ?

rooney8
Aaaaa ilyet akarok!!!!!!!!!!!! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Lenne egy kérdésem. Ezeket lehet még kapni? Meg h meddig lettek kiadva, szal ilyen általános infók. Nemrég találtam meg ezeket, már azt hittem h a nagy költözködésben el lettek hagyva 😄
07.
10.
11.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gohanssj2fru
"De mondom, nem lecserélve lesznek a hangeffektek, hanem úgymond meg lesznek "tisztítva". 😄 Szóval maradnak ugyanazok, csak sokkal élesebben fognak csattanni-puffanni-durranni. 😄 Az új speciálban is a régi hangeffektek vannak."

nah ennek feletébb örülök 😄 és akkor most nem a Fuji tv-n lesz?

●.°´● the best ●.°´●

Engem meg nem hat meg az ilyesmi. Tudom, hogy tudok dolgokat amikrõl másoknak nem sok fogalma van és ennyi. 😛 Amik pedig az animében vannak tények azokat mind tudom szerintem. 😛

"szerintem is jó lesz HD-ben a DBZ, de miért csak a Z ???"
Mert a Z a legjobb/legelismertebb/legelterjedtebb/legfelkapottabb satöbbisatöbbi. 😄 Majd valószínüleg az lesz, hogy ha sok-sok bevételük lesz ebbõl, akkor a sima DB-al is megcsinálják ezt.

DBZ is My Favourite

25kérdés után meg is untam.
HA rossz a válasz nem mondja mi a jó és nekem lassú is.
Kezdõknek jó.
én ezért nem is reg-elek egy oldalra, tudom hogy sokmindent tudok, de lehet hogy nem mindent, szóval inkább kihagyom 😛

nna meg megkérdezi,hogy kinek nincs orra és mutat egy képet Krilin-rõl :S
Meg hány fõs volt Bardock csapata vele együtt. Elgondolkodtam volna rajta de a képen meg kell számolni és ennyi.
szerintem is jó lesz HD-ben a DBZ, de miért csak a Z ??? :'(
a sima is jó lenne, olyan jó újra nézni mostanság

Ez jó csak kissé egyszerû. Vagy az elején járok 😊
Meg nem sorba van,mindig vissza majd küldés jó a válasz ujat kérek... kissé körülményes.
Üdv mindenkinek!
aki szereti a Dragon Ballt és azt hiszi hogy mindent tud róla az tesztelje le a tudását! Jó szorakozást!
http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
tommyknockers
off
Semir hangja Seszták Szabolcs volt,az Animax 'hangja', ha jól vettem ki. Igaz ez szinte senkit nem érdekelt, de fontos volt megjegyeznem, legalább egyszer tudtam valamit..(amit mások is, de ez tök lényegtelen xD)
/off

Örülök ennek a hírnek, csak az a gond, hogy a sz.gépem nem tudná lejátszani a HD-t<#szomoru1><#rinya>..No mindegy, majd a leírt élményekbõl én is élményt gyártok. <#zavart1>

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

"Ezt én elfelejtettem elolvasni"
De mondom, nem lecserélve lesznek a hangeffektek, hanem úgymond meg lesznek "tisztítva". 😄 Szóval maradnak ugyanazok, csak sokkal élesebben fognak csattanni-puffanni-durranni. 😄 Az új speciálban is a régi hangeffektek vannak.

DBZ is My Favourite

Ezt én elfelejtettem elolvasni<#wow2>De a zenék remélem maradnak az eredetiek<#hawaii>

Ez tök jó lenne,Animax-dragonball-felujitva 😊
Bár a szinkron az azokkal ahangokkal jó ahogy volt!
Most kis off,de idevág,ment a Cobra11 és Semir hangja nem Lippai László volt(Gokué is ö) Igy elég szar volt.

Meg ez is tetszik 😊: Ezután bekaphatják a Dragonball Z utálók a "Epizódokon keresztül csak nézik egymást" szövegükkel! 😊

Hát eddig lusta voltam 291 részt végignézni, de így már biztos nem fogom kihagyni <#worship>

Megújulnak, nem megváltoznak. 😉

DBZ is My Favourite

gohanssj2fru
Ez tényleg jó hír viszont nekem van egy apró bajom vele :S😄:
"A hangeffektek is megújulnak!!"

Speciel én imádtam azokat a hangeffekteket amik a db-ben vannak, mert az az igazi :S aztán kitudja..

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

Hát akár meg is vehetné az Animax, ha nagyon akarná. Ki tudja, lehet, hogy meg is fogja. 😄 A legjobb az egészben, hogy Április nincs is olyan messze és már élvezhetjük is az újdonságot. 😊

"Te télleg nagy db fan vagy"
Ez megkérdõjelezhetetlen tény, hogy az vagyok. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
És ezt már le is jáchatnák Magyarországon, mert csak 100 részes lesz és olcsóbbak lesznek a jogok vagy nem tudom mik 😄 Nem?<#rolleyes>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Azt hittem elélvezek mikor ezt olvastam...

😄😄 Te télleg nagy db fan vagy 😄

Azt hittem elélvezek mikor ezt olvastam... Teljesen újracsinálják az egész sorozatot. Grafikailag nem tudom milyen lesz, de remélem nem olyan mint a speciál... Nekem a hátterek a speciálban nagyon nem tetszettek. És csak 100 részes lesz az egész. Szóval ez azt jelenti, hogy a filler részeket kihagyják, magyarul mindennemû idõhúzásnak lõttek.

DBZ is My Favourite

(1.bejegyzés) ez akkor azt jelenti hogy az egész úgy fog kinézni kb mint az uj special(a rajzolásra értem)?

gohanssj2fru
azonnali átvitellel mi?XD egyik legjobb város am. 😛 közel van pesthez mégis békésXD

nekem már megtanította bibibííí xÐ
majd ha lesz rá idõm átugrok 😉 😄

rooney8
Jaja, majd megkérem Son Gokut hogy tanítsa meg 😄

Dunakeszi nincs messze 😊
Teleportal meg... XD
egyébként hozzám is messze lakik kend...

új trailer a DB-filmhez ha valakit érdekel:-P
DB-Evolution trailer
gohanssj2fru
csak kár h speciel nem épp beszédes rész XD(5 mondat😛) direkt csinálják😄

gohanssj2fru
"Valamire biztosan. 😄 Pl. hogy letöröljem a gépemrõl. 😄 "

ez jó volt XD jah 😛 meg kritizálni...

kill3r21
rooney8
Nekem meg arra, hogy DB-t nézhessek 😄 Én még AF-nek is örülnék 😄

"azért jó az is"
Valamire biztosan. 😄 Pl. hogy letöröljem a gépemrõl. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Bp huszonkettõ ker 😄

#3827: Ja igen, az a GT-be volt :$😄 Egyépként nekem a GT is tetszik. Bár messze van a Z-tõl, de azért jó az is 😄