Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még régebben olvastam 1 oldalon, amin az erõszintek voltak lejegyezve.
"A Garlic Junior saga úgy ahogy van filler."
Ezt úgy kell érteni, hogy a mangában 1 szóval nem utalnak Garlicra? Mert az animeben igen.
Jó, biztos vannak felesleges részek, de az hogy fog kinézni, ha minden átmenet nélkül egyik harcot követi a másik? Vagy pár mondatban a narrátor összefoglalja, mi történt pár év alatt, vagy mi? Elég az hozzá, hogy mivel rajongó vagyok, lecsekkolom majd, de nem hinném hogy az ilyen leredukált verzió nagy siker lenne. Rókabõrlehúzás szaga van a dolognak, valamibõl csak fent kell tartani a franchise-t...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"A Saiyan sagaból elég sok. Pl. amikor Gohan ökörködik a sivatagban az szinte mind végig filler. Vagy az elején amikor az erdõben császkál az is filler. Amikor Vegetat és Nappat mutogatják, hogy itt-ott megállogatnak egyet pusztítani. Amikor Goku végigmegy a kígyóúton annak a nagyrésze filler mert ott csak annyit mutatnak amikor elindul meg amikor megérkezik Kaiosamahoz. Szóval nem esik le az útról a Pokolba és nem találkozik azzal a mittudomén milyen hercegnõvel. Amikor Goku és Vegeta harcába bedobnak olyan jeleneteket amikor Bulmáék éppen ugatnak az mind filler. De egyébként csomó ilyen van pl. a Frieza sagaban is szóval harcolnak keményen és akkor bedobnak egy Bulmás jelenetet azok is fillerek. A Namek saga amikor Bulma, Krillin, és Gohan elindulnak a Namekra az is végig filler szóval ott annyit mutatnak amikor elindulnak meg amikor megérkeznek a Namekra. A Garlic Junior saga úgy ahogy van filler. Az autóvezetõs részek. Amikor Goku meghal és átkerül a túlvilágra a Celles idõkben és van a nagytorna meg stb az is végig filler. Pikkon és a Kaioshinek filler karakterek. Amikor Buu testében rohangál Goku és Vegeta és keresik Gohanékat több részen keresztül az is szinte végig filler. Amikor Goku SSJ2-es szinten harcol Kid Buu ellen az is filler. Most így kapásból ennyi jutott eszembe. Jah meg a lényeg, amit sokan szídnak, a Namek bolygó felrobbanása, hogy az csak 5 percig tart elvileg és mégis 20 részen keresztül robban. A mangában tényleg 5 perc az egész."
És ez még semmi...
DBZ is My Favourite
Na már most, Ten Sin jóval erõsebb mint Krillin. Azt meg nem tudom honna szedted, hogy Krillin erõsebb volt valamikor is Friezanál.
"Nem azért, de szinte 2/3-ával csökkenteni a hosszát kicsit durva húzás volt. Annyi filler nem volt benne azért"
Tegnap újra végigpörgettem a mangát és hidd el, rengeteg a filler rész...
DBZ is My Favourite
"Tensinhan fel tudna egy bolygót robbantani?😛 ha nem, evidens ki az erõsebb"
Hát szerintem nem tudna. 😄
DBZ is My Favourite
#3872: Nyilván máshogy is meg lehetett volna csinálni dolgokat. Lehetett volna 1 sokkal drámaibb, komorabb stílusú animét csinálni. De én akkor is azt mondom, hogy (még a néhol megjelenõ oltári nagy baromságok ellenére is) a Dragon Ball úgy jó, ahogy van. Ezt az újravágást is idegenkedve fogadom egyelõre. Nem azért, de szinte 2/3-ával csökkenteni a hosszát kicsit durva húzás volt. Annyi filler nem volt benne azért.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
egyébként: Tensinhan fel tudna egy bolygót robbantani?😛 ha nem, evidens ki az erõsebb..
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
"Thensinhan erõsebb(a majun buus részek alatt) vagy freezer?"
Bár Ten Sin Han is folyamatosan fejlõdött, én mégis kétlem, hogy a Buus idõkben elérte volna Frieza szintjét. Esetleg sakkban tudta volna tartani egy kis ideig úgy mint haogy Cellt is anno, de szerintem leverni nem tudná.
"csak hetente volt?"
Mármint az RTL klubon? Ott minden hétköznap adtak 1 részt. Hétvégén nem adták.
DBZ is My Favourite
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Amikor megérkezett raditz a farmernek volt 5 harci ereje (most nem tudom hogy a fegyvert is beleszámolta-e vagy sem) erre én azt gondoltam majd songokunak lesz olyan 200e körüli erre bumm beadnak neki 400 egységet.
Live for nothing or die for something.
●.°´● the best ●.°´●
Live for nothing or die for something.
majd meglesz 😄 csak mi a neve ?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
07.
10.
11.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
nah ennek feletébb örülök 😄 és akkor most nem a Fuji tv-n lesz?
●.°´● the best ●.°´●
"szerintem is jó lesz HD-ben a DBZ, de miért csak a Z ???"
Mert a Z a legjobb/legelismertebb/legelterjedtebb/legfelkapottabb satöbbisatöbbi. 😄 Majd valószínüleg az lesz, hogy ha sok-sok bevételük lesz ebbõl, akkor a sima DB-al is megcsinálják ezt.
DBZ is My Favourite
HA rossz a válasz nem mondja mi a jó és nekem lassú is.
Kezdõknek jó.
Meg hány fõs volt Bardock csapata vele együtt. Elgondolkodtam volna rajta de a képen meg kell számolni és ennyi.
a sima is jó lenne, olyan jó újra nézni mostanság
Meg nem sorba van,mindig vissza majd küldés jó a válasz ujat kérek... kissé körülményes.
aki szereti a Dragon Ballt és azt hiszi hogy mindent tud róla az tesztelje le a tudását! Jó szorakozást!
http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
Semir hangja Seszták Szabolcs volt,az Animax 'hangja', ha jól vettem ki. Igaz ez szinte senkit nem érdekelt, de fontos volt megjegyeznem, legalább egyszer tudtam valamit..(amit mások is, de ez tök lényegtelen xD)
/off
Örülök ennek a hírnek, csak az a gond, hogy a sz.gépem nem tudná lejátszani a HD-t<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>..No mindegy, majd a leírt élményekbõl én is élményt gyártok. <#zavart1>#zavart1>
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
De mondom, nem lecserélve lesznek a hangeffektek, hanem úgymond meg lesznek "tisztítva". 😄 Szóval maradnak ugyanazok, csak sokkal élesebben fognak csattanni-puffanni-durranni. 😄 Az új speciálban is a régi hangeffektek vannak.
DBZ is My Favourite
Bár a szinkron az azokkal ahangokkal jó ahogy volt!
Most kis off,de idevág,ment a Cobra11 és Semir hangja nem Lippai László volt(Gokué is ö) Igy elég szar volt.
Meg ez is tetszik 😊: Ezután bekaphatják a Dragonball Z utálók a "Epizódokon keresztül csak nézik egymást" szövegükkel! 😊
DBZ is My Favourite
"A hangeffektek is megújulnak!!"
Speciel én imádtam azokat a hangeffekteket amik a db-ben vannak, mert az az igazi :S aztán kitudja..
●.°´● the best ●.°´●
"Te télleg nagy db fan vagy"
Ez megkérdõjelezhetetlen tény, hogy az vagyok. 😄
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
😄😄 Te télleg nagy db fan vagy 😄
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
majd ha lesz rá idõm átugrok 😉 😄
Teleportal meg... XD
DB-Evolution trailer
●.°´● the best ●.°´●
ez jó volt XD jah 😛 meg kritizálni...
Valamire biztosan. 😄 Pl. hogy letöröljem a gépemrõl. 😄
DBZ is My Favourite