Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#3923: Kérünk sample-t 😄
De az a fura,hogy Pogány Juditot tudod ki az és láttad már filmben is és én elképzelem ahogy kiabál mint Gohan 😊
Amugy milyen lehet egy ilyen szinkronizálás!? VAn egy 50-60körüli nõ és üvölt a studióban,hoyg CELL HAGYD ABBAAAA! SÜKET VAGY?? GRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
😄
Van 6évesen és nem tud átalakulni
van13évesen és SSJ1 SSJ2 (tehát amiröl szó van)
van19évesen SSj és mystic formák.
Söt már meg lett beszélve,hogy a Garlic-os rész filler.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
●.°´● the best ●.°´●
Am. vicces h számítástechnikákkal mennyire el tudják a hangokat változtatni. Pl Pogány Judit hangjából most speciel..
●.°´● the best ●.°´●
Felnõtt Gohannak meg Csõre Gábor.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
(Egyébként szereti a szinkront, de ez télleg gáz)
és akkor ehhez a megújult ohne filleres részekhez is készít vki felíratot akkor hawaii?😊
nah ebben viszont igazad van DarkEvilPiccolo, hogy az mint az angol kemény nyelv illik is hozzá:p végülis mindegyik nyelvnek megvan a maga elõnye 😄 és szokták dicsérni a magyar szinkront azért 😛 csak tényleg furcsa meg más kicsit az egész ha magyar meg más a japán. nekem az elején nagyon fura volt a japán de aztán már tökre megszoktam/megtetszett 😊
·"Gohan különleges. Mindig is az volt. Szerintem ennél jobb magyarázatra nincs szükség. 😄"
hát..igaz😄. és az tény h a 185.rész amit belinkeltek ott nagyon durva az a hang XD én azt hittem amig nem láttam csak külföldi nyelven h már vki más lesz a szinkronja:S😄
●.°´● the best ●.°´●
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
#3902 Kicsit benéztem xD
pont nemrég néztem a Db végén lévõ nagytornát!
Piccolo ugye leyeli egy üvegcsében a mindenhatót aztám harc stb majad felrepül és bla bla elpusztitok mindenkit stb majd Goku nyomná a kamehameha-t
Aztán szolnak neki ha elpusztitja akkor meghal a mindenható is. Erre visszahököl,abbahagyja,majd gondolkodik stb.
Majd Krilin bekiabál,hoyg Gokunak a birtokában van a tiszta erö és ha azt használja akkor addig mindenki eltudna menekülni+amig összeszedi magát Piccolo.
Goku nagyban helyesel és erre megint:KÁME....
és nyomja neki.
Na most elöször csinálná majd abbahagyja aztán mégis azt küldi... :S
"Lenne egy kérdésem. Ezeket lehet még kapni? Meg h meddig lettek kiadva, szal ilyen általános infók. Nemrég találtam meg ezeket, már azt hittem h a nagy költözködésben el lettek hagyva"
Hát, ha nem tévesek az infóim errõl, akkor, ha jól tudom, ez a kemény 3 szám jelent meg csak nálunk. 😄DD
DBZ is My Favourite
Ez egy japán TV csatorna. 😄
"jobbról-balra"
Örülök. ;D
"Egy kis finomság annak aki magyarul szereti"
Csak a 185. részbõl néztem meg a részletet, de a falat kapartam már majdnem... Gohan amikor ordít az kész. :S Meg mondja Cellnek, hogy megsüketültél? Te jó Isten mondom ez nem igaz... A szöveg is gagyi de amikor Gohan ordított az egyszerûen annyira betette a kaput, hogy káputt lett a végem. 😄
"Goku hangja tökéletes hozzá"
Szerintem, ha valamit akkor a hangokat nagyrészt nagyon eltalálták a magyar szinkronban. Viszont a szöveghûség az no comment. Meg hát ugye Gohan hangja is no comment. 😄
"magyar meg gyerekkor"
Hát... nosztalgia ide vagy oda, nincs az az isten amiért végigszenvedném magyar szinkronnal a cuccost...
"az angol az fura"
Nálam az angol vetekszik az eredetivel. Sõt, néhol jobbnak tartom az angolt. Szerintem a DBZ-hez a "legkeményebb" nyelv passzol igazán, és ez az angol. 😄 + az amcsi zenéket is imádom.
"h néz ki am egy Z manga belseje?"
Olyan, hogy Z manga nincsen. 😊 A mangában a sima és a Z egyben vannak. Csak az anime lett két részre bontva és a 2. felét átkeresztelték Z-re.
"amúgy szegény Gohannak kellett a leggyorsabban fejlödnie?"
Gohan különleges. Mindig is az volt. Szerintem ennél jobb magyarázatra nincs szükség. 😄
"nektek tetszik az a rajzolás mód pl ami már a 291. részben van?"
Miért? Elvileg ugyan olyan mint a Majin Buu saga legtöbb részében.
"a magyarban miért csak Lippai beszél?"
Mert a magyar egy xar? 😄
"nekünk az miért jó h japánban újrakreálják a db-t?😛 lehetséges h eljut MO.-ra?"
Akár ez is bekövetkezhet. Hogy nekünk miért jó egyébként??? Hát ez 1 forintos kérdés volt szerintem. 😄 Elvileg jó pár részt újrarajzolnak a mostani technikával. A képi effekteket lecserélik, szóval a kamehameha sokkal jobban fog csillogni. 😄 Nem lesz idõhúzás. HD-ben fog megjelenni, szóval milliószor szebb képminõség mint eddig valaha is volt. Stereo hang (eddig csak mono volt). Soroljam még, hogy miért jó ez nekünk? 😄 Vagy ezt most csak simán úgy értetted, hogy a magyaroknak miért jó? 😄 Ott a net, szóval nincs ilyen, hogy magyaroknak. Ahogy megjelenik, már tölthetjük is le. 😊
"DEP írta h a Mondo fórumán (ami ugye a magyar animecsatorna magazinja) eléggé lehúzzák a DB-t"
Tévedés mert a Gamestar fórumáról volt szó. 😄 a MONDO fórumán jó páran szeretik a DB-t. Mondjuk nem olyan sokan, de azért vannak fanok ott is. Annyian oda is járnak szerintem mint ide. Viszont az Animax hivatalos fórumán a DB az egyik leglátogatottabb topic amin egy kicsit meg is lepõdtem. Az AnimeAddicts fórumán szintén. Mondjuk az utcsónak nincsen semmi jelentõsége. Azon kívûl, hogy az egyik legnagyobb magyar animés oldal, persze mivel nem hivatalos oldal ezért nincsen jelentõsége, hogy ott mennyien szeretik a DB-t. 😄
DB film premier elvileg Japánban Március, amcsiban pedig Április.
És végül akit érdekel: Dragon Ball Manga
Elvileg már nincs fent az összes, de azért a java még fent van. És a Z része a 14. kötettõl kezdõdik.
DBZ is My Favourite
Ez nagyon zsír.Asszem az egész Db-t valahogyan meg kéne néznem alegelejérõl 😊
Honnan lehetne a mangát megszerezni? Érdekelnének a filler nélküli részek.
A fóruma amit DarkEvilP. belinkelt(él)...Hát 1-2.hsz.-t olvastam de már elment a kedvem,h.tovább olvassam :S
2: Én úgy tudtam h áprilisban lesz a premier az amcsiknál, de nem 100 és azóta változhatott
3:Nekem azt mesélte valaki (bizonyos Khm ille3r) h ha befizetsz 3e-t akkor 175-ig leszedheted, de mivel kevéske a támogató így a többi részhez havi min 1e-t be kell fizetni
1: nekünk az miért jó h japánban újrakreálják a db-t?😛 lehetséges h eljut MO.-ra?😄
2: április elején lesz MO.-n tehát a DB film bemtatója és felíratos lesz?(lusta vagyok utána nézni)
3:ha vki támogatja a szinkronhangra való gyüjtést az akkor meg kapja majd a magyar szinkronosat végig?
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
amúgy szegény Gohannak kellett a leggyorsabban fejlödnie? csak mert épphogy elérte az ssj1-et már a cell alatt ssj2-be kellett átmennie XD vagy ennyire hatással van rájuk a tér és idõ szoba?de akkor is durva.
●.°´● the best ●.°´●
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Dragon Ball Z 185. Rész Magyarul (Részlet) (~5perc)
185 HUN Részlet
Dragon Ball Z 271. Rész Magyarul (Részlet) (~5perc)
271 HUN Részlet
Dragon Ball Z 291. Rész Magyarul (Részlet) (~5perc)
291 HUN Részlet
A remasteredrõl, legalább újra a DB lesz mindenhol a téma 😊
a mangát mostmár tudom olvasni xD (jobbról-balra xÐ)
●.°´● the best ●.°´●
vicces, elkezdtem hallgatni a db háttérzenéit közben itt volt anyám, kérdi: de jó mik ezek a jó zenék?XD
nah amúgy ez a Fuji vagy milyen tv-t én még a port.hu-n sem találtam csak googleba, akkor ez most h van Mo.-n?:S
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Az olvasgatni valót köszönöm😛
Engem a fillerek nem zavarnak,sõt tovább lehet izgulni h mi lesz..😄 ókori görög dráma lenne akkor sok benne a késleltetõ mozzanat,úgy mondanám, ami azért fontos... 😛
Sõt így h végig ovlastam h mik fillerek, ha ezeket tényleg kiveszik és sajnálnám, mert a fillerek is lehetnek jók. az én részemrõl😛
jó mondjuk végülis a moviek sem rosszak, és azokban nagyon ilyen késleltetõ mozzanatok nem figyelhetõk meg, és azok meg úgy jók 😊 tehát mindegyik dolognak van elõnye és hátránya is.
●.°´● the best ●.°´●
Jah csak kár, hogy hivatalosan nincs is olyan, hogy erõszintek. Mármint hivatalos oldalon nincs ilyesmi. A fanok szoktak kitalálni ilyeneket.
"Ezt úgy kell érteni, hogy a mangában 1 szóval nem utalnak Garlicra? Mert az animeben igen"
Az egész Garlicos cucc filler. Nincs semmilyen Garlic a mangában. A Friezas részek után rögtön úgy folytatódik a történet, hogy Krillin és Gohan telefonálnak egymásnak, hogy érzik Friezat közeledni a Föld felé.
"az hogy fog kinézni, ha minden átmenet nélkül egyik harcot követi a másik?"
A manga is tele van átmenetekkel. Az animében viszont túlzásba vitték ezeket az "átmeneteket"...
"nem hinném hogy az ilyen leredukált verzió nagy siker lenne"
Hát pedig de. Nem lenne az, hogy 20 részen keresztül csak azt mutatják ahogy robban fel a Namek bolygó meg állnak egymással szemben Goku és Frieza.
DBZ is My Favourite