6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#6059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6058 Bejelentették az új sorozatot, aminek Dragon Ball Super lesz a neve és Buu után fog játszódni!!! -
Arno Dorian #6057 És itt az előzetes hozzá :)
Dragon Ball Z 2015 Movie Trailer
-
#6056 Elvileg lesz új film 2015-ben. -
ironhorses #6055 Én japán hanggal végig néztem egyszer az egész Z-t. Nekem nagyon tetszett! Utána a magyar viszont élvezhetetlenné vált... -
#6054 ez nagyon beteg...
Eddig a Viasat napi két új részt mutatott. Úgy 1-2 hete ráállt a 3 új részre, ma meg már 4-et adott... -
#6053 Következő részbe is megkérdezi, hogy mi az.. :D Viszont a namekot nem említi vegita, rosszul emlékeztem. Na mindegy ez csak az egyik apróság a sok közül. Ha igazából érteni akarja a történetet az ember akkor meg kell néznie legalább angolul. -
Magyarul 21:50-től
Ez meg angolul 18:14-től
-
#6051 Vagy az a legjobb mikor utolsó epizódokba vegita mondja gokunak csináljon spirit bomb-t. Vicces, hogy vegita tudta mi az és említette is, hogy a namekon csinálta( miközben ő halott volt) és goku meg azt se tudta mi az. Már nem emlékszem angolul mit mond, de magyarul elég vicces volt. Mindjárt rá is keresek. :D -
#6050 Napököl, villám, meg hasonló okosságok. -
#6049 Pl mikor Gohan elkiáltja magát Nappával való harcban, hogy "LEGFELSŐBB ERŐŐŐK!!" ? :D
Gondolom, a Kamehamehák forogtak a sírjukban -
#6048 Nekem még mindig a kamehame a kedvencem. Adtak neki már vagy 8 féle nevet. Nem tudom mi volt a baj vele... -
#6047 Szerencsére ezek nekem valahogy nem tűnnek fel. Viszont hogy senkinek nem tűnt fel, hogy valaki a saját apja, az azért gáz :D -
r4pt0r #6046 Én nem a neveken akadok ki, hanem hogy olyan szövegeket mondanak néha, ami köze nincs a témához, és mivel már néztem angol felírattal, csak nézek hogy most ez mi. :D -
#6045 Nekem erről a devláról mindig a 8 kerben lévő devlák jutnak eszembe. :D -
#6044 Ez az egyik negatívuma annak, hogy az RTL a francia változatot vette meg anno. -
#6043 úristen, ezt a szinkront...
Bibidi neve Babidi lett
Babidi neve Babidi maradt... Kétszer kellett meghallgatnom, hogy mi van :D
De a legjobb: Dabura (abrakaDABRA) neve Devla lett XD
Meg hogy Buu-ból Bubu lett... :D -
Dani95 #6042 Aki látott már "abridged" sorozatokat az sejtheti, hogy miről van szó, aki nem, annak annyit hogy egy amatőr csapat - jelen esetben TeamFourStar - összeül, megvágják és újraszinkronizálják a részeket nem kevés humort és paródiát belecsempészve. Van hogy balul sül el, és van hogy- mint jelen esetben- nagyobb lesz a nézettsége, mint az eredeti sorozatnak. Eddig csak angolul volt látható, és csak a nyelvtudással rendelkezők tudták élvezni a sorozatot. Egy fordítócsapatnak hála azonban mostantól már magyar felirattal is megtekinthetőek a részek a youtubeon.
https://www.facebook.com/absint.child
https://www.youtube.com/user/absintchild -
#6041 Évek kérdése. :D -
r4pt0r #6040 Most volt a godos, úgyhogy most nem lesz egy ideig. Majd 1x. :D -
#6039 mikor lesz már új movie??? -
#6038 Igen ennyire szarok, és még nem ejtettünk szót az erőviszonyokról, ami szintén nevetséges lett. -
ironhorses #6037 Ez egy sokat vitatott téma! A lényeg, hogy a DB filler-eknek semmi közük a részekhez. Ne keress összefügést! Mindegyik move ellentmond egyébként! -
#6036 űristen...
Tényleg ennyire szar a Garlik Jr. filler?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Son Gohan mintha 4 évesen kapcsolódna a történetbe. 1 évet edz sátánnal, pár hónap, mire eljut a Namekre.
A Garlik (ferdítésben Garbik :D ) első részében közlik, hogy 2 év telt el Dermesztő legyőzése óta. Minimum 7 éves kéne, hogy Son Gohan legyen. Erre bemutatkozik, hogy 5 éves.
Ha mindez nem lenne elég, Dermesztő újra megjelenésekor 1 év telt el a legyőzése óta.
Akkor most mivan?
Ennyire szar filler, vagy valamit félre fordítottak?
És egyébként is, ez minek megy már spoilerbe? :D -
#6035 Amúgy folytatódik a kai. :) -
#6034 már találtam... -
#6033 Tudtok a battle of gods filmhez jó feliratot valahol? Amit leszedtem már az elég sok hibát tartalmaz. -
#6032 Ah, későn vettem észre, hogy az a tegnapi ismétlése. Olyan jó, hogy minden másnap változtatnak az időpontokon. -
#6031 Ma már egymás után 4 részt adnak. -
slycoop #6030 Én bíztam benne hogy ha most befejezik a Z-t akkor hátha leadják a sima DB-t, de sajna ez most nemfog megtörténni. Hátha majd legközelebb... -
#6029 az kezdeti dragon ballt is leadhatnák -
#6028 -
#6027 vegig daraltam a maradék 50részt. utolso részek már nagyon kinzoak voltak. annyi bunyo volt. -
#6026 -
#6025 hát lehet hogy nem várom meg a holnapot -
#6024 Nézd aztán meglátod... -
#6023 most meg segít egy gyereken, döbbenet. csak azért hogy ha meglátja ijedjen meg tőle? hát nem jött össze. ennek lesz valami jelentősége később emiatt születik majd újjá? -
#6022 amúgy meg rohadt jó fej bubu. -
#6021 én sokkal többet hagytam ki.azt se láttam mikor jött elő bubu vagy songohan hogy került oda ahol van. de majd visszanézem.
Ez a fúzió meg elég poénos ahogy csinálják. -
EnxTheOne #6020 Na, már nem sokára ott tart ahol abba hagytam régen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor goku és vegita a fülbevaloval akar fuzionálni a vékony bu ellen