Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Ja, az más... 😊 Tisztában vagyok vele, de azért jó lenne, ha a többség maradna 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaja, pont 5 perce kaptam havertól😄😄😄

Amúgy a remélem-et irónikusan mondtam... Rooney, gondolj már bele... szted össze tudják hívni azt a társaságot megint? max 1-2-t... de pl néhány szereplõnek már a dbz végére is más volt a hangja (mondjuk azok amolyan mellékszereplõk voltak)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rooney8
Azért nem kéne az összeset leváltani 😊 Nekem a legtöbb tetszik a mostaniba is, csak azok a béna fordítások... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaja de ne legyen már mindenki szinhangja más...xD
Komoly. Itt a bizonyiték:

http://img27.imageshack.us/img27/9412/asmagazinmondoaug.jpg
most ez komoly?😮

Remélem minden szinkronhang más lesz..

rooney8
Valaki azt mondja, hogy augusztusba lesz már, valaki azt hogy csak szeptemberbe és valaki azt, hogy soha 😄

hja csak azt nem tom mikor kezdik már el mert jólenne...vmikor ahusztus fele de remélem minnél hamarabb...xD
rooney8
Én is olvastam animax fórumán... Ott siránkoznak, hogy mér pont a GT, de én annak is örülök, hogy legalább lesz egy kis DB a tv-be<#gonosz1>

na van egy jó hírem...
a Gt levan szinkronizálva és ha minden igaz Agusztus fele fogják vetiteni az Animaxon...xD
Új oldalam címe:
http://musicalzon.freebb3.com/index.php
jaja én is most gondolkodom, hogy elkezdem a simát megint, mert imádtam... a GTtõl meg félek, de inkább az jön lehet...
viszont a moviekra is kiváncsi vagyok😄

gohanssj2fru
hát igen én is így szoktam 😄 de így jó mert mire a végére érek az eleje jó mert már elfelejtettem mi volt benne😄most a moviekat nézném újra ha nem szenvednék az elcsúszásokkal😛

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

mondjuk azért itt látszik, hogy vegita csak egy szájhõs

õ a legnagyobb harcos meg minden, de õ otthonmaradt punnyadni😄

azt én értem és tudom, hogy ezt akarta jelenteni ez az egész, de akkor is iszonyatosan mintha le lenne sarkítva😄

Gokunak mindig a harc volt az elsõ, mindig kereste a kihívásokat.

Én bírtam a DB végét, mert tudtam hogy utána jön egy mégjobb folytatás😮

De itt... a DBZ vége... hát... csak úgy otthagy mindenkit egy feka srác miatt, aki elvileg a legádászabb ellenségének a reinkarnációja?
Fiai le vannak szarva? Felesége?....

Szóval én már itt érzem hogy szarl esz a gt😄

Na én ilyeneket nem figyeltem sose. Amúgy azt nem vágom, mi a bánat értelme volt a sima DB-ben az utolsó 5 résznek, a torna után, totál idõhúzás az egész, nem is kapcsolódik a sztorihoz se..

Az meg vicces, hogy a KAI-ban most azt mondták, hogy a genki damahoz 10 mp kell, aztán freeza ellen meg nem tom hány részen keresztül gyûjti goku az energiát.. remélem, azokkal a részekkel nem fognak finomkodni és elszaladnak majd a bárdok a film vagdosásánál.
Új oldalam címe:
http://www.punbb-hosting.com/forums/musicalzon/
óóóó abszolút nem volt gyors... a Dragon Ball-al kezdtem még kb októberben.... és most sikerült befejeznem a 444 részt... volt amikor 1-2 hónapig nem néztem, volt amikor napi 1-2-3... de volt... mint pl az elmúlt hetekben, hogy megállás nélkül néztem😊

miért nem inkább a sima +z-t😄

WuFraZselic
én szinte minden évbe elõveszem, és végignézem a Z + GT-t... nemtudom miért, de szükségem van rá 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gohanssj2fru
1. Egy ismerösömtöl kaptam meg DVD-n a német részeket, nem tudom neki honnan volt meg😄
2. Az a vallomás nekem is tetszik😊 De amúgy a valloságban is elismered ha vkit bírsz de ha úgy adodik a helyzet elmondod mindenekXD van ilyen
3. gyors volt😄én még várok erre az élményre, de ez a legjobb😛 akkor nem jó amikor már végignéztem, az nem jó érzés:SXD

Végig néztem...

életem legnagyobb filmes/sorozatos élménye volt😊

ejjj... köcsög Nam csak akkor teszi fel a kezét, amikor Herkules kéri....
Bezzeg én még emlékszem amikor Songoku segítségével kapott vizet a települése😄

a namek sárkány egyszerre csak 1 embert tud feléleszteni?

Vegita is jófej... egyszer kimondja hogy son goku a legjobb barátja, aztán meg... egy nyomorult kis senkiházi vagy son goku😄

XD😄

Viszont ez a Vegita "vallomása" (280. rész végefele) csodálatos! A legjobb duma az egész sorozatban...😊

gibson9
Pontosan ez az a név amin én is a legjobban kiakadtam 😄

én most ezen borultam ki:
sibitoXDXDXD
ezt hogy gondolták... am agyarok nem gondolkoztak, csak fordították a franciát?😄😄😄
Neptunusznak hívják a magyarban, angolban Supreme kai, japánul Kaioshin... Kibito az rendben van... angolul és japánul is ez...(eskü nki van a legjobb neve😄)
És ebbõl összerakták a sibito-t?😄 angolul kibito kai japánul: kibitoshin
fasza😄

gibson9
A Buu-sagát én is németül néztem 😄 Nem szeretem a német szinkront egyébként, de sajnos csak az volt. Viszont a nosztalgia miatt, nekem bejön a magyar szinkron is mert azzal néztem ugye anno, amíg adták az rtl klubbon. Viszont a fordítások borzalmasak benne 😄

Igen! Biztos az is számít, hogy ki melyiket látta, szokta meg elõször. És azok a német részek letölthetõek valahonnan?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gohanssj2fru
nekem a Buu-saga mindig németül jutnak eszembe, mert úgy láttam elöszörXDde ott egész jók a hangok😊

hát igen, ízlések és pofonok, én nem tudnám elviselni azt a nyávogást meg hanglejtést, meg hogy mindenkinek kb ugyan olyan a hangja😊
Magyarhoz szokott a fülem, ezt szerettem meg kiskoromban😊

Kinek mi az ízlése! Én a japán hanggal nagyon élvezem a DBZ-t, de most, hogy megvannak a 140 fölötti részek elkezdtem nézni és én nagyon unom vele. Nem tudom megnézni õket. De mondom, kinek mi tetszi. Számomra szörnyû a Magyarhangja az egész DBZ-nek. A 140 elöttieket is japó hanggal nézem.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

amikor Buu megeszi az emberkéket, akkor a csajoknak illetve Daborának miért nincsen lábuk a túlvilágon?😄

de nem, mert õk nem fuzionáltak hanem... egybeolvadtak... hú nem emlékszem milyen szót használt erre Sátán😄 de Nail-al is valami ilyesmit csinált...

De sztem tök poén az, hogy egyszerre beszél pl vegita és goku😄

rooney8
Szerintem az nagyon idegesítõ :@ 😄 Ennyi erõvel sátánnak és a mindenhatónak is egyszerre kéne beszélni 😛

vááá de kár, hogy fúzióban nem beszél a 2 hang egyszerre, mint a japánban:/

fasza... 263tól úgy érzem egyre trágyább a szinkron minõsége...

tudom, de inkább legyen gotránk, mint vinnyogjon japánul

-n

Trunks meg Tránk. Ebbõl jöntt és gagyi nagyon!!!!

hmmm Gotenks magyarul Gotránk?😄 Ez most komoly?XD

nem tudjátok van-e valamilyen DB játék gépre (akár ilyen házi barkács is, csak legyen befejezve... nem úgy, mint 1-2 rpg maker verzió😄)?

hát igrn de sztem minden magyar szinkron megszokható még ha nehezen is meg sztem nagyonsokmindenkinek más lenne a hangja pl Vegitának a legjobb sztem tuti nem az meg még sorolhatnám de az a lényeg h maygar legyen😄, mindne megszokható xD
Hát ne mtudom, ha le is szinkronizálnák az is qrvaszar lenne sztem...
alapból sztem songokunak sem a gyerekhangja lenne... és már ott el lenne baxva😄

ahha hát remélem igy van😄 xD
am én úgy tudom hogy az animax megvette a GT vetitési jogait és vmikor elkezdi ha jól tudom vetiteni.lehet hogy pár srác lenyulta a szinkront a vetitõböl és most igy van meg nekik mint ahogy szokták csinálni mert ha megfigyelitek a dvd-k is fent vannak több héttel szinkronosan a magyar DVD kiadás elött
hja énis halllottam néhány embrtõl már nem nagyon tudom mit higgyek de kituggya lehet leszinkronizálták én mondjuk régebben még aztse tudtam h a DBZ-t leszinkronizálták szal van egy kis remény...sztem😄 xD