Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gohanssj2fru
gondolom ha már összeillesztettem az alkotó elemeket,akkor is meg kell öket tartanom:p

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
csak a 154-155nél:S😄 de oké😛

●.°´● the best ●.°´●

minden résznél vagy csak néhánynál? mert akkor vagy töltsd le újból, vagy töltsd le ugyan azt csak másik linkkel😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gohanssj2fru
nekem isssssss 😄

●.°´● the best ●.°´●

Androsan666
Kár hogy már nem adják. A Kai számomra üres, hiányoznak a fillerek, nekem azokkal volt kerek a történet.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

hi!
Elnézést az OFF-ért, de szeretnék egy kis reklámot csapni a Dragon Ball mozifilm kritikámnak. Olvassátok el, kommenteljetek, és ha tetszik az oldal, maradjatok és ajánljátok másoknak! Köszi! És persze Dragon Ball 4eva'! 😊
A cikk elérhetõsége: http://www.pactolous.netkey.hu/index.php?menu=news&to=cikk&hr=239
Ámmmen!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

augusztus-szeptember-most már október... ebbõl tuti nem lesz semmi😄 (bár...én a Z szinkronját se hittem el, amikor már kiadták, hogy kiadták😄)

Lesz. Októberre lenne tervezve, de még nem érkeztek meg az anyagok az Animaxhoz. Úfajta szinkronnal lesz, de a sima és a Z sorozat régi szinkronjából fontos színészeket megpróbálnak megkeresni.

DONGUBA
es onnan folytatodik ugyanazokkal a szereplokkel?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gibson9
az meg 64 részes ha jól emlékszem.. felirat az van hozzá, mert én is úgy néztem

DONGUBA
Es a gt hany reszes?
Van magyarul vagy felirattal?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A wikipedián az Animax mûsorkínálata közt ott van a Dragon ball GT. Most akkor lesz Gt vagy nem lesz Gt?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

ez az átvezetés a szarabb gt-be😄

gibson9
Igen, a 291. rész

DONGUBA
Gyerekek most melyik az utolso resz?
Amikor verseny van es songoku letiplizik azzal a kiscsavoval hogy tanitsa?

LófXsz lesz az animaxon nem Gt!!!

http://dbnetwork.freeblog.hu/archives/2008/07/01/Dragon_Box_RAW_DB__Z__GT_All_Movies_DVD_Rip/ Tessék a moviek!

egyébként nemtudna vki egy linket adni honnan lehet leszedni Dbz Movirkat jó minõségben??
Angol szinkesen lenne a legjobb de ha japán az se baj elõre is THX 😊
na végre megvan rendes minõségben az egész z sorozat is... feliratot meg csak az animeaddictson találtam ami túl szép nyelvezetû..dbzgt.hu-n lévõ jobb csak annak az idõzítése más...esetleg van jobb felirat a sorozathoz? válaszokat elõre is köszönöm
JackSparrow88
Én pont ma néztem meg az uccsó részeket magyarul. Hát a vége nem igazán van lezárva, azt a bajnokságot már nem volt sok értelme beletenni, mivel kb 3 részbe kellett belesûríteniük vmit és így eléggé össze lett csapva, na mind1. Ráadásul azt hittem a GT télleg egy különálló új Dragon Ball, de az elsõ rész belenézése után, rájöttem h a dbz folytatása lenne.
Na majd rem hamarosan adják az animaxon...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hy!

Itt van a mostani filmnek a DVD boritója

Mit jelent a borítón, hogy Z KIADÁS? Most csak egy film készült, nem?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Aláírták a szerzõdést a Dragon Ball 2-4. megfilmesített részére is:

http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045
kemény http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042
226-233-ig a szinkronos részek nincsennek fent a neten, és nem valószinû, hogy a közeljövõben felkerûlnek.
Mivel nálam goku hangja miatt a japán szinkron nem jött be, vágatlan angol verziót szedtem, azt legalább értem. 😊
Német nyelven is csak ajánlani tudom, sztem googleben könnyen megtalálod a számodra megfelelõ szinkront.

gohanssj2fru
kösziii 😄 hát erre lehet h nem jöttem volna rá..:$😄

●.°´● the best ●.°´●

total commandert megnyitod, látsz 2 ablakot...
az egyik, amibõl... a másik, ahová helyezel/másolsz...stb
szóval... az egyik ablakban katt egy crc fájlra kétszer... és a másik ablakban megjelenik egyesítve😊

gohanssj2fru
valaki röviden el tudja majd mondani nekem h ezt a crc-izét h kell a commanderben egyesíteni?😄mondjuk meg nem tölötttem le olyan fájlt, szóval lehet h rájönnék ha nem bonyolult, de a biztonság kedvéért gondoltam megkérdem :$

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
tényleg van egy két olyan ami tök nem úgy van lefordítva mint eredetiben,de hát ez van...😄pl mikor Chichi utjára engedi Gokut mikor felépült sokkal jobban illik oda mikor aarra biztatja h legyenek minnél erõsebbek és gyözzék le a robotokat,mint az h de vigyázzzon gohanra.. meg mikor a repülöben megjelenik, akkor is jobb mikor krillin azt mondja h: megjelenne.. pont így. mint így h: nyilván az azonalli helyváltoztatást alkalmazta. .. nah mindegy😄

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
Halee. Rég jártam errefelé (:
Nem tudjátok, hogy 226-233-ig le lehetne valahonnan szedni szinkronnal a Z-t?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gohanssj2fru
köszii 😊 jah azt majd vissza kell keresnem h azt h kell egyesíteni XD de majd megkeresem a hozzászólások között😊

●.°´● the best ●.°´●

igen, le kell szedni és egyesíteni total commanderrel😊

gohanssj2fru
letöltöttem az elsõ linkjét a 138-nak, nah msot nem tudok görgetni h az idõk között, de azt írja ki h a teljes idõ 22 perc :S és azt hittem akkor az az egész. de akkor leszedem mind a 3 linket 😊 kösziii

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Mert data-ra csak 100 mb-ot lehet egyszerre feltölteni, de a dbz pedig 300 (vagy több). Ezért föl kell darabolni 3 (vagy több) részre egy epizódot, mert csak így fér föl...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
senkise nem segít nekem a data-val kapcsolatban?:S

●.°´● the best ●.°´●

akkor kapcsold be a hangfalad és rájössz hogy az a dbz😄

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jah biztos de tuti csinálják nekem már megvna az elsõ rész csak még a hang nincs hozzá megcsinálva...
Ja meg ha megnézed a video elejét, 3 mp-nél ott írja a srác a kis ablakban, hogy ez csak fake.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ez miért lenne AF trailer, pusztán össze van vágva Z-bõl meg van pár jelenet a budokai 2 intro-jából.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nemsoká jön a DBAF😄 Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=wIeDaWKMIRs
A Gt-nél sokkal jobb lesz és még állítolag a Z-t is túlfogja szárnyalni...xD
gohanssj2fru
hol is van az h mit jelent az embléma gokuék piros ruháján?

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
miért vannak a datanak 3 linkje?már az elsõ is az egész nem?:s(most szenved a lejátszom és így nem látom)

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
és a megauploadon meddtõl meddig van meg?

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
addat.hu-ról gyorsabban jön...

gohanssj2fru
nah most jutottam el oda, hogy letöltögettem õket😊 csak már belekavarodtam... akkor most melyik letöltõrõl érdemes leszedni?😄köszii. nekem csak a 138-tól kell szerencsére.

●.°´● the best ●.°´●

jah, hanem hogy pár hónapja sem tudták összehívni azokat😄

rooney8
itt most nem az idõn volt a hangsúly... 😊

nemkell összehivni senkit mivle már levan szinkronizálva pár hónapja szal...xD