Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●.°´● the best ●.°´●
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elnézést az OFF-ért, de szeretnék egy kis reklámot csapni a Dragon Ball mozifilm kritikámnak. Olvassátok el, kommenteljetek, és ha tetszik az oldal, maradjatok és ajánljátok másoknak! Köszi! És persze Dragon Ball 4eva'! 😊
A cikk elérhetõsége: http://www.pactolous.netkey.hu/index.php?menu=news&to=cikk&hr=239
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Van magyarul vagy felirattal?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Amikor verseny van es songoku letiplizik azzal a kiscsavoval hogy tanitsa?
Angol szinkesen lenne a legjobb de ha japán az se baj elõre is THX 😊
Na majd rem hamarosan adják az animaxon...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Itt van a mostani filmnek a DVD boritója
Mit jelent a borítón, hogy Z KIADÁS? Most csak egy film készült, nem?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045
Mivel nálam goku hangja miatt a japán szinkron nem jött be, vágatlan angol verziót szedtem, azt legalább értem. 😊
Német nyelven is csak ajánlani tudom, sztem googleben könnyen megtalálod a számodra megfelelõ szinkront.
●.°´● the best ●.°´●
az egyik, amibõl... a másik, ahová helyezel/másolsz...stb
szóval... az egyik ablakban katt egy crc fájlra kétszer... és a másik ablakban megjelenik egyesítve😊
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Nem tudjátok, hogy 226-233-ig le lehetne valahonnan szedni szinkronnal a Z-t?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A Gt-nél sokkal jobb lesz és még állítolag a Z-t is túlfogja szárnyalni...xD
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
●.°´● the best ●.°´●