Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát hogy ha mindhárom széria moviairól van szó,akkor engem már érdekelne😊

az elõzõ kommentemhez annyit,hogy mindhárom széria moviairól van szó 😉

a Dragonball örök!

sövény,szerintem valami torrent letöltõ oldalon kéne próbálkoznod...legalább is a haverom így töltötte le a DB-t és elég jó minõségûek a részek😉de ha már itt tartunk ha valakit érdekel tudok egy oldalt ahol az összes DB movie fennvan kiváló minõségben...ha kell jelezzétek😊

a Dragonball örök!

igen,ezt én is így tudom.

a Dragonball örök!

max csak egy picit ha mégis ide tartozna😛😄

tudom, hogy nem ide tartozik,de nagyon szépen megköszönném, ha valaki bemásolna ide egy linket,ahonnan letudom tölteni jó minõségben a sima Dragon Ball részeit. =)

Egy fórumon olvastam, hogy a Japánoknak már rég küldeniük kellett volna a GT anyagát, de az még nem érkezett meg az animaxhoz.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

azaz😄 azért mondom hogy én már ebben a dátumban sem vagyok biztos...
de végül is az a lényeg,hogy leadják valamikor😉addig meg megnézem feliratosan...mert még nem néztem végig a GT szériát,és az Animaxon mindig kell majd várni a kövi részre egy hetet...húzós😊

a Dragonball örök!

rooney8
elõször még úgy volt, hogy októberben... aztán lett november (vagy december) és most meg január? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nagy itt a csönd...ezt kihasználva bejelentem,januárban lesz a DBGT...azt mondják,de ebben én már nehezen hiszek😞 egyszer tuti lesz,de sztem januárban még nem(de ne legyen igazam)

a Dragonball örök!

Oh nagyon köszönöm😊😊Meg is nézem magamnak

a Dragonball örök!

Találtam mobilra DB-s gémet. Nem tudom milyen még nem próbáltam, ha még érdekel Kennyssj http://gallery.mobile9.com/f/1010830/

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

_Vermyne_

mekkora itt a forgalom😊

a Dragonball örök!

vki látta már innen a The Path to Powert? sztem azt kéne folytatni

a Dragonball örök!

ok kösz az infót😊

a Dragonball örök!

Rengeteg játék van rá! Ps1-es játékokat is lájátsza meg még sok hasznos dolgo tud! Szerintem megéri az árát!!

aha vettem😊...ezen még elgondolkozom...csak zseton kéne...és télleg jó játékok vannak rá?(már csak azért,mer ha könnyen megunható,akkor inkább hagyom)

a Dragonball örök!

Vegyél egy PSP-t! 25eft-ért már kapsz azon van DB-s játék is meg még nagyon sok jó dolog! Sulis unatkozás ellenszerkén nekem bejött!!

nem tud vki jó Dragonball játékot mobilra?unatkozok a suliban😊

a Dragonball örök!

és még két ilyesmi:http://www.youtube.com/watch?v=AMTXtODi0kc&feature=related

és ezt kb 0:55-nél figyeljétek http://www.youtube.com/watch?v=y9BfZ5cmLjw
már bocs h ennyit írok egymás után,de most beindultam😄XD

a Dragonball örök!

most jutott eszembe,hogy régen(meg most is)sokat néztem a Cartoon Networkot, és ott ment egy olyan sorozat, hogy: Jelszó Kölök Nemdedós😊 na ebben volt egy egyértelmû utalás a Dragonballra, itt a youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=pEXe0Cuu1wA

a Dragonball örök!

csá! csak jelzem h a DBGT az Animaxon késik decemberig😞...bár várható volt...am nincs vmi új infó a DB film következõ részéröl?(mert lesz...) érdekelne hogy cseszik el már megint😊

a Dragonball örök!

Sziasztok!
Exkluzív és különleges pólók, és felsõk készítésével foglalkozunk, hogy mindenki megtalálhass azt, amit igazán szeret!
Vannak Dragon Ball-os pólók is, amelyek egyedi tervezésûek, és limitált szériásak.
Megvásárolhatóak a VII krülte, Király u. 69-ben lévõ Pólónyomda stúdió üzletben.
Igyekszünk mindenki igényeit kielégíteni, akinek MÁS KELL, mint ami a piacon megszokott és elérhetõ.
MIÉRT hordanánk sablonos, kifejezéstelen ruhadarabokat, ha személyre szabott, különleges, kifejezõ, hozzánk közel állóakat is hordhatnánk?
Jó minõségû, pamut pólókat használunk és a legmodernbebb digitális eljárást a legjobb eredmény eléréséhez, mert fontosak tarjuk a minõséget. Kérésre képet is küldök a termékrõl!
Ha érdekel az ajánlat jelezz a polonyomdastudió@enternet.hu címre.
írhattok privátban is!

Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
azt nem tudom... én még anno innen szedtem le, csak most nem jó az sms letöltés... simán pedig nincs fönt

Köszi, akkor szedem azokat. Abban még tudnál segíteni, hogy a sima dragon ball- hoz tudsz adni valami jó linket ahonnan lelehet szedni jobb minõségben, mert nekem voltak régen szinkronos dvd rippek, csak már nem találom õket és nem emlékszem, hogy honnan szedtem le. Köszi

rooney8
am ték volt 😄

rooney8
azok nem megaupload-osok... data-s vagy addat.hu-s.. azok pedig jobbak mint megaupload 😄

Vissza lapoztam,de csak ilyen megaupload-os feltöltéseket találtam, keresgéltem eleget nem egybõl ide jöttem kérdezõsködni. Nekem igazából torrent vagy ftp kéne, az se baj ha fizetõs.

rooney8

Hello! Van olyan oldal, ahol fent vannak a db és dbz részek nagyon jó minõségben szinkronosan, ha lehet nem olyan ahol ilyen megaupload-os és társai linkek vannak?

oda van írva, hogy mely linkek mely részeket tartalmaz

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gumbo1888
Találtam rengeteg linket, de nem nagyon értem, hogy mi van.

lapozz vissza 1-2 oldalt😊

gumbo1888
Sziasztok!
Nincs valami jó magyar oldal ahol fent vannak sorban a DB részek. Olyasmi mint a South Parknál a hostoffice. Gondolom torrenten fent van, de az tutti lassan jön.

Hehe XXI. Században Dragon Ballról (is) van szó😄

Sziasztok! Október van! Lesz GT az Animaxon nem sokára?
digitálisan felújított, megvágott verzió

A Dragonball Kai az mi?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

rooney8
http://www.animax.blogol.hu/ írta:

Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a késõbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni.

Mi van azzal az animaxos DBGT-vel???? Valaki nem tud róla infót???

csinálj

Nincs ilyesmi!

Danny1987
Hy!
Nincs valami speci movie ahol mistic gohan küzd vegitával?
Brolly vs cell esetleg?

Live for nothing or die for something.

gohanssj2fru
köszii😊

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
kilehet, nem fog elbaszódni 😊

gohanssj2fru
ki lehet törölni?😮😄 nem b*szodik el akkor?:$😄

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
rosszul gondolod 😊