Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
+ vannak a moviek és specialok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ha jól emlékszek 64 részes de nem tuti. utána vna a Kai de az a Z összevágott felújított változata meg ha mind eigaz jön a Dragon Ball AF is "egyszer"..
reméljük igylesz😄
DONGUBA
es az meg hany resz?Es azutan is van meg?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Az a Dragon Ball Z vége amit leírtál és igen van! A Dragon Ball GT a folytatása.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

DONGUBA
Azok utan vannak reszek hogy songoku harcol a viadalon azzal a kisgyerekkel es elviszi tanitani?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

persze ezt nem lehet kijelenteni,h mindenkinek tetszeni fog,de aki nics annyira hozzászokva a kemény fight-tokhoz amik a DBZ-ben vannak,annak sztem az elsõ pár rész is bejövõs...

a Dragonball örök!

na bocs mindenkitõl a késésért...most meg a net szar...hát végül is a DB fanok biztos megnézik,mert ez már nem akármilyen dolog,és gondolom a legtöbb tudja,hogy utána a KAI is esélyes(de ha nem,akkor erre itt hívnám fel a figyelmet)és a GT szerintem csak a fanoknak nem túl bejövõs,mert egy nem fan,aki azért nem az,mert nem látta,vagy csak rég,az megnézi sztem,ehhez hozzáfûzném azt,h ami alapján ezt megállapítottam az,h nekem nincs bajom az elsõ részekkel(azért ne tagadjatok ki),és több ismerõdöm is így van ezzel.én értékelem benne a poénokat...azok a táncos testvérek jók😄😄😄

a Dragonball örök!

ebben egyet értek én is,az eleje a GT-nek mondhatni unalmas,de amikor a Shenron elleni harc veszi kezdetét akkor már beindul minden😄...én már csak annak is örülnék ha lenyomnák szinkronosan az egész GT-t,mert ha bukik ha nem biztos, hogy fent lesz letöltõ helyeken és meglesz szinkronosan is😄😄,ez azért pozitívum benne😛

Azért elég merész próbálkozás az animax részérõl, hogy egy olyan szériát kezd leadni ami az egész világon megbukott. Ha itthon se lesz nézettség akkor bukjuk esetleg még a kai-t is vagy a Z-t. Valahol olvastam, hogy január 7.-ére tervezték a kezdést, de természetesen ez is csúszik picit. Amúgy szerintem a GT vége már nem is volt olyan rossz. A sheron elleni küzdelmek egész jók voltak szerintem.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

hát szerintem a GT-ben számomra az az egyik fõ gond,h olyan szar az egésznek a hangulata...vannak benne poénok(😄😄XD),csak olyan fura az egész...a Z pedig szerintem már nem bírt volna el több akciót,azért is lett vége(meg hát voltak egyéb okok is,pl: Toriyama mester már belefáradt,h mindig idõre elõ kellett rukkolnia valamivel). mondjuk szerintem lenyomhatták volna azt az utolsó nagy tornát...

am ja az télleg komoly pillanat,mikor Vegita vallomást tesz,de nekem a legnagyobb kedvencem talán az egész sorozatban,az a Gotenks vs. Majin Buu harc...az naon lol😊 bármennyiszer megtom nézni😄

a Dragonball örök!

Azért mást is mondott, azért is mert Goku nem azért harcol hogy megölje az ellenfelét, hanem mindig keresi az új kihívásokat a harcban, de sose a gyûlölet/harag vezérli..

Azért nem olyan szörnyû az a GT. Bár én el tudtam volna képzelni valami jobbat. Nem igazán értem, hogy a Z végét miért így kellet lezárni. Mintha kötelezõ lett volna. Még egy saga-t megnéztem volna. Mert, hát azért én a movie-kat is nagyon szerettem. Nekem is a kedvencem a Z széria. Abból is a freeza saga. De az égész Dragon Ballból az a kedvencem mikor vegita rájon a Buu saga végén, hogy Goku azért jár mindíg 1 lépéssel elötte mert a szeretteirt harcol.

szal h témánál maradjunk,a GT télleg bejön?

a Dragonball örök!

és most kezdem el nézni ismét a Z-t!!!!!!!!!!!!!!hurráXD csak sajna nem teljes az öröm,mert a DVD-k nincsnek nálam,úgyhogy neten kell néznem. net pedig most otthon nincs,ebbõl kifolyólag a mamámnál kell néznem,aki a szomszédos faluban lakikXD szal úgy néz ki,hogy nem nézem majd valami sûrûn😞😞😞de majd csak visszajutnak hozzám a DVD-k!😊

és az elõzõ kommentemhez még annyit hogy a Z-ben indulnak be igazán az események,pörgõsebb meg minden!😊

a Dragonball örök!

hát igen😊a Z ilyen szempontból üt. mondjuk én a két szériára(DB és DBZ) inkább egyenrangú alkotásként gondolok. a simának is megvan a maga szépsége(a poénok itt ütõsebbek),a Z-t te meg már jellemezted,szóval számomra a kettõ kiegészíti egymást😄 és a GT? télleg tetszik,mert én azzal nem tudok megbékülni😞

a Dragonball örök!

fuhaa,hát ha választani kell,akkor én azt mondom hogy a Z széria a kedvencem,azért is mert ebben a szériában fejlõdik ki pl. Gokuban is az erõ,új képességek,látványosabb harcok stb. De azért a másik kettõ széria sem kutya azért😊

am hogy legyen valami téma:kinek melyik a kedvenc szériája?és miért?(ugye milyen jókat tok kérdezni...)

a Dragonball örök!

és te elküldenéd valahogy(ezt még hozzá teszem😄)

a Dragonball örök!

ne vedd tolakodásnak,de nem vettél semmit? mer megveszem!😄 de télleg én szerintem soha nem jutok ki oda,szal ha egyszer kimész megbeszélhetnénk hogy veszel valamit,én meg perkálok...

a Dragonball örök!

fuhaa,akkor érdemes lenne egyszer oda is kinézni😄,nem lehet olyan rossz hely az ha ilyen dolgokat is lehet venni😄

Voltam kint Bécsbe a hétvégén és ott még mindíg lehet dragon ballos cuccokat kapni. Nem is akármilyet! Vagy 100 cenzis Gokus matricát láttam a kirakatba.

huh télleg?na akkor megpróbálok eljutni oda is😊

a Dragonball örök!

csak ez asszem korhatár nélkül megtekinthetõ film lett,úgyhogy azokat a jó DB-s poénokat(a Zseniális Teknõs által elõadott beteg jelenetekre gondolok)teljesen kihagyták.na jó,egy-két enyhén perverz poént leszámítva😊

a Dragonball örök!

jah ironhorses egyetértek a te véleményeddel is.nekem a legfeldolgozhatatlanabb az egészben hogy egy Dragonball adaptációt képesek voltak ilyen rövidre csinálni.ebbõl látszik hogy a Piccolo csávó igazat mondott,mert lett volna még mit betenni a filmbe.a saiyan saga télleg jó lesz(ha az lesz) de engem az bánt,hogy ebbõl a Piccolo saga-ból is jóval többet kilehetett volna hozni,a sima DB-ben ezek a kedvenc részeim😊és sövény én is kíváncsian várom😊de tegyük hozzá hogy egy két poén azért volt benne😄 mikor Yamcha-nak az a forró gõz megpörkölte a mogyoróit,azon röhögtem😄XD

a Dragonball örök!

Fogynak a limitált DB-s pólók!
Már csak 10 darab!
Akit érdekel:
1077 Bp. Király u.69.
[email protected]

Én csodálkozom, hogy ekkora bukás után lesz folytatás. Mert valljuk be az elsõ rész elég gagyi lett. Kapkodott az egész sztori. Aki esetkeg nem látta az animét annak szerintem sok dolog érthetetlen lehetett. Amihez a Dragon Ball felhasznált 153 részt azt másfél órába próbálták bezsúfolni. De talán a következõ rész jobb lesz!!! Én már régóta mondogatom, hogy egy megfilmesített saiyan saga mindent vinne!!! Talán így lesz! (na meg persze egy freeza saga s.t.b.... ;-)

na,ez viszont teljesen új nekem,errõl most hallok elõször😛,remélem is, hogy igazat mondott a Piccolo-s hapsi,hogy ez miatt lett ilyen szar a film,nem pedig attól mert így is akarták volna eredetileg vagy valami,kíváncsian várom a következõ részt😛

egyetértek azzal amit mondasz,de am a Piccolot játszó színész(akit amúgy szeretünk,mert egyszer tuti végignézte már a sorozatot,ha nem többször,és télleg tudja mi az a Dragonball)azt nyilatkozta,hogy az elsõ rész ott bukott el,hogy csináltak egy trailert a 20 CENTURY FOX-nak(asszem így kell írni😊)csak ilyen bemutatóként,hogy mégis hogy fog kinézni a cucc,de még Piccolo sem volt zöld meg semmi ilyesmi nem volt,és ez valahogy felkerült a netre,ezek után pedig a fanok egybõl elkezdték fújolni.nah ez miatt elvették a filmre szánt zseton felét,és ezért sikerült úgy ahogy.én hiszek neki,és ha télleg így van,akkor a kövi rész lehet még jó😊😊

a Dragonball örök!

hogy ha már megcsinálnak egy olyan mesét,ami az egész világban elterjedt és rendkívûl híres,akkor azt csinálják meg normálisan és akkor nincs probléma😄, ezáltal kíváncsi vagyok milyen lesz a következõ rész,és amúgy ja,ha hûek maradnak az eredeti történethez akkor fasza lehet még a film is😄

sejtettem, hogy lesz még 1 része az DB Evolution-nak...én úgy olvastam valahol,hogy kb 4 része lesz,de nekem nem nagyon jött már így be ez az elsõ rész se,nagyon elbarmolták,a kamehameha-t ráadásul derék fölött lõtte a filmben,nem úgy mint a mesében,mert ott alatta volt szinte mindig,meg sok eltérõ dolog volt a filmben...

meg a moviekat is lenyomhatnák magyarul...kitudja😉és ezt figyeld,ez egy nagyon nagy hír:a Dragonball Evolution-nak lesz még egy része😄 azt mondta a Gokut alakító srác,hogy ez más lesz,mint amit egy képregény adaptációról elképzelnénk...hûûha😊szerintem csak maradjanak hûek az eredeti mûhöz,akkor még sikerülhet jól is ez a film...

a Dragonball örök!

háhá most viszonylag gyorsan tudtam reagálniXD ugyan már,nem volt fáradtság😊tartoztam is ennyivel a részek miatt😉am jah az tuti nem lenne hátrány,de nem akarják elsietni(mondjuk az is bõven elég hogy egyáltalán lenyomják magyarul,már ez is egy csodatétemény).csak az a lényeg hogy minnél többen nézzék,annak ellenére is h nem ez a legjobb széria,mert utána esélyes a KAI is!!!😄😄😄

a Dragonball örök!

ja és köszönöm a fáradságodat a borítók miatt is!

mindenesetre nem lenne egy nagy hátrány hogy ha kidobnák tv-re😊

ennyi,és tényleg,milyen igazad van😄...én a GT-rõl csak annyit tudok mint mások szerintem akik nyomon próbálják követni,hogy vetíteni fogják szinkronosan valamelyik tv csatornán majd,de hát ki tudja, hogy mi lesz ebbõl majd pfff😛

és amúgy nincs új hír a GT-rõl,vagy valami akármilyen említésre méltó DB-hír?már elvonási tüneteim vannakXD

a Dragonball örök!

nah összehoztunk egy kompletten elkészíthetõ DB DVD szettet...ironhorsesnek egy íróprogramot köszönhetünk,neked sövény a részeket jó minõségben,én pedig borítókat találtam a DVD-khez😊azért jó csapat vagyunk😊egyébként valahogy majd csak belinkelem azokat magyar borítókat,hogy legyen már olyan is itt😉és kösz a megértésedet sövény,majd azért inenntõl gyakrabban visszaszivárgok erre a fórumra😊

a Dragonball örök!

fuhaa,van itt választék,biztos hogy találok olyat is amilyen nekem kell vagy annál jobb,köszi szépen és semmi gond hogy késve írtál,de legalább válaszoltál,mert valahol fél évet kell legalább várni hogy legyen valami reakció😄

de barom vagyok!belinkelni meg elfelejtettem😄XD íme:http://animecoversfan.com/creations/Dragon+Ball/cover+label/

a Dragonball örök!

ismételten bocsánat a kései válaszért...😊 az utóbbi idõben be vagyok havazva,de mostmár rendelkezésre állok😄 szóval: hát ha láttál más borítókat is,könnyen elõfordulhat h tévedek,jellemzõ rámXD,és most látom,hogy az oldallal ahol az általam említett borítók vannak,valami gebasz van,(azért majd próbálkozom vele)de találtam egy másikat,ami mégjobb!!!rohadt nagy a választék!!!csak ezek nem magyarok,bár lehet van köztük,keresgélj😊jó csemegézést😊😊😊ja és ha leakarod tölteni,van a borító alatt egy zászlócska,arra kattolj rá!

a Dragonball örök!

nem tudom,mert már láttam neten a másik 4 borítót,csak sokkal kisebb méretben volt...hát jóó,kíváncsivá tettél, meglesném én azokat a borítókat ha van rá mód😄😊

hát nemtom,de lehet h azé nemtalálsz többet, mert még nincs...szerintem ezeket a DVD-ket mégcsak most adják ki😞 de ha ez segít,tudok egész jó borítókat, amiket egy magyar srác szerkesztett😊azé jó mert magyarul vannak ráírva a részek címei,de ezt csak egy lehetõségként hoztam fel😊

a Dragonball örök!

véletlenül nincs meg valakinek az összes dragon ball z dvd borító? mert neten csak sajna 5-öt találtam,ja és ilyenre gondolok: http://www.epic-anime.com/uploaded_images/Dragonball_Z_Season_04_Cover_2-744085.jpg
nagyon tudnék neki örülni ha valakinek mégis meglenne és elküldené nekem😛😊

kösz!kipróbálom!😊

a Dragonball örök!

convertxtodvd Elég jó! Én azt használtam hozzá.

királyságos!!!big THX...😊még volna egy kérdésem:kiakarom írni az összes DB-t dvd-re,és kéne egy jó program,amivel tudok hozzá menüt szerkeszteni...valaki tudna nekem segíteni?

a Dragonball örök!

két linket küldök,az elsõnél kell regisztrálni,a másodiknál viszont nem...
1.http://musicalzon.freebb3.com/viewtopic.php?f=8&t=17 (itt még megtalálható a sima ami szintúgy szinkronos,és a gt is,ami nem)
2.http://szinkronosanime.info/?s=dragon+ball (itt csak a z és a sima található meg)
a 2nál 1-138-ig 70mb avi, utána jó minõségû dvdrip!
jó töltögetést! =)

DBZ powa!!!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

huh ne haragudj hogy ennyivel késõbb reagáltam, de nem volt idõm...annyit mondok,hogy a csajom...😄 am örülök h sikerült a letöltés, és ha már így felajánlottad megköszönném ha belinkelnéd😊és íme a moviek linkje: http://dbnetwork.freeblog.hu/archives/2008/07/01/Dragon_Box_RAW_DB__Z__GT_All_Movies_DVD_Rip/ jó szórakozást😊

a Dragonball örök!

ja és amúgy már sikeresen megtudtam oldani az elõzõ gondomat,de azért köszi😊...viszont ha valakit érdekelne hogy honnan lehet leszedni majdnem a teljes DBZ-t magyar szinkronnal,dvdrip minõséggel,akkor nyugodtan írhat akár itt is és belinkelem az oldalt😛