Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom vmi látta e már a DBZ 2009-es Speciálját na az elég vicces😄
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Itt kaphatsz bõvebb infot
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Azt szeretném megkérdezni hogy a dragon ball budokai tenkaichi 2 és 3 van e pc-re v emulátorral meg lehet e csinálni? És ha igen akkor honnan tudnám letölteni? Az 1-el játszottam gépen de az elég unalmas volt 20 perc alatt ki lehetett pörgetni!
A választ elöre is köszönöm
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
"Nincs kedvetek átjönni a blogunkra? xD Mostanában ott pereg az élet és nagyon nincs kedvem ide is elnézegetni pedig csak pár kattintás. xD"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk anno én még a Z többi részéért perkáltma 9K-t😄, azután 1-2 hónappal feldobták a netre-.-. Ennek aztán nagyon örültem.xD
De mondjuk azon az oldalon is alig vannak már fent volt egy kis népirtás szal oda ugyis feldobják majd az egész Gt-t és nemkell keresgetni...D
hát igen,pont ez a poén az egészben,h Mr.Satan egy idióta😊
am Toriyama mester egyszer azt nyilatkozta,h sose hitte volna,h Mr.Satan ilyen fontos karakter lesz,csak rájött,h jobban élvezi a hülye poénok kitalálását a csatajeleneteknél😄
aha,nekem megvan az összes movie és special,és ha valamelyik nincs meg valakinek,néhány hsz-el lejjebb van link,ahol ahonnan az összes tölthetõ😊köszönet érte DarkEvilPiccolo-nak😊nekem majdnem mind tetszik(a Brolly-s moviek is)😊sima DB-s moviekat láttad már?
a Dragonball örök!
Dõleg Cell-nél mikor egy kézzel arrébteszi😄😄
meg a bajnokságon is Trunk😄
De am aztse hiszem el, hogy ilyne hüyle meberke vannak benne ott szimulál meg minden de azért csodálják😄 de hát ez igy tökéletes
Am nemtom ki látt amár a Moviekat meg a SPecialokat abba sztem a Brollys rész az nagyon jó😄
én a simára és a Z-re egyenrangú mûvekként gondolok,de a Z nagyobb szabású volt,az tuti.azt bírtam,h Gokuék ott sírtak az embereknek,azt b...szták feltenni a kezüket,de mikor Mr.Satan megszólalt,még a lábukat is feltették😄XD
a Dragonball örök!
De voltak idegesitõ részek is meg az elején Krilim olyan kis buzi volt akkor idegesitett😄
De azér nincs olyan jó mint a Z.
Meg Z-be még a vége is jó volt amikro Goku gyûjtötte az Univerzum erejét oszt nemtom hány részne át pofáztak ott csak az idióta emberek idegesítettke megmentik õket újra vna Föld meg minden oszt szarnak rájuk😄 -.- a kr.va anyjukat😄
hát igen...az télleg rossz h Gohan erõsebb,bár Goku így is jobb harcos,mint õ. nagyobb tapasztalata Gokunak van,és sztem jobban ért a harcmûvészetekhez,bár lehet h ezzel elszántabb Gohan fanok tudnának vitatkozni😊és ráadásul Goku tovább eddz,szal a végén már erõsebb lesz... hát a Celles részekbõl nekem Gohan átváltozása naon üt😊és másik ilyen ütõs jelenet,mikor Vegeta felrobbantja magát😊hát a Goten-Trunks fúzió sztem is odaver naon,a kedven részeim😊és a sima DB-ben?engem ott a Blue tábornokos részek kikészítenek
a Dragonball örök!
nagyon sok jó jelentet van benne szerintem szinte majdnem hibátlan😄
bár az kicsit idegesitett hogy a végén Gohan erõsebb lesz mint Goku...:S
az valahogy nem tetszett de am király😄
a legjobban a Dermesztõs rész tetszik meg a bajnokság mikor Goku visszatér jah meg még mikor Trunk meg Goten fúzionál az vicces de az eleje is jó mikor jönnek Vegitáék😄 nah felsoroltma sztem az egész Z-t xD
De a Cell-es rész nem tetszett:S nemvolt rossz de nem a legjobb
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
De am azt is bírom, hogy elõször agusztusra írják a Gt-t aztán szeptember, október, november, december és most január😄
sztem ha igy haladunk meglesz még ez nyár is😄
valami leszármazottja vagy mi a de a végén õis benne van😄
GT movieban nem Goku van tegyük hozzá. 😄
hát én többek közt ezért sem csípem a GT-t,már látszik,h a vége felé halad a sorozat...sztem úgy lett volna jó inkább befejezni,mint a Z-t(bár azzal sem vagyok teljesen megbékülve).milyen már h Goku csak úgy ott hagyja õket?ez nem vall rá😄 bár talán mégis...
a GT movie...nemtom rá venni maga,hogy megnézzemXD ott van a gépemen,de nem megy...ahogy mondtad kicsit lehangoló😞 mindegy,a sima és a Z a király!!!azokat bármennyiszer menézem!😊am szerintetek melyik a legnagyobb jelenet a sorozatban?(hehe,ez most télleg jó kérdés)én lehet,h Gohan ssj2-es átváltozását szavaznám meg...
a Dragonball örök!
h ez kicsit lehangoló😄
Meg ugytom Krilim is meghal a Gt-be és nemtér vissza vagy rosszul tudom?
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
egyébként meg a Z-ben sztme jól tették hogy elhuzták a részeket igy lett élvezetes a Kai-ba meg összevágják 100nemtom mennyi részbe szal a Kai annyiból jobb h felújitott am sztme a Z sokkal jobb😄 de ez magánvélemény, am meg az Af-t már kiadták mangába vhol elis lehet olvasni de én azért reménykednék a folytatásban ha minõségileg nemis lesz olyna jó mint az elõzõek akkor is jó lezs egy kis Dragon Ball vágy csillapitására igyis már elvonási tüneteim vannak a Gt miatt😄 de türelem. egyébként jólenne ha Toyirama visszatérne a Dragon Ball-ra de hát ez ugyse fog megtörténni😄
na sikerûlt egy regényt irnom xD
hát az az igazság,h szerintem már senki nem erõlteti ezt a "folytassuk a Dragonballt" dolgot.a sima és a Z hatalmas sikere miatt megpróbálták folytatni,de nem jött be.szóval a készítõk ezzel pontot tettek a sorozat végére,ugyanis azt nyilatkozták,h nem lesz több(legalábbis általuk készített,mert ha Toriyama mester készítene egy folytatást,az talán esélyes lenne,de nem hiszem h fog,de ha igen,annak mi csak örülni tudunk)😄.
am az AF egy fan által készített cucc(amit ki is adtak egyébként,mert Japánban néha kiszoktak adni ilyen próbálkozásokat),de h õszinte legyek nekem nem bejövõs...igazából semmit újat nem mutat fel,csak azt a fúzió témát feszegetik,meg az ssj szinteket.ha feltudna ojat mutatni,mint a Z,akkor olvasnám mint állat😊meg szerintem a GT-t amúgyse kéne folytatni..
a Dragonball örök!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Gt se Akira Toyirama csinálta hanem fanok ezért nem lett olyan jó.
Egyébként meg láttma 1-2 videót az Af-rõl ilyne próbálkozásképpen.
szal reméljük egyszer lesz DragonBall folytatás egyenlõre a Gt legyen meg, bár minõségileg a Z sokkal jobb de hát miis cska fanok vagyunk😄
Ez igy folytatodik vagy van valami kozte?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!