Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Dragonball örök!
az tuti h nem ér a nyomába😄
bár a két mûfaj nem is összehasonlítható.de a South park a saját mûfajában talán a legjobb😄
am pl Cartman hangja a felnõtt Gohan hangja is,Stan apjának a hangja meg Trunké.
a Dragonball örök!
Egyébként Lippai Lészló kinek a hangja benne??
Am meg sztem majdnem hogy biztos, hogy õ lesz Goku hangja mivel a Cobra 11-nek az egyik zsarunak a szinkje nem tom a nevét sorry szal ezne kívül sztem más elfoglaltsága nincs 😄
Eztis olvastam vhol h nincs sok elfoglaltsága...xD
a Dragonball örök!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
szal szerintem a magyarban nagyon jók a hangok,a japánban pedig a támadások hangzanak jól.
bár ha belegondolok én már megszoktam a japán hangokat...sõt Goku hangját egész megszerettem😊de a magyar jobban el lett találva.
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Nemtom ez kit szórakoztat😄 xD
most kapcsolok.mi ez?máskor regényeket írsz😄most meg ennyi?😄
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
ezt nézzétek meg!asszem régebben már lett linkelve,de aki még nem látta,nézze meg😊fanoknak kötelezõ!!!!😊
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Roland00726 igen,igen értelek én,biztos nehéz volt 500FT-ból 9K-t csinálni,el is árulhatnád a titkod,mert én is képes akarok lenni ilyesmire😄,de nézzük reálisan a dolgokat.nem minden DB fannak telik ilyenre,és én becsülöm azokat akik feltették legalább youtube-ra,vagy valahova.nameg ahogy mondtad,a gyûjtés támogatásért már önmagában megérte😊én is támogattam volna,és én is jól akartam volna magam ez miatt érezni,de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM tudtam részesülni eme nagyszerû élménybenXD
a Dragonball örök!
Hát elõször is azért sajnálom mert az ember nagy nehezne összekapar 1hét alatt 9K-t aztán 1-2 hónapra rá fentvan a neten. Hát most ezét kinlódtma ha ennyi erõvel leis tudtma volna szedni bármyilen torrentrõl cska idõ kérdése??:S na mind1
Másrészt meg nem sajnálom mert azért jó érzés, hogy énis tudtam támogatni ezt a DBz gyûjtét és igy már azért nagy fan vok😄
Meglett a zsé elkûldtem postán aztán beregiztem asszem 170ig voltka fent a részek aztán várni kellett de akk is csak a magyar mp3-akat rakták fel szal külön lekellett hozzá még szednem a vágatlan japán verziót leszedtme mind2t Virtualdubbal ráraktma a magyar hangot oszt lestem😄
egy csomó mindenkiet kirugtka már onnan mertt népirtás vt de engem nem😄 xD
a Dragonball örök!
én csak a sima Budokai 3-al játszottam,az is ott van😊am van itt egy Dragonball Online-os topic,oda is irogatok néha,csak ott nem nagyon pereg az élet😞azért elnézhetsz oda is😊
a Dragonball örök!
Hát én lassan 3 éve vok az 2007 be kezdtme l nézni a Z-t 137ig most kiperkáltma a 9k-t ugy néztem végig az most nyáron volt aztán elkezdtem nézni a sima DB-t hát nem mondom jó sorrendbe nézem😄 de csak azért mert azhittme hogy a sima Db szar de tévedtem azis jó ezt oylan nyár végére néztem meg aztán leszedtem az összes moviet meg specialt azokat is meglestem már cska a Gt-t nem láttam😄, nemrég elkezdtem újra nézni a Z-t de cska 137ig mert azt ugye régen láttam és hát most semmi😄 de ha belegondolok kölyök korom óta imádtma a Dragon Ball-t azt mindig megnéztem az RTL-en csak nem nagyon értettem meg elis felejtettme szal 1-2 részre emlékeztem csak😄
Egyébként nemtom ismeritek el a DBZ Budokai Tenkaichi 3-at az nagyon jó játék ps2 rõl emuláltam át pc-re a nyaramat még avvla töltöttem, most jött a Muden vmi másképp Budokai 4 az kár hogy csak X-boxra van. Meg most jön még a Dragon Ball Online sztem az komoly game lesz😄
Megint sikerûlt egy regényt írnom😄 (ÜDV) xD
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
A Z a legjobb most mi értelme 291részt összevágni 100ba??
sztme semmi igy pont élvezetes és legalább elis huzzák az a jó ha vmi jó hosszú annál tovább tudm nézni😄
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
én próbáltam vmi témát indítani,de rajtad kívül senki sem reagált rá😞
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
"jah láttam de azok nekem nem tetszettke ugyanolyan mint a sima DB csak valahogy más a történet de am ugyanaz 4-bõl 3at megnéztem a 4-ik nár nemment😄"
pedig sztem az a legjobb😄 azt télleg úgy lehet felfogni,mint a Dragonball sorozat egész estés változatát,olyan másfél órás lehet,szal hosszabb is,mint a moviek általában.
"És Brolly??? Õ milyen szintet ért el??"
hát ahogy már írta valaki,õ nem ssj-be változik,ez ilyen legendás csillagharcos ssjXD.am eredetileg a sima ssj volt ez a szint,de ezt egy idõ után minden csillagharcos elérte a sorozatban😊
bár egyébként a GT-ben az arany óriásmajom szint,na az akarna lenni a legendás csillagharcos szint(mert ugye a Brolly sorozat nem illeszthetõ bele a storyba,ezért kellet valamib terv,szal h már csak azért is Goku legyen az a legendás harcos,kitalálták ezt az arany majmot.ez azért is jó,mert ha megnézitek,a Z-ben mikor Vegeta errõl a legendáról beszél,egy majmot mutanak,ami ahol éri a fény arany színû!)hozzáteszem,hogy ezt nem csak kitaláltam,hanem ezt olvastam valahol.
a Dragonball örök!
na vmi téma?😄
már igy kell csillapítani a DB vágyat...xD