6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#5139 tény h nyugodt ember vagyok, ha már engem fel tudnak baszni ott már baj van :D de akkor se fogok ilyen marhaságokat írni...:D "recskagép, seggbekukizó homár... stb" -
ironhorses #5138 Te biztos a "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" beállítottságú vagy. Nem örülnél neki?? És akkor te, hogy intézed az ilyen ügyeket? Ejnye-ejnye? Vagy mi? De ez már tényleg "billentyűzet koptatás". Az ilyenek ilyen szóból értenek, így tudok feléjük !én! megnyílvánulni. "Akinek nem inge"... De ez a téma nem is ide tartozik.
Ide a Dragon Ball való. Így javaslom, hogy térjünk vissza, mert teljesen el ment ez a téma. -
Roland00726 #5137 Hát jó de ne pont itt meg csak azért írogatnak h másokat felhúzzanak vele. Ha fikázni akarják keressenek egy DB utáló fórumot.xD
Attól hogy ők nem szeretik nem kell közhírré tenni tartsa me gmagának a véleményét vagy mondja annak akit ez érdekel:D -
#5136 ja és mind ezt azért, mert lefikázta a db-t... én pont leszarom h ki szarozza le, én szeretem és az a lényeg :D -
#5135 Igazad van neked is,de ez olyan jelentéktelen dolog szerintem hogy kár a billentyüzet koptatásáért! -
#5134 hát nem örülnék neki, de ilyet biztos nem mondanék :DD
"Pedig egy kis senkiházi recskagép lehetsz!!! Megetetem veled a saját szarodat te kis seggbekukizó homár!!!!" -
ironhorses #5133 A "rajzfilmet" az ő szemszögükből írtam... Színvonal? Ha téged le "köcsögöznek" te mit válaszolsz? Ne áll szenteskedjél már! De mi nehogy összevesszünk... -
#5132 A KAI-t ki nézi?Nagyon jól eltalálták,a hangok b@szott jók,sztereo az egész,meg a kép is fenomenális a maga 720p-vel. -
Roland00726 #5131 sorry a helyesírásért -
Roland00726 #5130 xd ebben igazad van elfajúlt a dolog a fórumon, de akkor msot mondja me gvki minek jönnek ide oylanok akik cska lefikázzák a Db-t meg másba belekötnek...
Na ja me g aDb nem mese hanem a Nime van köztük egy kis különbség:D
-
#5129 én se vagyok öreg, de most minek kell ilyeneket írogatni? :D -
#5128 Fiatalok,jó hogy nem kaptak büntit... -
#5127 én most nem csak rájuk értettem... jó részben igazatok van, de amiket ide írtatok... ti se vagytok jobbak -
#5126 Én is egyetértek veled,kivéve abban hogy a DB nem rajzfilm. -
Roland00726 #5125 Jaja jól mondod 2 idióta buzi akiknek csak a pofájuk nagy.
Nem az a gond hogy nem szereted a Dragon Ball-t mert at te magad döntöd el hogy szereted e vagy nem de ha nem akkor pofa be és ne irogass ilyen fórumokra. -
#5124 a színvonal azért megvan :) -
ironhorses #5123 Pretori ANUS!!!! Ilyen névvel és hozzászólással te tényleg csak egy ánusz vagy! Még a nick neved is egy öngól te hüly kis seggggg lyuuuuk!!! :) :) :) Kis faszimádó!!! -
ironhorses #5122 És ki a fasz kérdezett, te uninteligens köcsög??? Mi az anyád közöd van ahhoz, hogy ki mit szeret??!! Nagy a pofád így név nélkül!!! Pedig egy kis senkiházi recskagép lehetsz!!! Megetetem veled a saját szarodat te kis seggbekukizó homár!!!! Kennyvel meg egyetértek Carlosról! Osztom a véleményt a cickányokról, de szerintem ezek valami kockafaszfejek lehetnek. Akik úgy gondolják, hogy most jól beszólok ezeknek a rajzfilm nézegető kisgyerekeknek. Csak ezzel magukat járatják és bizonyítják tudatlanságukat kihasználva az internet adta névtelenséget! Carlos5555, Pretorianus... Nyaljátok ki egymás dagadt picsáját!!!! -
Roland00726 #5121 Amúgy meg tanulj meg írni oszt aztán pofázz -
Roland00726 #5120 Te most lefikázod a Dragon Ball-t??
akkor mi a fa..nak jösz ide b+ -
Pretorianus #5119 Super Baal ZZZ
Hülye kocsog aki ijet nézz -
gasjan89 #5118 helló all nekem megvan a dragonball összes része magyar szinkronnal akit érdekel az írjon az email címemre :[email protected] ha leveled megkaptam átirányítalak
az oldalamra :) db4ever!!!!!!!!!!!! -
Dani95 #5117 Jah nincs itt a Carlos hogy okoskodjon:D
-
Kennyssj #5116 végre nyugi...
-
Roland00726 #5115 Na Carlos szóval először is egy f..szopó kis g.ci kretén vagy aki csak idegesiti az embereket meg felmászkál ilyne fórumokra, ha nem szereted a Dragon Ballt fogd be a pofád b+ és ne irogass ide, nem kell lefikázni a legjobb ANIMÉT ami a világon van gondolom 12-13 éves kis g.ci lehetsz aki azt hiszi h cska úgy beszólhat mindenkinek. Ha olyan kemény vagy gyere szemtől szembe csicskaság... -
Kennyssj #5114 Kösz a megerősítést:D -
Dani95 #5113 Kenny megmondtad neki én is egyetértek veletek...Na carlos ha nem szereted a DB t ak nem kell ide jönni!!!Itt csak Dragon Ball fanok vannak meg néhány ilyen buzi aki nem szereti!!!...Gyere ki a hóra...XD
Engem is naon felbasznak az ilyenek...
A DBZ 227-231 magyar részeket pedig az a zsidó nem akarja feltölteni eladja 3000FT ért de már van aki megveszi ..ugyhogy semmi gond szóval jól alakul ez a dolog...
Carlos te meg hallgass a jövőben -
Kennyssj #5112 am nem songoku hanem Dragonball.... -
Kennyssj #5111 amúgy bocsánat a csúnya beszédért...de most carlos kihozta belőlem:) -
Kennyssj #5110 am meg mi az oka annak hogy a világ egyik legjobb animéjét "buzisnak" találod...én nem láttam benne anális vagy orális szexjelenetet...szal nemtom miről van szó -
Kennyssj #5109 huhh na eljutottunk a idáig...imádom ezt...szal nem csipázod a DB-t, azt most itt keménykedsz......na akk figyelj ide te ondó vezetékxD....a DB-t szeretni nem buziság.... azok az idióta picsaedények akik nem csípik, és idejönnek fikázni meg leírják ami a hülye fejükből kipattan közben nem tudják miről van itt szó azok kinyalhatják...nézd meg azt utána ugassál....nemtom hogy honnan fingott ide a jó kurva anyád, hogy ekkora kemény vagy... de ezt biztos a homo hajlamaid elfojtása érdekében teszed, hogy férfinak tűnj....... de én átlátok a szitán.... -
carlos5555 #5108 nem én nézek songokut buzik -
Kennyssj #5107 egyet értek veled Roland:)
carlos bakker te télleg ekkor seggfarok vagy? ide jössz baszakodni azt még mi vagyunk az agresszívek.....te akkora búzacsíra vagy komolan....... -
Roland00726 #5106 xD látom te igy tod kikésziteni az embereket ilyen gynege beszólásokkal...xD
egyébként minek jösz ide ha cska kötekedni tudzs másokkal?????? -
carlos5555 #5105 sok itt az agresszív son goku fan -
Roland00726 #5104 másoknak:D -
Roland00726 #5103 vis nem azt akartam írni, hogy "megkaptam" hanem h megbasztam:D
kis geci ne szólogassál be másokkal nyomorult fasz-.- -
Roland00726 #5102 oszt te kussoljál be nem szólt hozzád senki bazdmeg, anyád 1x már megkaptam elég volt őis...xD -
carlos5555 #5101 NEM KAPOD MEG -
Roland00726 #5100 h tod h nekem igérték h kűldik postán de se híre se hamva...xD
akinek megattad az msn cimét talán arról beszélsz?