6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Roland00726 #5179 xD Hát igen:D
Mondjuk már csak a játékot kéne megszerezni de sehol sincs fent... -
r4pt0r #5178 Nincs gond, csak néha írsz egy pár hülyeséget. :D -
#5177 Az engem annyira nem érdekel,sokkal inkább a Duelling,na azt mai napig haverokkal órákon át nyomjuk. -
xxxpaulxxx #5176 jah, meg több karakter van a tenkaichiben, viszont a storyvezetés a budokai3ban nagyon jól meg van oldva:) -
Roland00726 #5175 Am bocs r4pt0r azthittem teis vmi kötekedős pöcs vagy mint az a 2 seggarc, de látom nagy DB fan vagy teis:D -
Dani95 #5174 Én levettem a PS2 emulátort és a Budokai 3 és a budokai Tenkaichi 3
de nem akar menni az emulátor!!! -
#5173 Jó az is,de nekem jobban bejön a 3d-s mozgás,meg a sokkal kidolgozottabb harcrendszer. -
xxxpaulxxx #5172 mire jó a válasz erre gomb;) -
Roland00726 #5171 már ha nekem mondtad ha nem akk sorry:D -
Roland00726 #5170 esetleg anyádat...:P(r4pt0r)
egyébként meg kinek mi tetszik:D (Paul)...
xD -
xxxpaulxxx #5169 budokai 3 jobb:D -
r4pt0r #5168 Te jó ég hogy téged honnan engedtek ki, be kéne őket perelni. :P -
zsotesz #5167 na találtam youtubon olyan videot aminek a címe szerint ps3 emulátorral megy. Viszont pusztán csak a játékot látom, azt nem hogy tényleg elindítja a ps3 emut és onnan indítja a játékot. Én továbbra is azt mondom, hogy kamu. Csak gondolj bele ha ps2-t (CPU 128-bit[2][3] "Emotion Engine" clocked at 294.912 MHz (launch), 299 MHz (newer models)normálisan kb. egy kétmagos 3 GHz-es proci tudja emulálni akkor a ps3 emulálásához (3.2 GHz Cell Broadband Engine )nyilván nem lennének elegek a mostani procik. -
Roland00726 #5166 nem 1FB hanem 1 Gb sorry -
Roland00726 #5165 jaja csak úgy osztogatják:D
csak írni kell nekik majd 1x válaszolnak meg kűldik az emut+1 kulcsot...
ha nem hiszed nézz utána a neten am pont most szereztem egy emut nemtom h működőképes e lekell hozzá szednem még egy játékot de ha a youtube-on megnézed ottis van pár emulátoros videó, vagy inkább csak próbálkozás
egyébként nincs gyenge gépem:
4 magos 3GHZ proci 1FB videókari 3GB RAM.
De most akaro kvenni uj gépet szal:D -
zsotesz #5164 ne viccelj, nézz már meg egy ps2 emus játékot, annak is elég erős gép kell, a ps3-at kétlem, hogy jelenleg tudná pc emulálni, sőt jelenleg még szerintem ps3 emulátor sem létezik. Meg eleve gondolod, hogy a sony csak úgy osztogat emulátort? -
Roland00726 #5163 Miért is?:) -
#5162 Figyelj,nem kötekedés,de ha van egy kis eszed,nem égeted magad tovább,mert rajtad nevet mindenki,meg a PS3 emudon. -
Roland00726 #5161 hát nemtom nehezen akarnak visszairni de egy másik fórumon irták h vna aki 3 hét múlva kapta meg az emut:D
CSak azt nemtom honnan szedjem le a Raging Blastot mert x-boxba letudnám de nekem ps3 ba kéne
esetleg vmi link v vmi?:D -
#5160 Gratulálok hozzá hogy írtál a Sony-nak,remélem kielégítő választ kapsz majd! -
Roland00726 #5159 H én most írtma a Sonynak h kűldjenek nekem egy ps3 emut aztán megszerzem a Budokai 4-et (Raging Blast) oszt játszok vele:D
az már sokal jobb mint a 3:D
remélhetőleg a gép is elviszi.
Mondjuk én még a3at olyan nyár fele szereztem meg már elég pro vok benne:D -
#5158 Ja és 8 ropi volt,2008.10.14-én.Igazán megérte nekem,a többi is szépen sorban itt figyel a polcomon.Ennyit megér a DB! -
#5157 576 Kbyte,Westend.Ha az külföldön van... -
Dani95 #5156 Biztos hogy nem belföldön vetted!!!:P
-
ironhorses #5155 Hűű! Meg van neked a tenkaichi 3 eredetibe!! Széép!! Mennyi volt és honnan szerezted? -
#5154 Még egy. -
#5153 Harmadjára hátha beadja...SG LoL. -
#5152 -
#5151 Én meg annyira tisztelem az egész DB Univerzumot(mindent beleérteve),hogy amikor megjelent megvettem eredetibe...
-
Dani95 #5150 én most töltöm torrenten a DBZ budokai 3-at ha kell megadom a cimét
-
xxxpaulxxx #5149 nem, de hasonló volt:D -
Roland00726 #5148 ém régen torrentről szedtem le még mindig fent van a gépen néha játszok is vele xD
A budokai 4 kéne már:D -
Dani95 #5147 nem a www.dbzgt.hu -
xxxpaulxxx #5146 Azt megtudnátok nekem mondani, hogy honnan tudom letölteni a DBZ Budokai 3-mat PS2-re?:D
Volt régen valami fizetős Dragon ball-os oldal, ahol szinte minden fent volt a sorozattal kapcsolatban... de már nem tudom a címét -
Roland00726 #5145 xD. Gondolom hétvégén leszel:D -
Kennyssj #5144 hát tom h ez már le van zárva, de azért elmondanám h egyet értek Ronney8-al, fórumokban szerintem sem szabad káromkodni, de néha az idegállapotom arra ösztönöz hogy muszály kicsit beszólni...;D(bocsánatot is kértem) azért egyiket sem látom azóta...:)szóval elintéztük srácok:D
am GT...soha ha így haladunk:D
A manga meg készül:D -
Dani95 #5143 De minnek jön ide vitázni...?! Szerintem is a vita mostmár le van zárva és kész! -
#5142 ha szerinted ez a normális hát legyen...:D én pont leszarom h ki miket ír ide, csak már kezdett idegesíteni ez a sok gyökérség amiket ide írtatok (és ez most nem csak neked szól, hanem Dani95 és társainak is) részemről lezárva a "vita" ;D -
Dani95 #5141 GT...pff.. Jó kérdés talán Áprilisban...de csak talán :P -
ironhorses #5140 Látom ezen lovagolsz! De ez a fórum még mindíg nem rólad és a te tökéletes erkölcseidről szól. Úgyhogy próbáld meg feldolgozni, hogy milyen "marhaságokat" írtam és tedd túl magad rajta!! Térjünk vissza a Dragon Ball-hoz (amiről ugye szólnia kéne ennek a fórumnak eredetileg)! PL: Mi van már az animaxal és a GT-vel?