Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mindennap felnézek de látom hogy nem írt senki és nincs téma...
Sztem elég jó...de csak 155oldal van belõle...
Sztem elég jó...de csak 155oldal van belõle...
azért megkéne próbálni gyakrabban jönni😊)
a Dragonball örök!
húúú de rég voltam...otton most nincs netem, és a szomszéd faluba kell átjárnom XD, és csak ritkán tudok írni...
am AF...jóóóóó próbálkozás, fan cucchoz képest😊) de én mindig azt mondom az AF-el kapcsolatban, hogy sokat nem szabad várni tõle, mert újat nem mutat fel...csak ssj5, meg fúzió...de nyugodtan el lehet olvasni sztem😉
am sikrült szereznem egy rakat DB kártyát, matricát, mangát, matrica albumot😄DDDD és a tesómat is rászoktattam a DB-ra(pedig mindig fújolta), szal hatalmas sikereim vannak😊
"Látom mindenki meghalt😄"
Roland kivagy éhezve rá h ismét regényeket írj, mi?😄DD én rohadt szívesen írnék, de csak ritkán tok:'((
am AF...jóóóóó próbálkozás, fan cucchoz képest😊) de én mindig azt mondom az AF-el kapcsolatban, hogy sokat nem szabad várni tõle, mert újat nem mutat fel...csak ssj5, meg fúzió...de nyugodtan el lehet olvasni sztem😉
am sikrült szereznem egy rakat DB kártyát, matricát, mangát, matrica albumot😄DDDD és a tesómat is rászoktattam a DB-ra(pedig mindig fújolta), szal hatalmas sikereim vannak😊
"Látom mindenki meghalt😄"
Roland kivagy éhezve rá h ismét regényeket írj, mi?😄DD én rohadt szívesen írnék, de csak ritkán tok:'((
a Dragonball örök!
Na és jó? Mert ha megnéztem a Gt-t akkor elolvasom már aztis😄
Ja én igen!Fent is van a honlapomon!!!<#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2>
Látom mindenki meghalt😄
Egyébként olvasta már vki a Dragon Ball AF mangát?😛
Egyébként olvasta már vki a Dragon Ball AF mangát?😛
jaja sztem is
sztem meg van hogy mit irnak vissza csak a cimzetnek a nevét változtatsák... Õk tudják
nekem is pont ugyanezt irták vissza
Én irtam nekik és kaptam rá epp most választ itt van:
Kedves Dániel!
Köszönjük megtisztelõ levelét és érdeklõdését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is az Animax nézõi táborában tudhatjuk.
Sajnos pontos kezdési idõponttal még nem szolgálhatok, de mindenképpen érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának mûsorfüzeteit, fórumunkat, adásunk ajánlóit és hírleveleinket, melyekbõl mindig idõben tudomást szerezhet arról, mikor kerülnek adásba legfrissebb sorozataink, filmjeink és a visszatérõ nagy kedvencek.
A sorozat szinkronhangjait a lehetõségekhez mérten próbáljuk tartani
Addig is további jó szórakozást kívánunk az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel,
Somló Iván
Kedves Dániel!
Köszönjük megtisztelõ levelét és érdeklõdését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is az Animax nézõi táborában tudhatjuk.
Sajnos pontos kezdési idõponttal még nem szolgálhatok, de mindenképpen érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának mûsorfüzeteit, fórumunkat, adásunk ajánlóit és hírleveleinket, melyekbõl mindig idõben tudomást szerezhet arról, mikor kerülnek adásba legfrissebb sorozataink, filmjeink és a visszatérõ nagy kedvencek.
A sorozat szinkronhangjait a lehetõségekhez mérten próbáljuk tartani
Addig is további jó szórakozást kívánunk az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel,
Somló Iván
tartsunk ki😊
a Dragonball örök!
pfúj de utálom mikor valamit így megígérnek...
a Dragonball örök!
aha aztán majd le is szinkronizálják csak nekünk😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szerintem jóval elõbb beharangozták mint kellett volna!!!
Egy szomorú, ámde már sejthetõ hírrel kezdeném, miszerint hivatalos megerõsítést nyert, hogy a Dragon Ball GT és a Slayers Revolution Animaxes premierek tavasznál elõbb nem kerülnek adásba!
"Sajnos az évvégi szünet a japán forgalmazókra is érvényes, a lelassult ügyintézés miatt tavasz elõtt már egyik sorozatra sem lehet számítani, hogy felbukkanna a tévéképernyõn."
Így tehát mindkét premier nagy valószínûséggel március vagy április folyamán kerül csak mûsorra leghamarabb.
Forrás: Japanimánia
Egy szomorú, ámde már sejthetõ hírrel kezdeném, miszerint hivatalos megerõsítést nyert, hogy a Dragon Ball GT és a Slayers Revolution Animaxes premierek tavasznál elõbb nem kerülnek adásba!
"Sajnos az évvégi szünet a japán forgalmazókra is érvényes, a lelassult ügyintézés miatt tavasz elõtt már egyik sorozatra sem lehet számítani, hogy felbukkanna a tévéképernyõn."
Így tehát mindkét premier nagy valószínûséggel március vagy április folyamán kerül csak mûsorra leghamarabb.
Forrás: Japanimánia
Hát nem azért de elég gyókér egy csatorna csak ígérgetnek-.-
mind1 én irtma nekik de nem érnek rá visszairni sztem a Gt szinkronizálása miatt-.- xD
mind1 én irtma nekik de nem érnek rá visszairni sztem a Gt szinkronizálása miatt-.- xD
Talán, ha minnél többen írnánk az animaxnak lehet felfigyelnének és kicsit megsietettnék.Lehet nem vennék így fél vállról...
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Aztmondták tavasz elött semmiféleképp nemadja a csatorna...
Hát azért csak nem de már télleg felidegesítenek ígérik szeptemberre de nem mert csúszik így október, keresik a régi szinkeket november, még decemberbe is, aztán már ígérek januárra a f.szom kivan velük de tényleg akkor legalább nem hirlesztelték vna vagy vmi oszt kész.áh mind1
lesz ebõl még nyár is nyugi sõt...:S -.- :@
lesz ebõl még nyár is nyugi sõt...:S -.- :@
Még mindig nem tudni mikor adják animaxon?XD
Full kamu az egész😄
Full kamu az egész😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
jahh, énis irtam de nembírnak visszaírni :@ -.-
ja igen erre!!!Ami az animax oldalán a Kapcsolat oldal alatt található.<#taps>#taps>
erre a címre írtál nem?
[email protected]
[email protected]
Én múltkor irtam az animaxnak de basztak se visszaírni!!De hát majd csak egyszer lesz ...talán<#violent>#violent>
Már írni kéne az Animax vezetõségének,hogy árulják már el mikor adják le a Gt-t mert már nagyon idegesít:S
Én a Gt-bõl láttam egy pár angol részt. Engem kicsit idegesített, hogy szinte végig zenei aláfestése volt. Néha jó lenne olyan jeleneteknél, mondjuk a rockosss alátét nekem is bejönne. Nem tudom, hogy a Movie-k, ba is így van-e, hogy végig zenélnek benne.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
nekem csak a zenék jönnek be,csipázom a rockot...a hangok azok igazi szarok😛
a Dragonball örök!
ÉNis láttma már angolul meg japánul is hát sztem az eredeti japán sokkal jobb, az angol meg inkább ilyne rockos szar:S
hát az tuti,hogy az eredeti a tuti XD,de sztem az angol zenék eléggé jók még akkor is,ha elvonatkoztatok a Dragonballtól😊)))legalább is azok amik a moviekban vannak...
a Dragonball örök!
fuhhh én láttam már egy angol moviet,méghozzá a Bardock: father of Goku-sat,nekem nem tetszett annyira már az elején,ezért hát nem is néztem tovább😄,már jobban megszoktam a japán zavarodott beszédet😛
ezt a csöndet én nem tudom elviselni😊))látott már vki angolul moviekat?
és az abban lévõ zenék kinek tetszenek???😊)
és az abban lévõ zenék kinek tetszenek???😊)
a Dragonball örök!
én valakit mefogok ölni a GT miatt...xD
valami téma😊beszélni kéne már valamirõl😊
valami téma😊beszélni kéne már valamirõl😊
a Dragonball örök!
bmx56 nincs mit😊)))
a Dragonball örök!
ezen az oldalon azt írják hogy tavasz elõtt nem nagyon fog sor kerülni a vetítésre:S
hát esetleg februárra,mert megnéztem az animax mûsorkinálatát januárra és ott nem irta a Dragon Ball GT-t itt van nézétek meg: Animax Blogol
Egyébként hírek a Gt-rõl senki nemtud???
Januárra ígérték remélem lesz belõle vmi, bár nincs rá sok esély :S 😄
Januárra ígérték remélem lesz belõle vmi, bár nincs rá sok esély :S 😄
Igen Dani95 köszönöm szépen jó a felirat még az én verzióm hoz is ami ugye japán. Valahogy még meghálálom nektek. és nekedis köszönöm Kennyssj s fáradozásaidat. 😊
jó az amit adtam???
majd még keresek
a Dragonball örök!
húú,fene egye meg...
a Dragonball örök!
Itt van dumet oldala igaz japán a movie
ITT A MOVIE:http://www.megaupload.com/?d=GRN6FPT1
Felirat:http://www.dumet.bplaced.com/subtitle_uploads/moviek/db_movie_feliratok/Dragon%20Ball%20Movie%201.rar
ITT A MOVIE:http://www.megaupload.com/?d=GRN6FPT1
Felirat:http://www.dumet.bplaced.com/subtitle_uploads/moviek/db_movie_feliratok/Dragon%20Ball%20Movie%201.rar
A linet törölték😞((😞((<#sir>#sir>
http://www.darelease.com/tvshows/1747-dragon-ball-movie-1-curse-of-the-blood.html
pl innen,ennek elvileg angolnak kéne lenni...az a baj,hogy most nics elég idõm megkeresni,de ha nem jó ez,ahogy tudok keresek még😉)
pl innen,ennek elvileg angolnak kéne lenni...az a baj,hogy most nics elég idõm megkeresni,de ha nem jó ez,ahogy tudok keresek még😉)
a Dragonball örök!
Pillanat,utánanézek😊
a Dragonball örök!
Vagy akkor nem tudod honnan szedjem le a moviet ami illeszkedik az animeaddicts-oshoz
fúúha, én már abban sem vagyok biztos,hogy van olyan felirat,ami ehhez illeszkedik...azért nem adom fel😊de eddig semmire sem jutottam...
a Dragonball örök!
meghálálnám ha esetleg tudnátok segiteni.
Na meg épp ez a bajom animeaddicts ról is leszedtem meg Roland00726 is kûldött feliratot én nem jó nem illeszkedik keresem meg minden de nem találok másik feliratott.
én olyan 05.30 kor értem tegnap haza
Én 3-ig buliztam,de úgy hogy neteztem közben😄
a Dragonball örök!