6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Dani95 #5219 Én tudok egy helyett ide tudsz regizni is itt:Dumet itt a zenék oldal alatt van hogy kiadott CD-k ott lesz mind az 5 + valami extra....
Valaki tud valamit a Dragon Ball Onlinerol? -
#5218 Amikor megszülettél,én már néztem. -
#5217 Ha szerencséd van,én felrakom majd egy oldalra,persze meghívós torrent,de ha van reged,leszedheted.De nem biztos,ha lesz időm... -
ironhorses #5216 Régen egyszer le tudtam tölteni a DB DBZ soundtrack-et. Azt az 5 cd-set. De már nincs meg és nem találom sehol most. Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne beszerezni? -
Dani95 #5215 Akkor te már régota nézed a DB-t,.... -
#5214 Én már nem is tudom hányszor néztem végig,japánul,angolul,magyarul,németül...
Most ez a KAI egy igazi csemege,lassan 15 éve nézem a DB-t,és én azt mondom hogy szuper lett ez is,mint minden DB. -
Dani95 #5213 Nekem nem tetszik a Kai ....túl rövid -
#5212 Csak az időhúzások lettek kiszedve.Nekem egyáltalán nem hiányzik az hogy Bulmát nézzem ahogy "Ginyu békával kalandozik"...
Ami a lényeg benne van,harcok végig,az érdekes párbeszédek mind,ennél több nem is kell.100 részben tökéletes. -
Kennyssj #5211 az biztos:D csak rövidebb, és az annyira nem jó:( -
#5210 Zsír a KAI,főleg a 720p-s kép,és a sztereo hang miatt. -
Kennyssj #5209 ooohhhhh annál jobb:D kösz a felvilágosítást:D már naon kiváncsi vok:D -
r4pt0r #5208 Ha pontosak akarunk lenni, akkor most vasárnap fog alakulni. :D -
Kennyssj #5207 jah és annyi h a Kai-ban Goku hamarosan alakul ssj-be:D már csinálja a Genki Dama-t(univerzális erőket) szal:D -
Kennyssj #5206 am GT???? valami hír?:) tavasszal nyomják valszeg én ennyit tok:D -
Kennyssj #5205 Ne vedd a szívedre tesó:DxD
Am bocs az offért, de Rolandnak mondom h a szellemvadászok vasárnap este van mostmár:D xD És láttam!!!!!xD na ennyi volt az off:)
-
Dani95 #5204 Hehe!!Én kulák???Mindjárt megsértödök XD -
Kennyssj #5203 Dani te kulák:D úúúúgy irigyellek komolyan:D
-
#5202 Nézzetek be ide is néha!----> Dragon Ball Z Budokai Játékok -
Dani95 #5201 jah mit gonolsz xD -
ironhorses #5200 Tudsz élni!! :) -
Dani95 #5199 Hát jah mit gondolsz....az a lényeg -
#5198 Igen,van minden a háztartásban,asszony,gyerek,kutya,macska...Nehogy már pont XBox meg PS3 ne legyen! -
Dani95 #5197 Hát igen!Majd megyek nyáron dolgozni és ak lesz a kezemben pénz és akkor megtudom venni!!! -
ironhorses #5196 De meg is kell fizetni ám azt amivel többet tud a ps3! -
zsotesz #5195 de jól megy valakinek :) -
#5194 Nekem mind a kettő van,és ajánlom érdeklődd meg mit tud az X360 is. -
Dani95 #5193 Ott a konzolosok forumában azt mondták a PS3 jobb mint az xbox felsoroltak egy rakás dolgot amit a PS3 tud az xbox pedig nem!! -
#5192 Van pár hely ahol érdemes körül nézni neten.Arcade box olyan 45 körül mozog mostanság... -
Dani95 #5191 Nem szántam viccnek!!!De tényleg mennyi lehet??Mindjárt meglesem!! -
#5190 Ezt most viccnek szántad? Néha nézzél be ide is: SG Konzolosok Fóruma -
Dani95 #5189 Tényleg ha már itt tartunk mennyi egy Xbox 360????Szerintem most ez a jó!!
Az viszi a PS2 és PS3 játékokat??? -
ironhorses #5188 Biztos, hogy nem létezik ps3 emu. Főleg nem a sonytól! Így is miliárdokat buknak a kalózkodás miatt, majd még pont ők adnak ki egy emulátort. Kizárt. De, ha csak 1 embernek is küldött volna a sony ilyen emut, már az összes torrent oldalról az folyna, mint tudjuk! Én is a Tenkaichit birom jobban, számomra a legjobb játék a világon! Sose unom meg!!! A Budokai se rossz, de nekem a hátulról nézetes szabadon mozgásos dolog a pályán, jobban bejön. -
#5187 Vagy egy XBox360-at,azon nyomom a Raging Blast-et,és sokkal olcsóbb egy box! -
Dani95 #5186 Szerintem pedig inkább vegyél PS3 at!!Többet ér mint itt kinlódni :D -
Roland00726 #5185 H igen énis azt mondom h nem tökéletes verzió de sztem képes emulálni de egyszerűen ps3 játékok torrenten nincsenek is:S -
zsotesz #5184 ez már több mint a semmi de kétlem, hogy legalább olyan szinten képes futtatni játékot mint jelenleg a ps2 emu. Én még mindig azt mondom ne fűzz hozzá sok reményt, majd talán pár év múlva. -
Roland00726 #5183 OMG -.-
Akkor ittvan megis van nyitva iylet is tudsz csinálni?
http://kephost.com/images/54emu.jpg -
zsotesz #5182 az csak egy parancsikon (kemény 2 kbyte), azt én is tudok csinálni. -
Roland00726 #5181 http://kephost.com/images/86ps3_emu.jpg
PS3 EMU:D
Nem a tökéletes verzió de itt a bizonyíték h van:D -
zsotesz #5180 szerintem nem is lesz, én még ps3 játékot nem találtam, pedig naponta nézek torrenteket, persze ettől még lehet.