Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bulizni????jó neked😊))akkor meg is van bocsájtva😄DD
a Dragonball örök!
Itt az oldal www.dbzgt.lapunk.hu
Láttam h hiányoltattok de voltam tegnap bulizni%
Ok kenny ak csinálj msn-t!
Láttam h hiányoltattok de voltam tegnap bulizni%
Ok kenny ak csinálj msn-t!
am Dani már berakta ide az oldalát, csak olvass vissza😄D
a Dragonball örök!
ezaz!!!!már naon hiányoltunk😄 akk csinálok msn-t
a Dragonball örök!
télleg megvannak azok a részek?hova töltöd az oldaladra? majd ad dmeg az oldalad cimét ja meg sztem ne csinálj x-et majd kenny csinál msn-t mert x-en nemlehet lenni 3an egy szobába.
egyébként tegnap már haladtunk egy kicsit😄
egyébként tegnap már haladtunk egy kicsit😄
Na itt vagyok!!Szerintem is elegen vagyunk hárman!!Szerintem minden jó amit itt elmondtatok a ruha stb.Nekem van msn-em xfiren nem vok fent sajnos de csinálhatok 😄 Megvannak a DBZ 227-231 magyar részei a héten fel lesz töltve Ssj4Goku jóvoltábol!!
okok😊
a Dragonball örök!
DEDE fentvagyok x-fire-en is
vegyél fel barátnak: Roland00726 a nevem😄
vegyél fel barátnak: Roland00726 a nevem😄
Dani kellesz nekünk xD😄
a Dragonball örök!
jaja borító😊)nagyon helyes jegyzetelj😊am tom h ciki de nekem nincs😞
xfire-n nem vagy(tok) fenn? ha nem akkor max csinálok magamnak msn-t
xfire-n nem vagy(tok) fenn? ha nem akkor max csinálok magamnak msn-t
a Dragonball örök!
egyébként nemtom vna msn-ed vagy msn-etek ott jobban meglehetne beszélni.
gonoszokra már van 1-2 ötletem de majd késõbb megbeszáljük😄 xD
gonoszokra már van 1-2 ötletem de majd késõbb megbeszáljük😄 xD
ok csináld addig én gondolkzok a történeten meg a gonoszokon😄
lehet leis irom a történetet valameddig oszt majd lesz vmi kidolgozzuk:_D
egyébként éppen mit csinálsz?
boritó?
lehet leis irom a történetet valameddig oszt majd lesz vmi kidolgozzuk:_D
egyébként éppen mit csinálsz?
boritó?
rendben, már folynak a munkálatok😊) mikor jön Dani?😊))) még a végén kimarad az ötletbõrzébõl😊))
a Dragonball örök!
de a boritót már tervezheted is
tudom mind a hármunknak egyet kell értenie az ötletekkel és akkor ok😄
a gonoszon még gondolkozzunk😄
a gonoszon még gondolkozzunk😄
Gonosz? Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
a Dragonball örök!
na sorban😄DD(azért majd várjuk meg h Dani is rábólintson)
a Hatalmas Erõ teljesen rendben van sztem
Gt karakterektõl eltérés...nekem is ez a véleményem😊
az nem baj h csak hármukat, pont elegen vagyunk😊)
Z-s ruha ok
én is gondoltam valami borítóra😊 azt csinálom meg elõször😊)
a Hatalmas Erõ teljesen rendben van sztem
Gt karakterektõl eltérés...nekem is ez a véleményem😊
az nem baj h csak hármukat, pont elegen vagyunk😊)
Z-s ruha ok
én is gondoltam valami borítóra😊 azt csinálom meg elõször😊)
a Dragonball örök!
találtma ki egy nevet nemtom tetszik e:
smashing gross- Hatalmas erõ 😄(SG)
smashing gross- Hatalmas erõ 😄(SG)
na akkor hogyan is vágjukn bele elõször is a Dragon Ball SG-nek kikell találni egy nevet. Szerintetek mi legyen? én ktaláltma egyet de az hülyeség én azt találtam ki h S Super G Gogeta= Super Gogeta xD de ez nem jó még gondolkodok😄
Egyébként térjünk el a Gt-s karakterektõl a rajzolást rádbizom a történeteket meg majd együtt😄
de ugy látom h csak minket hármunkat érdekel😄
egyébént még annyi h Goku-n ugyanaz a ruha legyen mint a Z-be mert nekem a Gt-s ruha nem jött be annyira. na meg ahogy már mondtam én rajzolni elég szarul tudok de másolni kitûnõen😄
de sztem a kéne vmi boritó v ilyesmi nem???
na már regényt irtam😄
Egyébként térjünk el a Gt-s karakterektõl a rajzolást rádbizom a történeteket meg majd együtt😄
de ugy látom h csak minket hármunkat érdekel😄
egyébént még annyi h Goku-n ugyanaz a ruha legyen mint a Z-be mert nekem a Gt-s ruha nem jött be annyira. na meg ahogy már mondtam én rajzolni elég szarul tudok de másolni kitûnõen😄
de sztem a kéne vmi boritó v ilyesmi nem???
na már regényt irtam😄
sorry mert kétszer írtam hogy "aztán lehet"😊))
a Dragonball örök!
Na meg egyéb kérdések: Gonosz? Szerintetek nem lesz gond ha kicsit eltérek a GT karakter designtól? Már mint hogy haj, ruha stb... Majd mutatok képeket hogy mire is gondoltam. Meg már a Dragonball SG feliraton is elkezdtem dolgozni, azt is megmutatom, aztán lehet aztán lehet fikázni😄D
a Dragonball örök!
De jóóó, most legalább egy ideig vagyok😊))
Hát a megrajzolással nem lesz baj😊 Ahogy Dani mondja, ez nem hogy fáradtság, hanem élvezet lesz nekem😊)) Oldalak száma...ahogy jön a dolog... Szerintem minél hosszabb annál jobb lesz😄DD Csak azt nem tudom mennyi idõ lesz...talán pár nap ha jobban belehúzok, meghát most itt a hétvége😊)) Csak egy alapszitut kikéne találni, mert nem tom hogy kezdjek bele...ötletek?😊
Hát a megrajzolással nem lesz baj😊 Ahogy Dani mondja, ez nem hogy fáradtság, hanem élvezet lesz nekem😊)) Oldalak száma...ahogy jön a dolog... Szerintem minél hosszabb annál jobb lesz😄DD Csak azt nem tudom mennyi idõ lesz...talán pár nap ha jobban belehúzok, meghát most itt a hétvége😊)) Csak egy alapszitut kikéne találni, mert nem tom hogy kezdjek bele...ötletek?😊
a Dragonball örök!
Ebben igazad van😊
na akkor holis kezdjük?
na akkor holis kezdjük?
Szerintem aki szeret és tud rajzolni annak ez nem nagy fáradtság!!!Hát az oldalak száma pfff...ez szerintem bizzuk Kennyre!!!Én ha megvan 1 fejezet feltöltöd és felteszem,mi az hogy 1000-rel!!
Na tényleg ez jó ötlet kihagyjuk a Gt-t és onnna folytatjuk ahonnan abbahagytuk Goku UUB-al edz, közbe ujabb bajnokság mindenki ottvan újra és Goku megjelenik a bajnokságon és akkor igy jönnek a rosszak😄
sztme ez jó ötlet és természetesen kell benne lennie SSJ4-nek meg sztem az SSJ5 se ártana meg mondjuk a végére beteni az utolsó ellenség ellen mondjuk Goku harcol SSJ4-es szintbe és valahogy átváltozik SSJ5be v vmi ilyesmi, és hát nem kell h Goku gyerek legyen😄
egyébként hány oldalas legyen?sztem max 100 v több?!jah na és nem lesz ezt nagy fáradtság megrajzolni?
sztme ez jó ötlet és természetesen kell benne lennie SSJ4-nek meg sztem az SSJ5 se ártana meg mondjuk a végére beteni az utolsó ellenség ellen mondjuk Goku harcol SSJ4-es szintbe és valahogy átváltozik SSJ5be v vmi ilyesmi, és hát nem kell h Goku gyerek legyen😄
egyébként hány oldalas legyen?sztem max 100 v több?!jah na és nem lesz ezt nagy fáradtság megrajzolni?
tényleg Dani95, akkor ha mondjuk kész egy fejezet felteszed az oldaladra?😊
a Dragonball örök!
és hát természetesen Gokué lenne a fõszerep akkor már😊
a Dragonball örök!
ja de sztem akkor már az is lehetne h közvetlenül a Z-t folytatjuk(pár év múlva), és mondjuk Goku nem jelenne meg egybõl, hanem Ubbal edzene, és csak egy idõ után jelenne meg...akkor olyan várós lenne h mikor jön Goku...aztán meg Goku ismét csodálatos dolgokat mûvelne😊elõtte meg a bajnokság lenne, és mondjuk Vegeta Gohan harc...meg ilyenek akkor így nem lenne olyan kiszámítható az egész😊)de ez csak javaslat😊))
a Dragonball örök!
jaja sztem ugy kéne kezdõdnie h beszél a bíró, hogy nemtom hanyadjára megrendezett világbajnokság stb stb, és ott lenne Goku,Gohan,Goten,Trunk,Vegita,Piccolo,Krilim oszt pont húznák a számokat a nézõtéren me gugye a többiek.
Aztán elkezdõdne a bajnokság valameddig elis jutna meg minden és akkor jönnének gonoszok v vmi ilyesmi, de olyat is belelehetne csempészni h Goku meg Vegita pont összekerûl a bajnokságba😄 a Z-be már nagyon várta xD.
Vagy ugy h Goku+ Vegita harcol és akkor jelennek meg a gonoszok de õk már a harc közeépn járnak szla se vesztes se gyõztes nincs kicsit kifáradva😄
Aztán elkezdõdne a bajnokság valameddig elis jutna meg minden és akkor jönnének gonoszok v vmi ilyesmi, de olyat is belelehetne csempészni h Goku meg Vegita pont összekerûl a bajnokságba😄 a Z-be már nagyon várta xD.
Vagy ugy h Goku+ Vegita harcol és akkor jelennek meg a gonoszok de õk már a harc közeépn járnak szla se vesztes se gyõztes nincs kicsit kifáradva😄
Hát igen!!Én egyezek ezzel valahogy meg kéne csinálni!!
A történet:Valami olyan kellene szoval a bajnokság,ak jönnek a gonoszok és pattognak h õk az erõsek!!!Szerintem Gokurol kellene szóljon!!Szóval az egészet összefoglalva JÓ LEGYEN!
A történet:Valami olyan kellene szoval a bajnokság,ak jönnek a gonoszok és pattognak h õk az erõsek!!!Szerintem Gokurol kellene szóljon!!Szóval az egészet összefoglalva JÓ LEGYEN!
Hát igen az a baj ha aGt-t folytatjuk nincs sok értelme mert ugye a Gt végére páran meghalnak meg minden és igy nem lenne értelme lehetne még ugy h a z meg a gt közé zsúfolunk be egy ilyen sorozatot de annak sincs sok értelme meg h Gt-t kihagyjuk😄
Hát nemis tom😄
sztem irjuk át a Gt végét és akor él mindneki xD
Hát nemis tom😄
sztem irjuk át a Gt végét és akor él mindneki xD
am szerintem is a bajnokság a legjobb kezdése a történetnek. és a továbbiakban még egy Gotenks fúziót is muszály becsmpészni, mert láni szeretném felnõtten is😊
ha egy ideig nem válaszolok akkor nem jutottam a géphez, de minél elõbb jövök😊
ha egy ideig nem válaszolok akkor nem jutottam a géphez, de minél elõbb jövök😊
a Dragonball örök!
értelek😄DDlehet igazad van😊nekem mindegy csak akkor valami naon eredetit kéne kitalálni,jah és mondjuk megkéne beszélni h mit folytassunk, Z-t vagy GT-t? ez viszont fontos kérdés,mert a GT-t nem mindenki szereti,viszont ha a Z-t folytatjuk akkor egy egész sorozatot veszünk semmibe(bár lehet sokak örömére😄D) alapból vagyunk most hárman,és ha vki még beszállna õt is szívesen fogadnánk😊)
én meg a rajzolást elintézem😊)
én meg a rajzolást elintézem😊)
a Dragonball örök!
jaja lehetne még történeteket kitalálni meg az elõzmények se lenne rossz ötlet Dragon Ball Sg elõzmények😄 komoly
csak sztem a legtöbb embert Goku érdekli sztem😄 mondjuk nekem 8 ezis nagyon jó ötlet, d emég találgassunk.mondjuk lehet azért nem lenne olyan jó az elõzmények merrt ha megnézed a sima Dragon Ball-t vis ha összehasonlitod a simát meg a Z-t a Z-be sokkal erõsebbek mint mondjuk a simába és igy sztem nem lenne olyan pörgös tudnak kame-hamet oszt kész😄
mert olyanokat h Dragon First meg Genki Dama, azonnali átvitle ssj szintek fúzió-t nem hiszem😄
szla érted gondolom...xD
csak sztem a legtöbb embert Goku érdekli sztem😄 mondjuk nekem 8 ezis nagyon jó ötlet, d emég találgassunk.mondjuk lehet azért nem lenne olyan jó az elõzmények merrt ha megnézed a sima Dragon Ball-t vis ha összehasonlitod a simát meg a Z-t a Z-be sokkal erõsebbek mint mondjuk a simába és igy sztem nem lenne olyan pörgös tudnak kame-hamet oszt kész😄
mert olyanokat h Dragon First meg Genki Dama, azonnali átvitle ssj szintek fúzió-t nem hiszem😄
szla érted gondolom...xD
ez az, ma is eljutottam ide😊
😊)) nem rosszak egyáltalán😊) amit elsõre javasoltál, arra már én is gondoltam😊) én mondjuk olyanon is gondolkodtam már, hogy a DB elõzményén csiszolnák, és mondjuk Zseniális Teknõs fiatalkorából valami kaland😊 csak abba jóóó sok poén kéne😄D
am Dani igazad van abban hogy a történetet ki lehet találni, csak annyi a fan story hogy valami maradandó kell😊))))
am én simán megrajzolom, mert mások szerint eléggé jól tudok rajzolni, csak akkor megkéne szavazni a történetet (ha van kedvetek)😊))
😊)) nem rosszak egyáltalán😊) amit elsõre javasoltál, arra már én is gondoltam😊) én mondjuk olyanon is gondolkodtam már, hogy a DB elõzményén csiszolnák, és mondjuk Zseniális Teknõs fiatalkorából valami kaland😊 csak abba jóóó sok poén kéne😄D
am Dani igazad van abban hogy a történetet ki lehet találni, csak annyi a fan story hogy valami maradandó kell😊))))
am én simán megrajzolom, mert mások szerint eléggé jól tudok rajzolni, csak akkor megkéne szavazni a történetet (ha van kedvetek)😊))
a Dragonball örök!
vagy olyna lenne benne h Cell BuBu meg Dermesztõ fúzionálnak és mondjuk berontanak a bajnokságra Goku-ék meg felveszik velük a harcot.
Tom h kicsit már hihetetlen h 3as fúzió meg minden de hát😄
Az Af is már elég durva meg azért már lassan a Gt is sztme ennyi beleférne😄
Tom h kicsit már hihetetlen h 3as fúzió meg minden de hát😄
Az Af is már elég durva meg azért már lassan a Gt is sztme ennyi beleférne😄
én ezt támogatom ez jó történet !!!
hát nekem lennének olyan ötleteim hogy pl mindenki élne még oszt kezdenének mondjuk egy bajnokságal de a bajnokságból meg vmi katasztrófa lenne vmi gonosz miatt v ilyesmi, vagy lennének benne olyanok h Cell Bubu meg Dermesztõ visszatér mondjuk már elég gyengék lennének hozzájuk képest de hát😄
Új SSJ szintek több fúzió, lennének benne uj karakterek is v vm iylesmi😄
Új SSJ szintek több fúzió, lennének benne uj karakterek is v vm iylesmi😄
hát nekem is a rajztudásom egy nagy nulla!!!
A történetet azt ki lehet találni az legyen a legkevesebb!!
A történetet azt ki lehet találni az legyen a legkevesebb!!
Dragonball SG...😊
a Dragonball örök!
na mesélj😊))én tok rajzolni😄D mi fórumosok összehozzuk😊
a Dragonball örök!
nekem lenne egy pár öltletem de semmi kedvem, meg rajzolni se tok nagyon😄
csináljunk egy saját DB mangát...😊am én már gondolkodtam rajta h kéne valamiet, de nincs ötletem
a Dragonball örök!
Akkor ezzel naon nehezen haladnak...én ezt naon rég olvastam
a Dragonball örök!
Igen itt tart azt hiszem...
én is ezt ismerem😊
a Dragonball örök!
itt tart?😊))én is edig olvastam...
a Dragonball örök!
Valaki tud valamilyen Dragon Ball-os mangát amit fanok csináltak én tudom a Dragon Ball Multiverset
még nincs vége ahogy tudom...
A történet valahogy úgy van hogy valami félisten és félcsillagharcos jön a Földre õ Zaiko.Jön Son Goten,Son Gohan,Vegita,Trunk és elkezdenek harcolni de nem tudják legyõzni.De Son Goku sehol se...Szerintem ennyi röviden a 155.oldalig
A történet valahogy úgy van hogy valami félisten és félcsillagharcos jön a Földre õ Zaiko.Jön Son Goten,Son Gohan,Vegita,Trunk és elkezdenek harcolni de nem tudják legyõzni.De Son Goku sehol se...Szerintem ennyi röviden a 155.oldalig
ha gyakrabban tudnék jönni, kitalálnék valami témát...na majd megoldjuk😊))most semmi nem jut az eszembe😊)
na igen...elég hosszú...és vége van már? és egyáltalán hogy alakul a story?😊
na igen...elég hosszú...és vége van már? és egyáltalán hogy alakul a story?😊
a Dragonball örök!