Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD Hát igen😄
Mondjuk már csak a játékot kéne megszerezni de sehol sincs fent...
Nincs gond, csak néha írsz egy pár hülyeséget. 😄

Smithie
Az engem annyira nem érdekel,sokkal inkább a Duelling,na azt mai napig haverokkal órákon át nyomjuk.<#boxer><#violent><#gun><#bdead>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jah, meg több karakter van a tenkaichiben, viszont a storyvezetés a budokai3ban nagyon jól meg van oldva😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Am bocs r4pt0r azthittem teis vmi kötekedõs pöcs vagy mint az a 2 seggarc, de látom nagy DB fan vagy teis😄
Én levettem a PS2 emulátort és a Budokai 3 és a budokai Tenkaichi 3
de nem akar menni az emulátor!!!

Smithie
Jó az is,de nekem jobban bejön a 3d-s mozgás,meg a sokkal kidolgozottabb harcrendszer.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

mire jó a válasz erre gomb😉

már ha nekem mondtad ha nem akk sorry😄
esetleg anyádat...😛(r4pt0r)
egyébként meg kinek mi tetszik😄 (Paul)...
xD
budokai 3 jobb😄

Te jó ég hogy téged honnan engedtek ki, be kéne õket perelni. 😛

na találtam youtubon olyan videot aminek a címe szerint ps3 emulátorral megy. Viszont pusztán csak a játékot látom, azt nem hogy tényleg elindítja a ps3 emut és onnan indítja a játékot. Én továbbra is azt mondom, hogy kamu. Csak gondolj bele ha ps2-t (CPU 128-bit<2>❤️> "Emotion Engine" clocked at 294.912 MHz (launch), 299 MHz (newer models)normálisan kb. egy kétmagos 3 GHz-es proci tudja emulálni akkor a ps3 emulálásához (3.2 GHz Cell Broadband Engine )nyilván nem lennének elegek a mostani procik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nem 1FB hanem 1 Gb sorry
jaja csak úgy osztogatják😄
csak írni kell nekik majd 1x válaszolnak meg kûldik az emut+1 kulcsot...
ha nem hiszed nézz utána a neten am pont most szereztem egy emut nemtom h mûködõképes e lekell hozzá szednem még egy játékot de ha a youtube-on megnézed ottis van pár emulátoros videó, vagy inkább csak próbálkozás
egyébként nincs gyenge gépem:
4 magos 3GHZ proci 1FB videókari 3GB RAM.
De most akaro kvenni uj gépet szal😄
ne viccelj, nézz már meg egy ps2 emus játékot, annak is elég erõs gép kell, a ps3-at kétlem, hogy jelenleg tudná pc emulálni, sõt jelenleg még szerintem ps3 emulátor sem létezik. Meg eleve gondolod, hogy a sony csak úgy osztogat emulátort?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Miért is?😊
Smithie
Figyelj,nem kötekedés,de ha van egy kis eszed,nem égeted magad tovább,mert rajtad nevet mindenki,meg a PS3 emudon.

hát nemtom nehezen akarnak visszairni de egy másik fórumon irták h vna aki 3 hét múlva kapta meg az emut😄
CSak azt nemtom honnan szedjem le a Raging Blastot mert x-boxba letudnám de nekem ps3 ba kéne
esetleg vmi link v vmi?😄
Smithie
Gratulálok hozzá hogy írtál a Sony-nak,remélem kielégítõ választ kapsz majd!<#taps><#lama>

H én most írtma a Sonynak h kûldjenek nekem egy ps3 emut aztán megszerzem a Budokai 4-et (Raging Blast) oszt játszok vele😄
az már sokal jobb mint a 3😄
remélhetõleg a gép is elviszi.
Mondjuk én még a3at olyan nyár fele szereztem meg már elég pro vok benne😄
Smithie
Ja és 8 ropi volt,2008.10.14-én.Igazán megérte nekem,a többi is szépen sorban itt figyel a polcomon.Ennyit megér a DB!<#eljen>

Smithie
576 Kbyte,Westend.Ha az külföldön van...<#vigyor4>

Biztos hogy nem belföldön vetted!!!😛

Hûû! Meg van neked a tenkaichi 3 eredetibe!! Széép!! Mennyi volt és honnan szerezted?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
Még egy.

Smithie
Harmadjára hátha beadja...SG LoL.

Smithie

Smithie
Én meg annyira tisztelem az egész DB Univerzumot(mindent beleérteve),hogy amikor megjelent megvettem eredetibe...

<#eljen>

én most töltöm torrenten a DBZ budokai 3-at ha kell megadom a cimét

nem, de hasonló volt😄

ém régen torrentrõl szedtem le még mindig fent van a gépen néha játszok is vele xD
A budokai 4 kéne már😄
nem a www.dbzgt.hu

Azt megtudnátok nekem mondani, hogy honnan tudom letölteni a DBZ Budokai 3-mat PS2-re?😄
Volt régen valami fizetõs Dragon ball-os oldal, ahol szinte minden fent volt a sorozattal kapcsolatban... de már nem tudom a címét

xD. Gondolom hétvégén leszel😄
hát tom h ez már le van zárva, de azért elmondanám h egyet értek Ronney8-al, fórumokban szerintem sem szabad káromkodni, de néha az idegállapotom arra ösztönöz hogy muszály kicsit beszólni...;D(bocsánatot is kértem) azért egyiket sem látom azóta...😊szóval elintéztük srácok😄
am GT...soha ha így haladunk😄
A manga meg készül😄

a Dragonball örök!

De minnek jön ide vitázni...?! Szerintem is a vita mostmár le van zárva és kész!

rooney8
ha szerinted ez a normális hát legyen...😄 én pont leszarom h ki miket ír ide, csak már kezdett idegesíteni ez a sok gyökérség amiket ide írtatok (és ez most nem csak neked szól, hanem Dani95 és társainak is) részemrõl lezárva a "vita" ;D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GT...pff.. Jó kérdés talán Áprilisban...de csak talán 😛

Látom ezen lovagolsz! De ez a fórum még mindíg nem rólad és a te tökéletes erkölcseidrõl szól. Úgyhogy próbáld meg feldolgozni, hogy milyen "marhaságokat" írtam és tedd túl magad rajta!! Térjünk vissza a Dragon Ball-hoz (amirõl ugye szólnia kéne ennek a fórumnak eredetileg)! PL: Mi van már az animaxal és a GT-vel?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

rooney8
tény h nyugodt ember vagyok, ha már engem fel tudnak baszni ott már baj van 😄 de akkor se fogok ilyen marhaságokat írni...😄 "recskagép, seggbekukizó homár... stb"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Te biztos a "ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel" beállítottságú vagy. Nem örülnél neki?? És akkor te, hogy intézed az ilyen ügyeket? Ejnye-ejnye? Vagy mi? De ez már tényleg "billentyûzet koptatás". Az ilyenek ilyen szóból értenek, így tudok feléjük !én! megnyílvánulni. "Akinek nem inge"... De ez a téma nem is ide tartozik.
Ide a Dragon Ball való. Így javaslom, hogy térjünk vissza, mert teljesen el ment ez a téma.

Hát jó de ne pont itt meg csak azért írogatnak h másokat felhúzzanak vele. Ha fikázni akarják keressenek egy DB utáló fórumot.xD
Attól hogy õk nem szeretik nem kell közhírré tenni tartsa me gmagának a véleményét vagy mondja annak akit ez érdekel😄
rooney8
ja és mind ezt azért, mert lefikázta a db-t... én pont leszarom h ki szarozza le, én szeretem és az a lényeg 😄

Smithie
Igazad van neked is,de ez olyan jelentéktelen dolog szerintem hogy kár a billentyüzet koptatásáért!<#awink>

rooney8
hát nem örülnék neki, de ilyet biztos nem mondanék 😄D

"Pedig egy kis senkiházi recskagép lehetsz!!! Megetetem veled a saját szarodat te kis seggbekukizó homár!!!!"

A "rajzfilmet" az õ szemszögükbõl írtam... Színvonal? Ha téged le "köcsögöznek" te mit válaszolsz? Ne áll szenteskedjél már! De mi nehogy összevesszünk...

Smithie
A KAI-t ki nézi?Nagyon jól eltalálták,a hangok b@szott jók,sztereo az egész,meg a kép is fenomenális a maga 720p-vel.

sorry a helyesírásért
xd ebben igazad van elfajúlt a dolog a fórumon, de akkor msot mondja me gvki minek jönnek ide oylanok akik cska lefikázzák a Db-t meg másba belekötnek...
Na ja me g aDb nem mese hanem a Nime van köztük egy kis különbség😄