Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nem az a gond hogy nem szereted a Dragon Ball-t mert at te magad döntöd el hogy szereted e vagy nem de ha nem akkor pofa be és ne irogass ilyen fórumokra.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
akkor mi a fa..nak jösz ide b+
Hülye kocsog aki ijet nézz
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
az oldalamra :) db4ever!!!!!!!!!!!!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Engem is naon felbasznak az ilyenek...
A DBZ 227-231 magyar részeket pedig az a zsidó nem akarja feltölteni eladja 3000FT ért de már van aki megveszi ..ugyhogy semmi gond szóval jól alakul ez a dolog...
Carlos te meg hallgass a jövõben
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
carlos bakker te télleg ekkor seggfarok vagy? ide jössz baszakodni azt még mi vagyunk az agresszívek.....te akkora búzacsíra vagy komolan.......
a Dragonball örök!
egyébként minek jösz ide ha cska kötekedni tudzs másokkal??????
kis geci ne szólogassál be másokkal nyomorult fasz-.-
akinek megattad az msn cimét talán arról beszélsz?
Kenny az talán lesz
ezeknek 80%-a cigány xD
gondolom kenny hétvégén lezsel akk majd beszélünk :)
egyébként énis ezt akartam irni h a maygar intróba benne van h szeretet és barátság xD
Szeretet és barátság az benne is van a DBZ magyar intrójában...xD
Ha kész van már 2 oldal az jó!!!Mennyi is lesz?? :D
na holis jársz akkor?:D túlvagy a visszaemlékezésen?
egyébként majd lesz 1-2 jó ötletem az SSJ5-re:D
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
carlos de most komolyan mit kell itt keménykedni??????ha ilyen labilis vagy akk ne gyere fórumra...
a Dragonball örök!
Kenny majd írj ha leszel addig gondolkozok énis:D
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Db szinkron nem vettünk 1 darabot se, eggyet szereztünk karácsony környékén a dragonball 4. részét!
Dbz vettünk 1-81, 91-226ig, 232-291ig, illetve nem lett meg 263-267ig, de az már eleve kint volt neten magyarul, szal dbzböl 5 rész nem magyar! meg 82-90 ig régi tvrip a szinkron, ez a helyzet kb!
Jah és a szinkront nem 1 embertõl vettük, de ez hosszú történet! :)