Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
én se vagyok öreg, de most minek kell ilyeneket írogatni? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Smithie
Fiatalok,jó hogy nem kaptak büntit...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

rooney8
én most nem csak rájuk értettem... jó részben igazatok van, de amiket ide írtatok... ti se vagytok jobbak<#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Smithie
Én is egyetértek veled,kivéve abban hogy a DB nem rajzfilm.<#ejnye1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Jaja jól mondod 2 idióta buzi akiknek csak a pofájuk nagy.
Nem az a gond hogy nem szereted a Dragon Ball-t mert at te magad döntöd el hogy szereted e vagy nem de ha nem akkor pofa be és ne irogass ilyen fórumokra.
rooney8
a színvonal azért megvan :)

Pretori ANUS!!!! Ilyen névvel és hozzászólással te tényleg csak egy ánusz vagy! Még a nick neved is egy öngól te hüly kis seggggg lyuuuuk!!! :) :) :) Kis faszimádó!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

És ki a fasz kérdezett, te uninteligens köcsög??? Mi az anyád közöd van ahhoz, hogy ki mit szeret??!! Nagy a pofád így név nélkül!!! Pedig egy kis senkiházi recskagép lehetsz!!! Megetetem veled a saját szarodat te kis seggbekukizó homár!!!! Kennyvel meg egyetértek Carlosról! Osztom a véleményt a cickányokról, de szerintem ezek valami kockafaszfejek lehetnek. Akik úgy gondolják, hogy most jól beszólok ezeknek a rajzfilm nézegetõ kisgyerekeknek. Csak ezzel magukat járatják és bizonyítják tudatlanságukat kihasználva az internet adta névtelenséget! Carlos5555, Pretorianus... Nyaljátok ki egymás dagadt picsáját!!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Amúgy meg tanulj meg írni oszt aztán pofázz
Te most lefikázod a Dragon Ball-t??
akkor mi a fa..nak jösz ide b+
Super Baal ZZZ

Hülye kocsog aki ijet nézz

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

helló all nekem megvan a dragonball összes része magyar szinkronnal akit érdekel az írjon az email címemre :[email protected] ha leveled megkaptam átirányítalak
az oldalamra :) db4ever!!!!!!!!!!!!
Jah nincs itt a Carlos hogy okoskodjon:D

végre nyugi...

a Dragonball örök!

Na Carlos szóval elõször is egy f..szopó kis g.ci kretén vagy aki csak idegesiti az embereket meg felmászkál ilyne fórumokra, ha nem szereted a Dragon Ballt fogd be a pofád b+ és ne irogass ide, nem kell lefikázni a legjobb ANIMÉT ami a világon van gondolom 12-13 éves kis g.ci lehetsz aki azt hiszi h cska úgy beszólhat mindenkinek. Ha olyan kemény vagy gyere szemtõl szembe csicskaság...
Kösz a megerõsítést:D

a Dragonball örök!

Kenny megmondtad neki én is egyetértek veletek...Na carlos ha nem szereted a DB t ak nem kell ide jönni!!!Itt csak Dragon Ball fanok vannak meg néhány ilyen buzi aki nem szereti!!!...Gyere ki a hóra...XD
Engem is naon felbasznak az ilyenek...
A DBZ 227-231 magyar részeket pedig az a zsidó nem akarja feltölteni eladja 3000FT ért de már van aki megveszi ..ugyhogy semmi gond szóval jól alakul ez a dolog...
Carlos te meg hallgass a jövõben

am nem songoku hanem Dragonball....

a Dragonball örök!

amúgy bocsánat a csúnya beszédért...de most carlos kihozta belõlem:)

a Dragonball örök!

am meg mi az oka annak hogy a világ egyik legjobb animéjét "buzisnak" találod...én nem láttam benne anális vagy orális szexjelenetet...szal nemtom mirõl van szó

a Dragonball örök!

huhh na eljutottunk a idáig...imádom ezt...szal nem csipázod a DB-t, azt most itt keménykedsz......na akk figyelj ide te ondó vezetékxD....a DB-t szeretni nem buziság.... azok az idióta picsaedények akik nem csípik, és idejönnek fikázni meg leírják ami a hülye fejükbõl kipattan közben nem tudják mirõl van itt szó azok kinyalhatják...nézd meg azt utána ugassál....nemtom hogy honnan fingott ide a jó kurva anyád, hogy ekkora kemény vagy... de ezt biztos a homo hajlamaid elfojtása érdekében teszed, hogy férfinak tûnj....... de én átlátok a szitán....

a Dragonball örök!

nem én nézek songokut buzik
egyet értek veled Roland:)
carlos bakker te télleg ekkor seggfarok vagy? ide jössz baszakodni azt még mi vagyunk az agresszívek.....te akkora búzacsíra vagy komolan.......

a Dragonball örök!

xD látom te igy tod kikésziteni az embereket ilyen gynege beszólásokkal...xD
egyébként minek jösz ide ha cska kötekedni tudzs másokkal??????
sok itt az agresszív son goku fan
másoknak:D
vis nem azt akartam írni, hogy "megkaptam" hanem h megbasztam:D
kis geci ne szólogassál be másokkal nyomorult fasz-.-
oszt te kussoljál be nem szólt hozzád senki bazdmeg, anyád 1x már megkaptam elég volt õis...xD
NEM KAPOD MEG
h tod h nekem igérték h kûldik postán de se híre se hamva...xD
akinek megattad az msn cimét talán arról beszélsz?
Tényleg nincs meg a DBZ 227-231 ig ?? Egy srácnak meg van de nem akarja ingyen adni 3 000 FT kér érte én meg is venném de nem lakok Budapesten

Na meg a cigányok csak õk hiányoznak....
Kenny az talán lesz

Hátigen manapság ilyen kötekedõs nagypofájú emberek is élnek a földön-.-
ezeknek 80%-a cigány xD
gondolom kenny hétvégén lezsel akk majd beszélünk :)
Nem tom de naon nagy fej :D

Kííii ez a seggarc? Csatlakozom az elöttem szólókhoz!!! Faszfejcarlos!!!

Látod megelõztelek...

minnél több:Dxd
egyébként énis ezt akartam irni h a maygar intróba benne van h szeretet és barátság xD
Carlos itt a kemény fiú.....:p
Szeretet és barátság az benne is van a DBZ magyar intrójában...xD
Ha kész van már 2 oldal az jó!!!Mennyi is lesz?? :D

A Db üzenete szeretet és barátáság?? Hát igen anno Goku is csak szeretetbõl verte szét Dermesztõt:D xd
na holis jársz akkor?:D túlvagy a visszaemlékezésen?
egyébként majd lesz 1-2 jó ötletem az SSJ5-re:D
am most lett kész két oldal:DDD

a Dragonball örök!

am meg ha itt vagy akk ismered a DB-t aminek fõ üzenete a szeretet, barátság.......:D

a Dragonball örök!

hát nemtom srácok most is suliból írok...ha tudok akk megyek:DDDD
carlos de most komolyan mit kell itt keménykedni??????ha ilyen labilis vagy akk ne gyere fórumra...

a Dragonball örök!

NA jött a Carlos...most õ itt a ...

Dik ez a carlos hozzád ki szólt???fogd be a pofád!
Kenny majd írj ha leszel addig gondolkozok énis:D
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssss
Kenny mikor leszel Msn-en??:D

nem tom miko leszek:S azé csinálom....:)

a Dragonball örök!

Jaja...

a Dragonball örök!

A Db.04 rész Bütyöktõl van...De a DBZ 1-139 ig meg volt kb.121.részig leadta az RTL klub a 122-139ig pedig kiadták DvD-n.Jah a 243-246,263-267,278-282 ezek fent voltak a neten a 140-291 meg lett a 227-231 kivéve...

kill3r21
Nem tudtok ti semmit! :)
Db szinkron nem vettünk 1 darabot se, eggyet szereztünk karácsony környékén a dragonball 4. részét!
Dbz vettünk 1-81, 91-226ig, 232-291ig, illetve nem lett meg 263-267ig, de az már eleve kint volt neten magyarul, szal dbzböl 5 rész nem magyar! meg 82-90 ig régi tvrip a szinkron, ez a helyzet kb!
Jah és a szinkront nem 1 embertõl vettük, de ez hosszú történet! :)